Viesnīca ir lieliska!

Rakstīts: 4 novembris 2020
Ceļošanas laiks: 18 oktobris — 1 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Reģ istrē š anā s bija lieliska, personā la attieksme bija pā rsteidzoš a! Es apceļ oju pusi pasaules un vienmē r bija jā maina istabas. . . Š eit visas istabas ir ar skatu uz jū ru, tī ras un labi koptas, moderns stils, liels TV! Tā bija tikai veiksme. . .
Ē diens ir lielisks, mani ļ oti iepriecinā ja medus, valrieksti, augļ u un zivju pā rpilnī ba. . . Balyk un sarkanā s zivis vienkā rš i iepriecinā ja!
Sanitā rija ir virsū...Maskas pie ieejas un izejas, antiseptiska. labierī cī bas. . .
Jū ra ir neslavē jama, pludmale lieliska, gar krastu iespē jams nostaigā t lielus attā lumus! Tas ir brī niš ķ ī gi! Jū su labi kopta piestā tne!


Apmeklē ju daž as tuvumā esoš ā s viesnī cas, kas tiek uzskatī tas par dā rgā m, un tā s izrā dī jā s sliktā kas nekā manē jā ! Runā t var daudz, bet pirmo reizi 25 gadu laikā biju pilnī bā apmierinā ta. Visi!
PALDIES ADM. VIESNĪ CAS UN APKALPO PERSONĀ LS! Attieksme pret viesiem vienkā rš i patī kama! Rakstiet, katram atbildē š u sī kā k!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu