Nav pat trīs zvaigžņu vērts!

Rakstīts: 23 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 30 jūlijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Es lasī ju atsauksmes, un tā s š ķ iet lieliskas. Esam trī s, es, sieva, meita 6 gadi. No š ī s viesnī cas ieradā s kaimiņ š , kategoriski neieteica. Bet vauč eri ir nopirkti - nav nomaiņ as un nav atgrieš anas.
Izlidoš ana 12-00 vietā lidoja 23-00. Mē s ieradā mies 4 no rī ta. Nakts, kad samaksā ju par smarku. Pē c pusstundas nonā cā m istabā . Numuros ir centrā lais gaisa kondicionē tā js. Netika regulē ts, tad izslē dzā s un viss. Nu naktī bija 24 grā di. Izlietne un vanna ir pilnī bā aizsē rē juš as. Ū dens nemaz nepagā ja. Visas fotogrā fijas ir tur. No rī ta uz 4 stundā m un garā m sarunā m mani pā rveda uz citu istabu, vienu stā vu augstā k. Gan koridors, gan istaba ir daudz tī rā ka. Trī s š ajā s dienā s, neskatoties uz regulā riem lū gumiem, 3 dvieļ i ķ ermenim, divi rokā m un viens kā jā m. Tē jkanna istabā . No rī ta uzlē ju ū deni un aizgā ju, jo nā ca tī rī š ana. Atnā ca pē c tī rī š anas. Par vienu dvieli mazā k. Tē jkanna plū st. Uz galda stā vē ja telefoni, mantas, iPad. Viss ir ū denī . Kalpone pat ū deni netī rī ja. Tī rī š ana 2 personā m ar +. Tas viss trī s dienu laikā . Uz balkona nav ž ā vē tā ja. Izlietne bija aizsē rē jusi otrajā dienā . Un viņ i to izmantoja reti, jo divas dienas devā s ekskursijā s un iepirkā s. Ieradā s 21.07. 22.07 sieva vakariņ ā s ē da jū ras veltes - saindē š anā s. Nav medicī niskā s apdroš inā š anas. Piegā de uz slimnī cu ir bezmaksas, bet pirmā ā rstē š ana ir 30 USD. Taksometrs atpakaļ.20 USD. Tabletes, kas teicis vai teicis +20$. Rakstu uz sū dzī bu grā matiņ u reģ istratū rā . Nevienam tas nerū p. Rakstiet, ir daudz.
Uztura ziņ ā : daudzveidī gs, bet izkaisī ts plaš ā teritorijā : kur un ko meklē t, vajag atrast. Ļ oti neē rti, skraida pa lielu teritoriju, lai savā ktu pusdienas.

Stieņ i ir bezmaksas, tač u tie neredz tevi tukš u, tu stā vi un gaidi. Kokteiļ i ir Burda, degvī ns ir vairā k nekā ū dens un ledus, konjaks parastā vietā ir lē ts. Droš i vien domā ts idiotiem. Kaut ko pierā dī t nav risinā jums.
Slidkalniņ i bē rniem, akvaparks, 3 slidkalniņ i, lī dz pusdienā m, pē c tam slē gts. Nav arī animā cijas. Vakarā.20-30 dejas bē rniem, piemē ram, anime, piefiksē jot vislielā ko.
21-30 pieauguš ajiem programma stundai nav slikta, ne un ne 5.
Pē c tam diskotē ka pieauguš ajiem. Bā rs ir so-so, mū zika ir vairā k nacionā lā . 3.  gadā .
Lī dz jū rai kā das 7 minū tes. Pludmales smiltis, bet viss izsmē ķ us. Ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pie izejas noskalojiet smiltis - divas duš as.
Skatos uz labā m atsauksmē m un stulbi. Ar ko tu te nerunā , visi ir š okā par istabā m, apkalpoš anu. Pat vietē jie gidi saka, ka š ajā viesnī cā ir gandrī z neiespē jami kaut ko sasniegt, salī dzinot ar citā m. Katram ceļ vedim ir vairā kas viesnī cas.
Biju Turcijā , bet tā du attieksmi vē l neesmu sastapis. Vienkā rš i š okā : par tā du naudu un dabū t š o?! ! .
Pirms diviem gadiem š ajā viesnī cā bija 5. Tas gads, un vē l jo vairā k š ogad, ir skumji. Par š o naudu mums jū rā bū tu bijis lē tā k un labā k. Nedod Dievs slimot - lū k, liela nauda un attieksme..... ak! Ir ko salī dzinā t. Iepirkties labā k ir paš am, nevis pē c gida ieteikuma. Tā pat ir ar ekskursijā m. Ģ ē rbies lī dz galam. Visiem ir viss. Pat taksometru vadī tā ji no Antā lijas š eit netiek ielaisti. Tikai vietē jais. Var bū t izņ ē mumi, bet. . .

Visu iemū ž inā ju fotogrā fijā s un video. Tā tad sev. Atbraukš u, tikš u galā ar tū roperatoru par tā du atvaļ inā jumu, norē ķ inā š anos un ā rstē š anos. Ir maz iespē ju, bet Nadež da mirst pē dē jā . Tas ir atvaļ inā jums par 15.000 rubļ u trim. Tagad salī dziniet! Vai tas ir tā vē rts? Aizņ ē ma 10 naktis, bet kas patiesī bā . Es nezinu, kā viss atgriezī sies. Kamē r es vē l esmu š eit. No 20.07 lī dz 30.07. faktiski no 21.07 lī dz 30.07. jo izrakstī š anā s bū s 30 naktī (lidmaš ī na 10-00).
Tā ir patiesī ba!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu