Ramada Plaza by Wyndham Antalya 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.910
№9 viesnīcas reitingā Antālija
8.8 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.9 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Ramada Plaza Antalya atrodas Antālijas piekrastē, tikai 700 metru attālumā no vēsturiskā Kaleiči rajona. Viesnīca uzcelta 2010. gadā, pēdējais renovācija notika 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota biznesa tikšanās, kā arī tūristiem, kuri dod priekšroku dzīvot tuvu pilsētas infrastruktūrai.Vairāk →
аватар galanzh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju uz maija brī vdienā m, viss ļ oti apmierinā ts. Prasī ju augstā ku istabu - iedeva 12. stā vā ar milzī gu terasi (galds, krē sli, divi sauļ oš anā s krē sli) un krā š ņ iem skatiem uz pilsē tu, parku un jū ru. … Tomēr ▾ Biju uz maija brī vdienā m, viss ļ oti apmierinā ts. Prasī ju augstā ku istabu - iedeva 12. stā vā ar milzī gu terasi (galds, krē sli, divi sauļ oš anā s krē sli) un krā š ņ iem skatiem uz pilsē tu, parku un jū ru. Ikdienas uzkopš ana, mini bā ra papildinā š ana, veļ as maiņ a katru otro dienu.
Viesnī ca, iespē jams, nebija pat lī dz pusei pilna – Turcijā uz Ramadā na laiku bija stingra lokauta, viesu bija maz un visi viesi bija laipni gaidī ti. Karantī nas dē ļ nebija animā cijas (man to nevajag), a la carte restorā ni nedarbojā s.
Tī rī ba tiek uzturē ta visā s zonā s, vestibils ir dzirkstoš s un labi smarž o, panorā mas lifts ir ļ oti skaists. Apkalpoš ana izcila, ē diens augstā kā s klases. Vairā ki bā ri, liela dzē rienu izvē le.
Viesnī ca paceļ as virs klints, ar liftu jā nokā pj pludmalē un jā iet cauri grotai, oriģ inā la, skaisti dekorē ta. Pludmale sastā v no vairā kā m terasē m daž ā dos lī meņ os (jā iet pa kā pnē m) ar koka grī du, ieeja jū rā ir no kā pnē m starp akmeņ iem. Visur ir tī rs, katru rī tu tiek mazgā ts grī das segums un sauļ oš anā s krē sli, ir pludmales duš a, tualetes un ģ ē rbtuves, kas arī ir ļ oti tī ras un sakoptas. Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti spa. Ū dens jū rā ir skaistā tirkī za krā sā un bija diezgan piemē rots peldē š anai maija sā kumā . Ir nirš anas centrs.
Apkā rt viesnī cai - kopti pilsē tas parki ar dienvidu veģ etā ciju un ziediem. Lī dz vecpilsē tai un ostai ir aptuveni 1 km, vienmē r var staigā t daž ā dos veidos, pa krā sainā m ieliņ ā m vai pa aleju ar palmā m debesī s. Otrā virzienā gleznaini pā ri akmeņ ainajai jū rmalai stiepjas parka krastmala.
No mī nusiem - ne viesnī cas vaina - kaimiņ os cauri trim ē kā m notiek vecā s viesnī cas demontā ž a, kas darba laikā rada troksni un putekļ us.
Atpū tas vietu izvē lē jos daž as dienas pirms izlidoš anas, pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m viesnī ca un Antā lija, daba, laikapstā kļ i un jū ra maijā attaisnoja visas cerī bas.
аватар Serge6
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz ieteikumiem un cenas / kvalitā tes attiecī bu. Sā kotnē ji istaba nebija ī paš i tī ra, bet pē c tam viss kļ uva normā li. Ē diens ir forš s. Teritorija laba, baseins, skats uz jū ru krā š ņ s, alas tur izveidotas interesantas. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu, pamatojoties uz ieteikumiem un cenas / kvalitā tes attiecī bu. Sā kotnē ji istaba nebija ī paš i tī ra, bet pē c tam viss kļ uva normā li. Ē diens ir forš s. Teritorija laba, baseins, skats uz jū ru krā š ņ s, alas tur izveidotas interesantas. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bija tuvu vecpilsē tai, 15 minū š u gā jiens. Gidi satikā m pirmajā dienā , viņ a visu izstā stī ja, ekskursijā s nebraucā m. Mums nebija nekā du problē mu tā , ka nā cā s vē rsties pie gida.
аватар Vadim_Kishlaly
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Ramada Plaza Antalya 5 *, mē s to izvē lē jā mies, jo tur nav tipiskas pludmales, un es domā ju, ka š ī iemesla dē ļ tur bū s maz krievu. Es negribē ju viesnī cā iereibuš as kompā nijas, tā pē c mē s uzminē jā m pareizi ar viesnī cu, tur atpū š as eiropieš i, turki, ķ ī nieš i. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Ramada Plaza Antalya 5 *, mē s to izvē lē jā mies, jo tur nav tipiskas pludmales, un es domā ju, ka š ī iemesla dē ļ tur bū s maz krievu. Es negribē ju viesnī cā iereibuš as kompā nijas, tā pē c mē s uzminē jā m pareizi ar viesnī cu, tur atpū š as eiropieš i, turki, ķ ī nieš i. Pati viesnī ca ir laba, izņ emot to, ka liftus varē ja iztī rī t nedaudz labā k. Ē diens atstā ja daudz ko vē lē ties, it kā viss ir, bet gribē tos nedaudz kvalitatī vā ku ē dienu. Apkalpoš ana laba, visi draudzī gi. Viesnī ca atrodas paš ā centrā , mums patika, devā mies pastaigā pa vecpilsē tu. Viesnī cā nav animā cijas ap baseinu, kā savā dā ks tū ristu kontingents, un man patika. Š ķ iet, ka pludmalē notika diskotē kas.
аватар Zmeuchka_Olenka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta gandrī z nejauš i, pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Nokā rtojā s ļ oti ā tri, prasī ja istabu augstā kā stā vā ar skatu uz jū ru - nekā du problē mu, papildu maksā jumus neprasī ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta gandrī z nejauš i, pē dē jā brī ž a ceļ ojumā . Nokā rtojā s ļ oti ā tri, prasī ja istabu augstā kā stā vā ar skatu uz jū ru - nekā du problē mu, papildu maksā jumus neprasī ja. Nav pludmales, ir platforma, bet tas ir vē l labā k. Ū dens apbrī nojami tirkī zzils, zivis peld, krabjus redzē jā m. Bet, ja jū s nezinā t, kā peldē t - jū s š eit neesat, lū dzu, apmeklē jiet ā ra vai iekš telpu baseinu. Ē dieni: Virtuve katrai gaumei, liela silto ē dienu izvē le, daž ā di augļ i, svaigā kie konditorejas izstrā dā jumi, saldumi pā rpilnī bā , kas vē las - pieejamas arī visā das uzkodas, grauzdiņ i, hamburgeri. Katru dienu vakariņ ā s kā ds ē diens "no š efpavā ra": tī tars, svaiga zivs, vā rī ta cū kgaļ a, jē ra gaļ a. Skaista ē dienu pasniegš ana, gatavo sniegbaltā s tunikā s. Jū s noteikti nevarē siet zaudē t svaru. Turcijas aviokompā niju pilotu un stjuartu ir daudz, un viņ i noteikti netiks baroti ar netī rumiem. Serviss, tī rī š ana - operatī va, neuzbā zī ga apkalpoš ana, steidzami vajadzē ja izdrukā t un nosū tī t dokumentus - palī dzē ja bez atlī dzī bas. Personā ls patī kams, izpalī dzī gs. Valoda - turku vai angļ u. Jebkurā gadī jumā ar pirkstu palī dzī bu un smaidu var izskaidrot. Istaba tika uzkopta katru dienu, kondicionieris strā dā nevainojami. Mazu bē rnu praktiski nav (neviens neļ aus pa ausi). Un tā ir vairā k vē lme nekā mī nuss: visas istabas lampas ir mazjaudas, daž os brī ž os gribē tos vairā k gaismas. Pati viesnī ca atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas vē sturiskā s daļ as, kur ir ļ oti patī kami pastaigā ties, fotografē ties un iepirkties. Labprā t aizbrauktu vē lreiz. Tiem, kam patī k tusē t, apmeklē t diskotē kas un putu ballī tes, bū s garlaicī gi. Varu droš i ieteikt viesnī cu ģ imenē m bez maziem bē rniem.
аватар lenakrasnyuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labvakar! Atpū tas kopā ar vī ru no 20.05. 2018 lī dz 27.05. 2018. Uzreiz ierodoties viesnī cā , prasī jā m numuriņ u augš ē jos stā vos un ar skatu uz jū ru, bijā m iekā rtojuš ies bez problē mā m un naudu par to neņ ē mā m. … Tomēr ▾ Labvakar! Atpū tas kopā ar vī ru no 20.05. 2018 lī dz 27.05. 2018. Uzreiz ierodoties viesnī cā , prasī jā m numuriņ u augš ē jos stā vos un ar skatu uz jū ru, bijā m iekā rtojuš ies bez problē mā m un naudu par to neņ ē mā m. Istabā ir viss nepiecieš amais, katru dienu uzkopta, jauka un tī ra. Skats uz jū ru ir elpu aizraujoš s, visas fotogrā fijas ir ī stas, mē s nevarē jā m izbaudī t skaistumu, ko mē s novē lam arī jums ! ! ! Bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti par ē dieniem. . . Ir liela izvē le, gaļ a, zivis, salā ti, baklava, augļ i, sieri, un arī karstajiem ē dieniem ir liela izvē le. . . Ī sā k sakot, ja kā dam vajag lai pieņ emtos svarā , tad tu esi š eit)) 3 reizes viņ i barojas dienā , pirms un pē c vakariņ ā m ir mini uzkodas.... Wi-fi ķ er labi, viesnī cā , virtuvē un pat pie baseina. Lī dz galvenajai ielai ir 10 minū š u gā jiens, ir ļ oti skaists parks, daudz daž ā du kafejnī cu un veikalu, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo par zemu cenu. Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un apkalpoš anu, varu ieteikt! ! !
аватар Egypt22
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Blakus parks ar promenā di un palmā m, caur to var doties uz vecpilsē tu un molu. 10 min gā jiens. Ataturka iela ar kafejnī cā m un veikaliem - 5 min. Lī dz tirdzniecī bas centram Mark Antalya - 20-30 minū tes ar kā jā m. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Blakus parks ar promenā di un palmā m, caur to var doties uz vecpilsē tu un molu. 10 min gā jiens. Ataturka iela ar kafejnī cā m un veikaliem - 5 min. Lī dz tirdzniecī bas centram Mark Antalya - 20-30 minū tes ar kā jā m. Viesnī ca uz klints, nolaiš anā s jū rā pa koka laipā m. Nav pludmales.
Ē diens ir labs. Apkalpoš ana restorā nā un vestibilā.4 personā m.
Istabas - nepiecieš ams rezervē t istabu 10. stā vā un augstā k. Lielisks skats uz lī ci. Ja apakš ē jie stā vi - tad skats bū s uz dzī vojamo ē ku logiem, kas atrodas blakus viesnī cai. Numurā ir elektriskā tē jkanna. 1 krievu televī zijas programma. Internets ir labs. Telpas apgaismojums 3, nebija pietiekami daudz gaismas, nebija naktslampu. Bet pē c pieprasī juma viņ i atveda papildu lampu.
Pilsē tas ziemas brī vdienā m - iesaku dē ļ stā vokļ a, jaukas siltas telpas.
лобби вид из номера
аватар Lala1974
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Numurs 14. stā vā ar lielu burbuļ vannu un zvaigž ņ otiem griestiem virs tā . Es domā ju, ka viņ i to sauc par greznī bu. Uz gultas - sveš as dā mu lokas, tapetes vairā kā s vietā s nolobī tas un karā jas. Neviens neslauka putekļ us, dvieļ i un peldmē teļ i ir nobruž ā ti, pelē ki no ilgstoš as ​ ​ lietoš anas, vienreizē jā s lietoš anas š ampū ni, ziepes, tualetes papī rs utt. … Tomēr ▾ Numurs 14. stā vā ar lielu burbuļ vannu un zvaigž ņ otiem griestiem virs tā . Es domā ju, ka viņ i to sauc par greznī bu. Uz gultas - sveš as dā mu lokas, tapetes vairā kā s vietā s nolobī tas un karā jas. Neviens neslauka putekļ us, dvieļ i un peldmē teļ i ir nobruž ā ti, pelē ki no ilgstoš as ​ ​ lietoš anas, vienreizē jā s lietoš anas š ampū ni, ziepes, tualetes papī rs utt. atveda pē c pieprasī juma pē c zvana uz reģ istratū ru. Vannu mazgā ju ar tī rī š anas lī dzekli, ū dens ar kuru noskaloju pē c tī rī š anas bija pelē ks ar netī rumiem. Plusi: Ē rta atraš anā s vieta pilsē tas centrā . Pieļ aujams ē diens, bet tas nav 5 zvaigznes, drī zā k 3.
аватар Kaprizulka2009
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m viesnī cā.2012. gada augustā . Viesnī ca š ika, atbilst 5*! Istabu tī rī ja katru dienu, papildinā ja bā ru, neaizmirsa par tualetes piederumiem. Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, saldumi nepaiet garā m un paliek vienaldzī gi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2012. gada augustā . Viesnī ca š ika, atbilst 5*!
Istabu tī rī ja katru dienu, papildinā ja bā ru, neaizmirsa par tualetes piederumiem. Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs, saldumi nepaiet garā m un paliek vienaldzī gi. Personā ls ir augstā kā lī meņ a, vienmē r draudzī gs un pretimnā koš s. Cenā bija iekļ auts arī rī ta brauciens ar jahtu - tas mums bija pā rsteigums.
Kam vajadzī gas animā cijas programmas un diskotē ka, bū s jā meklē ā rpus viesnī cas. Pā rē jais mierī gs, pā rsvarā eiropieš i atpū š as, angļ u valodas zinā š anas vē lamas. Viesnī ca atrodas pilsē tā , daudzi parki, kafejnī cas, veikali. Kam iepirkties - tikai uz Antā liju.
Mē s iesakā m ramada plaza. Lai jaukas brī vdienas.
аватар ewangelina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atstā ja paliekoš u iespaidu. Es pats to izvē lē jos, godī gi sakot, es gaidī ju vairā k. Super vieta. Istabas ir ļ oti labas. Iekš telpu baseins un spa ir lieliski. Ē diens bez volā niem. Pakalpojums ir tik tā ds. Teritorijas 0. Animā cijas 0. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja paliekoš u iespaidu. Es pats to izvē lē jos, godī gi sakot, es gaidī ju vairā k. Super vieta. Istabas ir ļ oti labas. Iekš telpu baseins un spa ir lieliski. Ē diens bez volā niem. Pakalpojums ir tik tā ds. Teritorijas 0. Animā cijas 0. Bē rni viesnī cā.0. 90 procenti atpū tnieku ir vā cieš i vecumā no 40 lī dz 70 gadiem. Arā bi 5 procenti. Pā rē jie bija somi un 3 krievi. Pieticī gs burž uā zijas š arms vienā vā rdā . Nav slikti. Bet viņ i redzē ja forš ā kus.
аватар Tina4
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Burvī ga viesnī ca. 2 baseini(viesnī cā un ā ra), pludmales nav, bet ir platforma izejai uz jū ru. Man patika pat labā k par pludmali. Protams tiem kas prot peldē t. iekļ auta) … Tomēr ▾ Burvī ga viesnī ca. 2 baseini(viesnī cā un ā ra), pludmales nav, bet ir platforma izejai uz jū ru. Man patika pat labā k par pludmali. Protams tiem kas prot peldē t. iekļ auta)
Спуск к морю Открытый бассейн Музыкальный вечер в холле отеля Вид на номера из лифта Спуск к морю Вид на Средиземное море из отеля
Parādīt vairāk »


iemiesojums bam62
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Utlesss22
Vai ir iespējams aktualizēt jautājumu par viesnīcas iegādi!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель Ramada Plaza Antalya находится на побережье Антальи, всего в 700 метрах от исторического района Калеичи. Отель построен в 2010 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Отель подходит для проведения деловых встреч, а также туристам, предпочитающим жить вблизи городской инфраструктуры.

Atrašanās vieta Отель расположен в 16 км от аэропорта, в центре г. Анталия, на высоком берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж платформа. Вход в море: с платформы, Между отелем и пляжем проходит променад. Бар на пляже: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории отеля), room service: платно (02:00–07:00), 14 конференц-залов (до 2000 чел.), диетическое и вегетарианское меню, 3 ресторана — 1 основной ресторан, 2 ресторана a la carte (итальянский, рыбный, по предварительной записи — платно), 4 бара (один из ниx работает 24 часа), 1 крытый бассейн с подогревом в зимний сезон: 250 м2, 1 открытый бассейн без подогрева: 300 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый с подогревом, 1 открытый), детский клуб (4–12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, пианино бесплатно, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, аэрохоккей платно, игровая комната, уроки подводного плавания платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 240 номеров. Состоит из одного 17-этажного здания (70% номеров с частичным или прямым видом на море).

Istabās

В номерах представлено: центральный/сплит-кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (для гостей на UAI: безалкогольные напитки, минеральная вода, пиво - ежедневно), спутниковое ТВ, прямой телефон, набор для приготовления чая и кофе, Wi-Fi (бесплатно), ванна или душ, фен, тапочки, электронный сейф (бесплатно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Genclik Mahallesi Fevzi Cakmak Caddesi, No:22, 07100, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 249 1111
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).