Viesnīca nav tā labākā

Rakstīts: 23 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 2 — 7 janvārī 2013
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Janvā ra mē nesī pē kš ņ i bija vairā kas brī vas dienas, bē rnam bija brī vdienas, tā pē c man bija garā nedē ļ as nogale. Kopumā viesnī cā pavadī ju 5 dienas.
Ceļ ojums bija pē kš ņ s, un es nezinā ju, kur. Ir vietne, kur notiek biļ eš u tirdzniecī ba, un es atradu 2 uz Antā liju par tik smieklī gu cenu, ka ir neē rti to nosaukt, lē tā k tikai par brī vu.
Tad sā ku meklē t viesnī cu. Meklē ju transfē ru netā lu no lidostas, lai transfē rs bū tu lē ts, un gribē ju apskatī t paš u pilsē tu Antā liju. Visā pieklā jī gajā nebija sē dvietu. Š ajā viņ i bija.
Turklā t ar atlaidi un ar atzī mi "bē rns lī dz 7 gadiem ieskaitot

bez maksas". Nu man derē ja, cena ir 20 eiro dienā viss iekļ auts sistē mā diviem. Rezervē ju caur booking com. Kredī tkartes numuru neiedevu, bet debetkartes numuru kaķ is. Nav naudas. Š o es speciā li sā ku, tur ir daž ā das viesnī cas, un tajā s arī strā dnieki.
Ierados 11:30, reģ istrē š anā s oficiā li bija no 1400, bet uzreiz sā ka reģ istrē t, bet. . . prasī ja piemaksā t par bē rnu. Parā du viņ iem rezervā cijas izdruku, kur melnbaltā rakstī ts "bezmaksas". Viņ i man saka – viņ ai jau ir septiņ i. Es viņ iem - ieskaitot nozī mē , ka viņ i vē l nav palikuš i 8. Viņ i man saka - booking com - tas nemaz nav mū su un ar mums nav nekā da sakara. Es viņ iem teicu - zvaniet vadī tā jai. Sanā ca apmē ram 3 vadī tā ji, un neviens neko nezinā ja. Rezultā tā atnā ca dā ma, š ķ iet, vissvarī gā kā vadī tā ja.
Viņ a paskatī jā s uz izdruku no rezervā cijas, teica "jā , tieš i tā , š ajā gadī jumā bē rns ir brī vs. "
Rezultā tā , acī mredzot aiz ļ aunuma, man iedeva istabiņ u 6. stā vā , kur periodiski nestrā dā ja lifts un kur varē ja ar roku aizsniegt griestus, turklā t ļ oti mazu. Pā rģ ē rbt nelū dzu, jo domā ju, ka maksā ju lē ti, tā pē c istabiņ a slikta, un meitai ļ oti patī k staigā t pa kā pnē m, noderē s arī man.
Ē diens: ē dams, bet izvē le nav liela, pē c dzē rieniem jā iet paš iem, netiek pasniegti. Vī ns ir so-so, alus arī , kafija no automā ta. . . nu principā var dzert, var bū t sliktā k. Jū s nevarat dzert kafiju brokastī s metā la tvertnē s, man š ķ iet, ka viņ i vairā kas reizes gatavo vienu un to paš u kafiju.
Dzeramnauda neietekmē kvalitā ti - vismaz atstā jiet to vismaz nē ,

kamē r tu ē d vī ģ es, kurš izņ ems tukš o š ķ ī vi. Vai varbū t viņ i domā , ka viena vai divas tukš as š ķ ī vjus nav kritiskas. Otrajā dienā atstā ju 5 eiro, domā ju, ka varbū t iedevu mazliet ā trā k (eiro)
Nē , viņ i sā ka man smaidī t un viss. Trauki netika tī rī ti un netī rī ja.
Kas attiecas uz personā lu - man nepatī k pazī stamī ba un personī gie jautā jumi, bet viņ iem tas ir. Man tas ir optimā li - divpusē ja pieklā jī ba un draudzī gums, saglabā jot distanci.
Sarunas piemē rs: "Vai jū su meitai ir turks tē vs? " Es nē ". Viņ i ir
"tu melo". Kopumā mana meita nemaz neizskatā s pē c turcietes,
un man arī viņ iem ir tā di joki, kad aizgā ju ar aizvainotu seju, vadī tā js mani panā ca un paskaidroja, ka š is ir tā ds joks, kā kompliments, un tas ir smieklī gi. Labi, man nav turku humora izjū tas.
Jū ra bija +17, gaiss +15. Es nopeldē jos, bet man bija jā iet apkā rt uz blakus esoš o viesnī cu, tur pludmale bija slē gta, un es nevarē ju tikt cauri, jo tur bija apsargs un nelaida mani kā "bī stamu".
Ā rē jais baseins ar slidkalniņ iem nestrā dā (laikam tā pē c, ka ir ziema) Ir iekš ē jais, mazs un smird pē c balinā tā ja, mana meita tur peldē jā s. Ir pirts, bet tā da auksta. Trenaž ieru zā le ir laba ar trenaž ieriem, bet es tur negā ju.
Prospektā bija paziņ ots par bē rnu stū rī ti un ka viņ i tur spē lē jas ar bē rniem, un ka var algot auklī ti - tā visa nav.
Man bija jā velk meita pie viņ as neinteresantā s (bet man interesantas)
ekskursija.
Meitai bija garlaicī gi, nebija viņ as vecuma bē rnu, tikai turki,
Viņ a mē ģ inā ja ar viņ iem kaut kā sazinā ties, viņ i negribē ja.

Teritorijā ir daudz kaķ u, mē s tos pabarojā m, daudzi atpū tnieki arī . Es runā ju ar daudziem atpū tniekiem, nevienam nepatika viesnī ca - ne krievu meitenē m, ne francū zietē m,
ne beļ ģ iem. Un turki arī . "daž ā di slikti meklē ti, mainī gi slikti pakalpojumi"
- tā man teica turks, nesekmī gi mē ģ inot zā lē , tā pat kā es, uzķ ert internetu - ne man, ne viņ am tas neizdevā s - un, manuprā t, tajā vakarā vispā r nevienam.
Ar vā cieš iem ir kaut kas dī vains - viņ i skraida uz pakaļ kā jā m,
man nebija skaidrs, kā pē c (viesnī cā viņ i ignorē daudz savus turkus, bet pie pirmā ž esta metas pie vā cieš iem) Vā cieš iem pat vī nu ielē ja, visi pā rē jie stutē ja uz bā ru pē c dzē rieniem.
Es ne par ko nesū dzos, visu aprakstī ju tik sī ki, lai kā da daļ a informā cijas varē tu kā dam noderē t.
Par braucienu samaksā ju santī mu, un mani tas apmierinā ja, par minimā lo naudu paskatī jos, ko gribu, nopeldē jos.
Vienī gais - manai meitai bija garlaicī gi, nu, no plusiem viņ ai patika barot kaķ us (lai gan es neļ ā vu viņ iem glā stī t, un viņ iem arī nedod) un lidot ar lidmaš ī nu. Un arī uzkā pt pa trepē m uz sesto stā vu (es nopietni : ) ) Paņ ē mā m datoru un viņ a spē lē ja spē les un skatī jā s filmas. Viņ a kopumā ir ļ oti sabiedriska.
pat ja valodu nezina, tad tik un tā spē lē s, bet nebija kur un nebija ar ko.
Viesnī ca, manuprā t, nav piemē rota veciem cilvē kiem vai bē rniem, ja viņ i vē las peldē ties jū rā . Un kur ir pastaigu platforma - tieš ā m labs skats, diezgan skaists, bet nekas ī paš s.
Par tē mu svaiga gaisa elpa - derē s.

Lī dz centram ar taksi nokļ ū t ir lē ti, pati pilsē ta nav ī paš i iespaidī ga, nu jā , vietā m ir diezgan skaista un interesanta.
Kopumā es iesaku š o viesnī cu tikai tiem, kas ir "gulē š anai", kuri nemeklē frī zaļ us ē dienā un kuri atradī s ļ oti lē tu ekskursiju. Nu kurš brauc ekskursijā s.
Tiem, kam patī k kopā ar viņ u pavadī t laiku viesnī cā un pludmalē -
meklē jiet kaut ko pieklā jī gā ku, š ajā gadī jumā apkalpotā ji ir nekaunī gi, un vispā rē jā atmosfē ra nav ļ oti saspringta vai kaut kas cits.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu