Viesnīca vājam trijniekam

Rakstīts: 1 marta 2017
Ceļošanas laiks: 22 februāris — 1 marta 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Nakš ņ oš ana: ieč ekojā mies laicī gi 14.00, meitene reģ istratū rā klusē jot iedeva aizpildī t viesa karti, kad jautā ja par internetu, nesaprata vienkā rš ā ko jautā jumu angliski vai izlikā s nesaprotam, tad ar visu uz jautā jumiem tur bija tā da pati reakcija. Personā ls nav draudzī gs un nerunā angliski. Istabas: labas, siltas, interesants apgaismojums, paņ emt augstā kas telpas, skats skaists.
Ē dieni: vairā k kā niecī gi, 3* lī menī , rī si, kartupeļ i, makaroni, 2 veidu gaļ a un zivis, minimā lais augļ u un dā rzeņ u komplekts, deserti ir tā lu no pirmā svaiguma. Vienmī les staigā kā vā rī tas, viņ as nesteidzas piedā vā t dzē rienus. Bā ros un brokastī s pulverveida ķ ī miskā s sulas, nevar dzert. Spa: viesnī ca sevi pozicionē kā spa viesnī ca, recepcijā sē ž nepatī kama sieviete, runā vulgā ra izskata krieviski un taju valodā , bez formastē rpa. Ģ ē rbtuvē atvilktnes ir aizslē gtas ar atslē gu, kuru ir ļ oti neē rti nē sā t ar tevi. Hamam ir ļ oti mazs un karsts, pē c 5min vairs nevar apgulties, sienas un griesti notraipī ti, lai gan viesnī ca jauna. Pirts maza, maksimā li 3. Apsildā mā iekš telpa baseins arī ļ oti mazs un smarž o pē c balinā tā ja, daudz mazu bē rnu.
Atraš anā s vieta: internetā rakstī ts, ka š ī ir 2. lī nija. Tā nav, 4. lī nija ir vismaz, pastaigā jiet kā das 20 minū tes pa upi pa nesakopto teritoriju. piekraste jau pilna ar cilvē kiem, kas sauļ ojas sauļ oš anā s krē slos. Palū dzā m personā lu lai autobusu aiziet uz pludmali, teica, ka nesezonā nekas nestrā dā . Pretī viesnī cai ir daudz bazā ru, ir kur pastaigā ties. Animā cija Izklaide: tā nav, daž reiz vakarā spē lē pianists. Tū ristu kontingents: Budž eta tū risti, daudz krievu, daudz dzē rā ju katru vakaru, nepatī kams skats.

Apkalpoš ana: no reģ istratū ras lī dz istabenē m ļ oti nelaipnas, pirmo reizi, kad redzu š o 5* viesnī cā , daudzi nezina elementā ras frā zes angļ u valodā .
Viesnī cu izvē lē jos ilgi, un mani vadī ja satriecoš as atsauksmes, acī mredzot tā s ir rakstī juš i cilvē ki, kuriem nav ar ko salī dzinā t, bet š is tieš ā m ir sliktā kais 5* kur esmu bijis, pat ņ emot vē rā cenu. Par š o naudu , jū s varat atrast daudz labā ku viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu