Santa Marina Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.410
№47 viesnīcas reitingā Antālija
6.5 Numurs
7.2 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.3 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Antālijā, 100 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 6 stāvu ēkas. Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар genanika
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patika viesnī ca. Ē diens ir labs. Istabas gan jau novecojuš as, bet dzī vot var. Mē s palikā m 1203. istabā . Ledusskapis, kondicionieris, TV, fē ns. . . tī rī š ana katru dienu. Jū ra ir netā lu. Kafejnī cas, veikali, pieturas... … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Ē diens ir labs.
Istabas gan jau novecojuš as, bet dzī vot var. Mē s palikā m 1203. istabā .
Ledusskapis, kondicionieris, TV, fē ns. . . tī rī š ana katru dienu.
Jū ra ir netā lu.
Kafejnī cas, veikali, pieturas...viss ir tuvu.
Iesaku budž eta brī vdienā m Antā lijā !
Paldies darbiniekiem.
аватар Tatjana521136
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es devos uz š o viesnī cu, reģ istrē jos, bet galu galā tur nedzī voju. Pā rcē los uz citu viesnī cu, kur pavadī ju atvaļ inā jumu, jo te ir briesmī gi. Viss ir briesmī gi: visur netī rs, nekas netika tī rī ts. Viņ i man iedeva atslē gas, es iegā ju istabā , tā bija netī ra. … Tomēr ▾ Es devos uz š o viesnī cu, reģ istrē jos, bet galu galā tur nedzī voju. Pā rcē los uz citu viesnī cu, kur pavadī ju atvaļ inā jumu, jo te ir briesmī gi. Viss ir briesmī gi: visur netī rs, nekas netika tī rī ts. Viņ i man iedeva atslē gas, es iegā ju istabā , tā bija netī ra. Atnā cu, paskatī jos un aizbraucu uz citu vietu. Es tur pat neē du. Nevienam neieteikš u š o viesnī cu.
аватар Nannakara
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kas liek tū ristiem atgriezties š ajā viesnī cā ? Pirmajā vietā es liktu ī paš u mā jī gu atmosfē ru. Š is ir draudzī gs personā ls, ā tri reaģ ē un novē rš jebkā das problē mas (uz lū gumu nekavē joties reaģ ē ja un iztī rī ja kondicionieri, uzpildī ja freonu) Neliels tū ristu skaits, kā arī nav trokš ņ a, satraukuma. … Tomēr ▾ Kas liek tū ristiem atgriezties š ajā viesnī cā ? Pirmajā vietā es liktu ī paš u mā jī gu atmosfē ru. Š is ir draudzī gs personā ls, ā tri reaģ ē un novē rš jebkā das problē mas (uz lū gumu nekavē joties reaģ ē ja un iztī rī ja kondicionieri, uzpildī ja freonu) Neliels tū ristu skaits, kā arī nav trokš ņ a, satraukuma. Otrajā vietā es liktu jū ras tuvumu, skaisto Konyaalti pludmali ar maziem oļ iem, silto, dzidro jū ru un, protams, ekskursijas cenu. Istabas ir normā las *3*, dzī vojā m kopā trī svietī gā istabā . Istabu tī rī ja katru dienu, uzkopš anas laiku mainī ja, dvieļ us mainī ja, kad tie bija netī ri (mē tā jā s uz grī das), gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi 13 dienā s. Patī kami atzī mē t, ka viesnī ca iepazī stas ar tū ristu atsauksmē m un uz tā m reaģ ē .
Š ogad uzlabots uzturs, vairā k parā dī juš ies gaļ as ē dieni (vistas, liellopa gaļ a), kartupeļ u biezenis no rī tiem, frī kartupeļ i, pankū kas, garš ī gi vā rī ti brokoļ i, diezgan kā rtī gas biezzupas, olu kultenis, gards arbū zs pā rpilnī bā katru dienu. Mums bija HB ē diens, par pusdienā m neko nevaru pateikt. Dzesē tā jā vienmē r ir dzeramais ū dens, dabū t var jebkurā laikā , turklā t katru dienu uz istabu tika atnestas 2 pudeles ū dens, katra pa 0.5 litriem. Viesnī cā ir diezgan normā ls Wi-Fi, skatī jos filmas internetā otrajā stā vā , sazinā jos caur Viber, WhatsApp. Dozatoros ir š ampū ns un ž eleja, dī vaini, bet ziepes iedeva tikai 1 reizi, ierodoties. Tualetes telpa bez komentā riem. Ir neliels ledusskapis, vienreizē jā s č ī bas.
Viesnī cā ir neaizstā jams cilvē ks Domirs, viņ š ļ oti labi runā krieviski, viņ š vienmē r palī dzē s sazinā ties ar administrā ciju, pastā stī s, kā tur nokļ ū t, kur pā rsē sties un kurā autobusā , kur nopirkt kvalitatī vu turku prieku utt. Teritorija neliela, bet ir 2 peldbaseini, bē rniem un pieauguš ajiem, ieejas priekš ā.3 galdiņ i, kur var dzert kafiju, ir saimniecī bas telpa ar gludekli. 10 minū š u gā jiena attā lumā atrodas aptieka, kurā strā dā tulkotā ja Vika, kura pā rvalda krievu un ukraiņ u valodu. 5 minū š u gā jienā lī dz sabiedriskā transporta pieturai, centrā otrdienā s var nokļ ū t ar autobusu KL08, tirgus 10 minū š u gā jienā . Viesnī cā atpū š as galvenokā rt krievi, vā cieš i, kazahi. Ir atpū tnieki ar maziem bē rniem, izmantojiet ī paš u krē slu. Pilsē tas viesnī ca, kas atrodas klusā Konjaalti dzī vojamajā rajonā .
На территории отеля Мой завтрак На улице,слева за автобусами отель Вид с балкона Пляж Ужин Холл
аватар GoodMorning
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti budž eta trijotne. Laba atraš anā s vieta. Milzī gs pluss - pludmale ir 6 minū š u gā jiena attā lumā . Netā lu atrodas daudzas kafejnī cas un restorā ni, kas jums bū s nepiecieš ami. Ē diens viesnī cā ir slikts, izsalcis nepaliksi, bet garš ī gi arī nepaē dī si. … Tomēr ▾ Ļ oti budž eta trijotne. Laba atraš anā s vieta. Milzī gs pluss - pludmale ir 6 minū š u gā jiena attā lumā . Netā lu atrodas daudzas kafejnī cas un restorā ni, kas jums bū s nepiecieš ami. Ē diens viesnī cā ir slikts, izsalcis nepaliksi, bet garš ī gi arī nepaē dī si. Blakus autobusu pietura, valū tas maiņ a un veikali. Kopumā , ja ceļ ojat ar nelielu budž etu un mē rķ is ir jū ra, š ī viesnī ca var bū t piemē rota. Atgā dinā š u, ka tas ir 3 *, jo daž i tū risma operatori to attē lo kā.4 *. Č etrinieks ir Ļ OTI, Ļ OTI, Ļ OTI tā lu!
аватар Oksana335972
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca nebija slikta ar savu vē rtī bu un zvaigznē m. Reģ istrē š anā s tika veikta savlaicī gi. Pē c ieraš anā s pret mums izturē jā s ļ oti labi. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un vē rtē jumiem, tā atradā s pilsē tas robež ā s, kas mums derē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca nebija slikta ar savu vē rtī bu un zvaigznē m. Reģ istrē š anā s tika veikta savlaicī gi. Pē c ieraš anā s pret mums izturē jā s ļ oti labi. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m un vē rtē jumiem, tā atradā s pilsē tas robež ā s, kas mums derē ja. Blakus bija pludmale, bija transports, bet tā kā atpū tā mies tikai 4 dienas, tad nekur nebraucā m, arī ekskursijā s nebraucā m. Iepriekš Turcijā atpū tā mies 3 zvaigž ņ u viesnī cā , t. i. tā dā paš ā lī menī kā š ī viesnī ca, bet varu teikt, ka ē diens tur bija daudz labā ks nekā š eit. Š ajā viesnī cā ē diens ir drausmī gs, bet mums bija cits mē rķ is, gribē jā m vienkā rš i atpū sties, tā pē c nepievē rsā m tam uzmanī bu. Bū tī bā viņ i nebija izsalkuš i. Istabā viss darbojā s, iztī rī ts, par to jautā jumu nav. Teritorija parasta, tikko redzē jā m kā baseinā no burkas iebē ra kaut kā du pulveri, vai balinā tā ju vai ko citu, tas atstā ja nepatī kamu iespaidu. Viesnī ca nesaņ em 3 zvaigznes un vē l jo vairā k 4 *, kas tai tiek pieš ķ irtas daž ā s vietnē s.
аватар natasha.beliae
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atbilst 2 zvaigznē m. Wifi tika nodroš inā ts tikai pē c tū roperatora pieprasī juma. Un, kad parole tika mainī ta, katram bija personī gi jā dodas uz reģ istratū ru ar telefonu. Atpū tā mies kā ģ imene, 4 cilvē ki. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst 2 zvaigznē m. Wifi tika nodroš inā ts tikai pē c tū roperatora pieprasī juma. Un, kad parole tika mainī ta, katram bija personī gi jā dodas uz reģ istratū ru ar telefonu. Atpū tā mies kā ģ imene, 4 cilvē ki. Ū deni vispā r aizmirsa atnest, tad iedeva 2 pudeles nevis 4. Dvieļ i reizi 7 dienā s atnesa svaigu un arī tikai 2 gab. , istabu uzkopš ana. . . nezinu vai vispā r bija.
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo neplā nojā m tajā apmesties. Laba atraš anā s vieta, 5 minū š u attā lumā no jū ras.
Ja dosimies uz Turciju vē lreiz, noteikti izvē lē simies citu viesnī cu.
аватар Nannakara
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dodoties atvaļ inā jumā uz savu mī ļ o Turciju, izvē lē jā mies Antā liju, jo plā nojā m avioekskursiju uz Kapadokiju. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Man viesnī cā galvenais ir atraš anā s vieta, mazs istabu skaits un pacieš ams ē diens. … Tomēr ▾ Dodoties atvaļ inā jumā uz savu mī ļ o Turciju, izvē lē jā mies Antā liju, jo plā nojā m avioekskursiju uz Kapadokiju. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Man viesnī cā galvenais ir atraš anā s vieta, mazs istabu skaits un pacieš ams ē diens. Viesnī cas atraš anā s vieta pluss. Tuvumā pilsē tas transports un jū ra, viss 5-7min gā jienā . Patika Konyalti pludmale, mazi oļ i, jū ra tī ra, silta(mū su atvaļ inā juma laikā.28 grā di). piedzī vojumi, Turcijas tū roperators (TPG) kaut ko sajauca, un mū su atvaļ inā jums tika rezervē ts citā viesnī cā . Tā dē jā di pirmo dienu mē s dzī vojā m Boutique Hotel, netā lu, istabā , kurā es saucu kazu. Jā uzmin Santa Marina saimnieks, viņ š mū s paē dinā ja pusdienā s un personī gi aizveda un savā maš ī nā atveda uz viesnī cu. Pē c Boutique istaba Santa Marina likā s liela, jauka, tī ra un ē rta. Ī paš s paldies viesnī cas personā lam, viņ i vienmē r palī dzē s, jauki, izpalī dzī gi, draudzī gi
Uzkopš ana bija gandrī z katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti biež i, bet ne vienmē r ļ oti izdevī gā laikā no 11 lī dz 12, kad cilvē ki nā k no pludmales un jā mazgā jas. Mū su istabai bija ļ oti mazs balkons ar 2 kondicionieriem, bet mē s tur ā tri pielā gojā s lietu ž ā vē š anai. Ē diens mums bija pē c HB sistē mas, negribē jā m pieķ erties viesnī cai ar vakariņ ā m. Ē diens nepatika, ir ar ko salī dzinā t, maz gaļ as ē dienu, nav desertu , bija ā boli, mandarī ni, arbū zs no augļ iem. Ū dens normā ls, pudelē s un vē sā ks, kafija pacieš ama. Cilvē kiem prasī ja vai vakariņ as labā kas. Izsalkumā nenomirsi, bet labā k nekļ ū si noteikti. Nekad nepeldē jos baseinā , jo eju uz jū ru, bet redzē ju, ka regulā ri tī ra. istabas vā jas, labā k paspē t reģ istratū rā . Ja plā nojat patstā vī gas pilsē tas ekskursijas un iepirkš anos, paņ emiet gatavs tē rē t naudu ceļ ojumiem. Uz centru brauc KL 08 autobuss. aģ entū ra kur var kaulē ties. Par labu summu aizvedā m individuā lu braucienu ar personī go š oferi uz Tobiat, Perge un Aspendos + pusdienas. Noteikti apmeklē jiet arī Dudens un uzkā piet Tunektepē (10-15 min braucienā no viesnī cas) bet es droš i vien izvē lē š os citu viesnī cu.
номер Вид с балкона
аватар Johnny5125
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
(05/11/2018) Viesnī cas atraš anā s vieta nav tā lu no Antā lijas lidostas, apmē ram pusstunda ar autobusu, ļ oti labi, ka nav garš brauciens, bijā m pirmie, kas izkā pa no tū roperatora autobusa, kas transportē ja tū ristus uz viesnī cā m. … Tomēr ▾ (05/11/2018) Viesnī cas atraš anā s vieta nav tā lu no Antā lijas lidostas, apmē ram pusstunda ar autobusu, ļ oti labi, ka nav garš brauciens, bijā m pirmie, kas izkā pa no tū roperatora autobusa, kas transportē ja tū ristus uz viesnī cā m.
Antā lijas Konyalti rajons, kurā atrodas viesnī ca, tiek uzskatī ts par vienu no dā rgā kajiem Antā lijā . Un principā viesnī cu nav ļ oti daudz, pā rsvarā dzī vojamā s ē kas, un tā pē c viesnī cu lī menis ir daudz zemā ks nekā reģ ionos (Kemera, Alanja, ...), jo trū kst konkurences.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti kompakta, apmē ram 25 x 40 metri. Attiecī gi teritorijā nav ne tenisa kortu, ne biljarda, ne galda tenisa, bet ir maksas ķ ī miskā tī rī š ana (uz to nā ca cilvē ki, kuri pat nedzī voja viesnī cā ) Baseins arī kā rtī gs, ar maks. Vidē ja auguma pieauguš a cilvē ka krū š u dziļ ums, bet peldē š anai pietiek, ū dens patī kami vē ss. Strā dā aptuveni no 8.00 lī dz 22.00. Sauļ oš anā s krē sli ar burtu P pie baseina ar lietussargiem, no rī ta uz katra solā rija tiek uzlikti zili dvieļ i (dvieļ us no istabas izņ emt nevar). Ir bē rnu baseins, bet bē rnu nebija, tā pē c nebija iespē jams to novē rtē t.
Reģ istrē joties vispā r nekā du problē mu nebija, (reģ istrā cija no 14.00) reģ istratū rā , lai gan nedaudz, saprata krievu valodu, labi runā angliski. Papildu piemaksas (nodevas, atmaksā jami depozī ti) nebija jā maksā . Mē s ieradā mies viesnī cā uz vakariņ ā m, tā pē c mū s nekavē joties sē dinā ja. (Izbraukš anas laiks plkst. 12.00)
Viņ i man iedeva istabu otrajā stā vā ar logiem ar skatu uz jū ru, bet jū s neredzē sit jū ru priekš ā esoš o ē ku dē ļ , bet es to neuzskatu par trū kumu. Godī gi sakot, ar istabu man nepaveicā s, biju citā s kaimiņ u istabā s - viss izrā dī jā s labā k nekā pie mums. Proti, nav balkona kā tā da, jo tas jau ir ļ oti mazs, tā pē c uz tā tiek parā dī ti arī divi ā rē jie bloki no gaisa kondicionieriem (viena no mū su istabā m), tas ir, ja ir ieslē gts vismaz viens, tad uz balkona atrasties nav iespē jams, jo plū st karstais gaiss, bet tā kā es nesmē ķ ē ju un uz balkona nevajadzē ja atrasties, tad š is man š ķ ita forš s pluss, jo uz tā s var ž ā vē t lietas balkons Ļ oti ā tri! : ) Un ja aizver balkona durvis, tad troksnis gandrī z nav dzirdams. Istabā viss ir diezgan vecs, bet dzī voš anai derē s. Visā istabā ir tikai divas kontaktligzdas, un tualetē viena, lai tikai paturē tu prā tā , ka vairā ku gadž etu uzlā dē š anai vajag tē ju vai vismaz dubulto : ) Istabā ir fē ns, vannas un sejas dvieļ i, vienreizē jā s č ī bas. , neliels ledusskapis, TV ar 2 kanā liem krievu valodā (ORT un RTR), kondicionieris, š ampū ns, duš as ž eleja, ziepes. Istabā ir seifs, bet tas ir maksas, atslē gu reģ istratū rā var paņ emt par USD 1 dienā . Nu, skapji un gultas, protams. Tika veikta uzkopš ana un nomainī ti dvieļ i.
Lai piekļ ū tu internetam, izmantojot Wi-Fi, jums reģ istratū rā tiks pieš ķ irta bezmaksas parole, tā atbilst visiem viesnī cas marš rutē tā jiem, un tie atrodas ik pē c diviem stā viem (2.4, 6. . . ). Tā kā mans numurs bija otrajā , mē s izmantojā m rū teri no vestibila, kas atrodas pretī reģ istratū rai (labā k bija noķ ert) es pā rbaudī ju interneta pieslē guma ā trumu 2 metru attā lumā no marš rutē tā ja un ā trums bija mazā ks par 1 Mb (no rī ta, ti, tī kls vispā r nebija noslogots), Nu es vispā r klusē ju par interneta ā trumu un stabilitā ti istabā : ) lai gan pietiek pā rbaudī t pastu un tē rzē t WhatsApp, un Pat dzirdē ju, ka caur Viber kā dam izdevies sarunā t : )
“Viss iekļ auts” sistē mā ir iekļ auti dzē rieni: kola, fanta, sprite, izlejamais alus, baltvī ns, sarkanvī ns, dž ins un toniks, degvī ns, grā beklis, tē ja, kafija, ekspress un ū dens.
Bufete ir gandrī z vienmuļ a, bet ar to sortimentu pietiek, lai normā li paē stu. Gaļ a pā rsvarā ir vista, bet bija arī citas gaļ as, ar to biju diezgan apmierinā ts. Daudz zaļ umu, dā rzeņ u un salā tu. No augļ iem visu nedē ļ u bija tikai ā boli un apelsī ni, bet š ī ir sezonai atbilstoš a akcija. Brokastī m un vakariņ ā m atvē lē tas 2.5 stundas, bet pusdienā m pietrū kst tikai stunda:
-7.30-10.00 brokastis
-12.30-13.30 pusdienas
-18.30-21.00 vakariņ as.
Ņ emiet vē rā , ka sistē ma "viss iekļ auts" ir no 10.00 lī dz 22.00, tas ir, brokastī s netiks doti papildus dzē rieni no iepriekš minē tā s sistē mas, tikai atš ķ aidī ta pulverveida sula karafē s (divu veidu)
Draudzī gs personā ls, bez sū dzī bā m.
аватар myhachiha
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki, laikam sā kš u no vietas, kur ierados viesnī cā . Viesnī ca Santamarina ir neliela, protams, viesnī cas teritorijas nav, bet ir baseins pieauguš ajiem (mazs) un bē rniem. Paš ā viesnī cā ir vestibila bā rs, restorā ns un kaut kas cits, piemē ram, ē damzā le, kurā ē da visi viesnī cas viesi. … Tomēr ▾ Sveiki, laikam sā kš u no vietas, kur ierados viesnī cā . Viesnī ca Santamarina ir neliela, protams, viesnī cas teritorijas nav, bet ir baseins pieauguš ajiem (mazs) un bē rniem. Paš ā viesnī cā ir vestibila bā rs, restorā ns un kaut kas cits, piemē ram, ē damzā le, kurā ē da visi viesnī cas viesi. Viesnī cā reģ istratū rā mani sagaidī ja administrators Ali (runā krieviski), ļ oti jauks un laipns cilvē ks, viņ š mani uzreiz iekā rtoja istabā . Istaba parasta, bez zvana un svilpes, divguļ amā gulta, dī vā ns, televizors, kumode ar spoguli, pā ris naktsskapī š i ar lampu, mini bā rs (par papildus samaksu), telefons. Vispā r, kad es braucu, es ļ oti uztraucos, vienalga, viesnī ca bija trijotne. Bet man patika, nu š ī viesnī ca nav piemē rota tiem, kas plā no tur uzturē ties visu laiku, praktiski nebiju viesnī cā , tad ekskursijas, tad pastaigas pa Antā liju. Ar karsto ū deni problē mu nebija, kondicionieris darbojā s labi (man vietā bija sildī tā js), jū ra tuvu, burtiski š ķ ē rso ceļ u. Netā lu no viesnī cas ir daudzas kafejnī cas, kur var paē st. Š ajā viesnī cā biju tikai 5 dienas, dvielis tika mainī ts katru dienu, atstā ju dzeramnaudu, bet neviens to neņ ē ma (pat dī vaini). Kopumā gribu teikt, ka viesnī ca atbilst 3*, bet tuvā kajā laikā plā noju atkal lidot uz Antā liju, un š ajā viesnī cā apmetī š os vē lreiz. Paldies Santamarina viesnī cas darbiniekiem. Nedaudz rakstī ju, ja kā dam interesē , labprā t atbildē š u uz jautā jumiem par viesnī cu un nedaudz par paš u Antā liju.
аватар snowhite
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Varu teikt, ka viesnī ca Santa Marina ir ļ oti laba. Lai tas ir 3 zvaigznes, bet ļ oti biež i 3 zvaigznes atš ķ iras no trim zvaigznē m. . tā pē c varu teikt, ka š o trī s zvaigž ņ u lī menis ir labs. Ē diens, personī gi, man ļ oti patika. … Tomēr ▾ Varu teikt, ka viesnī ca Santa Marina ir ļ oti laba. Lai tas ir 3 zvaigznes, bet ļ oti biež i 3 zvaigznes atš ķ iras no trim zvaigznē m. . tā pē c varu teikt, ka š o trī s zvaigž ņ u lī menis ir labs. Ē diens, personī gi, man ļ oti patika. viss bija lieliski, manuprā t. pludmale ir tuvu, pā ri ceļ am. personā ls ir draudzī gs. Neko sliktu nevaru pateikt. Manā skatī jumā viesnī ca ir uzmanī bas vē rta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Avgustbekova
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums vh71rxay
Vai jūsu viesnīcā ir bezmaksas internets?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в городе Анталия, в 100 метрах от пляжа. Построен в 2005 году, последняя реновация проведена в 2012 году. Отель состоит из одного 6- этажного здания. Подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 14 км от аэропорта г. Анталия. 5 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, шахматы.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 55 номеров в 5-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Liman Mah. 25. Sk. No: 17 Konyaaltı - Antalya / TÜRKİYE Konyaaltı ANTALYA TURKEY
Tālruņi: 12-39348191
Tīmekļa vietne: Santa Marina Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.