Es te atgriezīšos :-)

Rakstīts: 8 jūnijs 2010
Ceļošanas laiks: 14 — 21 maijā 2010
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca atrodas 20-25 minū š u brauciena attā lumā no Antā lijas lidostas, ciematā . Kundu. Ir labiekā rtota pludmale, smiltis ar nelieliem oļ iem. Ir arī pontons (tiem, kam patī k nirt un nevē las nosmē rē t slapjā s kā jas ar smiltī m). Š ī ir viena no 5 zvaigž ņ u viesnī cā m. Netā lu no viesnī cas, apmē ram 200 metru attā lumā , ir š oseja, pa kuru ar 105. marš ruta autobusu var nokļ ū t Antā lijā , cena ir 2 liras vienai personai. Bet brauciens ar taksometru jau bū s 25 USD.
Viesnī cas apkā rtnē nav izklaides, izņ emot to, ka ir daudz visā du jaunuzceltu iepirkš anā s centru un mazu veikaliņ u. Š eit ir tikai viens no tirdzniecī bas centriem, kas atrodas tieš i blakus viesnī cai. Tur atrodas arī taksofoni (ja kā ds nevē las tē rē t naudu mobilajiem sakariem, bet nebija laika uzkrā t izdevī gu tarifu). Starp citu, zvani ar karti tur ir lē ti.
Teritorija maza. bet omulī gi. Tā kā viesnī ca ir jauna, tā ir atvē rta kopš.2009. gada, tad, protams, uz tā s nav tik daudz zaļ umu. Bet es nevaru teikt, ka tas ir liels mī nuss: apkā rt ir visā di lietussargi un nojumes. tā pē c visiem pietika vietas, kur paslē pties no saules. Padomā jiet. ka pē c 2-3 gadiem tur bū s zaļ ā ks, jo visu laiku skatī jos kā viesnī cas darbinieki nodarbojas ar tā s dā rzniecī bu.

Kopumā viesnī cā ir 6 peldbaseini: 3 atvē rti pieauguš ajiem (dziļ ums 1.4 m), 1 atvē rts bē rniem rotaļ u laukumā un 2 (pieauguš ajiem un bē rniem) iekš telpā s, apsildā ms ū dens. Ir ū dens slidkalniņ i, ir arī neliels baseins. Iekš telpā s pie baseina atrodas spa centrs (bet tas ir par maksu), ir arī sauna (2 tvaika istabas, no kurā m viena tiek saukta par biosaunu) un dž akuzi, kuru varat izmantot, neapmeklē jot spa centru. (strā dā lī dz 20.00).
Pirmajā stā vā ir vairā ki veikali (ā das, juvelierizstrā dā jumi, visā das preces jū ras svē tkiem), bet tur viss ir ļ oti dā rgs. Kaimiņ os iepirkš anā s centros viss pa vecam, bet lē tā k.
Internets ir pieejams, bet mē s to neizmantojā m. tā pē c nevaru to komentē t.
Istaba ļ oti laba, man patika.
Pati viesnī ca ir 1 liela ē ka 7 stā vos. Visas telpas sā kas no 1. lī dz 6. , un nulles lī menis ir nedzī vojamais. Uz grī das ir paklā js. Viss ir nodroš inā ts: č ī bas, peldmē teļ i, dvieļ u komplekts. Ir seifs. Istabā ir tē jkanna un kaudze visā du tē jas maisiņ u (katrai gaumei: zaļ a, melna, ar visā dā m piedevā m) un kafija. Parū pē jā mies arī par cukuru un saldinā tā ju tiem, kas vē las.
Vannas istabā ir fē ns un katrā š ampū ns, matu balzams, duš as ž eleja, ķ ermeņ a krē ms, ziepes. viņ i pat neaizmirsa par vates tamponiem, duš as vā ciņ u un apavu krē mu.
Tā kā viesnī ca ir jauna, arī visas tajā esoš ā s mē beles ir jaunas. Ir plazmas televizors un ledusskapis.
Pludmales dvieļ i tiek izsniegti ar kartē m ap baseinu. Ierodoties jū s saņ emsit kartes. Ļ oti ē rti: nopirku, nododu dvieli apmaiņ ā pret karti, nav jā nes lī dzi uz istabu. Tad gribē ju pirkt vē l-atkal samainī ju karti pret dvieli.
Apkalpoš ana augstā lī menī . Visi darbinieki ir draudzī gi. Un, lai gan ne visi saprot krievu valodu, tas mums nemaz netraucē ja viņ iem izskaidroties. Visi lū gumi tika izpildī ti ā tri un vienmē r ar smaidu.

Istaba tika uzkopta katru dienu, obligā ti nomainot dvieļ us un visus palī gmateriā lus vannas istabā . Apkopē ja, protams, nerunā krieviski, tač u jū s nevarat bū t pā rā k slinks un atcerē ties vismaz pā ris frā zes turku valodā - tas ir ļ oti labvē lī gi cilvē kiem.
Minibā rs tika papildinā ts arī katru dienu. Katram istabā dzī vojoš ajam mums atnesa 0.33 litru alus skā rdeni, kolu, forfetus, ū deni ar gā zi un bez gā zes, sulas pakas. Tas ir pakas, nevis š ķ ī ries Jupi, kā tas parasti notiek viesnī cā s sulas aizsegā .
Cilvē ki bā ros ir ā tri. Viņ i ā tri atnesa to, ko gribē ja. Dienu vē lā k viņ i atpazina seju un paš i piedā vā ja "Oh. madam, bir mojito haoss? " : -))))))))))
Kas mani pā rsteidza? Ka visur vienmē r ir tī rs. Visur strā dnieki pastā vī gi mazgā , tī ra, tī ra. Jū s ejat uz tualeti - gaismu ieslē dz gaismas sensori. Ir pat papī ra paliktņ i tualetei un bē rnu pā rtinamo galdiņ iem. Un visur skan laba mū zika.
Patika ē diens. Protams, bez liekvā rdī bas, tač u izvē le vienmē r ir bijusi ļ oti liela, un pat, lai vienu reizi izmē ģ inā tu visus ē dienus, pietiek ar nedē ļ u. Brokastī s gaļ as nav, bet pusdienā m un vakariņ ā m pietiek. aitas gaļ a. liellopu gaļ a, vista, 5 veidu zivis, jū ras veltes. Dā rzeņ i - jebkurā daudzumā un kombinā cijā . Bet zupu cienī tā jiem nav daž ā dī bas: tikai 2 un tad zupas biezeni. Bet personī gi man un vī ram tas nav mī nuss, borš č u ē dī sim mā jā s. : -). Bet saldumi tur - jū ra! ! ! Uz nedē ļ u pieņ ē mos svarā tikai par kilogramu tikai tā pē c. ka viņ a pastā vī gi centā s vairā k kustē ties: peldē t, staigā t.

Kopumā ar ē dienu nav nekā du problē mu: galvenais brokastu restorā ns tiek atvē rts pulksten 7.30, bet vakariņ as beidzas pulksten 01:00. Pē cpusdienā tiem, kas vē las, no pulksten 12.00 tiek atvē rts baseina bā rs, kurā ir arī liela ē dienu izvē le, bet White Bar ir pilns ar visdaž ā dā kajiem desertiem. Arī tur katru dienu no 12.00 lī dz 17.00 turku meitene cep kū kas ar visā diem pildī jumiem. Un no 14.00 lī dz 17.00 dā vina daž ā du gardu saldē jumu.
Diemž ē l mums nebija iespē jas "izmantot" paš u jū ru: maijā vē l bija auksts ū dens un nepā rtraukti vē tra. Bet pati pludmale vienmē r ir tī ra, kopta. Pilns ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, par kuru lietoš anu atseviš ķ i nav jā maksā . Bet sauļ oš anā s krē sli pie lielā baseina jau no rī ta bija jā aizņ emas (noliek tikai dvieļ us pludmalei un grā matu), bet tas vienkā rš i tā pē c, ka mums personī gi viena vieta iepatikā s, un bija daudz cilvē ku, kas gribē ja tur atpū sties, tā bija ļ oti ē rta vieta.
Netā lu no pludmales ir vē l viens bā rs, kas atvē rts lī dz 24:00 - vakaros notika dejas un daž ā das izklaides programmas.
Jautri bija ne tikai pludmale. Vakaros bija diskotē ka. Tas atrodas galvenā s ē kas pirmajā stā vā . Kas ir labi - tas nav dzirdams citos viesnī cas rajonos, kas nozī mē , ka citi atpū tnieki naktī var gulē t mierī gi. : -)
Animatori vienmē r ir izklaidē još i. Pludmalē spē lē volejbolu un boč iju, baltajā bā rā met š autriņ as, vienā no baseiniem meitenes vingro ū denī (pā ris reizes biju, patika), ū denspolo un visā das komandu spē les ū denī . liels baseins. Animatori darī ja visu iespē jamo.
Bē rniem ir atseviš ķ s rotaļ u laukums ar savu baseinu zem jumta un sauļ oš anā s krē sliem mazajiem apmeklē tā jiem. Vakaros viņ i organizē bē rnu diskotē kas.
Ir sporta zā le. Tiesa gan, mē s tur bijā m tikai vienu reizi - paskatī ties (š eit tas mū su slinkums : -))) Ir vieta futbolam un skvoš am.

Ir arī amfiteā tris vakara izrā dē m. Mē s bijā m tikai vienu reizi, lai redzē tu Maskavas bē rnu cirka programmu. Pā rē jā s dienas viņ i paš i izklaidē jā s, ieguvums vienmē r tika atrasts ar kaut ko. : -)
Par bē rnu atpū tu neko konkrē tu nevaru pateikt, jo ar vī ru ceļ ojā m kopā , bez bē rniem. Tač u no malas likā s, ka bē rniem iet ļ oti labi.
Kopē jais iespaids - patika.
Starp citu. viesnī ca pā rsvarā ir ar vā cu apmeklē tā jiem, bet ir arī pietiekami daudz krievu.
Es labprā t apmeklē tu š o viesnī cu vē lreiz. un ieteiks draugiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu