Jautājums o Antālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
865 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kāpēc ceļojumi no Maskavas ir daudz lētāki nekā no Kijevas?
Sveiki! Es salīdzināju ceļojumu izmaksas eiro uz Turciju 2022. gada vasarā ar lidojumiem no Maskavas un Kijevas un biju ļoti pārsteigts. Šķiet, ka lidošana no Maskavas aizņem ilgāku laiku, un ekskursijas uz tām pašām viesnīcām ir lētākas. Ar ko tas saistīts?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2022-01-102 gadā atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар moy_contakt
Nu tas ir apmēram tas pats "kāpēc no Minskas ir daudz dārgāk nekā no Kijevas..." atbilde ir, JO !!!! vai tev derēs?)))
аватар cgistalker
Manuprāt, viens no galvenajiem koeficientiem, kas ietekmē cenu veidošanos par labu Maskavai, ir risks, ka tūres brīdī robeža var būt slēgta.
аватар nataha33
moy_contakt, vienmēr ir bijis otrādi.
аватар cipherxander
Tikko salīdzināju cenas vairākām viesnīcām, Krievijā par 50-70 eiro dārgāk, laikam Kijevā meklēja nepareizajās ceļojumu aģentūrās :) un 2021. gada vasarā runājām viesnīcā ar cilvēkiem no maskaviešiem, viņi maksāja. 100 eiro uz cilvēku vairāk nekā mēs.
аватар nataha33
cipherxander, salīdzināju cenas Coral, tāpēc mana viesnīca Sensatori Resort Barut Sorgun jūlijam izrādījās par 200 € dārgāka no Kijevas, un maijā atšķirība ir vēl lielāka.
аватар nataha33
Eksperimenta tīrības labad es salīdzināju vēl pāris viesnīcas 3 pieaugušajiem. uz nedēļu jūlijā, no Maskavas 200-300€ lētāk.
аватар Anitalirita
Nesen es prātoju, kāpēc gandrīz visa Krievija lido uz Gazipašas-Alānijas lidostu, un gandrīz neviena no Vācijas ... vai 6 stundu maiņa.
Pareizi atbildēja "patamushta". ))
аватар moy_contakt
nataha33 ir daudzi faktori, kas ietekmē cenu noteikšanu, un galvenais no tiem ir konkurence. Ja ir viens aviopārvadātājs vai divi, tad skaidrs, ka lidojuma cena tūrē būs lielāka nekā tur, kur ir vairāk pārvadātāju un TO ir iespēja izvēlēties optimālāku piedāvājumu. Arī TO. Viņi slēdz līgumus ar viesnīcām un dažādiem TO no dažādām valstīm cena būs atšķirīga. Viesnīcas pārdod sēdvietu blokus dažādiem TO, un katrs TO tiek tirgots, un tas galu galā ietekmē piedāvātā produkta cenu. Un tāpēc arī pieprasījumam ir svarīga loma cenu veidošanā. Kad ir atvērti 1-2 virzieni, tad cenu var saliekt. Un, kad to ir daudz un tūristam ir izvēle, tad cena ir jākoriģē. Tātad tas pats tagad periods RB. Šajā periodā dažādas viesnīcas sniedz atlaides. tuvāk sezonai cena celsies (pēc Turcijas teiktā noteikti).
аватар moy_contakt
nataha33 tu skaties nevis konkrētu apkopes piedāvājumu, bet vispār (atvaļinājums dod tādu iespēju. Pēc dotajiem datiem piedāvā labāko cenu un meklē visus uz meklēšanas brīdi pieejamos apkopes piedāvājumus). Šādi tas ir jāpārbauda. Un tad, ja tev ir izvēle lidot no Maskavas vai no Kijevas, tad, protams, paskaties. un ja tā, tad intereses pēc, tad negrauziet savas smadzenes.
аватар nataha33
Nākamajā vasarā cenas eiro, salīdzinot ar pēdējiem gadiem, Ukrainā pieauga pieklājīgi. Un ņemot vērā, ka tagad ir kā RB, tas ir diezgan forši.
Un tagad man ir aizdomas, ka tas nav saistīts ar Ukrainas likumdošanu, kas uzliek par pienākumu visas ekskursiju cenas noteikt grivnās. Tagad pat līgumā cena eiro nekur nav norādīta, tikai grivnas. Līdz ar to pastāv aizdomas, ka TO uzreiz uzliek visas iespējamās ekskursiju izmaksu svārstības. Bet muļķība ir tāda, ka TA, slēdzot līgumu, viņi uzreiz brīdina, ka pie pēdējā maksājuma viņi joprojām pārrēķinās izmaksas pēc NBU kursa. (
аватар nataha33
moy_contakt, paldies par izglītojošo programmu, bet es, izvēloties ekskursiju, aktīvi izmantoju gan meklētājus, gan TO vietnes. Mans jautājums radās tieši tāpēc, ka sadārdzinājās ekskursijas uz Turciju no Ukrainas. Tāpēc es salīdzināju ceļojumu izmaksas no viena TO uz vienu un to pašu viesnīcu Krievijā un Ukrainā. Izrādījās, ka Krievijā ekskursiju izmaksas eiro praktiski nepieauga.
Es atceros, ka jūs ļoti labi izmakšķerējāt Utopiju. Bet viesnīcas manā cenu kategorijā dod tik veiksmīgas atlaides. Turklāt šobrīd Baltkrievijā cena eiro ir augstāka nekā 2021. gada vasaras vidū. sezona.
аватар moy_contakt
nataha33 ir tāda sajūta, ka jūs nekad iepriekš nekur neesat iegādājies ekskursijas. Diezgan ilgu laiku TO noteiktā likme ir augstāka nekā tirgus, un jums ir taisnība. tajā ir iekļauti nodokļi un iespējamās svārstības. Es paskaidrošu. Jūs maksājat UAH par ceļojumu. MOT apmaksā jūsu viesnīcu un gaisu (ja tas nav Ukrainas gaiss) ārvalstu valūtā. Lai to varētu izdarīt, TO, saņēmusi no TA grivnu, pērk valūtu starpbanku tirgū (to veic banka, kurā TO vārdā atvērts konts). Tajā pašā laikā tiek maksāta pensija, bankas komisija un, iespējams, vēl kaut kas, un, protams, valūtas kurss starpbanku tirgū atšķiras no kursa, ko mēs novērojam valūtas maiņas punktos. īsumā tas ir priekš jums, kāpēc TO noteiktā likme ir augstāka. kaut kas tamlīdzīgs
аватар moy_contakt
nataha33 Uzskatu, ka RB strādā tikai uz augstas kvalitātes viesnīcām, kuru cena ir virs vidējā un dārgāka. Pārējās viesnīcas jāpērk tuvāk sezonai vai atvaļinājuma datumam, jo ​​tām cena reāli var lēkt gan pieauguma, gan krituma virzienā dažādu faktoru ietekmē. Bet kvalitatīvām viesnīcām tas tikai pieaugs, ja vien, protams, nenotiks kādas kataklizmas.... kvalitatīvas viesnīcas vienmēr ir pieprasītas, pieturas un cenā.
аватар nataha33
moy_contakt, protams, šī nav pirmā reize, kad pērku tūri. Šajā gadījumā meklēju skaidrojumu nākamvasar ievērojamajam ekskursiju sadārdzinājumam.
Starp citu, vai slēdzot līgumu par Utopiju, arī ekskursijas izmaksas rakstījāt tikai grivnās? Un maksāt turpmākos maksājumus pēc NBU kursa (+1,1 grivna), tāpat kā iepriekšējos gados?
аватар moy_contakt
Piebildīšu, ka Ēģipti noteikti nav vērts ņemt Baltkrievijā. Un tagad cena ir vienkārši pārsteidzoša....... Nav skaidrs, pēc kā viņi vadās, jo Turcija ir nepārprotami labāka gan apkalpošanas, gan ēdiena un daudz ko citu, vienīgais, protams, ka nav Sarkanās jūras, nu vīģes ar to.
аватар nataha33
"Es uzskatu, ka RB strādā tikai kvalitatīvās viesnīcās, kuru cenas ir augstākas par vidējo un dārgākas."
moy_contakt, es tev pilnībā piekrītu. Es rezervēju ceļojumu jau novembrī 2022. gada jūlijam. Jo mana mīļākā Baruts pietura februārī. Cena no novembra līdz janvārim nav mainījusies. Katalizmu gadījumā nopirku "labākās cenas garantiju", lai varētu pārrēķināt ekskursijas izmaksas.
Un tagad esmu sācis skatīties uz citu tūri maijā, un es sēžu satraukts par izmaksām ...
аватар moy_contakt
nataha33 ar mani, kā arī ar jums, mūsu TA ir tiesības slēgt līgumus tikai grivnās, jo norēķini ārvalstu valūtā Ukrainas teritorijā ir aizliegti. Bet tiek reģistrēts ekvivalents valūtā (Turcija eiro, tās kopējā summa valūtā var būt un var nebūt, bet obligāti ir rakstīts, ka cena ir grivnās pēc valūtas kursa ... grivnas noguldīšanas brīdī (šī ir kaut kas līdzīgs šim, līgums ir mājās, un es nē, un es nevaru jūs precīzi citēt.) Un tas vienkārši nevar būt citādi, jo TO veic norēķinus ar viesnīcām ārvalstu valūtā, bet ar mums - grivnās.
аватар moy_contakt
nataha33 godīgi sakot, kaut kas mainīsies no tā, ka mēs šeit kaut ko uzzināsim vai neuzzināsim. Maskava un Kijeva ir dažādas valstis un brīnās kāpēc .... nu tāda okupācija. Jāiziet no mūsu esošajām realitātēm nevis jāskatās, kas tur ir kaut kur un kaut kas.... Vai varat iedomāties, kā ir nabaga baltkrieviem, kad viņiem iepriekš bija iespēja lidot cauri Kijevai ievērojami ietaupot, bet tagad veikalam ir slēgts un cena nav īpaši laba. Un viņiem ir tāds pats jautājums kā jums. Bet tas neko nepalīdzēs. Tāpēc neuztraucieties :))))
аватар nataha33
moy_contakt, man arī visvairāk žēl baltkrievu!
Labi, jautājums slēgts, turpināšu ķert labu cenu maijam. )))
аватар moy_contakt
veiksmi)))
аватар Vika284
Nolēmu salīdzināt cenas no Kijevas un Maskavas, uz 7 naktīm, izlidošanas periods no 1. līdz 10. augustam, 2 cilvēki. Ekskursijās no Krievijas var tikt pievienota papildus degvielas piemaksa, lielākajā daļā Maskavas braucienu biļetē ir iekļauta tikai 10 kg galvenās bagāžas un 5 rokas bagāžas. Ja šķirsīsiet ekskursijas, kurās gaiss ietver 20 kg, kā pie mums, tas būs dārgāk
Utopia World Alanya - no Kijevas 1696 eiro / no Maskavas 128524 rubļi (1508 eiro)
Delphin de lux Alanya - no Kijevas 1614 eiro / no Maskavas 131966 rubļi (1547 eiro)
Concord De lux Resort Antalya - no Kijevas 2070 eiro / no Maskavas 166501 rublis 1953 eiro
Rixos Downtown Antalya - no Kijevas 1934 eiro / no Maskavas 150437 rubļi (1870 eiro)
Bellis de lux Belek - no Kijevas 1936 eiro / no Maskavas 162186 rubļi (1900 eiro)
Papillon Zeugma - no Kijevas 2508 eiro / no Maskavas 201750 rubļi (2366 eiro)
Oranžas apgabala Kemeras centrs - no Kijevas 1967 eiro / no Maskavas 158156 rubļi (1854 eiro)
Rixos Tekirova Tekirova Kemer - no Kijevas 3085 eiro / no Maskavas 236622 rubļi (2772 eiro)
аватар Vika284
Sailors Beach Kiris Kemer - no Kijevas 1394 eiro / no Maskavas 113813 rubļi (1333 eiro)
Alva Donna Beach Side - no Kijevas 1701 eiro / no Maskavas 133283 rubļi (1562 eiro)
Ali Bey Park Side - no Kijevas 1762 eiro / no Maskavas 134422 rubļi (1577 eiro)
Ideāls Prime Marmaris centrs - no Kijevas 1479 eiro / no Maskavas 116634 rubļi (1367 eiro)
Sentido Orka Lotus Icmeler Marmaris - no Kijevas 2232 eiro / no Maskavas 173023 rubļi (2027 eiro)
Club Belcekiz Oludeniz - no Kijevas 1641 eiro / no Maskavas 130795 eiro (1533 eiro)
Rixos Gocek - no Kijevas 3062 eiro / no Maskavas 282435 rubļi (3312 eiro)
Hilton Dalaman - no Kijevas 2733 eiro / no Maskavas 243563 rubļi 2855 eiro
Voyage Bodrum - no Kijevas 2348 eiro / no Maskavas 191452 rubļi (2245 eiro)
La Blanche Resort Turgutreis Bodrum - no Kijevas 1549 eiro / no Maskavas 128711 rubļi (1509 eiro)
Aquasis de lux Didim - no Kijevas 2029 eiro / no Maskavas 168803 rubļi (1979 eiro)
Richmond Efesus Kusadasi - no Kijevas 1578 eiro / no Maskavas 130710 rubļi (1532 eiro)
аватар ollennka
Sveiki iesācēji ekonomisti. Mūsu degviela lētāka, degviela lidmašīnām! Jo tā. Tas ir galvenais faktors.
аватар klichko
Mūsu degviela ir lētāka
===========
Bingo! Esmu sašutis gadu desmitiem ... lidojumi ir īsāki, dofiga dēļi, un cenas ir augstākas nekā Maskavā. Cik viegli bija atvērt zārku. Lielā žēlastība
аватар ollennka
Sazināties. Lidojums ir par 20% īsāks un degviela 2,5 reizes dārgāka.
Nu otrs faktors (augstākajā sezonā tas spēlē mazāku lomu) ir tūristu skaits, Maskavā viņu ir stulbi vairāk. Aviokompānijas konkrēta lidojuma biļetes cenā iekļauj risku nepārdot visas lidmašīnā esošās vietas. Piemēram, no Krasnodaras ir arī mazāk lidojumu, bet ekskursijas vidēji maksās vairāk.
аватар Vika284
Meklēju ekskursijas 2 personām uz 10 naktīm / 11 dienām Bodrumā augusta otrajā pusē
izbraukšana 08.25 - Salmakis Resort & SPA - no Kijevas 2006 eiro un no Maskavas tas pats izbraukšanas datums 164880 rubļi līdz 1942 eiro, starpība 64 eiro nav būtiska, bet no Maskavas 10 kg bagāžas 5 rokas bagāža + piemaksa 80 eiro ( 40 eiro no katras ) apkalpošanas maksa.
izlidošana 25.08 Voyage Bodrum - no Kijevas 2805 eiro un no Maskavas tajā pašā izbraukšanas datumā 243150 rubļi līdz 2865 eiro nedaudz lētāk un tas pats nav būtiskas atšķirības cenā, bet no Kijevas normālās bagāžas piemaksas, no Maskavas 10 kg bagāžas 5 rokas bagāža.
izbraukšana 18. augustā La Blanche Resort & Spa no Kijevas 2276 eiro un no Maskavas tajā pašā izbraukšanas datumā 191002 rubļi līdz 2251 eiro, nedaudz lētāk un tas pats nav būtiskas atšķirības cenā, bet no Maskavas 10 kg bagāžas 5 rokas bagāža + piemaksa 80 eiro (pēc 40 eiro katra) apkalpošanas maksa.
Pat ja neņem vērā, ka tiek samazināta bagāžas norma, ka ir piemaksas, tad atšķirība nav būtiska
аватар HotLine
Strādājam kopš 2005. gada.
Ekskursijas uz Turciju no Maskavas vienmēr bija lētākas nekā no Kijevas. Vairāk vai mazāk, kā likums.
Iemesli ir degvielas cena, tirgus lielums un konkurences līmenis vietējā tirgū.
Līdz 2014. gadam bija pat pārsēšanās no Harkovas uz lidojumiem no Belgorodas.
Par degvielas cenām un tirgus apjomu viņi rakstīja iepriekš. Tirgus apjoma ziņā piemērs ir vietējs - Ukrainā cenas no Kijevas parasti ir zemākas nekā lidojumiem no reģioniem.
Konkurences līmenis. Kompleksā tūrisma rītausmā, kad vietējie operatori sūtīja (Yana, Lik tour utt.), cenas kopumā bija pārmērīgas. Tas viss bija VIP tūrisms. Tad sāka nākt krievi/turki - Pegasus, Tez, Turtess u.c.. Uz pāris sezonām vietējos izsvieda laukā un sāka nosmelt krējumu no tirgus, cenas īpaši nelaižot. Ierobežota konkurence. Labi, ka pacēlušies vietējie operatori - Join, Unforgettable News Travel, TPG un mazāki. Viņi palielināja konkurenci un cenas pieauga līdz Krievijas cenām. Par ko mēs viņiem pateicamies. Tad pacēlās vietējais Compass, kuru pacelšanās laikā nopirka kazahi. Kaut kas tamlīdzīgs.
аватар moy_contakt
Sākotnēji tēmā Maskava tika salīdzināta ar Kijevu, bet, ja mēs runājām par Belgorodu, tad jā, atceros tos laikus, kad viņi lidoja uz eksotiku caur Belgorodu (Vjetnama bija daudz lētāk), un caur Maskavu uz Dominikānas Republiku (es neatceros kāpēc ne caur Belgorodu, varbūt tas virziens nebija pieejams no Belgorodas). Mana pirmā vizīte Taizemē bija caur Maskavu. Mēs piedāvājām kaut ko par pārmērīgām cenām, kaut kas cits netika piedāvāts vispār. Ukraina šajā ziņā krietni atpalika.
аватар ollennka
Dominikānas Republika ir pārāk dārgs galamērķis tik mazai pilsētai kā Belgoroda, ļoti šaubos, ka pieprasījums tur kādreiz atļāva tiešos lidojumus.
аватар moy_contakt
ollennka, neatceros. Tas bija diezgan sen. Bet es atceros Vjetnamu no Belgorodas. Vismaz ar to, ka atceļā bija problēmas ar lidmašīnu un tādas, ka visa kajīte atcerējās visas lūgšanas un kurš čukstēja, kurš gaudo. Bet viņi lidoja labi :)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Antālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl