RAFTINGS. Nežēlīgs un nežēlīgs turku raftings.

12 Jūlija 2018 Ceļošanas laiks: no 09 Jūnijs 2018 ieslēgts 23 Jūnijs 2018
Reputācija: +63
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Než ē lī gs un než ē lī gs turku raftings.

     Rakstī ts, lai nereklamē tu ekskursijas no "viesnī cu ceļ vež iem". Tas var notikt ar jebkuru ceļ ojumu rī kotā ju neatkarī gi no tā , kur iegā dā jā ties braucienu ar plostu. Jebkurš tū risma operators, kas pā rdod raftinga tū res, maksā par jū su ceļ ojumu citam tū risma operatoram, kurš atrodas tieš i kanjonā un kuram (kā mē s domā jam) ir nepiecieš amā licence š ā da veida aktivitā tē m (apmā cī ti cilvē ki, ā rsti utt. ).


Tas notika 2018.  gada jū nijā . Tā bija 4.  reize š ajā plostā . Ekskursija tika iegā dā ta Avsavlarā no “ielu ceļ ojumu aģ entū ras”. Maksā ja $55. (3*15+1*10) bija teikts, ka par laivu (2-vietī gs kajaks 2 pieauguš ajiem) piemaksā uz vietas. Uzreiz teikš u, ka tas ir ZVIZDYOSH, kajaki un plosti maksā vienā di, tā ir tikai krā pniecī ba. Jā , tomē r, neticiet "viesnī cu gidiem" par papildus apdroš inā š anu ekskursijā s, mums ir viena apdroš inā š ana, un ja neņ em vē rā "sporta riskus", tad uz plostoš anu tā (apdroš inā š ana) ir lī dz vienai vietai. Tas ir, ja ar jums kaut kas notiek raftingā , tā s ir tikai jū su problē mas, apdroš inā š ana nedarbojas, un kā da Turcijas apdroš inā š anas kompā nija pie pilna prā ta apdroš inā s "yabanci" (ā rzemnieku) ekskursijā .

Sā kā m, kā vienmē r, š ķ ē rsojā m divus sliekš ņ us un uz plosta, kurā atradā s dzī vesbiedrs un bē rns, notika avā rija. Viena sieviete (sver 130 kg – kurš viņ u ļ ā va braukt ar plostu? ) lauza apakš stilbu. Turki pieskaita muļ ķ i, saka ne lū zums, izmež ģ ī jums, celsimies. Nav medicī niskā s palī dzī bas, nav pirmā s palī dzī bas komplekta, nav pretsā pju lī dzekļ u. Pietauvojā mies krastā , no kura var evakuē t tanti, izņ emsim no plosta. Es viņ iem saku, lai vismaz izdomā š inu uz kā jas - pie velna, vā rdu sakot, viņ i kaut kā uzcē la š inu, "farting prā mis", rokā s, pieci viņ u vilka uz ceļ a, tur viņ i iesē dinā ja viņ u autobusā ar pā rliecī bu, ka lejā gaida ā trā palī dzī ba. Attē la skaistumam viss iepriekš minē tais notiek pusotras stundas laikā spē cī ga lietus laikā . Nu nav ko darī t, tante nosū tī ja, paš i aizbrauca uz savā m vietā m un plostoš ana turpinā s. Finiš ā ierodamies pē c divā m stundā m, kur mū s paredzē ts pusotru stundu iesildī t, pabarot un “audzē t”, lai iegā dā tos fotoš opa atkritumu bildes un video par mū su varonī go raftingu (starp citu, visu lietu lija diena, bet bildes skaidras un saulainas), un " eļ ļ as glezna "- mū su busiņ ā sē ž mana tante un apzinī gi ar š oferim izlū gto analgina tableti, gaida mū s, savu grupu. Uz mū su mē mo jautā jumu - kā da mā ksliniece viņ a nav slimnī cā , saņ ē mā m atbildi, ka turki viņ ai teikuš i, ka reģ ionā ieradies Receps (prezidente) un visi ceļ i aizsprostoti, un ā trā palī dzī ba neatbrauks. Saimniekam divos vai trijos paklā jiņ os paskaidroju, ka, ja tante “pā rvietos zirgus”, tad bū s ne tikai tie, bet pē c tam arī upe. Acī mredzot, sapratuš i vai aptvē ruš i situā ciju, viņ i ā tri aizsū tī ja mū su autobusu atpakaļ ceļ ā , negū stot peļ ņ u no atkritumu fotogrā fiju un video pā rdoš anas. Tantei klā jā s labi, mazmeitai arī . Ceru, ka ar viņ iem viss gā ja labi. Ja zinā t par viņ as turpmā ko likteni, dariet to man zinā mu, bū š u pateicī gs.


Upes operatora uzņ ē mums saucā s "NEMO TOUR".

                                                                                   Parū pē jies par sevi.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums