Jauka uzturēšanās jaunajā viesnīcā

Rakstīts: 11 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 20 — 29 jūlijā 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirms tam atpū tos Belekā , tā pē c gribē ju izvē lē ties ne sliktā ku viesnī cu, turklā t par saprā tī gu cenu. Izvē li ietekmē ja tas, ka tā tika tikai pieņ emta ekspluatā cijā .
Pā rē jais man ļ oti patika, virtuve garš ī ga, produkti svaigi (seviš ķ i atš ķ irī bu izjutu vē lā k Ē ģ iptē , kur š ķ ē le gulē ja divas dienas), skaisti baseini ir vienā lī menī ar taku, acij tī kams viesnī cas dizains (patī kamā k ir atpū sties skaistā vietā , nekā skatī ties uz kā rtē jā "superfive" saplaisā juš iem pā rkrā sotajiem balkoniem).
Vienī gais nozī mī gais mī nuss, tas bija neliels zaļ ums (vismaz toreiz). Bet viss ir sakopts un skaists, jo man labā k "a la Crimea" aizauguš as citu viesnī cu teritorijas nejauš i, bet daž iem tas var nospē lē t savu lomu.

Es teiktu precī zā k, tur ir maz augsto un aizauguš o zaļ umu, jo kur vien skaties, ir daudz zā les - daudz puķ u un mazas palmas, acij ir ko redzē t, bet noslē pties nevar. saule.
Bet gribu atzī mē t, ka viesnī cas teritorija ir diezgan liela (piemē ram, tajā paš ā Riva Donna (Alva Donna) Belekā , teritorija ir daudz mazā ka, viss ir kompakts, lai gan ir daudz zaļ umu, bet Baia Lara tā joprojā m ir ē rtā k, vairā k vietas.
Atpū tā mies jū lija beigā s, mū s ā tri (bez naudas) iekā rtoja skaistā istabiņ ā.4. vai 5. stā vā (svarī gs punkts, paskaties vē rī gi paš u viesnī cu, un redzē si, ka pirmajos stā vos var nā kt pā ri istabā m bez balkoniem. Istaba sā nos, tad var redzē t jū ru, kalnus un tuksnesi (daž i to atzī mē juš i kā mī nusu, bet manuprā t velti, jo tuksnesis tur tikai vizuā li pieš ķ ir vairā k vietas ).
Istabā viss darbojas, lietas nepazuda, komentā ru nav.
Tā kā bija jū lija beigas, cilvē ku bija daudz. Ik pa laikam bija kauns par tautieš iem grū stī ties pusdienā s un vakariņ ā s, bet kopumā kontingents bija normā ls. Bija grū ti ieņ emt vietas pie baseina (neskatoties uz to, ka tā s bija vairā kas), bet pludmalē vietas vienmē r bija, no rī tiem nebija jā skrien ar dvieli.
Pludmale. Tī ra, mū su tū risti centā s, bet viesnī ca ir pieczvaigž ņ u, ar grā bekli pastā vī gi tika lī dzinā tas smiltis, pastā vī gi tika izvesti atkritumi. Viss skaidrs.

Vakarā interesanta programma un daž ā di priekš nesumi, animā cija laba, lai gan pē c Donnas Belekas Alvas ar savu harizmā tisko Galkina lī meņ a komiķ i-animatoru, kas runā.5 valodā s, protams, tā lu. BET. Pretī viņ i piedā vā ja daudz viesš ovu, kas ir ļ oti interesanti. Es negā ju pie Š aoliņ as mū kiem Kijevā , bet š eit jau apsvē ru visu, kas ir vē rts tikai viņ u firmas caurdurš anas stiklā ar parastu adatu.
Personā ls ir 8 no 10, es vispā r neatceros, ka bū tu ar kā du draudzē jies (tajā paš ā Alva Donnā bija daudz turku, kas valdzinā ja ar savu viesmī lī bu un labo dabu), bet attieksme bija laba. Starp oficiantiem, protams, ļ oti jū tamas austrumnieciskā s asinis, un tas, ka cilvē ki ir ļ oti lepni, skaidrs, ka š is nav viņ u, bet viss ir pieklā jī gi, bez rupjī bā m.
Ē ģ iptē cilvē ki ir daudz vienkā rš ā ki, un viņ us absolū ti neapmulsina savas pozī cijas, viņ i ir atvē rtā ki (man tā likā s). Lai gan atceros daudzus turkus, ar kuriem parunā ties un jokot, un kopumā bija jautri, labi darī ts un mē ģ inā ts, viņ i nelaiž acis zem pieres, kā daž i no mums.
Pā rē jais izdevā s izcils, viesnī ca toreiz bija viens no labā kajiem variantiem cenas/kvalitā tes attiecī bas ziņ ā , izbaudī jā m uz 100%!
Vai tu atgrieztos? Protams, š ī ir vieta, kur gribas atgriezties vē lreiz.
Nu pievienoju bildes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu