Lieliski

02 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 06 Maija 2017 ieslēgts 13 Maija 2017
Reputācija: +37
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s atpū tā mies kā ģ imene 2+2 (4+ un 15). Tā kā Pegasos Club vē l bija slē gts lī dz 15. maijam, bijā m apmetuš ies Pegasos Royal. Tā pē c neteikš u, kā das telpas un ē dinā š ana ir Klubā , bet teritorija visur skaista un sakopta, atbilst foto un aprakstam. Ē diens man ļ oti patika. . . gaļ a, zivis daž ā dā s variā cijā s pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija. 9. maijā pagatavoja lielo torti "Priecī gu uzvaras dienu" un ienesa zemenes, to visu nolika pie restorā na ieejas. Pirms tam zemeņ u nebija, protams sā ka kaisī t, bet nesa nepā rtraukti un lī dz vakariņ u beigā m pietika visiem).

Nostrā dā ja arī bē rnu restorā ns, ē dienkarte ī paš i neatš ķ ī rā s, tač u pē c vairā kkā rtē jas uzrunā š anas pie bē rnu š efpavā ra izdevā s ē dienkarti papildinā t ar vairā kiem ē dieniem (kartupeļ u biezeni piemē ram)). Ē diens pasniegts, trauki iztī rī ti, personā ls strā dā perfekti.


Simulators strā dā , animatori cenš as. Ī paš i iepriecinā ja bē rnu klubiņ š...bē rnu var droš i atstā t no rī ta un pē c pusdienā m uz pā ris stundā m.

Slī dkalniņ i ļ oti pieklā jī gi, visi strā dā , ir arī glā bē ji).

Royal teritorijā gardā kais bezmaksas saldē jums pieejams arī Kū rortā , tač u vairs ne tā ds. Bet turku kū kas cep tikai pie viņ iem un bē rnu slidkalniņ iem, mums tā bija labā k, viņ iem arī ir.

Vakarā vienmē r ir bē rnu diskotē ka un priekš nesums. Karaliskajā izrā de bū s gaiš ā ka, bet Kū rortā zā le atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tieš i lejā pie bā ra.

Itā ļ u Alacar ir par neko, netē rē jiet savu laiku, es neredzu iemeslu tur iet un gaidī t ē dienu pusstundu. Tik un tā bija tematiskā s vakariņ as, tā da pati panna cotta tapa parastā restorā nā

Royal ir daudz eiropieš u, ī paš i britu, klubs vairā k orientē ts uz krievvalodī gajiem. No Kluba lī dz saldē jumam, bē rnu klubam vai slidkalniņ iem jums bū s jā iet 10 minū tes, ne mazā k. Zelta vidusceļ š ir karaliskais.

Komplekss ir ļ oti piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, tač u arī abiem nebū s garlaicī gi. Protams, bija nelielas nepilnī bas, bet kopumā viss ļ oti patika un ir liela vē lme atgriezties vē lreiz.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums