Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Uz Antāliju lidojam caur Pegas Touristik. Ekskursija tika nopirkta uz 14 naktīm / 15 dienām. Izlidošana uz turieni 18.05.19 plkst.02.00, bet atgriešanās reiss 01.06 plkst.01.30. Izrādās, ka 14. nakti viesnīcā nepavadīsim
Vai Pegazam mums būtu jākompensē 14. nakts un 15. dienas zaudējumi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-04-045 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  45
аватар ollennka
Bet par viesnīcu maksā 14. naktī, vai ne? Vai arī tevi izliks 1. jūnija pusdienlaikā?
аватар Vika284
Tūrisma operatoram viss ir pareizi un viņš jums neko nekompensē
Saskaņā ar standartu jūsu reģistrācijai jābūt 18. maijā pulksten 14:00 un pirmā nakts tiek skaitīta no šīs dienas un laika, un nakts 14 sāksies 31. maijā pulksten 14:00 un jāpabeidz 1. jūnijā līdz plkst. 12:00, bet to var pabeigt arī agrāk, kā tas ir jūsu gadījumā
Jūsu ceļojumu aģentam vajadzētu likt jums rezervēt 13 naktis no 18. maija līdz 31. maijam, un 31. maijā jūs varētu patstāvīgi pagarināt vēlo izrakstīšanos līdz pulksten 18:00 (19:00) par pusi no numura cenas vai jo lielākā daļa parasto viesnīcu Turcijā ļauj īrēt bagāžas glabātuvi pēc pulksten 12:00 un izmantot visu restorānu, pludmali utt. līdz transfēram uz lidostu
Sakiet "paldies" savam ceļojumu aģentam
аватар Kjokka
Gggg, uzminiet, kāpēc es joprojām neesmu ceļojis uz Emirātiem??? vai tu lidoji uz ēģipti? kā jūs lidojat tur (jums ir ierašanās un pārsēšanās pulksten 2 naktī, un jūs esat brokastīs un norēķināties) - un uz Emirātiem, DPA un Ēģipti, būtībā (ja ne vienmēr) lidojums uz turieni dienā norēķināšanās ir VAKARS! Tas ir, jūs ieradīsieties vai nu agri no rīta pēc dienas, vai brokastīs)))) tikai nākamajā dienā! Un tauta priecājas, bet ko darīt , par kaut ko var runāt, ja pārsēšanās vai izbraukšana tiek atlikta par vairāk nekā 24 stundām.
аватар moy_contakt
Tas var būt vai nav samaksāts. Atkarībā no viesnīcas attāluma no lidostas, jūs sagaidīs 4-5-6 stundas pirms izlidošanas. Bet izrakstīšanās no viesnīcas ir 12:00, bet ir viesnīcas, kas negriež rokassprādzes un var droši izmantot visu infrastruktūru līdz pašai izbraukšanai . Un ir viesnīcas, kur nogriež rokassprādzi un tad kā gribi... Diemžēl Pegazs grēko ar tādiem variantiem (es runāju par ļoti agru izbraukšanu). Cik reizes esam lidojuši uz Turciju caur Pegazu un vienmēr ir bijusi ļoti agra izlidošana un attiecīgi arī agra izrakstīšanās. Bet mēs ar bērniem variantus "pasēdēt vestibilā" neuzskatījām par svarīgiem, lai bērni istabā varētu mierīgi gulēt. Bet katram gadījumam paskaties uz vaučeru, kas tur rakstīts, varbūt ir variants, ka 14. nakti neapmaksā.
аватар ollennka
Hmm, es uzrakstīju nepareizi.
Bet par viesnīcu maksā 14. naktī, vai ne? Vai arī 31.maija pusdienlaikā tevi izliks?
аватар Kjokka
jā, starp citu ... tu un ne tikai nakti, tu tiešām nepavadīsi vakaru viesnīcā ... tevi iesēdinās mašīnā un lidostā stundām 22-23 ... vai varbūt agrāk, vai varbūt vēlāk... to visu uzzināsiet vairāk vai mazāk tieši dienu pirms izlidošanas reģistratūrā, un tas nav fakts, ka tas tā būs! vispār gatavojies jautrai pēdējai dienai)))), vai drīzāk priekšpēdējai.
аватар Natalia1421
Diemžēl jā, pēdējā nakts jums ir beigusies. Patiesībā pēc vakariņām jūs sagaidīs autobuss. Pegazam nekas nav jākompensē, formāli viss tiek ievērots. Ja notiks tikai brīnums un lidojums tiek pārcelts uz vēlāku laiku attiecībā uz 1.30, un ceļojumu rīkotājs piekritīs ar to ņemt vērā (tas notiek), tad jūs varēsiet gulēt viesnīcā. Jā, tas bija ļoti neveiksmīgs laiks... Jūtu līdzi. Bet, no otras puses, pirmā diena tiks pilnībā pavadīta viesnīcā. Tikai viņi nevar reģistrēties istabā pirms 14:00, labi, labi, jūra ir netālu :)), un, kā likums, viņi neaizliedz izmantot viesnīcas infrastruktūru
аватар Kjokka
ollennka domaju ka nesaprati jautajumu...protams neviens ar varu nevienu neizspiedīs, tikai tas, ka pārsēšanās būs vakarā un izbraukšana būs 1.30 ... cilvēku kaitina tāda izlīdzināšana, patiesībā viņi nozaga ne tikai pēdējo dienu, bet arī nakti)))
аватар Kjokka
vispār gaisa balonu tūristiem tā ir norma (es pats tāds esmu), ja esi finansiāli stiprs un spējīgs atsevišķi samaksāt par lidojumu (un ne santīma par čarteru), tad jautājumu nav, izvēlies lidojumu) )) jā, ar taksometru ... nav laiks, ko jūs nezaudēsit))) (tā parasti atbild tūroperatori)
аватар moy_contakt
Pagājušajā gadā draugi lidoja uz Turciju un reiss tika pārcelts uz vēlāku laiku. Rezultātā viņi viesnīcā bija apmēram 2 naktis. Bet viņi netika nokārtoti, jo tikai tajā brīdī izrādījās, ka norēķināšanās ir no 12 nākamajā dienā ... neviens nezina, kā tas varētu izvērsties, bet tā kā viņi iegādājās Baltkrievijā un reiss tika pārcelts divas reizes (viņi vajadzēja ierasties iepriekšējās dienas pēcpusdienā), tad vispār iznāca nesaprotama situācija ... bet šī nakts izrādījās neapmaksāta ... tas bija Anex, kas to padarīja tik smieklīgu. No rīta viņi tos varēja nokārtot (uz agri aizbraukušo rēķina), taču lietas izskatīšana ne pie kā nenoveda. Kurš kļūdījās un kurā stadijā ... patiesību nevarēja sasniegt.
аватар ollennka
Kjokka, es saprotu, ka tas ir kaitinoši. Bet galu galā tūroperators šo naudu neņēma sev, bet samaksāja par 14. nakti viesnīcā, par ko arī rakstu.
аватар Kjokka
Ukrainā Joinup patīk šie varianti, pāris reizes lidoju, tad lidoju ar anex, šie čaļi ir nopietnāki, ja krīt uz nerviem, tad sēdēsi viesnīcā, bet pārējos aizvedīs uz lidostu un tas arī viss ... sveiks, skrieniet tur starp letēm)
аватар moy_contakt
Kjokka, tad tu ar Aneku vēl neesi trāpījis....mūs aizveda uz lidostu un droši turēja vairāk kā 12h...
аватар Kjokka
un es saprotu, ka tūroperators naudu par nakti nepaņēma, samaksāja viesnīcai, viss kārtībā, BET !!! nu, čarteru izdarīt vēlāk tiešām nav iespējams, viesnīcā nav jautājumu, guli, brokasto, pastaigājies, līdz 12.00 un vēl vēlāk... Man Turcijā neviens netraucēja! Nespēju noticēt, ka tā vienkārši iznāk, te ir kāda interese un tas ir saprotams! Un tūrists cieš kā parasti
аватар Kjokka
pah pah pah))) pagaidām jā ... laikam paveicās ar pielikumu, bet nebrīnīšos))) viss paliek es (rakstīju augšā) - čarterē, pārvāc, izmet to, ieliec šo uz leju, tas ir viegli!
аватар ollennka
Kjokka, un, tā kā ekskursija tik ļoti cieš, kas liek viņam, nabaga biedram, piedalīties šajā ceļojumā? Vienkārši tūrists grib aizlidot par trim kapeikām, un šajā gadījumā ir jābūt gatavam īsai atpūtai.
Vienmēr ir izvēle. Regulāro sezonu izvēlējos sev un vairs necieš.
аватар Vika284
Lieliski, ka jums iepriekš tika atgādināts par lidojumu kavēšanos
Ir vēl viena iespēja, tūroperators šajā gadījumā šajos datumos bija pārapdrošināts lidojuma kavēšanās gadījumā
Mājas izbraukšanas datumā sākas pirmais daudzskaitlīgais tūristu vilnis, kuri svinēs Eid al-Adha viesnīcā, parasti ierodas 3-4 dienas pirms svētkiem. Un šīs dienas Turcijas viesnīcām ir pilnas ar visiem numuriem. Un, ja pēkšņi lidojums tiks pārcelts uz vēlāku laiku, šī viesnīca fiziski nevarēs nodrošināt jūs ar istabu
аватар ollennka
Tā arī ir patiesība!
аватар lazy_person
01.06 plkst.01.30 jau jauna diena. No 14:00 (31. maijs) līdz 01:30 (01. jūnijs) - formāli nakts. Saņemšana no viesnīcas būs 4 stundas pirms izbraukšanas (tās ir tehniskās izmaksas). Ja šī nakts nav apmaksāta, tad 31.maijā būtu jāiziet no istabas 12:00 un jāsēž gaidot autobusu līdz 21:30.
аватар lazy_person
Nekas netiks kompensēts. Ir pieejama arī 15. diena .. no 15. dienas jums ir 1 stunda 30 minūtes (01. jūnijs). Ekskursija ir iestatīta pareizi. Nav pamata maksāt par tūri uz 13 naktīm, bet nav pamata izlidot pēc 14.nakts. Izbraukšana no Turcijas 15. uzturēšanās dienā (1 stunda 30 minūtes - jauna diena).
аватар Natasha59
Jau 100 500 reizes ir atbildēts, ka Tūrē (nevis viesnīcā) viņi skaita Tūres naktis, pat ja šīs naktis ir gan lidmašīnā, gan transfērā. Un trakākais ir tas, ka TA slēpj šo faktu vai nemaz nezina. Jā un 31.05 plkst.12:00 var izlikt.
аватар lazy_person
Es jau kaut ko par šo rakstīju pavedienā, kurā tika runāts par dienām un naktīm, kas tika ēstas ekskursijas laikā uz Tai, Ķīnu (naktis tūrē, izbraukšanas datums tur un izbraukšanas datums atpakaļ) ... Tur situācija ir sarežģītāka. Viņi izlido dienas laikā, nakšņo lidmašīnā, ierodas nākamajā dienā, un ir arī tranzīta dīkstāves laiks ...
Daudzi par to strīdas, skaita naktis guļamistabā ...
аватар Olgaolga153
Ja jūsu lidojums uz Antāliju tiešām notiks 2-00 (lidojums netiks pārcelts), tad līdz brokastīm būsiet viesnīcā. Jūs varat uzskatīt sevi par laimīgu. Pēdējā laikā daudzi TO ir grēkojuši ar vēlu ierašanos viesnīcā un agru izbraukšanu atpakaļ.
Iepriekš aviokompānijas tika pilnībā barotas uz kuģa, tagad lielākā daļa aviokompāniju ar to neuztraucas. Ir labi, ja viņi dod bulciņu ar žāvētu gurķa gabalu. Visi taupa.
аватар Vika284
UIA lidojumos (uz Turciju un citām valstīm) čarterreisos un parastajos, tikai ūdens vienreizējās lietošanas krūzēs ir bez maksas, un bulciņa ar gurķi jau ir denyuzhka
аватар Pachok
Un nez kāpēc tūristi neskatās, ko pērk? "Nopirka, un tad izrādījās... kurš kompensē"?
Lidojuma dati nav noslēpums, aģenta pienākums ir nekavējoties, pirms ceļojuma iegādes, sniegt tos tūristam.
аватар moy_contakt
patiesībā TAM nav vienalga, viņš noformē un pārdod iepakojumu. Bet kāpēc dažās versijās viņi ņem vērā šo nakti, bet dažās nē, tas nav skaidrs. Divas reizes mums bija vēlās izrakstīšanās situācija un divas reizes cenā neiekļāvām izbraukšanas nakti, lai gan izbraucot no Šrilankas mūs savāca no viesnīcas 21:00 (ir garš pārbrauciens gar krastu ). Atbrīvojām istabiņu pulksten 12 un mierīgi atpūtāmies, izmantojot visu infrastruktūru, izņemot pārtiku, jo ēdām tikai brokastis. Un otrreiz Grieķijā arī bija vēla izbraukšana, bet bijām ar bērniem un paši pagarinājām istabu līdz vakaram un sapratām, ka ģimenei labāk agri aizbraukt, ja ceļojam ar bērniem. Turcijā mēs rezervējam caur Pegasus un vienmēr ir agra izbraukšana, mūs savāca no viesnīcas 3 un 4 naktī, bet skaidrs, ka nakts bija iekļauta ekskursijas cenā.
аватар moy_contakt
Pačok par to kāpēc....atbilde ir tāpēc, ka tas ir pieredzes jautājums. Un daudzi, kas dodas uz TA, ir stingri pārliecināti, ka ir tūrisma speciālisti, kuri visu izlems viņu vietā (šeit ir komplekso ceļojumu veiksmes noslēpums), viņi izvēlēsies, pamudinās un norādīs uz visiem punktiem. Bet patiesībā izrādās, ka mums ir nepieciešama pilnīga kontrole pār viņu darbu un slīcēju glābšana ir pašu slīcēju darbs.
аватар ollennka
Domāju, ka šajā gadījumā nakts rēķinā tika iekļauta tieši ēdiena dēļ. Galu galā pirms izbraukšanas cilvēkiem ir jāpaēd pusdienas un vakariņas.
аватар moy_contakt
ollennka, pieklājīgās turku viesnīcās ar vēlo izrakstīšanos, rokassprādze nav nogriezta un var mierīgi ēst, galvenais laicīgi atbrīvot istabu.
аватар moy_contakt
Un, iespējams, tas ir noslēpums, ja viesnīca, izrakstoties no istabas, nogriež rokassprādzi, tad jūs nevarat attiecīgi ēst. Un, lai varētu izmantot viesnīcas restorānus, nākamā diena tiek apmaksāta.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl