Iespaids 50/50, atpūtnieki pārsvarā pensionāri un ģimenes ar bērniem, ir lielisks alkohols

Rakstīts: 11 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 14 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies tikai ē dienu atsauksmju dē ļ , ka it kā jū ras veltes š eit ir katru dienu (garneles, kalmā ri, lasis utt. ). Tā nav patiesī ba. Š eit ir zivju restorā ns, maksā.10 USD no personas un jū s varat apmeklē t (ja ir vietas). Š ķ iet, ka vakariņ as ar jū ras veltē m ir 2 reizes nedē ļ ā (pirmd. un sestdien), bet lī dz š im esam dabū juš i tikai vienu reizi, pirmdien. Tur bija vē ž i, mī dijas, skumbrijas, lasis, vē l daž as zivis un viss.
Ē diens ir normā ls, principā var izvē lē ties katrai gaumei. Tu noteikti nebū si izsalcis. Bē rniem arī ir ko ē st, ir atseviš ķ s galds ar ē dienu, cepumiem un blenderi!! !
Alkohols, š ķ iet labs, ir imports. Tā tad, ja jū s gatavojaties dzert un gulē t pludmalē - jū s esat š eit)))

Kafija (turku kafija), ko nobaudī t vestibila bā rā . Otrajā stā vā no uzņ emš anas zā les.
Kontingents. Ja vē laties kā rtī gi izklaidē ties, tad acī mredzot ne š eit (vai ne š ajā gadalaikā ). Pā rsvarā š eit atpū š as cilvē ki pē c 50 gadiem un ģ imenes ar bē rniem. Daudz cilvē ku no Krievijas, daudz.
Pakalpojums atbilstoš s (augstā k rakstī tajam). Piemē rs, mē s pā rbaudī jā m vairā k nekā vienu reizi! , Pasū tī ju kokteili angļ u valodā - viņ i to izdarī ja ā tri un garš ī gi; pasū tī ja krievu valodā - nesapratu ko; pat ne reizi vien ir gadī jies, ka jū s veicat pasū tī jumu, viņ i pē c kā rtas pā riet pie kaimiņ a, kurš runā angliski, vispirms veic pasū tī jumu un pē c tam atgriež as pie jums. Es atkā rtoju, pasū tī jums daž ā dā s valodā s tika veikts vairā k nekā vienu reizi, tā pē c varu ieteikt jums, ja zinā t angļ u valodu, runā t noteikti ne krieviski.
NEŅ EMT lī dzi priekš metus, kas jā gludina. Dzelž u NAV! Tie it kā eksistē , bet es viņ u nevaru nopratinā t jau 4. dienu.
Istabas. Ļ oti noguris. Bet nav nekā tikai slikta. Vienī gais, ka vannasistaba ir š ķ eldota un tek ū dens, bet tas laikam ir tikai mū su istabā .
Ir kosmē tika no viesnī cas: š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, ziepes, vates tamponi, vates diski un duš as vā ciņ š (1 gab. ); č ī bas.
Ledusskapī ir divu veidu ū dens un kola. Ierodoties bija 1 pudele kolas, bet viņ i to vairs nepapildina, lai gan vajadzē tu.

Tī rī š ana. Nav mā jturī bas kā tā das. (Pat atstā jot dzeramnaudu, nekas nemainī sies). Nomainī ja dvieļ us, iznesa miskasti - viss.
Teritorija. Teritorija liela. Citos komentā ros rakstī ja, ka netī rumi ir visur, daļ ē ji tā ir taisnī ba. Zem sauļ oš anā s krē sliem pie baseina ir ļ oti netī rs. Galdi pie sauļ oš anā s krē sliem (gan pie baseina, gan pludmalē ) ir ļ oti netī ri, pludmalē cilvē ki paš i tos mazgā jū rā . Bā ros letes ir lipī gas, galdi arī nav dzirkstoš i tī ri, restorā nā var bū t netī ra tehnika (bet mē s tik un tā vienmē r noslaukā m). Pludmale ir netī ra; smiltī s ir gobiji, salvetes, pudeļ u korķ i un tā tā lā k. Bet es gribu teikt, ka viesnī cas darbinieki visu laiku uzkopj teritoriju. Tā pē c š eit nav skaidrs, vai cilvē ki ir cū kas, vai arī viņ i netī ra labi.
Pī rss. Pontons. Kā pnes uz ū deni ir ļ oti slidenas, iespē jams, pakā pieni nav tī rī ti, vajag labi turē ties, lai nenokristu. Diemž ē l cilvē ki pē c sevis nemaz nesakopj un darbinieki tur iet reti, tā pē c zem/blakus sauļ oš anā s krē sliem ir kalni glā ž u, pudeļ u, buļ ļ u utt. . .
Atseviš ķ i es vē lē tos izcelt SMĒ PĒ Š ANU. Nesmē ķ ē tā jiem š eit ir ELLE. Mē s neredzē jā m nekā das pazī mes, ka jū s nevarat smē ķ ē t (ir tikai restorā nā ). Cilvē ki smē ķ ē visur: pludmalē , sauļ oš anā s krē slos, iet un smē ķ ē , pie galdiņ iem. Tas ir, jū s nekur nevarat paslē pties no dū miem, jū s joprojā m tos elpojat.

Droš ī ba. Padomā pats š eit. Mums ir situā cija. Bijā m diskotē kā (viesnī cā ). Pie izejas sā kā s kautiņ š , teorē tiski starp arā biem. Slaktiņ š joprojā m bija tas pats, krē sli lidoja utt. . . Viņ i knapi nesa kā jas. Un darbinieki stā v un skatā s, un nekā das darbī bas. Tiesa, viens apsargs tur mē ģ inā jis kaut ko darī t. Aizgā jā m uz reģ istratū ru, visu izstā stī jā m un devā mies uz istabu, no istabas jau dzirdē jā m kā ieradā s policija. Es nezinu, kā tas viss beidzā s. Bet nā kamajā dienā , pateikuš i gidam, viņ i mums atbildē ja: "nu, kas tas ir, tā notiek, jū s saņ emat nedaudz adrenalī na, ejiet pie administratores, viņ i jums iedos" kaut ko "kā aiziet uz restorā nu vai kaut ko. " Lielā kais pā rsteigums bija nevis kautiņ š , bet personā ls, kas tikai skatī jā s un neko nedarī ja. (Lai gan bija ģ imenes ar mazuļ iem, kas gulē ja ratos) Tā tad. . .
Animā cija. Ir, kā jebkurā viesnī cā . Ir interesanti varianti.
Š ķ iet, ka viss š ajā viesnī cā ir, bet tas "viss" kaut kā nedarbojas pilnā spē kā ; kaut kas lī dzī gs "tā darī s".
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu