Viesnīca "visa bagātīgā veidā" cienītājiem

Rakstīts: 24 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 11 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Neskatoties uz modernā s ē kas izskatu, iekš pusē viss ir Osmaņ u stilā - "zelts, samts, spoguļ i". Tas izskatā s labi, tač u pirms doš anā s uz Club Hotel Sera izlemiet par savu estē tisko gaumi.
Viesnī ca, numuriņ i un teritorija ir labi sakopta, visur ļ oti tī rs, no rī tiem pa zā lienu staigā bruņ urupuč i - bē rni ar tiem ir sajū smā . Teritorijā atrodas ā ra baseini un iekš telpu spa centrs, A la cart restorā ni - meksikā ņ u un japā ņ u, terase, kur tiek pasniegtas vakariņ as, mazi veikaliņ i.
SPA papildus bezmaksas hammam var saņ emt arī bezmaksas 10 minū š u masā ž u.

Ieeja jū rā no pontoniem (2 pontoni) un kā pnē m, bet ir arī lē zena ieeja ar nelielu oļ u pludmali viesnī cas kreisajā pusē . Bē rniem ir neliela lagū na, kur droš i plunč ā ties arī tad, kad jū ra ir nedaudz vē traina.
Ē diens vidē js, š ķ iet, ka viss ir - gaļ a, zivis, daudz dā rzeņ u un salā tu, augļ i, saldumi - neviens nepalika izsalcis. Galvenajā restorā nā daž reiz no rī tiem viņ i spē lē klavieres, kas ir ļ oti aicinoš i.
Animā cija pa dienu - aerobika, boč ija, vakarā - diskotē ka.
Wi-fi ir bezmaksas tikai vestibilā , istabā s par maksu.
Daudzi viesi ir regulā ri viesnī cas viesi. Uz jautā jumu, kā pē c vienmē r izvē laties Seru, viņ i atbildē ja: "Tā pē c, ka tur ir mā jī ga, skaista jū ra, normā ls ē diens un zema cena. "
Ja jums patī k piesā tinā ts interjers, spoguļ i un zelta krā sa un tajā paš ā laikā neesat izvē lī gs ē dienam, tad droš i izvē lieties š o viesnī cu.
Hot Line ceļ ojumu aģ entū ra, www. hot. com. ua +38(044)599-46-30, +38(050)346-4599, +38(067)462-9242
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu