Bodensee Hotel 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 5.010
№54 viesnīcas reitingā Antālija
4.4 Numurs
4.5 apkalpošana
5.2 Tīrība
4.2 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Antālijas pilsētā, pāri ielai no Konyaalti pludmales. Uzcelta 1997. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Neliela viesnīca, mājīga viesnīca, lieliski piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар natnikpro
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es reti rakstu atsauksmes un vienmē r pozitī vas, bet š eit es nevaru pretoties… Es to visu nolikš u: 1. Saimnieks ir dusmī gs turks, kurš uzskata, ka viesnī cas viesi viņ am kaut ko ir parā dā . Pirmajā dienā gribē jā m mainī t istabu no standarta uz ģ imenes un attiecī gi piemaksā t par to. … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes un vienmē r pozitī vas, bet š eit es nevaru pretoties…
Es to visu nolikš u:
1. Saimnieks ir dusmī gs turks, kurš uzskata, ka viesnī cas viesi viņ am kaut ko ir parā dā . Pirmajā dienā gribē jā m mainī t istabu no standarta uz ģ imenes un attiecī gi piemaksā t par to. Uz ko viņ š kliedza un vispā r lika mums izkļ ū t no viesnī cas. Tikai pē c tam, kad draudē ju izsaukt policiju, viņ š nomierinā jā s.
2.42 grā du karstumā viesnī cā nav pat ū dens dzesē tā ja.
3. Istabā s nav ledusskapju. Nav arī koplietoš anas ledusskapja.
4. Brokastī s iedod tā du porciju, ka kaķ im nepietiek. Bē rniem nav ne piena, ne graudaugu, ne augļ u - nekā . Pie mums cilvē ki pirka pā rtiku un mē ģ inā ja kaut kā pabarot.
5. Standarta divvietī gajā numurā nav balkonu, tā pē c nav kur ž ā vē t dvieļ us un peldkostī mus. Viņ i to pakā ra pagalmā uz virves. Ž ā vē jiet apakš veļ u, kur un kā vē laties.
6. Ja ceļ ojat viens, jums tiks pieš ķ irta istaba 4 kvadrā tmetru platī bā . m. Gaisa kondicionē tā js jums ietriecā s galvā .
7. Wi-Fi ir pieejams tikai lejā pie reģ istratū ras. Un tas gandrī z nekad nedarbojas. Nā cā s izmantot wifi pludmalē .
8. Viesnī cā ir maza ietilpī ba, ko sauc par peldbaseinu, tač u pē c pulksten 17.30 tajā nevar peldē ties. Tā saimnieks teica viesiem no Baltkrievijas. Nav arī skaidrs, kur tas rakstī ts.
9. Telpas vispā r netiek tī rī tas, tikai pamā j ar netī ru lupatu un aiziet.
10. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā . Tā ī paš nieks pasū tī ja.
11. Istabā ir televizors, bet nav Krievijas federā lo kanā lu. Ir tikai TNT un kaut kā ds kanā ls ticī gajiem, pa kuru kaut kā di sektanti visu diennakti skalo smadzenes.
SECINĀ JUMS: neļ aujiet sevi apmā nī t ar to, ka viesnī ca atrodas blakus jū rai. Piekraste ir pilna ar citā m viesnī cā m un viss ir blakus. BET LĪ DZ VIESNĪ CAS BODENSEE NEVIENAS PĒ JAS!
аватар Terezka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba pilsē tas viesnī ca, kura jau tā atraš anā s vietas dē ļ ir pelnī jusi visas zvaigznes. Darbinieki, lai arī ne visi runā angliski/krieviski, tač u vienmē r var piekrist un saprast draugu. Vidē ji pretimnā koš a, draudzī ga un neuzbā zī ga. … Tomēr ▾ Laba pilsē tas viesnī ca, kura jau tā atraš anā s vietas dē ļ ir pelnī jusi visas zvaigznes.
Darbinieki, lai arī ne visi runā angliski/krieviski, tač u vienmē r var piekrist un saprast draugu. Vidē ji pretimnā koš a, draudzī ga un neuzbā zī ga.
Vadī tā js vienmē r palī dzē ja pareizajā s lietā s, piemē ram, pats paskaidroja gidam, ka uz tikš anos neieradī simies un pats no gida pieprasī ja nepiecieš amo informā ciju par izbraukš anu.
Brokastis pieticī gas, bet paē st pietiekami-standarta viesnī ca, trauki tī ri, viss iztī rī ts.
Dvieļ i un gultas veļ a mainī ta, kā norā dī ts viesnī cā , viss ir tī rs.
Tī ra labi un katru dienu.
Tuvumā un tirgus sestdienā s un vē l divi - piektdienā s un otrdienā s nedaudz tā lā k.
Ar autobusu var nokļ ū t visā s apskates vietā s.
104. autobuss kursē pa krastmalu tieš i lī dz tirdzniecī bas centram 5M Migros un parkam ar lielo panorā mas ratu, nedaudz tā lā k iekš zemē - autobusu bars uz visā m pusē m.
Tas nav tā lu no jū ras, bet viesnī ca neatrodas tieš i virs krastmalas, kas ir vislabā kais - klusas, mierī gas ielas.
Apkā rt daudzā m kafejnī cā m un restorā niem cenas ir aptuveni vienā das.
Par tā du naudu super viesnī ca.
Ja grib servisu, piemē ram, Rixos, tad tur cenas ir augstā kas.
аватар Vip.sweta201111
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mums vajadzē ja viesnī cu Antā lijā . . Izlasot atsauksmes un apskatot fotogrā fijas, nolē mu, ka kopumā viesnī ca nav slikta. . . ))! Bet es ļ oti kļ ū dī jos! Turcijā esmu atpū tusies jau 8 reizes, viesnī cas bija no 3 lī dz 4 zvaigznē m, bet š ī viesnī ca ir tā lu no 3 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Mums vajadzē ja viesnī cu Antā lijā . . Izlasot atsauksmes un apskatot fotogrā fijas, nolē mu, ka kopumā viesnī ca nav slikta. . . ))! Bet es ļ oti kļ ū dī jos! Turcijā esmu atpū tusies jau 8 reizes, viesnī cas bija no 3 lī dz 4 zvaigznē m, bet š ī viesnī ca ir tā lu no 3 zvaigznē m. . . !!! ! ! (2 zvaigznes ar stiept! ) Pieviliniet tū ristus ar ā ķ i vai ķ eksi. . . Pirmajā ieraš anā s dienā , tikko pā rkā pis slieksni, es ieraudzī ju menedž eri Ali. . ! ! Es teicu sveiki (kā visi normā li cilvē ki), bet nedzirdē ju neko atbildi....)))) Mani paskatī jā s IESPAIDĪ GA paš apmierinā ta seja. . . ) Es biju ļ oti nogurusi un ļ oti gribē ju gulē t (mē s lidojā m naktī ), tā pē c nepievē rsu tam ī paš u uzmanī bu. Nostā vē jis 2-4 minū tes reģ istratū rā , nedzirdot ne vā rda, pats iesniedzu pasi un talonu. Pē c nelielas gaidī š anas es atguvu pasi un dzirdē ju vienu frā zi: check-in after 11.00. Es, priecā jos, ka viņ i beidzot ar mani uzrunā ja, uzdevu jautā jumu. . . (Kā jau visi tikko atbraukuš ie tū risti), bet ak vai. . , atbildes nebija, nedaudz sanervozē jos! Bet kā es sazinā š os ar cilvē ku 9 dienas, ja pirmajā dienā viņ š izliekas, ka mani nedzird vai nesaprot. . Atbraucot no jū ras un klusī bā saņ emot atslē gas, mē ģ inā ju vē lreiz uzdot jautā jumu, bet viss bija neveiksmī gi. Mans garastā voklis, jau tā slikts, aptumš ojā s vē l vairā k. Ieejot istabā es saņ ē mu pē dē jo Š OKU! ! Istaba bija ļ oti niecī ga (3 reiz 3 metri! ) Gulta knapi satilpa! (bet bija pluss - tualete un duš a bija ļ oti tuvu! pē c 2 SOĻ IEM), es nerakstu par saplī suš u duš u, par š ampū nu un ziepju trū kums (vismaz pirmajā dienā ) par ledusskapja, fē na u. c. trū kumu. Bet beidzot piebeidza skatu pa logu! . . nevis miskastē , bet visticamā k uz abiem. . . Mē ģ inot vē lreiz runā t ar Ali menedž eri, sapratu, ka viņ š perfekti runā krieviski un lieliski mani saprot! Bet vismaz kaut kā palī dzē t vai kaut ko darī t, viņ š netaisā s! Turklā t, uzzinot par manā m sū dzī bā m, viņ š sā ka mani padzī t no viesnī cas! "Ja kaut kas jums neder, pā rvā cieties uz citu viesnī cu!!! ! " Un viņ š sā ka man grū stī t plecā ! ! un sū tī t savā kt lietas!!!!!!!!!!! ! ! Teikt, ka biju satriekts, tas ir par zemu! Neaprakstī š u aicinā jumu gidam, par zvanī š anu uz uzticī bas tā lruni utt. . Es varu uzrakstī t tikai vienu lietu BRĪ DIEN no š ī s viesnī cas, ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu! Pē c š ī s viesnī cas un visnepatī kamā kā s komunikā cijas ar viņ a menedž eri Ali, secinā ju - Atpū tā galvenais ir personā ls, kas Tevi ieskauj ! ! !
Далеко идти ненадо, сразу унитаз!!! Это малюсенький Хол, где мы сидели друг у друга на головах, когда пользовались Vai-Fai Туалет и душ в отеле Bodensee(даже нету 2-х метров)! Расстояние от тумбочки,до кровати! Bodensee(это 3 звезды!!) Комнаты в отеле Bodensee(ужас!)
аватар Gulsha
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi visā pludmales vē sturē viņ i kopā ar brokastī m izvē lē jā s trī s rubļ u banknoti. Mē s negrasī jā mies palikt viesnī cā . Mē s neko daudz negaidī jā m, tā pē c nebijā m pā rā k vī luš ies. … Tomēr ▾ Pirmo reizi visā pludmales vē sturē viņ i kopā ar brokastī m izvē lē jā s trī s rubļ u banknoti. Mē s negrasī jā mies palikt viesnī cā . Mē s neko daudz negaidī jā m, tā pē c nebijā m pā rā k vī luš ies. Ceļ ojums 8 naktis / 9 dienas par 22000 augustā , nepievieno, neatņ em, izdevī gi. Viesnī ca neliela, praktiski bez teritorijas. Detalizē ti.
Reģ istratū ra Ļ oti mazas, mī kstā s mē beles, TV, bez kondicioniera (! ), bezmaksas Wi-Fi, slikti runā jot, vai drī zā k, gandrī z nav krieviski runā još u darbinieku. Mums tas viss nebija mī nuss. Istabā noķ erts Wi-Fi, runā jam angliski, reģ istratū rā atlika tikai nodot/paņ emt istabas atslē gu un gaidī t autobusus. Mē s ieradā mies 6 no rī ta. Reģ istrē jies pulksten 11.
Istaba otrajā stā vā . Divas gultas, divi naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š , skapis (10 pakaramie! ), kondicionieris, TV (nav iekļ auts). Barokas rozetes. Un kukaiņ u bars, piemē ram, mazas skudriņ as. . . Balkona nebija (mī nuss), ā rā ž ā vē tā js. Ir numuriņ i ar balkonu, mums nepaveicā s. Bet, mē s izvilkā m virvi aiz loga. Ledusskapja nav (mī nus). Viesnī cā nav ū dens automā ta. Forš i pirkts nekur. Dvieļ i. Viena vanna, viena maza un viena (! ) divā m kā jā m.
Gulta. Gulta, matracis, labi.
Veļ a veca, vafele, spilvens slikts. Uzmeta uz skapja, par 3 lirā m nopirka migros. Veļ a un dvieļ i netika mainī ti, nekad! Grī das tika mazgā tas katru dienu.
Duš a. Divas margas. Spogulis. Plaukts. Santehnika. Atkritumu tvertne rū ķ iem)) Š ķ idrumi konteineros: š ampū ns un ziepes. Viss. Nav matu ž ā vē tā ja. Patiesī bā nekā cita nav. ) Ir neē rti, ka salonā nav plauktu vai ā ķ a ziepē m un ziepju piederumiem.
Ē damistaba. nav kafejnī cu). Brokastis. Tas pats. Es pat neaprakstī š u. Tā ir maz. Trauki nebija labi nomazgā ti. Par laimi, mē s nepaņ ē mā m vakariņ as. Ē dā m kafejnī cā s, tur ir daudz, garš ī gi, par pieņ emamu cenu.
Teritorija. Trū cī gs. Vairā ki galdi, ž ā vē tā js, pā ris sauļ oš anā s krē sli, mini baseins.
Pludmale. 3 minū š u gā jiens lī dz jū rai. Pilsē tas bezmaksas pludmale. Mazs olī tis. Jū ra ir tī ra. Pulksten č etros ieskrien atkritumi, pā ris stundas skraida jū rā . Tur ir daudz turku, bet visi ir draudzī gi. Jū s varat doties uz jebkuru maksas pludmali ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
Izvade. Par to naudu, ko samaksā jā m, derē s. Atnā cā m tikai duš ā un gulē t. Ja bija labi ar mazgā š anu, ū dens spiedienu, temperatū ru. . . tad miegs nav ledus. Jā , nelieš iem. Segu nav.
Viesnī ca nav papildu izmaksu vē rta!
аватар angelocheck.yulenka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo cena bija zema. Wi-fi istabā neķ eras - bija jā iet lejā uz vestibilu un tur jā sē ž . un vakarā tī kls kopumā krita, kas kopumā apgrū tinā ja darbu internetā . Viesnī cas ī paš nieks ir diezgan stingrs, ne pā rā k patī kams cilvē ks. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo cena bija zema.
Wi-fi istabā neķ eras - bija jā iet lejā uz vestibilu un tur jā sē ž . un vakarā tī kls kopumā krita, kas kopumā apgrū tinā ja darbu internetā . Viesnī cas ī paš nieks ir diezgan stingrs, ne pā rā k patī kams cilvē ks. Tiek norā dī ts, ka viesnī cas 3 zvaigznes - faktiski divas ne vairā k. Istabā nav fē na, minibā rs, š ampū ns, ziepes un duš as ž eleja ir viena putu pudele! Skats no balkona uz ceļ u un tuvē jie restorā ni ar dzī vo mū ziku apgrū tina miegu. brokastis vienmuļ as, bet kvalitatī vas.
Pozitī vi ir tas, ka istaba tika kā rtī gi iztī rī ta un nomainī ta veļ a. Kopumā viss ir diezgan tī rs.
Patiesī bā ir vairā k ierobež ojumu un trū kumu nekā priekš rocī bu.
аватар odesss2012
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Meklē jā m lē tu viesnī cu un atradā m! Tī ra, ē rta, bija divvietī ga istaba, istabiņ a tieš ā m niecī ga, istabā divguļ amā gulta, naktsgaldiņ š , skapis, spogulis ar galdu un pufs, tualete, viss diezgan atturī gi, mā jī gi, istaba tika tī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Meklē jā m lē tu viesnī cu un atradā m! Tī ra, ē rta, bija divvietī ga istaba, istabiņ a tieš ā m niecī ga, istabā divguļ amā gulta, naktsgaldiņ š , skapis, spogulis ar galdu un pufs, tualete, viss diezgan atturī gi, mā jī gi, istaba tika tī rī ta katru dienu. Brokastis no 7.30 lī dz 9.00, gaļ u nedeva, tikai desu, daudz dā rzeņ u, olas, musli, tē ju, kafiju. Man viss bija garš ī gi))) ar viesnī cā ietaupī to naudu, mē s ī rē jā m automaš ī nu uz trim dienā m (30 USD dienā ) un apceļ ojā m visas apskates vietas, kaimiņ u ciematos.... Visas iekļ autas viesnī cas, viņ i piesiet tevi pie viesnī cas un viņ i taisa zī mogus no cilvē kiem, kuri ar š ķ ī vi rokā s apmetas sauļ oš anā s krē slā , un tā viņ i no rī ta paē da un dodas apskatī t pilsē tas skaistumu !! !
Lieliska nakš ņ oš anas viesnī ca! Jū ra blakus, lielveikals aiz stū ra, transporta apmaiņ a lieliska! !
аватар Anna439306
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti iesaku š o viesnī cu un visas viesnī cas tuvumā izvē lī gajiem cilvē kiem! Pats svarī gā kais plus ir Š Ī IR JAUNĀ KĀ PLUDMA! Ir vienkā rš i nereā la pludmale, skaistums ir neaprakstā ms! Pē dē jā restaurā cija veikta 2018. … Tomēr ▾ Ļ oti iesaku š o viesnī cu un visas viesnī cas tuvumā izvē lī gajiem cilvē kiem! Pats svarī gā kais plus ir Š Ī IR JAUNĀ KĀ PLUDMA! Ir vienkā rš i nereā la pludmale, skaistums ir neaprakstā ms! Pē dē jā restaurā cija veikta 2018. gada maijā ! Tā pē c daudzi tū risti par to vienkā rš i nezina. Viesnī ca atrodas divu minū š u attā lumā no pludmales, tuvumā ir daudz kafejnī cu un veikalu.
Es tur nokļ uvu pavisam nejauš i. Aizbraucu ciemos pie drauga uz Antā liju, ekskursijā bija lē tā k nekā lidmaš ī nas biļ etes. Es nedzī voju š ajā viesnī cā , bet pirmajā un pē dē jā dienā pavadī ju vairā kas stundas, kamē r mans draugs bija darbā . Es uzreiz teicu, ka es tur nedzī voš u un biju gatavs sliktā kajam ciparam))) Ahaha)) bet es negaidī ju tā du iznā kumu! Skats no loga bija uz virtuves sienu, neliels skaits, skapis, spogulis - izskatā s, ka manas vecmā miņ as mē beles no 90. gadiem)) Bet viss ir tī rs! Duš a un tualete tī ra, gultas veļ a un dvieļ i balti, tī ri, jautā jumu nav. Š ķ ita, ka Wi-fi ir jā maksā , bet sieva no virtuves man paroli iedeva bez maksas)) ķ er tikai vestibilā , ir ē rti dī vā ni un atzveltnes krē sli.
Saimnieks nav ī paš i draudzī gs, nesanā k ar smaidu no auss lī dz ausij, bet ļ oti pieklā jī gs un atbildī gs. Zinot, ka tur nedzī voš u, satraucos un sazinā jos ar savu gidu, lai viņ i neaizmirstu mani paņ emt no viesnī cas (jo ar gidu nebiju plā nojusi tikties). Nosū tī ja informā ciju par lidojumu dienu pirms izlidoš anas Viberā . Pē dē jā dienā paspē ju paē st brokastis, jo lidojums bija no rī ta, draugs mani atveda uz viesnī cu. Brokastis parastas, kā jau visā s trī skā rš ā s (pilnas ar dā rzeņ iem, sieru, vā rī tā m olā m, kafiju, tē ju, desu, musli).
набережная возле отеля набережная возле отеля набережная возле отеля Набережная возле отеля (3 минуты)
аватар elenaDomashenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par naudu, ko es samaksā ju, š ī ir lieliska viesnī ca. 2 minū tes lī dz labā kajai Antā lijas pludmalei (Konyaalti pludmalē ir zils karogs). Viesnī ca atrodas blakus ielā no krastmalas, klusā un ļ oti izdevī gā vietā . Aiz stū ra ir lē ts lielveikals, blakus ir autobusu pieturas, no kurā m var nokļ ū t tieš i "Vecpilsē tā ", uz akvā rijs un daudzas citas vietas. … Tomēr ▾ Par naudu, ko es samaksā ju, š ī ir lieliska viesnī ca. 2 minū tes lī dz labā kajai Antā lijas pludmalei (Konyaalti pludmalē ir zils karogs). Viesnī ca atrodas blakus ielā no krastmalas, klusā un ļ oti izdevī gā vietā . Aiz stū ra ir lē ts lielveikals, blakus ir autobusu pieturas, no kurā m var nokļ ū t tieš i "Vecpilsē tā ", uz akvā rijs un daudzas citas vietas. Istaba tika uzkopta katru dienu, WiFi bija bezmaksas. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m pludmales brī vdienā m vai aktī viem cilvē kiem, kuriem patī k daudz ceļ ot. ES iesaku. . .
аватар loztem
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca bija iekļ auta tū rē! Norē ķ ins notika ā tri un kvalitatī vi! Nekā dus trū kumus gan viesnī cā , gan numuriņ os nemanī ju! Serviss labs! Man patika, ka ir peldbaseins, un viesnī ca atrodas tuvu pludmalei! Kas attiecas … Tomēr ▾ Viesnī ca bija iekļ auta tū rē!
Norē ķ ins notika ā tri un kvalitatī vi!
Nekā dus trū kumus gan viesnī cā , gan numuriņ os nemanī ju!
Serviss labs!
Man patika, ka ir peldbaseins, un viesnī ca atrodas tuvu pludmalei!
Kas attiecas uz budž eta tū ristu - iesaku!
аватар horoshavina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gā ju ar piesardzī bu (izlasot negatī vā s atsauksmes), bet velti baidī jos....istabiņ a laba-203 ar balkonu un skatu uz jū ru. galvenais menedž eris-ALI, draudzī gs. Ē du brokastis un vakariņ as, brokastis bija vienmuļ as un vakariņ as daudzveidī gas, ņ emot vē rā to, ka tobrī d viesnī cā bija maz viesu, bija kluss un mierī gs. … Tomēr ▾ Gā ju ar piesardzī bu (izlasot negatī vā s atsauksmes), bet velti baidī jos....istabiņ a laba-203 ar balkonu un skatu uz jū ru. galvenais menedž eris-ALI, draudzī gs. Ē du brokastis un vakariņ as, brokastis bija vienmuļ as un vakariņ as daudzveidī gas, ņ emot vē rā to, ka tobrī d viesnī cā bija maz viesu, bija kluss un mierī gs. Recepcijā ir internets.
Netā lu no tenisa korta es devos uz treniņ u pie instruktora Bariš a, iesaku jums, labs skolotā js.
mums paveicā s ar laikapstā kļ iem no 20 dienā m 15 bija saulains un jū ra normā la - peldē jos un sauļ ojos...forš i !! ! Maskavā gandrī z ziema, un Antā lijā jū ra un saule !! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Ama75
Es nezinu, vai man to ņemt vai nē
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums tosico-62
Man ir tūre uz 2 nedēļām!Vai ir iespējams par maksu reģistrēt mīļoto vīrieti!Viņš dzīvo Antālija.Gribu lai viņš paliek pie manis 2 nedēļas!Pēc darba nāks uz manu istabu!Pasaki cik maksās?
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 22 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в черте города Анталья, через дорогу от пляжа Коньяалты. Построен в 1997 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Небольшой отель уютный отель, отлично подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 27 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит автомобильная дорога, подземного перехода нет.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

1 основной ресторан, бар, ТВ-уголок, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, работает с 09:00-17:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 45 номеров в 5-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese Gürsu, 07070 Коньяалты/Анталия, Турция
Tālruņi: тел: +90 242 229 08 00,
факс: +90 242 229 08 03
Tīmekļa vietne: Bodensee Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).