Limakā Lara De Lux 5* ar ģimeni

Rakstīts: 24 augusts 2010
Ceļošanas laiks: 20 jūlijā — 7 augusts 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā mies viesnī cā Limak Lara De Lux 5 * no 20. jū lija lī dz 7. augustam ar ģ imeni (tē vs, mā te un dē ls 7 gadi). Kopumā viņ i Turcijā atpū tā s piekto reizi, un tā pē c uzreiz ieplā noja budž etu piecu zvaigž ņ u viesnī cai, lai neriskē tu atvaļ inā jumā un nervos. Liels pluss uzreiz pē c ieraš anā s ir tas, ka lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas tikai divdesmit minū tes. Piekrī tu, bē rns pē c lidojuma ar lidostas cerī bā m vē l diezgan smagi vilkā s pā ris stundas autobusā.

Atgriež oties aģ entū rā (Natalie Tours), š ī viesnī ca mums uzreiz iepatikā s no bildes: tur nav pompozitā tes un sliktas garš as arhitektū rā , kas ir tik izplatī ta Turcijas pludmales viesnī cā s. Arhitektu galvenais kritē rijs, visticamā k, bija ē rtī bas un racionalitā te. Piemē ram, mū su standarta istabai, tā pat kā visā m pā rē jā m vairā k nekā trī ssimt š ā da veida istabā m, bija logi uz jū ru. Piekrī tu, diezgan reta parā dī ba, kas novē rš strī dus reģ istrē š anā s laikā un neplā notas piemaksas. Tu vienkā rš i ej un dabū jū ru pa logu.

Istaba liela, trī sdesmit metri, tikai trī s, un pat plaš s balkons, kur vakarā ir ļ oti omulī gi pasē dē t ar alu no mini bā ra (dienā ir pā ris skā rdenes bez maksas, plus ū dens un sulas) un ieelpojiet jū ras gaisu zem sē rfoš anas. Naktī s nenā cā s mocī ties no aizlikts, palī dzē ja kondicionieris, lai arī centrā lais, bet darbojā s labi.

Un agri no rī ta uz pludmali, kā paredzē ts)) Pludmale ir ļ oti piemē rota tiem, kas nā k ar bē rniem, tī ras smiltis bez akmeņ iem, gluda ieeja ū denī bez caurumiem un klintī m un pietiekams skaits sauļ oš anā s krē slu. Visu atpū tu ū dens bija skaists, vienreiz viļ ņ i tikai cē lā s un maisī ja grunts smiltis, bet nā kamajā dienā atkal viss bija caurspī dī gs. Jā , un teritorijā ir daž ā das ū dens bū ves, piemē ram, slidkalniņ i (nez kā pē c ķ ī nieš u stilā ) un baseini, kur bē rns var plunč ā ties. Pati teritorija nav gigantiska, bet sakā rtota ar ne mazā ku jē gu kā pati viesnī ca.
No vienas puses, viss nepiecieš amais ir pieejams (zaļ ā s zonas ar ē nu, baseini, ē dinā š ana) un ē rtā s vietā s. Savukā rt ceļ š uz pludmali nepā rvē rš as pā rgā jienā ar nakš ņ oš anu.


Priecā jos, ka nebija problē mu ar bē rna ē dinā š anu, viņ š ir diezgan izvē lī gs pie mums, pat ja ne princis, bet ē dnī cas shti nevar piespiest ē st. Daž ā das ceptas un tvaicē tas gaļ as, daž ā di makaroni, dā rzeņ u salā ti, daudz augļ u (ļ oti saldie ķ irš i), bezmaksas svaigas sulas. Pā ris reiž u mē s ar sievu pusdienojā m "a la carte", vienreiz itā ļ u restorā nā - pē c mū su iecienī tā kā s lazanjas, citā meksikā ņ ā - salsu un kesadiljas. Abi, protams, jau ir samaksā ti, bet ir savas naudas vē rti. Kopumā viesnī ca tiem, kas gaida klusu komfortablu uzturē š anos ģ imenes locekļ u vai draugu kompā nijā , noteikti nav paredzē ta pastā vī gajiem Kazantips apmeklē tā jiem. )))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu