Satrauktas sajūtas

Rakstīts: 7 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 12 — 25 jūlijā 2012
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā mies pie mammas 2012. gada jū lijā . Viesnī cā maz krievu no Krievijas, pā rsvarā krievvalodī gie tū risti ir krievi un kazahi no Kazahstā nas (tā da ir š ī s viesnī cas tendence). Viesnī ca bija piepildī ta lī dz galam, iespē jams, ka ar š o apstā kli ir saistī ti daž i negatī vi punkti.
No viesnī cas priekš rocī bā m es vē lē tos izcelt:
1. viesnī ca ir skaista un labi kopta (gan teritorija, gan ē ka), baseini un pludmale ir tī ra

2. serviss labā lī menī , un pilnī gi visu var dabū t bez dzeramnaudas un “naudas pasē ” (neuzskatu sevi par snobisku izvē lī gu, kurš principa pē c visu samaksā to izspiedī s lī dz galam un pieprasī t pā rmē rī gu uzmanī bu savai personai un pat apbrī nu). Tū lī t apmetā s (lai gan norē ķ inā š anā s stunda vē l nav pienā kusi), pabaroja. Viņ i atļ ā va bez maksas atrasties istabā lī dz 16.00 ar vē lo izrakstī š anos, bet tā pē c nā cā s izbraukt tikai pulksten 21, tad ar č eku piemaksā jā m 50 eiro.
3. Apkalpoš ana restorā nā bija ī paš i pieklā jī ga un patī kama. Ē dieni ir daž ā di un to ir daudz, bet atkā rtojas (nav problē mu ar izvē li un to, ka ē diens ir apnicis). Ī paš i svarī gi, lai nerastos problē mas ar diē tisko uzturu un mazu bē rnu pā rtiku. Un vispā r - ē diens ik uz soļ a, tam vienkā rš i paklupi (uzkodas bā rā nacionā lajā un eiropeiskā stilā ), saldē jums, dzē rieni. Konditorejas izstrā dā jumi biež i bija daž ā di, viņ iem nebija laika visu izmē ģ inā t. Augļ i ir gatavi un liela izvē le.
4. Bē rniem viss ir nodroš inā ts maksimā li
5. Restorā nā , recepcijā , bā ros daudzi runā krieviski (vismaz paskaidrojuma lī menī , kas jā ņ em lī dzi)
6. Daudzas citas labas lietas, kas kopumā atsver mī nusus no mana viedokļ a.
Starp viesnī cas trū kumiem es jums pastā stī š u par sekojoš o:
1. Augļ us ne vienmē r rū pī gi nomazgā , turklā t tū risti biež i tos mē tā š urpu turpu, izrok smukā k. It ī paš i bā rā uz mola. Lai gan, protams, tū risti nav viesnī cas vaina, jū s nestā vē sit pā ri un neizglī tosit, bet.... Jū s varat uzņ emt ī paš u Turcijas kuņ ģ a-zarnu trakta infekciju.

2. Jā teic, ka diezgan daudz tū ristu š ovasar savā ca š ā du infekciju, t. sk. un mū su viesnī cā . Dienu gulē ju ar temperatū ru zem 39 un vemš anu ar caureju (tonnas lī dzi paņ emtā s zā les nepalī dzē ja), otrajā dienā devos uz slimnī cu. Mani ielika pilinā tā jā un izrakstī ja antibiotikas. Treš ajā dienā es sā ku lē nā m atgū ties. Š eit vē los pateikt milzī gu PALDIES uzņ ē muma Tez tour viesnī cas gidei Inessai par palī dzī bu sarunā s ar apdroš inā š anu un ā rstiem ! ! ! Pateicoties viņ ai, viss tika izdarī ts pē c polises, lai gan neviens no slimnī cas netika izvests, man bija jā brauc ar taksi. Arī viesnī ca izrā dī ja lī dzjū tī bu: uzdā vinā ja firmas somu un t-kreklu ar novē lē jumiem pē c ā tras atveseļ oš anā s (tomē r krekliņ š bija dū š ī gam vī rietim, un somas melnā krā sa bija nosmē rē ta).
3. Veļ u nemainī ja katru dienu (parasti katru otro dienu), č ī bas iedeva tikai vienu reizi. Peldmē teļ i tika mainī ti pē c nedē ļ as. Peldmē teļ i ir tikai mazi izmē ri, tā pē c manai mā tei tas nesaplū da. Duš as ž eleju, ķ ermeņ a balzamu deva ne katru dienu, un ne vienmē r pilnu komplektu. Ierodoties nebija pieejamas zobu birstes un skuvekļ i, un pē c tam tika ievietoti vairā ki komplekti.
4. Ir odi, bet viņ i tos regulā ri saindē ja, tā pē c nevaru teikt, ka tie bū tu aizķ ē ruš ies. Istabā s odi lido no centrā lā s gaisa kondicionē š anas sistē mas, bet teritorijā no krū miem (kā vienmē r un visur)
5. Uzreiz izvē lē jos istabu ar skatu uz pilsē tu, jo skats uz jū ru vienmē r ir papildu mitrums un pā rmē rī gs troksnis no koncertiem pie baseina. Dzī vojā m 6 stā vā , tā pē c skats labs, iela un blakus esoš ais Dolphin Imperial netraucē . Mū ziku ī sti nevar dzirdē t, kad balkons ir aizvē rts (tomē r karstums bija tā ds, ka balkonu vaļ ā neizturē ja. Bet te, kam patī k). Turklā t tas bija Ramadā na mē nesis, un tā pē c pulksten 5 no rī ta skanē ja skaļ š aicinā jums uz lū gš anu par visu rajonu (aiz slē gtā m durvī m to nevar dzirdē t)

6. Lielā ko pļ auku pa seju saņ ē mā m priekš pē dē jā uzturē š anā s dienā . Lai arī sauļ oš anā s krē slus nevar rezervē t lī dz 8.30, bet pie galvenā baseina visi tos sā k ņ emt jau 6 no rī ta (lai gan sauļ oš anā s krē slu ir daudz, bet joprojā m nepietiek). Tos arī aizņ emā m ap viesnī cas noteikto stundu (un š ajā dienā mums paveicā s, jo bija ļ oti ē rta vieta) un, kā jau ierasts, devā mies brokastī s. Nonā kot savā s sē dvietā s, redzē jā m, ka mū su lietas nekur nav pazuduš as, un burgeri no priviliģ ē tajā m istabā m gulē ja sauļ oš anā s krē slos (viesiem dā rgos apartamentos u. c. ir citas krā sas dvieļ i un rokassprā dzes). Mums kaut ko teica vā ciski un teica "reception". Izrā dā s, ka mū su lietas tika aizvestas pē c vā cieš u lū guma, kuri gribē ja apgulties š ajā s skaistajā s vietā s, jo. Mē s it kā ieņ ē mā m vietas lī dz 8:30. Tā tad arī visi baseinā to darī ja! Vispā r rupjī bas visaugstā kajā pakā pē . Starp citu, vā cieš i to biež i darī ja pie baseina, vienkā rš i izmetot citu cilvē ku lietas (bet es personī gi vē lā k neredzē ju kā rš u izgā jienu). Tas ir pretī gi lī dz stuporam, un vairā k no mū su krievu meiteņ u uzvedī bas, kas strā dā reģ istratū rā (Jū lija un Irina ir galvenā s administratores). Starp citu, no paš iem turkiem reģ istratū rā vienmē r saņ ē mā m to paš u, ko visiem viesiem vajadzē ja, un nekā das rupjī bas. Un š ie vienmē r mē ģ inā ja strī dē ties!
7. Izbraukš anas dienā Irina atkal paklupa: Atnā cu reģ istratū rā samaksā t par istabu papildus pusdienu 50 eiro, izmantojot Visa karti. Un viņ i man saka, ka viņ u terminā lis viesnī cā nedarbojas jau ceturto dienu ! ! ! (š ķ iet, ka nekur Turcijā ar kartē m problē mu nav, izņ emot bankomā tu kļ ū mes - kartes biež i tiek “apē stas”). Irina aprakstī ja bankomā ta atraš anā s vietu, kas "š ķ iet, ka tam nevajadzē tu neko ē st" (citā ts). Tā kā nestrā dā još ais norē ķ inu terminā lis ir viesnī cas vaina, lū dzu aizvest mani uz tuvā ko banku, lai izņ emtu naudu (patiesī bā ar maš ī nu brauc 5 minū tes, un man ir invaliditā te atbalsta aparā tā , grū ti man skriet, jo ī paš i tā pē c, ka es ī sti nezinu, kur). Viesnī ca š ā dus pakalpojumus nesniedz! Un punkts! Sē diet vestibilā pē c pulksten 16:00. Atkal, pateicoties Tez tour, viņ i atsū tī ja savu auto un gids devā s mums lī dzi, jo. banku darbinieki zina tikai savu dzimto valodu. Vispā r Tez strā dā ja perfekti! Viņ a atnesa uz viesnī cu skaidru naudu un pieprasī ja, lai es izrakstu dokumentu, kas apstiprina samaksu par numuru, pretē jā gadī jumā viņ i vē lā k teiks, ka nav samaksā juš i
Kopsavilkums: otrā s š ķ iras krievi jū tami daudzā s ā rzemju tū rē s. Kopumā pati viesnī ca nav slikta un jū tams, ka viesnī cas saimnieki cenš as visu izdarī t ļ oti labi, bet. . . Secinā ju no sevis: pī ķ a sezonā atvaļ inā jumā nebraucam, cilvē ku mazā k. . . vairā k uzmanī bas katram viesim!
Vispā r jau var doties uz viesnī cu, it ī paš i, ja esi gatavs daudz ē st un tikpat daudz dzert. Citā di tas ir pā rā k dā rgi. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu