Fame Residence Lara & Spa 5*– Atsauksmes

61
Novērtējums 7.410
pamatā
61 atsaukt
№21 viesnīcas reitingā Antālija
7.7 Numurs
7.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.4 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 16 km attālumā no Antālijas centra, Laras rajonā. Viesnīca tika atvērta 2006. gadā, renovēta 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Turok09
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu administratori ir rupji. Viņ a vā rds ir Mikhmets ar mazu burtu. Reģ istrē jies 16.07. 2018 vakarā . Klases telpu trū kuma dē ļ standartu apmeklē ja junior suite. Nā kamajā rī tā viņ i sā ka izstā dī ties cietā formā . … Tomēr ▾ Viesnī cu administratori ir rupji. Viņ a vā rds ir Mikhmets ar mazu burtu. Reģ istrē jies 16.07. 2018 vakarā . Klases telpu trū kuma dē ļ standartu apmeklē ja junior suite. Nā kamajā rī tā viņ i sā ka izstā dī ties cietā formā . Viņ i man iedeva citu numuru. It kā nevarē tu uzreiz iedot numuru. Bet vissvarī gā kais ir tas, ka viņ iem ir taisnī ba. Krievi uz tā dā m viesnī cā m nebrauc. Nazis aizmugurē ir garantē ts. Turki ir kuces. Es esmu tepat
аватар lutsk1959
Mē s palikā m jū nija sā kumā ar manu ģ imeni. Sā kš u ar uzņ emš anu. Nav daudz š ajā viesnī cā t. s. ģ imenes istabas. Un tie visi principā ir vienā di. Telpas labas! Mē s neko nevaram pateikt. 2 istabas. 2 vannas istabas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m jū nija sā kumā ar manu ģ imeni.
Sā kš u ar uzņ emš anu. Nav daudz š ajā viesnī cā t. s. ģ imenes istabas. Un tie visi principā ir vienā di. Telpas labas! Mē s neko nevaram pateikt. 2 istabas. 2 vannas istabas. Dvieļ i tiek mainī ti, bā rs tiek regulā ri atjauninā ts. Reģ istrē joties, neskatoties uz to, ka viņ i vairā kkā rt norā dī ja "jebkurš stā vs, izņ emot pirmo", viņ i iedeva pirmo)). Paskaidroju, kā pē c negribam pirmo. . . t. sk. un tā pē c, ka visi garā mgā jē ji skatī jā s mū su logos. Pajautā ju tieš i reģ istratū rā pā rģ ē rbties. . . ilgi meklē ja, domā ja, bet 20 dolā ri savu darbu izdarī ja. Uzreiz mainī ts uz 4 stā vu. Bet! ! ! Š ajā viesnī cā pirmais stā vs nav tā ds kā visur citur! viesnī cai ir vē l 0 stā vs un -1. Tie. faktiski pirmais stā vs atrodas kā otrais vai treš ais. Bet, protams, mums to nepateica uzreiz. Bet tas ir. mazas lietas.
Turklā t viesnī cā ir 3 izmitinā š anas zonas. Mē s bijā m apmetuš ies vistā lā k. Lai tiktu ā rā no istabas uz baseinu, bija jā iet 5 minū tes pa gaiteņ iem, jā kā pj ar liftu un jā iet vē lreiz. . . Protams, tuvē jos rajonos lī dz izejai uz ielu var tikt daudz ā trā k. Citā s viesnī cā s, kurā s bija, izejas uz baseiniem un atpū tas zonā m ir daudz ā trā kas. Atkal tas š ķ iet sī kums, bet. . .
Tā lā k. 5. dienā mums nozaga viesnī cas dvieļ us))) un kā viņ i tos nozaga ! ! ! ES tev pateikš u. Atstā ja dvieļ us uz sauļ oš anā s krē sliem, tā pat kā visi pā rē jie. Daž ā dos laikos. un 30 minū tes. un uz 2 stundā m. un pulksten 4. Tā tad tajā dienā mē s izgā jā m no baseiniem ap pulksten 12, atgriezā mies ap pulksten 15. Dvieļ i (4! ! ), mans t-krekls, mazā s brilles bija vietā . Vairā k kā.3 stundas viss bija savā s vietā s! ! ! Ejam peldē ties. . bijā m prom uz 20 minū tē m. Atgriezā mies - visas personī gā s mantas savā s vietā s, dvieļ u nav !! ! ! kļ ū das variants, izslē gts bē rns, kurš netī š ā m paņ ē mis 4 (č etrus!! ! ) dvieļ us utt. Visas personī gā s lietas bija savā s vietā s.
Sazinā jā s ar viesnī cas gidu. viesnī cu palī giem tū ristiem. reģ istratū rā Rokas augš ā visur. Mē s neko nezinā m. Nekur nav kameru! š eit tas gandrī z nekad nenotiek utt. Reģ istratū rā ar smaidu teica, ka bū s jā atdod visas 4 kartī tes no dvieļ iem. ja nē - par katru karti 10 eiro. Un viņ i vairs neko nevar darī t. . .
Nu, protams, es atradu veidu, kā atdot dvieļ us. caur izdevē ja kabī ni. Nevienam neatņ emt. . . bet gan! ! ! Man tas bija jā izdomā!! !
Atradu tos tū ristus, kas atpū tā s mums blakus. runā ja. ar daž iem. ar citiem. ar treš daļ ā m. (ir noteiktas iemaņ as)) rezultā tā : MŪ SU DVIEĻ US PAŅ Ē MA VIESNĪ CAS DARBINIEKS (SERVISS) PARASTOS Š OROS (NAV VIENOTĀ S) AR VIENU IZSKATĪ JUMU RAKSTUROŠ U Ī PAŠ Ī BU. Ar ko viņ š tika pamanī ts. un tad jau staigā ja uniformā . Dabiski, ka neviens neko nesā ka ne pierā dī t, ne attaisnot!
Tie. kas iznā k? Š AJĀ VIESNĪ CĀ DARBINIEKI ZOG TŪ RISTIEM DVIEĻ US, LAI NOPELNĪ TU UZŅ EMŠ ANAI 10 EIRO NO DVIEĻ A!! ! ! un tik smieklī gi! ! ! Es viņ iem izstā stī ju š o situā ciju reģ istratū rā , kad aizgā ju. atgriezā s protams visas kā rtis))) acis skrē ja. sā ka stostī ties. viņ i teica, ka tā ir kļ ū da. . .
Labi, ka pie mums strā dā slā vu atjautī ba. ieskaitot un atdod dvieļ us! Vā cieš i noteikti naudu atgrieztu)) un vā cieš i viesnī cā ir ap 40%! !
Ē diens ir pietiekami labs. Jā , vienmuļ i. bet garš ī gi! ! Suš i nav garš ī gi. Nevienā tuvinā jumā . Zivs ir lieliska. Alus 4 5 ballu skalā .
Tač u iepriekš minē tie sī kumi un ne tikai sī kumi noteikti sabojā ja iespaidu par viesnī cu.
Jā , ap 40% apkalpojoš ā personā la nerunā krieviski. Apmē ram 20% nerunā ne krieviski, ne angliski, ne vā ciski!
Mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā ! Un neieteiktu citiem!
аватар DDay_ua
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
ja vē laties velti tē rē t savu laiku un naudu atvaļ inā jumā , tad apmeklē jiet š o viesnī cu ar prieku - sabojā ts atvaļ inā jums, izniekoti spē ki un nervi - jums ir garantē ts. tevi apvainos par savu naudu, un viņ i pret tevi izvirzī s daudz pretenziju, un kad tu gribē si mainī t viesnī cu, tad tev tā das kustī bas un manipulā cijas izdarī s un arī sodus no tevis skaitī s - veidā atņ emot no jums trī s dienu maksā jumu par uzturē š anos viesnī cā , kuru jū s vienkā rš i "sargā jat" no tik brī niš ķ ī gā m brī vdienā m! ! !. … Tomēr ▾ ja vē laties velti tē rē t savu laiku un naudu atvaļ inā jumā , tad apmeklē jiet š o viesnī cu ar prieku - sabojā ts atvaļ inā jums, izniekoti spē ki un nervi - jums ir garantē ts.
tevi apvainos par savu naudu, un viņ i pret tevi izvirzī s daudz pretenziju, un kad tu gribē si mainī t viesnī cu, tad tev tā das kustī bas un manipulā cijas izdarī s un arī sodus no tevis skaitī s - veidā atņ emot no jums trī s dienu maksā jumu par uzturē š anos viesnī cā , kuru jū s vienkā rš i "sargā jat" no tik brī niš ķ ī gā m brī vdienā m! ! !
Такой чистый песочек на пляже, пирса нет А это-время приятного времяпровождение в уборных отеля Это блюдо Вас ждёт в ресторане Сверкающее чистотой полотенца А это-дорога ведущая к морю, заметьте, после утреней уборки
аватар ulyana.blizniuk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā ir neliela teritorija ar baseinu kaskā di. Dzī ve viesnī cā ir lē na un mierī ga, nav trokš ņ ainas animā cijas. Pā rsvarā atpū tuš ies eiropieš i, krievu bija maz. Viesnī ca bū s vairā k piemē rota pā riem ar bē rniem vai bez jaunieš iem, ballī š u mī ļ otā jiem š eit acī mredzot bū s garlaicī gi. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ir neliela teritorija ar baseinu kaskā di. Dzī ve viesnī cā ir lē na un mierī ga, nav trokš ņ ainas animā cijas. Pā rsvarā atpū tuš ies eiropieš i, krievu bija maz. Viesnī ca bū s vairā k piemē rota pā riem ar bē rniem vai bez jaunieš iem, ballī š u mī ļ otā jiem š eit acī mredzot bū s garlaicī gi. Nu kā rtī bā . Apmetā mies standarta numurā ar skatu uz jū ru. Mē beles labas. Liela gulta. Tī rī š ana katru dienu. Plazmas TV, bet mē s to pat neieslē dzā m. Telpā ir internets, tač u nerē ķ inieties ar daudz, tā pē c skatieties pastu un pē c iespē jas vairā k tē rzē jiet viber. Vannas istaba sakopta. Vannas istabas piederumi peldmē teļ i un č ī bas bija tur. Patī kami arī tas, ka uz istabas grī das ir paklā js. Viesu rī cī bā ir arī bezmaksas mini bā rs un seifs. Visa viesnī cas teritorija atrodas baseinos. Bet arī diezgan daudz skaistu zaļ umu. Visur ir tī rs. Animā cija nav trokš ņ aina, var teikt, ka nemanā mi nav letiņ as. Viss ar mē ru un neuzkrī toš i. Ir arī animā cijas bē rniem. Ir bē rnu klubs, peldbaseins un tā tā lā k, jū s pat varat atstā t savu bē rnu pie krieviski runā još as aukles, lai saņ emtu papildu pakalpojumu. Apmē ram 30% darbinieku saprot krievu valodu. Visi pieklā jī gi un jauki cilvē ki. Pludmale ir sakopta un ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Ieeja ū denī ir ē rta. Daudz ū dens aktivitā š u. Mē s sā kotnē ji izvē lē jā mies viesnī cu, kas nebija trokš ņ aina un ar nelielu platī bu. Nu es savu apskatu beigš u ar savu viedokli par uzturu. Pirmkā rt, ir bē rnu ē dienkarte, kas ir liels pluss. Ē dienu daudz, daudzveidī gi un garš ī gi. Daudz gaļ as un jū ras velš u. Man ī paš i patika zivs vakariņ ā s. Daudz desertu un augļ u. Vienī gais, sulas nav dabī gas, bet iepakotas. Arī alkohols ir labas kvalitā tes. Iesaku š o viesnī cu tiem, kas vē las klusi atpū sties ģ imeniski.
аватар oksja
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par visu kā rtī bā. Esam Turcijā otro reizi. Pē dē jo reizi Sidē bijā m arī.5*. Tā tad ir ar ko salī dzinā t. Bijā m č etri: es, vī rs, dē ls 6 gadi un meita 2 gadi. ISTABA. Ieradā mies vakarā , ap 21.00. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, iedeva mums istabu nedaudz vairā k, nekā mē s samaksā jā m, bet tā bija bez balkona. … Tomēr ▾ Par visu kā rtī bā.
Esam Turcijā otro reizi. Pē dē jo reizi Sidē bijā m arī.5*. Tā tad ir ar ko salī dzinā t. Bijā m č etri: es, vī rs, dē ls 6 gadi un meita 2 gadi.
ISTABA. Ieradā mies vakarā , ap 21.00. Viņ i mū s ā tri nokā rtoja, iedeva mums istabu nedaudz vairā k, nekā mē s samaksā jā m, bet tā bija bez balkona. Tas ir mī nuss. Istaba tika iztī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu. Tiesa, pirmajā dienā mums iedeva 3 lielos dvieļ us, otrajā - 4, bet treš ajā dienā bija tikai 2! Uz č etriem! Es neizturē ju un devos uz reģ istratū ru lamā ties. Tur meitene Viktorija ā tri visu izlē ma un viņ ai tika atnesti vē l 2 dvieļ i. Tā du problē mu vairs nebija. Mini bā rs tika papildinā ts katru dienu. Bet es vairs negā ju par to uzzinā t, jo mē s neizmantojam krā sainu soda. Un jū s varat ņ emt ū deni katrā bā rā.
RESTORĀ NS. Ieraš anā s dienā mums bija laiks vakariņ ā m, tas bija pulksten 21.00. Es biju pā rsteigts, kad ieraudzī ju galdus ar ē dieniem. Viņ u ir ļ oti maz! Es domā ju tieš i ē dienu: gaļ u, piedevas, salā tus.
Nav absolū ti nekā das daž ā dī bas. Turklā t viesmī ļ i sā ka izņ emt tieš i š o ē dienu, negaidot vakariņ u beigas. 21.20 nebija gandrī z nekā , lai gan paš as vakariņ as beidzas 21.30! Gaļ a pastā vī gi bija liellopu gaļ a, vistas gaļ a un zivis, tī tara - ne biež i. Salā ti (ne zaļ umi) bez izņ ē muma tika gatavoti no pusē stiem ē dieniem, proti, pusdienā s neapē stais vakarā nonā ca salā tos. Ja pusdienā s bija vā rī tas pupiņ as, tā s vakarā bija salā tos, ja vakariņ ā s neē da ceptas mī dijas, tad no rī ta bija salā tos. Salā ti bija pā rsteidzoš i - makaroni, kartupeļ i, mī dijas, majonē zē cepti kalmā ru gredzeni, olas. Pā ris reizes paņ ē mu tā s - skā bas. Starp citu, nā ca pā ri skā biem sasmalcinā tiem tomā tiem un gurķ iem. Tī rī š anas galdi. Tie netika izņ emti savlaicī gi. Drupatas tika vienkā rš i noslaucī tas ar roku lī dz grī dai. Un par netī rā galdauta nomaiņ u vispā r nebija ne runas. Galda piederumi un salvetes netika piegā dā ti laikā.
Vairā kas reizes mans vī rs pats gā ja pie viņ iem pē c dakš ā m-salvetē m! Sā nos TAS nebija redzams! Un arī Sidē bija vienkā rš i milzī gs daž ā du ē dienu klā sts, katru dienu notika kaut kas jauns, un pavā ri neļ ā va taisī t salā tus no vakardienas produktiem. Par augļ iem. No garš ī gajiem bija tikai arbū zi un ķ irš i. Viss pā rē jais bija negatavs un bez garš as, arī melones. Ā boli bija pagā juš ā gada, tikai svē tku beigā s bija svaigi, š ogad. Paldies par ķ irš u, bet tas bija liels BET. Ķ irsis tika atvests pē c principa "kam nebija laika, tas kavē ja". Piemē ram, brokastis bija no 7 lī dz 11. Tie, kas ieradā s lī dz 7.8, 9, paspē ja ķ irš iem, bet tie, kuri lī dz 10 jau bija redzē juš i tukš u ķ irš u trauku, un viņ i vairs neatnesa jaunu partiju. Atkal SIDE visi ē dieni tika celti lī dz paš ā m maltī tes beigā m.
Vienī gais pluss ir tas, ka restorā nā ir vairā kas zā les, nav š ī milzī gā cilvē ku pū ļ a vienā telpā.
GAISA KONDICIONĒ TU DARBĪ BA.
Viesnī cas gaiteņ os (kur paš i numuriņ i) viņ i nestrā dā ja vispā r. Restorā ns arī bija ļ oti rets! Istabā bija arī kā ds vecs, novecojis gaisa kondicionieris, kas tik tikko pū ta.
VIESNĪ CAS TERITORIJA. Mums solī ja milzī gu. ))))) Bet tas, pirmkā rt, ir diezgan mazs (it ī paš i salī dzinā jumā ar viesnī cu Sidē ) un gandrī z visu aizņ em baseini. Nekur nestaigā jiet.
BASEINI. Viņ u ir daudz, un arī apkā rtē jie cilvē ki. Vairā kas reizes vedu bē rnu uz "akvaparku" uz slidkalniņ iem. Viņ a, stā vot un gaidot viņ u, gandrī z nosmaka no cigareš u dū miem. Smē ķ ē visi – gan vī rieš i, gan mā tes ar bē rniem. Tur nepā rtraukti skanē ja mū zika un kliedza animators, kurš tur rī koja savus konkursus.
ANIMĀ CIJA. Vidē ji. Bija interesants vingrotā ju skaits. Dejot ir tik un tā . Tas viss atkal salī dzinā jumā ar Side.
KAĶ I un KAĶ I. Viņ u š eit ir daudz. Vienam no viņ iem pat izdevā s nozagt no mū su š ķ ī vja gaļ as gabalu, ko paš i atnesā m pusdienā s no bā ra.
PLUDMA. Netā lu no viesnī cas. Sandijs.
Turklā t tur ir rotaļ u laukums - vienī gais viesnī cas teritorijā.
JŪ RA. Tī rs un skaists no rī ta. Stundā m pa 3-4 dienā m viļ ņ i atnesa netī rumu kaudzi - lapas, zarus, aļ ģ es, izsmē ķ us, maisiņ us, pudeles, kokteiļ u tū biņ as. Laivas, laivas, ū densmotocikli nemitī gi skraidī ja uz priekš u un atpakaļ , piesā rņ ojot gaisu. Tas bija ļ oti kaitinoš i, atbraucā m uz jū ru uzlabot veselī bu, bet nā cā s elpot izplū des gā zes kā pilsē tā.

Un tagad mū su svē tku galvenais notikums.
Netā lu no viesnī cas ir pā reja uz pludmali no pilsē tas, un pa š o eju jebkurš sveš inieks var nokļ ū t viesnī cas pludmalē un pa to uz teritoriju un paš u viesnī cu. Un vakaros turki no pilsē tas vienkā rš i ieradā s mū su pludmalē , peldē jā s jū rā un tur smē ķ ē ja. Vietā , kur š ī pā reja uz pilsē tu robež ojas ar mū su pludmali, nebija uzstā dī ta videonovē roš anas kamera un nebija droš ī bas.
Un priekš pē dē jā dienā gaiš ā dienas laikā ap pulksten 12, izmantojot brī di, kad visi devā mies uz jū ru peldē ties, nezinā mi cilvē ki no mū su sauļ oš anā s krē sla nozaga somu, kurā atradā s spoguļ kamera, planš ete un tā lrunis, kura vē rtī ba ir aptuveni 1000 USD. Tas notika 20 minū š u laikā . Tas tika izdarī ts ā tri, precī zi un profesionā li. Visticamā k, zā dzī bu izdarī juš i nepazī stami cilvē ki, kuri ieradā s no pilsē tas (liecinieki redzē ja vienu cilvē ku, kurš atradā s netā lu no mū su sauļ oš anā s krē sla un pē c tam devā s aiz ž oga). Mū su somai un mums, visticamā k, sekoja un izmantoja brī di. Neizslē dzu, ka tas tika darī ts, vienojoties ar kā du no viesnī cas darbiniekiem. Kad vē rsā mies pie viesnī cas darbiniekiem, viņ i atnā ca, kopā smē jā s un apliecinā ja, ka kā ds mū su somu ir paņ ē mis nejauš i un viņ i to noteikti atradī s. Lai gan tieš i viņ iem tika pateikts, ka soma nozagta tī š i un sveš inieku rokā s.
Viņ i nesauca policiju, nestā stī ja viesnī cas gidam, bet viņ i vienkā rš i spē lē ja laiku, zinot, ka mē s rī t dosimies prom. Likumsakarī gi, ka somu neatrada, lai gan iespē ja tam bija, somā guloš ais telefons bija pieejams zvanī š anai, ja vē rsī sies policijā , telefons tiktu atrasts, un lī dz ar to varē tu bū t zagļ i. Bet viņ i to nedarī ja. Tajā paš ā laikā viņ i mums atklā ti meloja, ka policija ir informē ta un policija meklē zagļ us un somu. Atkal neizslē dzu, ka tā ds kū trums bija tā pē c, ka viesnī cas darbinieki bija proporcionā li zagļ iem. Nā kamajā dienā mē s atkal vainī gi pasmaidī jā m un paraustī jā m plecus - tava soma ir pazudusi. Un, kad tieš i pirms izbraukš anas pē c cilvē ku ieteikuma uzrakstī jā m papī ru ar pretenziju un lū dzā m reģ istratū ras darbiniekiem nokopē t un pielikt atzī mi, ka papī rs pieņ emts, viņ i atpū tinā ja rokas un kā jas, lai to nedarī tu. Par kaut kā dā m kompensā cijā m runā t nevajadzē ja. Tā nu mē s aizgā jā m.
Es negribē ju lamā ties, lai nesabojā tu sev garastā vokli.
Lū k, tā da atpū ta 5 zvaigž ņ u viesnī cā , par kuru ir rakstī ts tik daudz slavinoš u atsauksmju. Acī mredzot š ī s atsauksmes rakstī juš i paš i viesnī cas darbinieki. Es neiesaku jums visiem doties uz š o viesnī cu, jū su atvaļ inā jums var tikt bezcerī gi sabojā ts.
Lai neviens nedomā tu, ka š ī atsauksme ir rakstī ta, lai nomelnotu viesnī cu, zemā k ir norā dī ta mū su e-pasta adrese, rakstiet un mē s atbildē sim uz visiem jū su jautā jumiem.
Nobeigumā gribu teikt, ka ī paš uma zā dzī ba š ajā viesnī cā nav tas sliktā kais. Tū ristu droš ī ba nekā di netiek nodroš inā ta, un pa neveiksmī go eju pilsē tā var viegli iekļ ū t ne tikai zagļ i, bet arī teroristi, 3 minū tē s no lož metē jiem saspiest 30-50 cilvē kus un mierī gi atkā pties. Tas ir, stā sts, kas notika ne tik sen Tunisijā , var viegli notikt š eit. Un Turcijā tagad vienkā rš i ne viss ir mierī gi, Turcija robež ojas ar karojoš o Sī riju.
Pirms izlemjat apmeklē t š o viesnī cu, jums rū pī gi jā pā rdomā.
Rū pē jieties par sevi un saviem mī ļ ajiem.
balemin@yandex. lv
аватар viktorial
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru atpū tos Fame Residence Lara 5 no 2013. gada 9. lī dz 18. maijam, ceturto reizi. Nakš ņ oš ana - 5, jo jau ceturto reizi tikā m ievietoti istabā.1 stā vā ar sā nskatu uz jū ru, ar milzī gu terasi. Istaba bija jā gaida 3 stundas, ieradā mies agri no rī ta. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos Fame Residence Lara 5 no 2013. gada 9. lī dz 18. maijam, ceturto reizi.
Nakš ņ oš ana - 5, jo jau ceturto reizi tikā m ievietoti istabā.1 stā vā ar sā nskatu uz jū ru, ar milzī gu terasi. Istaba bija jā gaida 3 stundas, ieradā mies agri no rī ta.
Ē diens - 5 katrai gaumei, kvalitatī vs ē diens. Vienī gais auglis, kā vienmē r, ir ierobež ots š ķ irņ u skaits, nav zemeņ u, ķ irš u, banā nu, arbū zu un meloņ u. Lai gan jau ir sezona. Bija ā boli, aprikozes, grifi, apelsī ni un zaļ ā tipa plū mes.
Serviss - 4, tikai dē ļ nekvalitatī vas telpu uzkopš anas un ļ oti liela odu daudzuma, nā cā s gulē t ar kondicionieri, logus mē ģ inā ja nevē rt vaļ ā vispā r, bet no ventilā cijas varē ja redzē t lidojam. Katru vakaru man bija jā dzenā s pē c viņ iem. Iepriekš viesnī cā tā nebija, bet pā rē jais ir lieliski. Ī paš s paldies bā rmeņ iem vestibila bā rā Chidem un Hasan, viņ i strā dā ļ oti labi! Un restorā na apkalpoš ana ir laba. Nekautrē jieties dot dzeramnaudu, ja jums patika pakalpojums. Bijā m uz ķ ī nieš u restorā nu - patika gan ē diens, gan apkalpoš ana. Teritorija tī ra, kopta, ž ē l tikai, ka ū denskritumi uz baseiniem nestrā dā jau otro gadu.
Uzņ ē mē ja puse Tez-tour - 2. Mē s jau esam izdomā juš i, kas pā rstā vim nepiecieš ams, lai aktivizē tu apdroš inā š anu. Norunā tajā laikā piegā jā m pie pā rstā vja, nodevā m dokumentus un paskaidrojā m, ka Turciju apmeklē jam divas vai trī s reizes gadā , š ī iemesla dē ļ ekskursijas mū s neinteresē , kā arī instruktā ž as klausī ties negribam, jo Atnā cā m sauļ oties jū rā , un laiks bija ļ oti nestabils. Viņ š rupji pieprasī ja rakstī t atteikumu, mē s centā mies nekonfliktē t, izlī dzinā t konfliktu...Bet tas ietekmē ja to, ka mums netika paziņ ots par izbraukš anas laiku, lai gan tas mū s ī paš i nesatrauca, mē s paš i varam atrast visu vietnē . Izrā dī jā s, ka saraksta lapa bija paslē pta zem Pegasus Tour sarakstiem. . .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca! Iesaku visiem to apmeklē t! Mē s ar ģ imeni esam izvē lē juš ies sev tikai š o viesnī cu!! ! Paldies, ka esat! Lī dz tiekamies atkal, 2014. gada jū nijā , jau ceturto reizi! ! ! … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca! Iesaku visiem to apmeklē t! Mē s ar ģ imeni esam izvē lē juš ies sev tikai š o viesnī cu!! ! Paldies, ka esat! Lī dz tiekamies atkal, 2014. gada jū nijā , jau ceturto reizi! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Fame Residence Lara & Spa 5 * ir jā vē rtē galvenokā rt pē c apkalpoš anas lī meņ a, un tā tas izskatā s ikvienam. Es vados no tā , ko saņ emu, samaksā jot 95 tū kstoš us rubļ u par 12 naktī m. Mē s tur ieradā mies maija beigā s, tikko beidzā s lietus. … Tomēr ▾ Viesnī ca Fame Residence Lara & Spa 5 * ir jā vē rtē galvenokā rt pē c apkalpoš anas lī meņ a, un tā tas izskatā s ikvienam. Es vados no tā , ko saņ emu, samaksā jot 95 tū kstoš us rubļ u par 12 naktī m. Mē s tur ieradā mies maija beigā s, tikko beidzā s lietus. Karstums tikai pieņ emā s spē kā , bet tas jau bija subjektī vi karsts, jo Maskavā tobrī d vē l nebija vasara. Un atrada. Darbojā s braucienā TezTur. Sanā ca normā li, atveda uz viesnī cu. Reģ istratū rā mū s piereģ istrē ja un ievietoja (atsakoties no naudas stimula) augš ē jā stā vā ar skatu uz ceļ u, mā jā m, citā m viesnī cā m un Antā liju pie apvā rš ņ a. Nav jū rā . Bet arī tas nebija slikti, jo bija numuriņ i ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas logiem un virs virtuves pagalma, kur 6-00 no rī ta sā kas troksnis un burzma, plus vē l virtuves smakas. Jū s, krievu tū risti, nekad neiegū sit skatu uz jū ru, lai kā jū s mē ģ inā tu, pat par papildu samaksu. Maksimā lais skats uz jū ru ir slī ps, un tā ir robež a, ja vien nepē rk suite par 250 tū kstoš iem uz desmit naktī m. Un tā pē c. Viesnī ca ir pilnī bā vā ciska, ī paš nieki ir vā cieš i un atpū tnieki ir 85% vā cieš i. Kalpotā ji ir pilnī bā koncentrē juš ies uz vā cieš iem, viņ iem ir visa uzmanī ba. Pā rē jais pē c atlikuma principa. Viņ u priekš ā esoš ie viesmī ļ i dejo to, ko sauc par tsyrla, atnes viņ iem vī nu, ū deni, sadzī ves tehniku ​ ​ un visu pā rē jo pē c mazā kā iegansta, stingri runā jot vā ciski. Viņ i nesteidzas kalpot citiem, lai gan atnesī s to, kas jums nepiecieš ams, bet pē c tam, kad jū s burtiski uzspiedī sit sevi viņ iem, ar visu savu izskatu parā dot prasī bu nā kt klajā . Turklā t reģ istratū rā jau no pirmā s dienas neviens negribē ja saprast krievu valodu, visi norā dī ja uz speciā la darbinieka, kurš zina krievu valodu, vietu, kas vienmē r bija tukš a. Mē s nekad nevarē jā m ieslē gt gaisa kondicionieri dienu un nakti. Ar to ir problē ma. Un vispā r mums likā s, ka viesnī ca taupa elektrī bu uz visu, kas iespē jams. Bet vairā k par to vē lā k. Kā pē c vā cieš i tur ir tik labvē lī gi? Papildus tam, ka ī paš nieks ir vā cietis, viesnī ca visu gadu ir pilna ar pensijas vecuma vā cieš iem. Viņ i tur dzī vo mē neš iem, dodot viesnī cai galvenos ienā kumus. Viņ u vā cu ceļ ojumu aģ enti nodī rā s savus kalpus birģ eru interesē s, tā pē c "uz tsyrla". Mū su aģ enti teica, ka š ajā idillē bija neliela pauze, maija brī vdienā m, kad š ajā s dienā s viesnī cā ierodas krievi un vā cieš iem varot sagā dā t problē mas ar alkoholu pa visu vietu. Piemē ram, viņ i stā sta, ka bijis gadī jums, kad piedzē ruš os krievu vā cieš us iedzina baseinā un atbrī voja tikai tad, ja viņ i teica, ka kapitulē s, ka Hitlers esot kaputs. Taisnī ba vai nē , es nezinu, bet, ja tā , tad tas ir haoss un kauns. Mē s, maskavieš i, bijā m gandarī ti, ka savus tautieš us š ajā viesnī cā gandrī z neredzē jā m. Bija vairā ki pā ri un ģ imenes grupas, mierī gi un pieklā jī gi. Bet bija atklā ti "badļ aki" un vī rieš i un sievietes, kas lamā ja savus bē rnus un viens otru. Kaitina, ka tā das blē ņ as var atļ auties ierasties pieklā jī gā viesnī cā un blē ņ oties pē c principa "gribu un vispā r samaksā ju". Labi, ka tā du bija ļ oti maz un pā rē jos nevarē ja sabojā t. Kā saka, viss Antā lijas piekrastes reģ ions ar vā rdu Lara ir vā cieš u mantojums, viņ u tur ir daudz un ar to ir jā samierinā s. Vē l viens š ī s viesnī cas trū kums ir ļ oti maza teritorija. . Jā , tas ir skaisti iekā rtots, baseinu ir daudz, bet pastaigā ties nav kur. Turklā t mē s ejam uz jū ru, mē s ejam peldē ties un sauļ oties pie jū ras, bet ne peldē š anai baseinā , kuru Maskavā ir daudz, un citā s pilsē tā s tā nav eksotika. Varbū t tas ir interesanti tikai tiem "buļ ļ iem no Muhosranskas", kuri lamā ja visu pludmali, bet atkal š ī ir tikai epizode. Baseinu pā rpilnī ba ir bū tisks trū kums arī tā pē c, ka ir tikai iekš telpu baseins ar apkuri, kas nozī mē , ka tajos peldē š anai nepiecieš ams siltums. Turklā t tajos mī t "rotovī russ" - ļ oti nepatī kami. Ja viņ i inficē jas: trī s dienas temperatū ra zem 39 grā diem jums ir garantē ta. Tiesa, ā rsti š o problē mu ā tri atrisina ar medicī nisko apdroš inā š anu, jo zā les Turcijā atš ķ irī bā no Krievijas medicī nas ierī cē m ir labas, oriģ inā las un tā pē c efektī vas. Tā tad tu domā : Kungs, turki neļ auj sev to, ko krievi dara savā valstī ar saviem tautieš iem, barojot tos nezin ko zā ļ u vietā . Š eit ir musulmaņ i. Jā , vē l viens trū kums. . Katru rī tu ap pulksten 5 no rī ta no moš ejas atskanē ja lū gš anas, muezina balss paziņ oja rī ta lū gš anu. Es pamodos un aizvē ru balkonu, atņ emot mums rī ta svaigumu no skaistā jū ras gaisa. Tagad par patī kamo. Viesnī ca ir ļ oti skaisti no iekš puses. Tas ir sens Eiropas klasiskais luksusa stils, bagā tī gu mā ju un restorā nu interjers. Skaisti un grezni, bez vā rdiem. Restorā nā ir 5 zā les, kuras visas ir stilizē tas klasiskā stilā un nav lī dzī gas viena otrai. Ir kluba zā le, kur visi linu pā rvalkos, citā gandrī z krogs. Ē diens ir pavisam cits stā sts. Š ķ iet, ka viss ir než ē lī gi daudzveidī gs, bet patiesī bā visa pamatā ir vienas un tā s paš as pamatsastā vdaļ u sajaukš ana tā , ka garš as sajū tas ir grū ti atš ķ irt. Vistas gaļ a visā s formā s. Augļ i arī nebija pā rpilnī bā , izņ emot arbū zus, bet mē s tos gandrī z neē dā m. Bija cepta zivs, bet ne vienmē r. Saldumi, austrumnieciski, piemē ram, baklava un citi, arī visi ir vienā di pē c garš as, bet atš ķ iras pē c dizaina, než ē lī gi pildī ti ar cukura sī rupu. Ū dens ir iepildī ts pudelē s un bez garš as. Apmeklē tā ju ir daudz, bet simpā tiju nav. Ir arī terase ar galdiņ iem, kur vienmē r nav tukš u vietu. Pludmale nav liela, bet glī ta, vienmē r ir pieejami bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, jo daudzi atpū tnieki roņ ojas pie baseiniem. Pludmales un viesnī cas trū kums ir tā ds, ka nav jū rā iestieptas mola ar platformu bā ram un sauļ oš anā s krē sliem, kā tas bija Sueno Beach Side viesnī cā - ļ oti noderī ga iekā rta. Jebkurai 5 zvaigž ņ u viesnī cai tam ir jā bū t! ! ! Starp citu, Sueno Beach Side arī ir piecas zvaigznes, tač u bū s forš ā k un dā rgā k, un vā cieš u tur nav tik daudz, ja viņ i tur vispā r ir no maija lī dz septembrim ieskaitot. Animā cijas muļ ķ ī bas, kaut arī daļ ē ji smieklī gas. Es neesmu pret vā cieš iem, tieš i otrā di. Bet es esmu pret diskriminā ciju. Aprakstī tajā viesnī cā viņ iem viss labā kais, un kas atliek pā rē jam. Tas ir atkarī gs arī no tū risma operatoriem. Vā cu aģ enti tur nelejupielā dē tiesī bas kā bē rns, viņ iem ir apdroš inā š ana un tiesiskā aizsardzī ba pie dā rgiem advokā tiem, lī gums, kur ir rakstī ti visi labā kie viesnī cas labumi, un mū su "tū roperatori", kā nabaga radinieki, bez pretenzijā m piekrī t. visam, kas paliek. Klusi un neuzkrī toš i viņ i klusi aģ itē mū su pilsoņ us ekskursijā s, klusi knibina kā du monē tu ekskursijā s, un te beidzas viņ u interese par atvestajiem tū ristiem. Tas nav pareizi. Viesnī ca uz vienu reizi. Tam ir savs š arms, bet ne kaislī ba, ne draudzī gums. Nav viesmī lī bas, bet ir Vā cijas pilsoņ i, kuri vakaros klejo ap visā m bā ru letē m un galdiņ iem zem ielu nojumē m, zā lē s kā vī nogu ķ ekarus un raudzē visu, kas tur ir, lī dz apdziest. Tač u atš ķ irī bā no krieviem viņ i uzvedas ļ oti pieklā jī gi, nevienam netraucē jot un gandrī z nemanā mi. Tā jums ir kultū ra. Par to vien un par to, kā vā cieš i pievē rš uzmanī bu veciem cilvē kiem un invalī diem, es piedevu viesnī cai tos nacionā los kropļ ojumus, par kuriem rakstī ju. Ļ oti laba viesnī ca, apkalpoš ana un personā la darbs ir tikai virsū , labi padarī ts. Istabas ir forš as, tī ras un ē rtas, nav vā rdu. Tualete un vannas istaba ir lieliska. Veļ as maiņ a un tī rī ba katru dienu un nevainojama. Ar to mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Un tomē r š ī viesnī ca ir vienreiz. Es tur vairs neieš u. Bet es tomē r dotos uz Sueno Beach Side. Viņ š ir draudzī gā ks un visi reģ istratū rā labprā t runā krieviski! Starp citu, ā rpus viesnī cas visi turki zina krievu valodu kā dzimto valodu un pat viesnī cas teritorijā , bet ne reģ istratū rā ! Tas ir pā rsteidzoš i, bet patiesi: viesnī cas vadī bai izdevā s atrast tikai vā ciski angliski runā još us darbiniekus, kuri strā dā reģ istratū rā , un viņ i no tā ļ oti cieš , liedzot iespē ju iepazī ties ar lielajiem un varenajiem, tostarp neķ ī tro krievu valodu. valoda! Tiesa, ja pagrū da, tad uzreiz kā dž inns uzrodas cilvē ks, kurš prot mū su valodu, bet tajā paš ā laikā ir ļ oti samulsis ar savā m zinā š anā m. Tas ir smieklī gi un vienkā rš i smieklī gi. Laba viesnī ca.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tik ilgi pirms brī vdienā m esam izvē lē juš ies viesnī cu un kū rortu...esam pā rguruš i. Viņ i uzklausī ja padomu un to nenož ē loja. Es pat gribu atgriezties. Patika viesnī ca. Nav veca un nobruž ā ta (kā lielā kā daļ a Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cu), ar lieliskiem baseiniem, pieņ emamu un daudzveidī gu (Turcijai) ē dienu, daudziem bā riem bez rindā m. … Tomēr ▾ Mē s tik ilgi pirms brī vdienā m esam izvē lē juš ies viesnī cu un kū rortu...esam pā rguruš i. Viņ i uzklausī ja padomu un to nenož ē loja. Es pat gribu atgriezties. Patika viesnī ca. Nav veca un nobruž ā ta (kā lielā kā daļ a Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cu), ar lieliskiem baseiniem, pieņ emamu un daudzveidī gu (Turcijai) ē dienu, daudziem bā riem bez rindā m. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs. Dzī voja 4-vietī gā "ģ imenes istabā " - ē rti. Mani patī kami pā rsteidza agrā reģ istrē š anā s un iespē ja ieturē t maltī tes lī dz vakaram izbraukš anas dienā . Pludmale normā la (smilš aina ar nojumē m). Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, pat ē dieni "bē rniem" (frī kartupeļ i, hamburgeri, hotdogi, saldē jums). Animā cija nav uzbā zī ga, diskotē ka nav pā rpildī ta, viesnī cā nav naktsdzī ves (kam arī ir savas priekš rocī bas). Larā esam pirmo reizi, patika (agrā k atpū tā mies Alanjā un Kemerā ), bet teritorijas pie viesnī cā m ir mazas un nav zaļ as. Lara atrodas netā lu no lidostas (15 minū š u brauciens), viesnī ca atrodas labā vietā , lai iepirktos (ā da, tekstils, T-krekli), bet Kemerā jū ra ir skaistā ka (tī rā ka, mazā ka un ar maziem oļ iem).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар talla0391
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī cas š ajā viesnī cā labi atpū tā s. Istabas labi - mums no 8. stā va pavē rā s lielisks skats uz ceļ u (ciemats) un delfī nu viesnī cu. Vā cieš i - ar skatu uz jū ru - tā ir taisnī ba, jo. vā cu tū roperators strā dā labā k, agrā k izpē rk istabas un sū ta daudz tū ristu. … Tomēr ▾ viesnī cas š ajā viesnī cā labi atpū tā s. Istabas labi - mums no 8. stā va pavē rā s lielisks skats uz ceļ u (ciemats) un delfī nu viesnī cu. Vā cieš i - ar skatu uz jū ru - tā ir taisnī ba, jo. vā cu tū roperators strā dā labā k, agrā k izpē rk istabas un sū ta daudz tū ristu. Š ajā laikā baseini nedarbojā s, tas ir mī nuss, bet ir nesezona. Tā pē c arī maksā jam mazā k. Personā ls ļ oti atsaucī gs, daudzi runā Krievu valoda. meitene-mā cī jusies Ukrainā -pazī st un mī l krievus un ir gatava palī dzē t it visā . Radvans strā dā restorā nā un bā rā - tas pats palī dzē s it visā . Ē diens izcils
Vienī gais mī nuss ir vā jā vakara animā cija. Pirms tam atpū tā mies Rixos Tekerovā -tur labā ka animā cija. Par dzē rieniem tikai vietē jie ir bezmaksas(blē ņ as), bet bija labi kokteiļ i. un nesola). Jū s varat to paņ emt par 3 USD dienā , bet mē s nopirkā m sev vafeļ u peldmē teļ us netā lu tirgū par 20 USD.
Ciema infrastruktū ra ir laba: ir daudz tirgu, Migros lielveikals, autobuss uz Antā liju, cena ir 1 USD. Mē s biež i ceļ ojā m (tas ir pluss starpsezonā ). Salī dzinā jumam, Tekerovā tas ir garlaicī gi š ajā laikā viss slē gts, nebraukt nekur tikai ekskursijā s. Te pretī viesnī cai ir ekskursijas(turku firma)-lē tā kas kā viesnī cā s. Ir Dž ordž s-runā krieviski. Pasū tī jā m ekskursiju uz Grand Canyon no viņ iem - mums ļ oti patika. 11 dienas paskrē ja nemanot. nu
Parādīt vairāk »


iemiesojums murzukova
Braucu pirmo reizi,salt negribētos.Vai vajag aerosolu no saules apdegumiem?Vai tur kurpes var nopirkt lētāk?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums vasya1975
nebija laika skatīties, 2012. gada jūnijā tur zvana draugs no Holandes
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums avaz-1965
vai ir vietas no 12 līdz 18 augustam 2 līdz 2 vietas
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums alex201065
Viesnīcas vietnē tiešsaistes rezervēšana nedarbojas, jūs varat runāt pa tālruni krievu valodā un veikt rezervāciju pats tieši viesnīcā, jo mēs paši ceļojam ar automašīnu
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums fati_to
Kas tur nesen bija, kā ar augļiem, saldējumu? Dažās atsauksmēs - kebabi katru dienu vairāku veidu, citās - gaļas kopumā ir maz.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в 16 км от центра г.Анталия, в районе Лара. Отель был открыт в 2006 году, реновирован в 2016 году. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 14 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Длина пляжной полосы 125 м. Душ, кабины для переодевания, бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров (платно), услуги фотографа, факс/ксерокопирование (платно), 7 конференц-залов, tv-room, диетическое меню (по запросу), 6 ресторанов: 1 основной ресторан (крытый и открытый ресторан на террасе), 5 A’la Carte ресторана, 6 баров,магазины. Бассейны — открытый бассейн, открытый бассейн с горками, релакс-бассейн, крытый бассейн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна, мини-клуб (4-12 лет), детское меню (ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Амфитеатр, кинотеатр бесплатно, 3 водные горки, 2 теннисных корта (твердое покрытие), освещение теннисного корта платно, теннисные ракетки и мячи платно, 2 футбольных поля (профессиональные, земляное покрытие) платно, дартс, игровая комната платно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 442 номера. Состоит из одного 8-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий, в определённое время), мини-бар (безалкогольные напитки бесплатно), чай и кофе, спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, прямой телефон, ванна, фен, сейф (бесплатно), дополнительная раскладная кровать (по запросу), большинство номеров с балконом.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Kemeragzı Mevkii, Lara, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 352 27 27
Tīmekļa vietne: Fame Residence Lara & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.