Adora Hotel & Resort 5*– Atsauksmes

40
Novērtējums 7.710
№23 viesnīcas reitingā Belek
8.2 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.6 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā. Uzcelta 1992. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2016. gadā. Tas ir komplekss, kas sastāv no divām 4 stāvu galvenajām ēkām - Panorama un Fortuna, vienas 3 stāvu Family House ēkas, desmit 2 stāvu Club House kotedžām (visas ar skatu uz dārzu). Viesnīca piemērota aktīvai atpūtai, tai skaitā ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Pavel322737
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar š o viesnī cu bijā m apmierinā ti, ī paš u komentā ru par to nav. Istaba bija laba. Tī rī ja katru dienu, labi pasniedz, labi pabaroja. Viesnī cai ir liela teritorija, bet ne viss ir jauns. Pludmale ir apmierinoš a, tā bija nedaudz netī ra, nebija tā lu. … Tomēr ▾ Ar š o viesnī cu bijā m apmierinā ti, ī paš u komentā ru par to nav. Istaba bija laba. Tī rī ja katru dienu, labi pasniedz, labi pabaroja. Viesnī cai ir liela teritorija, bet ne viss ir jauns. Pludmale ir apmierinoš a, tā bija nedaudz netī ra, nebija tā lu. Lī dz centram jā brauc ar taksi.
аватар N.shmygelskaya86
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi, ceļ ojā m ar bē rniem 5 un 1'6 gadi. Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, viscaur tī rs, pludmale ļ oti rū pī gi tī rī ta, var droš i ļ aut bē rniem spē lē ties smiltī s, neko citu neatradī s) ē diens izcils viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai: diē tiskā pā rtika, pā rtika diabē tiķ iem un alerģ ijas slimniekiem arī , es nerunā ju par smilš u ceptu un citu austrumniecisku gardumu cienī tā jiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi, ceļ ojā m ar bē rniem 5 un 1'6 gadi. Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, viscaur tī rs, pludmale ļ oti rū pī gi tī rī ta, var droš i ļ aut bē rniem spē lē ties smiltī s, neko citu neatradī s) ē diens izcils viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai: diē tiskā pā rtika, pā rtika diabē tiķ iem un alerģ ijas slimniekiem arī , es nerunā ju par smilš u ceptu un citu austrumniecisku gardumu cienī tā jiem. . . Visu laiku neesam mē ģ inā juš i pat pusi. Teritorija ļ oti skaista un tī ra, celiņ i mazgā ti ar ziepē m! Bruņ urupuč i rā po, bē rni ir sajū smā . Tī rī š ana 5 personā m, animā cija 5, baseins tī rs. Var rakstī t daudz, ja kā dam ir interese uzdot jautā jumus. Iesaku visiem atbildī gajiem vecā kiem.
Отель адора гольф Пляж отеля
аватар kulikireena
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca ģ imenes atpū tai Adore golf resort, iespaidi lieliski, man patika pilnī gi viss, atbraucā m otrreiz. Rezervē jā m bungalo, bet iekā rtojā mies galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru - vienkā rš i super. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca ģ imenes atpū tai Adore golf resort, iespaidi lieliski, man patika pilnī gi viss, atbraucā m otrreiz. Rezervē jā m bungalo, bet iekā rtojā mies galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru - vienkā rš i super. Viesnī cā nebija daudz atpū tnieku, gandrī z visus zinā jā m pē c vā rda, pateicoties Ballu izklaidē m. Animā cija augstumā gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Miniklubs darbojas lieliski, liels paldies animatoram Aleksam – labi padarī ts. Jā , un visiem animatoriem Ballu, Izit, Alī na un visiem pā rē jiem. Jū s neļ ā vā t garlaikoties, visa diena ir pilna ar izklaidē m.
Teritorija ļ oti tī ra, daudz apstā dī jumu, ja paveiksies var satikt bruņ urupuč us. Apkalpoš ana vienkā rš i super, bā rs strā dā visu diennakti. Virtuve ir daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga, ē dieni izcili, liela izvē le.
Visapkā rt vē rī ba un rū pes par atpū tniekiem! Atpū š oties š ajā viesnī cā , jū s jū taties kā laimī gs cilvē ks, uzlā dē ts ar enerģ iju un spē ku turpmā kajiem mē neš iem!
Protams, ne visu š eit var aprakstī t. Iesaku aizlidot uz Adoru un pā rliecinā ties!
Kopumā mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu! Es mī lu Adora.
аватар alex6479
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos mā jā s no brī vdienā m Adora Golf Resort Hotel. Atpū tusies ģ imene (ar bē rnu 10 gadi) no 2012. gada 11. lī dz 20. augustam. Š ajā viesnī cā apmetā mies jau otro reizi. Tā pat kā.2010. gadā , tie bija brī niš ķ ī gi svē tki! Es gribu teikt, ka daž os veidos tas pat kļ uva labā ks. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos mā jā s no brī vdienā m Adora Golf Resort Hotel. Atpū tusies ģ imene (ar bē rnu 10 gadi) no 2012. gada 11. lī dz 20. augustam. Š ajā viesnī cā apmetā mies jau otro reizi.
Tā pat kā.2010. gadā , tie bija brī niš ķ ī gi svē tki! Es gribu teikt, ka daž os veidos tas pat kļ uva labā ks.
Mē s apmetā mies standarta bungalo numurā . Istaba nav liela, bet viss nepiecieš amais ir. Telpas uzkopš ana ir laba.
Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, kopta, ļ oti tī ra, visur var pat basā m kā jā m staigā t.
Daudz tiek organizē ts bē rniem (slī dkalniņ i, baseini, rotaļ u laukumi, bē rnu bufete ar bē rnu ē dienkarti, baroš anas krē sli utt. ). Atpū ta ar daž ā da vecuma bē rniem - no 5-6 mē neš iem, beidzot ar pusaudž iem.
Recepcijā satiku perfekti, novietoju uzreiz. Lai gan bija jau vē ls vakars, mums piedā vā ja vē lā s vakariņ as.
Tad istabā bija augļ i, jebkuru ideju risinā jums, pirms aizieš anas - dā vana.
Liela tī ra pludmale, baseini, slidkalniņ i.
Daž ā di garš ī gi ē dieni, no augļ iem tagad bija: arbū zi, melones, plū mes, vī nogas, persiki, nektarī ni, bumbieri, ā boli. Ir 4 a la carte restorā ni (iepriekš piesakoties uz katru var doties vienu reizi), tur pavadī jā m arī brī niš ķ ī gus vakarus un vakariņ as! (mums ī paš i patī k turku restorā ns).
Ļ oti labs UALL.

Lieliska animā cija bē rniem, pusaudž iem un pieauguš ajiem, lielisks jauns š ovs-ballī te "4 gadalaiki", forš i dī dž eji (ī paš i Kenzo), brī niš ķ ī gas animā cijas programmas, jautrs Baloo un visa animā cijas komanda! Ikdienā - ū dens aerobika, stepa, loka š auš ana un tā tā lā k. (iekļ auts). Dzī vā mū zika, karaoke, diskotē ka - pieciem!
Tiem, kas vē las, ū dens sporta veidi un izklaide (banā ns, dī vā ns, siera kū kas, paraseilings, vindsē rfinga skola, skrejriteņ i utt. - tas, protams, ir par maksu).
Ir veikali, kur var nopirkt kaut ko vajadzī go (no saules aizsargkrē miem lī dz ā das jakā m).
Visapkā rt vē rī ba un rū pes par atpū tniekiem! Atpū š oties š ajā viesnī cā , jū s jū taties kā laimī gs cilvē ks, uzlā dē ts ar enerģ iju un spē ku turpmā kajiem mē neš iem!
Protams, ne visu š eit var aprakstī t. Iesaku aizlidot uz Adoru un pā rliecinā ties!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tie, kas slavē š o viesnī cu, vienkā rš i nav bijuš i labā s viesnī cā s un viņ iem nav ar ko salī dzinā t. Viesnī ca ir par 90 procentiem pilna ar krievu tū ristiem un attiecī gi, kā pē c pirms krieviem sasprindzinā ties. … Tomēr ▾ Tie, kas slavē š o viesnī cu, vienkā rš i nav bijuš i labā s viesnī cā s un viņ iem nav ar ko salī dzinā t. Viesnī ca ir par 90 procentiem pilna ar krievu tū ristiem un attiecī gi, kā pē c pirms krieviem sasprindzinā ties..... Ē dienu nav (lai gan reizē m sarī ko demonstratī vas vakariņ as reizi nedē ļ ā , paē d. . . ), apkalpojoš ie galdi netiek pastā vī gi tī rī ti. , jā gaida lī dz kā dam kaut kas nepienā kas no jauna segt galdu, istabu, neko tur negaidī ju, bet tas ir skopums priekš.3 zvaigž ņ u viesnī cas maksimums. Es katru gadu atpū š os, visur plusi un mī nusi, visur esmu uzmanī gs pret ē dienu, nekad nav nekā du problē mu, bet te es biju tik traumē ta. . . Divas dienas pavadī ju istabā . Un tas vē l nav visi mī nusi – to ir PĀ RĀ K daudz. Turklā t es redzē ju tikai vakara uzaicinā to profesionā lo grupu animā cijā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irena_ayaz
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Adorā nokļ uvā m nejauš i, samaksā jā m naudu, pat viesnī cu neredzot, paļ ā vā mies uz pazī stama aģ enta gaumi, jo bija pā rklā jums. Jau aizejot uz reģ istratū ru iespaids tā ds-so, jo redzē ju š ikus interjerus, bet Adorā interjers ir vienkā rš s. … Tomēr ▾ Adorā nokļ uvā m nejauš i, samaksā jā m naudu, pat viesnī cu neredzot, paļ ā vā mies uz pazī stama aģ enta gaumi, jo bija pā rklā jums. Jau aizejot uz reģ istratū ru iespaids tā ds-so, jo redzē ju š ikus interjerus, bet Adorā interjers ir vienkā rš s. Istaba arī nav ievē rī bas cienī ga, bet es esmu izvē lī gs cilvē ks, ī paš i tā pē c, ka mē s tur tikai gulē jā m.
Atvaļ inā jums bija izcils, jo svarī gā kā s ir emocijas, kuras piedzī vo, viss pā rē jais ir tikai papildinā jums, kā arī attiecī gi iekš ē jais noskaņ ojums.
Lielā kais, kas man patika š ajā viesnī cā ir animā cija, jo puiš i strā dā labi, nevienam neļ ā va garlaikoties))) Amfiteā trī katru vakaru ir izrā de: brazī lieš i ar savu sambu, spā ņ i ar savu salsu. (dienā dejoja pie baseina, ciemiņ iem tika mā cī tas dejas, kā arī Ratu bā rā - tā ir vakara programma, pē c amfiteā tra apmeklē juma viesi dodas klausī ties dzī vo mū ziku, kur tiek sarī kota arī karaoke) , daž ā das deju un komē dijas izrā des; kuru mē s tur neredzē jā m: ķ ī nieš u cirku, mongoļ u izrā di. Viņ i sarī koja galla koncertu - vakara izklaidi pie baseina: ē diens, dzī vā mū zika, rež isori, salū ts, kopumā viņ iem ir spē cī gs animā cijas atbalsts. Jums nebū s garlaicī gi)))
Viesnī cas teritorija liela, skaista, kas priecē aci, pa zā lienu rā po bruņ urupuč i)))
Ē diens garš ī gs, bet es redzē ju izvē li vairā k, bet tomē r atguvu kilogramu par 4))
P. S. : sā kotnē ji nopirkā m tū ri uz 8 dienā m, bet tad piemaksā jā m un palikā m vē l 3)))
аватар minicooper
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo ceļ ojā m ar bē rniem. Plusi: milzī ga sakopta teritorija, garš ī gi ē dieni omulī gā restorā nā vai vasaras rotaļ u laukumos, lieliska animā cija bē rniem (tomē r esiet gatavi maksas izklaidē m - vizinā š anā s ar banā nu 10 ye, brauciens uz ranč o - 40, bildes uz T -krekli - 10 ye ) un pieauguš ajiem, ē rta pludmale, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, jo ceļ ojā m ar bē rniem.
Plusi: milzī ga sakopta teritorija, garš ī gi ē dieni omulī gā restorā nā vai vasaras rotaļ u laukumos, lieliska animā cija bē rniem (tomē r esiet gatavi maksas izklaidē m - vizinā š anā s ar banā nu 10 ye, brauciens uz ranč o - 40, bildes uz T -krekli - 10 ye ) un pieauguš ajiem, ē rta pludmale, draudzī gs personā ls.
Teritorijā ir daudz bā ru, kur var iedzert tē ju, kafiju, kokteili, netā lu no krasta no 11.00 lī dz 16.00 gatavo gardas kū kas ar pildī jumu (guzleme) - vienkā rš i garš ī gi ar airā nu, 16.30 - tē jas laiks, restorā nā . var nobaudī t gardas kū kas/kē ksiņ us (apmē ram 15 sugas). Ē diens restorā nā ir gandrī z nemainī gs: brokastis, vē lā s brokastis, pusdienas un vē lā s pusdienas, arī ar vakariņ ā m.
Milzī gs baseins mazā kiem bē rniem + baseins ar slidkalniņ iem.
Atpū sties var gan pie baseina, gan jū ras krastā , gan teritorijā - visur ir zaļ as pļ avas un š ū puļ tī kli.
Greznas programmas - sambas ballī te, turku, itā ļ u virtuves diena, katrs nā ves vakars.
Adora š ī gada ī paš ā iezī me ir masu izklaidē tā ja pufiņ š Baloo.
Dod pozitī vismu nakš ņ oš anai viesnī cā : ) Lai gan daž reiz tas var bū t nedaudz uzmā cī gi - bet visiem tas nevar patikt)))
Красавчик Балу
аватар newwolf
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Pirms viesnī cas izvē les mē s arī lasā m daudz atsauksmju. Sapratā m, ka pat 10 * viesnī ca visus neapmierinā s. Vienmē r bū s cilvē ki, kuriem pat paradī zē saule frī , tad personā ls izskatī jā s nepareizi utt. … Tomēr ▾ Labdien.
Pirms viesnī cas izvē les mē s arī lasā m daudz atsauksmju. Sapratā m, ka pat 10 * viesnī ca visus neapmierinā s. Vienmē r bū s cilvē ki, kuriem pat paradī zē saule frī , tad personā ls izskatī jā s nepareizi utt.
Apskatī jā m daudzas viesnī cas Belekā , parunā jā mies ar citiem tū ristiem un nonā cā m pie secinā juma, ka ADORA tomē r ir labā ka.
Ē diens izcils un daudzveidī gs, vienmē r visa pietika, animā cija jautra (PALDIES animatorei BAL), personā ls neuzbā zī gs, draudzī gs, pludmale tī ra, vietas vienmē r ir.
Kopumā viesnī ca ir ī sta 5. Nā kamgad brauksim tikai uz ADORA, ko iesakā m visiem ! ! !
аватар univer2
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki, vasaras meklē tā ji! Svaigs no Adora! Esam ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni, meitai 14 gadi, dē lam 10 gadi. Viss kā rtī bā ! Braucā m no Teztour, lidojā m ar transaero (Boeing 747) - viss bija labi, tikā m labi, atveda uz viesnī cu ap 11. … Tomēr ▾ Sveiki, vasaras meklē tā ji!
Svaigs no Adora! Esam ģ imene, divi pieauguš ie un divi bē rni, meitai 14 gadi, dē lam 10 gadi. Viss kā rtī bā ! Braucā m no Teztour, lidojā m ar transaero (Boeing 747) - viss bija labi, tikā m labi, atveda uz viesnī cu ap 11.00, piedā vā ja pagaidī t lī dz 12.30. Mē s paklausī gi gaidī jā m ā rā lapenē un dabū jā m savu istabu bungalo. Pirmais iespaids par istabu nav 5 zvaigznes! ! ! Maksimums 3 zvaigznes! ! ! Es nezinu, kā un kur dzī vo tie cilvē ki, kas raksta satriecoš as atsauksmes, bet ticiet man, ka bungalo Adorā ir tā lu no piecinieka! ! ! Iespē jams, ka pati viesnī ca atš ķ iras - es nezinu, es to neesmu redzē jis ! ! ! Par pā rtiku praktiski nav sū dzī bu! Š ī s viesnī cas lielā kais pluss ir ē diens! Daudz dā rzeņ u, augļ u, gaļ as saprā tī gā s robež ā s! Pā rsteidza maksas svaigas sulas? ! Atkal, ne gluž i piemē rots 5 zvaigznē m, ar milzī gu daudzumu santī ma pulverveida sulas! Animā cija ir tik tā , neviens neatceras, izņ emot izcilu puisi ar iesauku Baloo, kurš visas dienas garumā izlikā s par jebkuru, lai uzjautrinā tu publiku - protams liels paldies viņ am! ! ! Bē rnu animā cija tā s labā kajā lī menī ! Ī paš i viņ u priekš niece Anna no Penzas! Labi padarī ts! ! ! Personā ls - miegainas muš as, iespaids, ka viņ i ir tik zaezali, ka "baltā gaisma nav jauki. " Laikam maz maksā vai daudz strā dā , varbū t abi! ! ! Tā du dzeramnaudu lū gš anu, kur vien iespē jams uzstā dot kastes, vē l neesmu redzē jis! Tajā paš ā laikā apkalpoš ana ir tā da, ka nav absolū ti nekā das vē lē š anā s uzmundrinā t personā lu. . . Telpas tiek uzkoptas tiiik viduvē ji! Restorā ni "a la carte" vispā r ir smiekli - pilnī gs kolhozs! ! ! Padoms - nepierakstieties, netē rē jiet laiku, jū s varat ē st to paš u parastā masu restorā nā ! Atpū tnieki viesnī cā ir atseviš ķ s stā sts...Krievijas un iekš ē jā s Anatolijas centrā lā josla, ap baseinu nekad nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, bet daž reiz ir pludmalē ! Fotogrā fi ir augstprā tī gi un netaktiski, turklā t krievvalodī gie viesstrā dnieki no Vidusā zijas vispā r ir drū mi! ! ! Spa centrs ir sū dī gs! ! ! Netī rs, nekā da servisa trū kums un tas pats kontingents no Vidusā zijas. Ī sā k sakot, kungi, viesnī ca stabilā m 3+ zvaigznē m vai 4. . .
аватар usher64
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar draugiem, bez bē rniem. Ja gribi normā lu balkonu, tad ņ em "ar skatu uz jū ru". Mē s sā kotnē ji negribē jā m "ar skatu uz jū ru", bet izrā dī jā s, ka "Fortū nā " ir ļ oti mazi balkoni, tā pat kā numuriņ i, un "Panorā mā " vispā r nav, bet ir vairā k istabu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugiem, bez bē rniem. Ja gribi normā lu balkonu, tad ņ em "ar skatu uz jū ru". Mē s sā kotnē ji negribē jā m "ar skatu uz jū ru", bet izrā dī jā s, ka "Fortū nā " ir ļ oti mazi balkoni, tā pat kā numuriņ i, un "Panorā mā " vispā r nav, bet ir vairā k istabu.
Reģ istratū rā viņ i ā tri reģ istrē jas, ļ auj izvē lē ties numurus, reģ istratū rā nav bā ra.
Istabas tī ra normā li. Mū su istabā un draugi, bija problē mas ar bā ru(nedzesē ja), griezā s, neko nedarī ja, samierinā jā s, mē s dzē rā m tikai ū deni no turienes, lai gan viss komplekts(ū dens, alus, minerā lū dens u. c. ) . ) vests katru dienu. Svē tku beigā s istabā sakrā jā s daudz pudeļ u. Tā pat arī kondicionieris nestrā dā ja, tikai troksnis no tā , vispā r viņ iem ir problē mas ar kondicionieri, arī liftos nestrā dā ja, sporta zā lē arī , logu atvē rš ana nelī dzē ja, tikai reģ istratū rā normā li Tā bija.
Restorā ns nav paredzē ts tā dam cilvē ku skaitam, nevis nebija kur apsē sties, ē dienu stendi mazi, pastā vī gas rindas. Ē diens vienmuļ š , š ķ iet garš ī gs, un izsalcis nepaliksi, bet nav daudzveidī ba. nepietiek. Galdi ā tri neskrē ja prom, reizē m nā cā s darī t paš am(ā trā k nekā paprasī t kalpiem), daudz saplaisā juš as glā zes, reizē m nemazgā tas dakš iņ as sanā ca. Daudz turku(70%) Daudz bē rnu, gandrī z katrā istabā viens, divi vai trī s, no 1 lī dz 10 gadiem.
Pludmale liela, tī ra, ieeja jū rā oļ i. Pirmo sauļ oš anā s rindu cilvē ki aizņ em 6 no rī ta, ja pirmā nav vajadzī ga, tad var nesteidzī gi, sauļ oš anā s krē slu pietiek 9 un 10 pulkstenis.
Neticiet reklā mai, nav importē to dzē rienu, ir tikai turku un pat turku tekila par naudu.
Neizprotama sistē ma ar kartē m Polotsen iedzī votā jiem, visas numurē tas pē c istabiņ as numura, domā ju, ka nevajag zagt, bet š ī sistē ma veido rindas, katram jā pieraksta istabiņ as numurs, atrod š ī s kartes. Tas viss ir tik neē rti un gari. Vispā r viesnī cu rindas, tā s ir visur , pē c ē diena, pē c kū kā m, pē c kukurū zas, pē c saldē juma.
Animā cija bija laba, izklaidē još a, jautra, ī paš i patika bē rniem.
Kopumā viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem, ar maziem bē rniem, nevis izvē lī giem vecā kiem un nedzeramā m.
Bet mū su atvaļ inā jums joprojā m bija veiksmī gs, tač u mums joprojā m ir jā sniedz patiesā ka un precī zā ka informā cija ceļ ojumu aģ entū rā s.
Parādīt vairāk »


iemiesojums drimdim
bērns 11 gadus vecs jāņem kā pieaugušais vai 10 gadus vecs vai jānolemj uz vietas starpība ir 700 USD. nedaudz dārgi
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Liaya
nezinu, ko rezervēt
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums drimdim
piemaksa par pārcelšanos no kluba uz panorāmas skatu uz jūru
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums kiara87
kurš man teica, ja izej no viesnīcas, ir kur pastaigāties, vai ir kādi veikali? bungalo kur labāk apmesties 1. vai 2. stāvā? Viņi raksta, ka wi-fi ir maksas, cik tas apmēram maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums drimdim
Kādā krāsā ir rokassprādzes
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums adora.com.tr
‹ Viesnīca Adora Hotel & Resort 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на самом берегу моря. Построен в 1992 году, последняя реставрация проведена в 2016 году. Представляет собой комплекс, состоящий из двух 4-х этажных основных зданий — Panorama и Fortuna, одного 3-х этажного корпуса Family House, десяти 2-этажных коттеджей Club House (все с видом на сад). Отель подойдёт для активного отдыха, в том числе и для семей с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в туристическом центре Белек, в 5 км от поселка Кадрие, в 12 км от Серика, в 39 км от центра города Анталия и в 29 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 420 м. Заход в море: песок, галька, есть деревянная платформа. Пляжные полотенца — бесплатно, по карточкам. Душ, кабины для переодевания, спасатели на пляже, павильоны на пляже (бесплатно). Бар на пляже бесплано: работает 10:00-19:00 (не работает в зимний сезон).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi только в лобби и главном ресторане (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), услуги фотографа, интернет-кафе (платно), конференц- залы: 12 залов, от 20 до 1000 чел., торговый ряд, 1 основной ресторан «Ла Богема» на 1000 чел., диетическое меню (бесплатно), снэк-ресторан «Арабелла» на 200 чел., 2 A’la Carte ресторана: турецкий и рыбный (по предварительной резервации), 5 баров — лобби-бар: работает 17:00-00:00, Caretta Bar: работает 20:00-23:30 (не работает в зимний сезон), бар у бассейна: работает круглосуточно (не работает в зимний сезон), бар на пляже: работает 10:00-19:00 (не работает в зимний сезон), диско-бар: работает 23:30-02:00 (не работает в зимний сезон), 2 бассейна — открытый бассейн 2000 м2, без подогрева, 3 водные горки для взрослых и 1 для детей, крытый бассейн 145 м2 с подогревом (январь-апрель), кресло-коляска для людей с ограниченными физическими возможностями (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает с 10:00-13:00 и с 15:00-17:00, дневная детская анимацмя, мини-дискотека, детская секция в открытом бассейне 20 м2 с пресной водой (без подогрева), бассейн для малышей возле мини-клуба, 1 водная горка. Аренда детских колясок — по запросу, платно. В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания. Детские горшки (бесплатно), аренда детских колясок (предоставляются при наличии) — по запросу, платно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: софт-анимация, живая музыка (в определенные дни), амфитеатр, дискотека (23:00-02:00, крытая), бочча, 12 теннисных кортов — 8 с кварцевым и 4 с грунтовым покрытием (днем), пляжный волейбол, баскетбол, стэп, стрельба из лука, 4 водные горки, Платно: массаж, настольный футбол, дартс, футбольное поле (105 м х 68 м ), освещение теннисных кортов, инвентарь, частные уроки, все виды водного спорта. Аквапарк, 5 горок, 217 кв.м
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 500 номеров. Отель состоит из основного 4-этажного корпуса Panorama, 3-этажного корпуса Family House, 4-этажного корпуса Fortuna и десяти 2-этажных коттеджей Club House (все с видом на сад).

Istabās

Центральный кондиционер, прямой телефон (платно), телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (вода и пиво, пополняется ежедневно), ванная комната с ванной, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Uc Kumtepesi Mevkii Belek Turizm Merkezi, Belek, Antalya, 07500 Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 725 4051
Fax: +90 242 725 4071, +90 242 725 6012
Tīmekļa vietne: Adora Hotel & Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.