Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kā tagad maksā Antālijas autobusus un tramvajus? Un cik tas maksā?
Viņi raksta, ka var maksāt tikai ar karti, kas jums ir jāiegādājas un kaut kur jāaktivizē. Turklāt nauda tiks norakstīta par aktivizēšanu. Ir arī pārskaitījumu kartes. Vai ir iespējams samaksāt vadītājam par braucienu? Kas nesen bija Antālijā un patstāvīgi ceļoja ar autobusu, lūdzu, pastāstiet mums. Mēs esam diezgan apjukuši
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-08-267 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Superoper73
Esmu bijis Alanjā un Konakli. Tā kā šoferim maksāja pie izejas, tā palika tā pati, eiro, dolāros vai lirā. Es nedomāju, ka Antālijā ir savādāk, transports ir pašvaldības, un noteikumi ir vienādi.
аватар Olgaolga153
Antālijā norēķini pašvaldības autobusos un Antray (Antālijas tramvajs) tiek veikti ar kartēm. Tiem ir dažādas cenas atkarībā no braucienu skaita (5, 10 utt.) Jūs varat iegādāties pieturās īpašos kioskos. Ieejot autobusā, uzlieciet karti lasītājā. Ja ēdat kopā, tad divreiz.
аватар denistsurkanp
Antālijā (pilsētā) - pēc kartēm. Starp kūrortiem (Antālijas piekraste) uz dolmusha - skaidrā naudā pie izejas!
аватар ilika15
Kādas ir karšu izmaksas? Vai es varu maksāt ar karti divām personām? Vai ir iespējams papildināt kartona karti (atšķirībā no plastmasas)?
аватар Olgaolga153
Kartona karte netiek papildināta, tā vienkārši paredzēta noteiktam braucienu skaitam (ir 5 braucieniem kartes, ir 10 utt. skat. augstāk) Pagājušajā gadā karte 5 braucieniem maksāja 10 Turcijas liras. Ar vienu karti var apmaksāt divu (trīs) cilvēku braukšanas maksu. Šeit ir šīs kartes otrā puse.
аватар ilika15
Liels paldies! Visi raksta, ka Antālijā nevienā transportā nevar norēķināties skaidrā naudā, maksā tikai ar kartēm.
аватар ilika15
Atgriezies no Antālijas. Ceļošana ir derīga tikai ar kartēm. Apmaksāt ceļojumu skaidrā naudā Antālijā nav iespējams. Karti var iegādāties un papildināt kioskos metro/tramvaju pieturās, pie vadītājiem un dažos veikalos. Brauciet pa pilsētu 2,6 liras autobusos, 2 liras vecajā tramvajā. Kartona karte maksā 5 liras, aktivizējot noņem 0,8 liras, karte derīga 7 dienas. Tas tiek papildināts īpašos termināļos tramvaju pieturās un karšu tirdzniecības centros. Derīgs neierobežots. Dolāra kurss tagad ir 3,4 liras par dolāru.
аватар tarnavska.olenka
Vari vēlreiz precizēt? Antālijas lidosta - mikroautobusa pietura 600. Vai ir kiosks karšu iegādei? Ja mums jābrauc no lidostas uz autoostu un astotajā dienā (vairāk nekā septiņas dienas) jābrauc atpakaļ no autoostas uz lidostu - kuru karti pirkt (kartons, plastmasa), cik gabalus?. Vai uz kartes ir nauda vai tā ir jāliek? ja nepieciešams, kā un cik daudz?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl