Brio

Rakstīts: 4 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 23 jūlijā — 4 augusts 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Š obrī d atpū š amies BaiaLara viesnī cā . Biļ ete pirkta Tez-tour. Izlidoja no Tjumeņ as neizdevī gā laikā , 3-50 vietē jie, lidoja 5 stundas, lidoja uz Antā liju 5-50 vietē jā , ieradā s viesnī cā ap septiņ iem no rī ta 23.07. 2012. Reģ istrē š anā s numurā pē c plkst. viesnī cas noteikumi pē c 14-00, respektī vi, septiņ as stundas pē c negulē tas nakts ar diviem bē rniem, vajag kaut kur pavadī t. . . Uzreiz devā mies brokastī s. Mums bija divas istabas ar skatu uz jū ru. Viņ i piedā vā ja reģ istrē ties pulksten 10:00, numuriņ i sā kotnē ji tika piedā vā ti ar skatu uz ceļ u un blakus esoš o viesnī cu, pē c atgā dinā juma, ka skats uz jū ru ir par maksu, piedā vā ja divus numurus ar skatu uz jū ru, bet daž ā dos viesnī cas galos. viesnī ca, turklā t viena no tā m paskatī jā s uz terasi, kur cilvē ki aktī vi smē ķ ē un tusē lī dz naktij, arī no š ī s iespē jas tika atmests.
Tad nā ca piedā vā jums divas istabas blakus, viena ar skatu uz jū ru 2-vietī ga, otra uz kaimiņ u viesnī cu, 4-vietī ga (vajadzē ja 2 un 3-vietī gu). Visas istabas sā kotnē ji tika piedā vā tas tikai 2. stā vā , kā vē lā k izrā dī jā s, vienī gajā stā vā kur nav balkonu. Rezultā tā iekā rtojā s 10-30 istabā s. Pā rsvarā viesnī cā atpū š as bundes 29%, briti 22%, holandieš i 10%, krievi ap 5%. Ē diens normā ls, brokastī s izvē le vē l lielā ka kā citā s lī dzī gā s viesnī cā s, bā ros ierastā vietē jā pļ ā pā š ana un it kā Efes alus. Ē damzā lē skan klusa, neuzbā zī ga mū zika, divi milzī gi jū ras akvā riji. Dvieļ i (pludmalē ) tiek mainī ti visu dienu lī dz astoņ iem vakarā , darbinieki normā li izturas pret krieviem, daudzi runā krieviski (izņ emot uzkopš anu). Pludmale ir š aura, tī ra un gara, no sauļ oš anā s krē sliem lī dz jū rai, apmē ram piecdesmit metri, lai grieztu pa smiltī m. Attiecī gi jū ras gabals nav liels, krasts iet uz leju diezgan strauji, tā pē c cilvē ki tieš ā m pludinā s 10 metru attā lumā no krasta un var bū t pā rpildī ts, bet tā kā jū rā pā rsvarā dodas mū su tautieš i, kuru ir maz, vispā r tas ir normā li. Viesnī cā ir milzī gi peldbaseini, ap kuriem ir pilni sauļ oš anā s krē sli un tiek organizē ta baroš ana (no 13-30 lī dz 16-00 dod saldē jumu) un attiecī gi viss kontingents ap viņ iem ir apcepts, nav daudz bē rnu, jaunieš u , arī bē rni 15-20 diez vai tiek skrā pē ti uz minidisko, lecot kā das 30 minū tes zem Aa ram zam zam un ā rā , tā kā nav ko citu darī t. Citā s viesnī cā s, kur bija cilvē ki, viņ i lielā koties pē c vakariņ ā m pavadī ja laiku ielu bā ros, bet š eit visi tusē jas vestibila bā rā (ir pat atseviš ķ a telpa tiem, kam patī k skatī ties sportu pa TV). Pludmales bā rā vakaros skan dzī vā mū zika.
Izbraucā m ekskursijā uz delfinā riju un dinoparku (dinozauri), bē rniem ļ oti patika. Ekskursija pieauguš ajam 40 $ bē rnam no 6-12 $ 30, bē rniem lī dz 6 gadu vecumam bez maksas. Peldē t ar delfī nu $ 100. Profesionā ls fotogrā fs pē c tam piedā vā fotogrā fijas + š ķ ī vi ar fotogrā fiju + disku (20-25 bildes ar delfī nu) par 240 eiro, kā rezultā tā viss tika notirgots par 100 USD. Samaksā jā m par peldē š anu ar delfī nu viesnī cā , un bijā m pirmie, kas nobrauca papildus 2 apļ iem, pā rē jie bija rindas kā rtī bā un 1 aplis. Izgā jā m no viesnī cas 13:00 un atgriezā mies 17:00.

Pavadī jā m arī “Antā lijas brī numu” ekskursiju uz Duden ū denskritumiem nacionā lajā parkā , norma tā da ekskursija, trī s ū denskritumi ir ala, starp tiem paiet 30 min. Tie tiek atnesti uz suvenī ru veikalu ar zirgu cenā m. Pusdienā s viņ i bez maksas dod pikantu bā rbekjū , bet dzē rienus no 2 USD par pudeli 0.33. Ekskursija maksā.45 USD pieauguš ajiem un 35 USD bē rnam vecumā no 6 lī dz 12 gadiem. Mē s atstā jā m viesnī cu pulksten 8:00 un atgriezā mies pulksten 15:40.
Kopumā viesnī cas priekš rocī bas: netā lu no jū ras, daudz baseinu, nav problē mu ar ū deni (vienmē r karsts, auksts ar normā lu spiedienu), var teikt, ka izcils ē diens (tī tars, pī les, lasis visu laiku, ķ irš i vakariņ ā s ), daudz augļ u, saldē jums bez problē mā m , normā ls personā ls, pastā vī gi pievieno duš as ž eleju, balzā mus, toniku utt. ir aptuveni megabits, lai gan, kad es lejupielā dē ju atjauninā jumu no EQ2 (apmē ram 200 Mb), piekļ uve SOE serveriem bija ierobež ota. Mini bā rs katru dienu alus 2x0.33, fanta 2x0.33, kola 2x0.33, minerā lū dens 2x0.33, ū dens 2x0.5 + 1x1.5 l. . Arī pastā vī ga pludmales dvieļ u maiņ a ir ļ oti laba. . Ir pieklā jī gs tirdzniecī bas centrs netā lu "Tirdzniecī bas zā le" kvalitā tes standartu un procentu lietas ir par 30-40% lē tā kas nekā Krievijā , ī paš i iepriecinā ja izmē ru klā sts.
No mī nusiem: š aura pludmale, diezgan asa piekraste jū rā , mū su stā vā nav balkona, pa nakti ielidos ods (reti), tī rot reizē m tī rus dvieļ us uz grī das saloka pirms ielikš anas vannasistabā .
Kopumā jū s varat doties…
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu