Laimes putns

Rakstīts: 23 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 28 maijā — 9 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Vai vē laties dziesmas? Man tā s ir!
Tā tad, es atpū tos Konkordā . Piedod, ne tā...es atpū tos! Saskaņ ā!! !
Tieš i š ā dā tonī jums vajadzē tu mani klausī ties un lasī t iespaidus par š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Mana laime ilga no 28. maija lī dz 9. jū nijam. Un es atpū tos ar savu sievu, ar kuru apceļ ojā m, iespē jams, visas Vidusjū ras "reģ iona" saulainā s pludmales valstis: Maroku, Turciju, Tunisiju, Ē ģ ipti, Grieķ iju. Ja neskaita attā lā kus kū rortus un bijuš os padomju kalumus un kū rortus. Tas esmu man, ka, iespē jams, man ir tiesī bas sniegt novē rtē jumu...

Ko es savā atvaļ inā jumā vē rtē ju visaugstā k? Komforts, ē diens un dzē rienu kvalitā te. Ja viss tiek ievē rots - vī ģ es ar sliktiem laikapstā kļ iem, tā lsatiksmes lidojumi vai vē sturisku artefaktu trū kums. Bet, ja laiks ir pasakains un lidojums ir mazā ks par 2 stundā m (es lidoju no Rostovas pie Donas), un malā s ir pietiekami daudz interesantu vietu, pā rē jo uzskatu par dziesmu. Tā pat kā Concord!
Par komfortu. Lielisks numurs, skaista, kopta teritorija, tī ra pludmale. Istabā viss darbojā s - TV, kondicionieris, ledusskapis, seifs, duš a, sega, logs. . . Ne mazā ko sū dzī bu. Teritorijā mani pā rsteidza dā rznieku skaits un smarž as: kaut kas neticami daudz ziedē ja. Aromā ts ī paš i nesa torņ us vakaros. . . Gribē jā s apbrī not pludmali no rī ta - lī dzenas, izsijā tas smiltis, bez sajū smas ar sauļ oš anā s krē sliem, brī niš ķ ī ga ieeja jū rā , un duš a uz mola ar saldu ū deni pieskā rā s lī dz asarā m.
Ē diens. Ir tikai viens trū kums - kaķ ē nam vē ders ir mazā ks par uzpirksteni. . . Tas esmu es pats sev. Neizmē ģ inā ju 2/3 ē dienu. Organisma trū kuma (ierobež otī bas) dē ļ . Par plū mē m-arbū ziem-zemenē m jau rakstī ts, par pelmeņ iem-saldē jumu-picu arī , saldais galds sagrā va ģ imenes “tē vu un dē lu” lī menī...Mani patī kami pā rsteidza vē ž i. Es atkā rtoju, es esmu cilvē ks no Donas. Es daudz zinu par vē zi! Tas bija lieliski.
Dzē riena kvalitā te. Tā nu ir sagadī jies, ka man patī k iedzert. Nē , nē , ne zilā krā sā un bez “Tagi-i-il! ”. Man vienkā rš i patī k kvalitatī vs alkohols un tā daž ā dī ba. Tā tad. Tas ir Concorde. Un alkohols, un kvalitā te, un daž ā dī ba. Bā rmenis Murads pie baseina kokteiļ u gatavoš anas procesā ir tikai š ovmenis. Tagad es zinu, ko Toms Krū zs iemā cī jā s no visiem š iem bā rmeņ u “trikiem”. Starp citu, arī meitenes vestibila bā rā ir gudras: viņ u maisī jumu kvalitā te ir neslavē jama. Ak, es aizmirsu vā rdus. . .

Ķ irsis uz kū kas. Animā cija! Pirmo reizi satikā m tik aktī vu, gaiš u, pretimnā koš u, dzī vespriecī gu, tieš u, glī tu, groovy, gudru, smalku utt utt izklaides komandu. Saš a, Hanna, Ilona, ​ ​ Elvis, jū s padarī jā t mū su svē tkus! Cieņ a un cieņ a! Mē s ceram, ka ar jums viss bū s kā rtī bā un visas jū su vē lmes piepildī sies...Sveiciens jū su turku š efpavā riem - Cem un Orcin.
Pē dē jais akords. Tev jā iet š eit. Es domā ju, ja jums ir jā iet, dodieties š eit! Un jū su atvaļ inā jums bū s dziesma!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu