Atalla Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.410
3.2 Numurs
3.3 apkalpošana
3.2 Tīrība
2.4 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
Budžeta pilsētas viesnīca. Tā tika atklāta 2010. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas (ir lifts). Atrodas Antālijas centrā, 200 metru attālumā no vecpilsētas - Kaleichi rajona. Konyalti pludmale ir 8 km attālumā, savukārt Laras pludmale ir 12 km attālumā. Viesnīca ir piemērota atpūtai ar ģimeni vai draugiem.Vairāk →
аватар alexander.gorelov236
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viņ i nozaga simts dolā rus no maka, ko es atstā ju koferī . Sestdienā . Ar cerī bu, ka svē tdien aizbraukš u, un nebū s laika izdomā t. Viņ i nepaņ ē ma visu naudu, tikai 100 dolā rus no 500. Protams, ne katastrofa, bet noskaņ ojums bija sabojā ts. … Tomēr ▾ Viņ i nozaga simts dolā rus no maka, ko es atstā ju koferī . Sestdienā . Ar cerī bu, ka svē tdien aizbraukš u, un nebū s laika izdomā t. Viņ i nepaņ ē ma visu naudu, tikai 100 dolā rus no 500.
Protams, ne katastrofa, bet noskaņ ojums bija sabojā ts. Man lidmaš ī na bija tikai nā kamajā svē tdienā . Un tā viesnī cas menedž eris nedē ļ u stā sta, kā pā rbaudī jis novē roš anas kameras, bet viņ am nebija piekļ uves, bija jā zvana firmai, kas atbild par aprī kojumu, bet viņ i nekā di neatbildē s, kas bija uz ieraksti ... , vispā r ir vajadzī gs laiks, gaidot, kamē r es aizieš u...
Pē c tam visi lē tā s viesnī cas trū kumi kļ uva vienkā rš i pretī gi. Un nobruž ā ts, un netī rs, un pelē ks veļ a ar dzeltenumu, un pastā vī ga smirdē š ana no tualetes, var redzē t daž as problē mas ar ventilā ciju...Personā ls cenš as, un visi š ķ iet ļ oti draudzī gi. Bet tikai tā izrā dā s, ka viens no viņ iem zog ...

Viņ i nozaga no mana maka simts ASV dolā rus, ko es atstā ju koferī . Tā nebija katastrofa, tikai 100 no 500, bet noskaņ ojums bija sabojā ts. Tas notika sestdien. Izskatī jā s, ka zā dzī ba tika skaitī ta pie manas aizieš anas svē tdien. Un viņ š nepaņ ē ma visu naudu, tikai 100 dolā rus.
Man bija lidojums atpakaļ tikai nā kamajā svē tdienā , tā pē c viņ iem bija 7 dienas, lai kaut ko darī tu. Tač u viesnī cas vadī tā js visu nedē ļ u man stā stī ja skumju stā stu, kā viņ š mē ģ inā ja pā rbaudī t novē roš anas kameru ierakstus, tač u viņ am nebija piekļ uves, un viņ am bija jā zvana uzņ ē mumam, kas bija atbildī gs par aprī kojumu, bet viņ i neatbildē ja, kas bija ierakstos. .. , kaut kā das dī vainas un muļ ķ ī bas...
Pē c tam visas lē tā s viesnī cas negatī vā s lietas kļ uva vienkā rš i pretī gas. Istaba bija nobruž ā ta un netī ra, un veļ a bija tā da kā pelē ka ar dzeltenā m ē nā m, un no tualetes pastā vī gi smirdē ja, jo viņ iem, iespē jams, ir problē mas ar ventilā ciju.
Personā ls š ķ ita ļ oti draudzī gs. Bet tā nupat notika…
аватар SanaUA
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā divas reizes — 2018.  gada decembrī un pē c tam 2020.  gada janvā rī . Izš ķ iroš ais faktors izvē lē ir cena un izdevī gā vieta Antā lijas iepazī š anai, pastaigas attā lumā no vecpilsē tas, sabiedriskā transporta tuvums. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā divas reizes — 2018.  gada decembrī un pē c tam 2020.  gada janvā rī .
Izš ķ iroš ais faktors izvē lē ir cena un izdevī gā vieta Antā lijas iepazī š anai, pastaigas attā lumā no vecpilsē tas, sabiedriskā transporta tuvums. Un pat personā la aukstums, ī paš i sievietes reģ istratū rā , neaizē noja š os faktorus.
Ē diens ir normā ls, lai gan 2020. gadā kļ uva nabadzī gā ks nekā.2018. gadā , tas ir ļ oti elementā rs.
Saprotiet angļ u valodu ar ž estiem, TV tikai turku kanā li. Wi-Fi bija vestibilā , 4. stā va istabiņ ā pavilka uzreiz, 6. stā vā ar zinā mā m manipulā cijā m arī .
Istabā ir ledusskapis, fē ns duš ā , š ķ idrā s ziepes. Kondicionieri apkurei ar pā rtraukumiem izdevā s noregulē t (ziemā naktī s ir vē ss).
Dzī voju istabā s ar logiem, no kuriem paveras skats uz trokš ņ ainu ielu ar bū vlaukumu un klusu pagalmu, bet pē c rosī giem dienas izbraucieniem visur labi gulē ju, lai gan kaimiņ u krā kš ana mani kaut kā pamodinā ja (ausu aizbā ž ņ i palī dz). Tuvumā atrodas daudzi veikali, netā lu ir MarkAntalia tirdzniecī bas centrs - 15 minū š u gā jiena attā lumā .
Pē c pirmā s reizes domā ju, ka nekad vairs š eit neatgriezī š os, bet nekad nesaki. . .
Iesaku viesnī cu par pieticī gu budž etu, ī paš i klusajā sezonā , lai izpē tī tu tuvē jos pieminekļ us, jo pludmales viesnī ca netiktu apsvē rta, tač u izvē le ir jū su!
аватар ilika15
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nopirkā m tū ri no Pegas. Viss kā rtī bā , lidojums, transfē rs (divas kā vip personas tika aizvestas atpakaļ uz lidostu ar individuā lo mikroautobusu). Gids vienmē r atrodas viesnī cā , viņ š rū pī gi analizē visus jautā jumus. … Tomēr ▾ Nopirkā m tū ri no Pegas. Viss kā rtī bā , lidojums, transfē rs (divas kā vip personas tika aizvestas atpakaļ uz lidostu ar individuā lo mikroautobusu). Gids vienmē r atrodas viesnī cā , viņ š rū pī gi analizē visus jautā jumus.
Atalla Hotel Center 3 * Muratpasha rajonā , 10 minū š u gā jiena attā lumā no Koleichi vecpilsē tas. Teritorija ir netī ra, pā rsā tinā ta ar transportu, cilvē kiem. Bet tajā paš ā laikā ir daudz lielu un mazu veikalu, vecā tramvaja tramvaja lī nijas un jaunais tramvajs (zemes metro) atrodas 2-5 minū š u gā jiena attā lumā .
Brauc tikai ar karti, skaidra nauda netiek pieņ emta. Kartes tiek pā rdotas jaunā tramvaja pieturā s no pulksten 9 lī dz 16 ar 15 minū š u pā rtraukumiem. Tajā s paš ā s pieturā s ir aparā ti karš u papildinā š anai vai atlikuma pā rbaudei Kartes var iegā dā ties pie š oferiem, daž os veikalos, daž ā s viesnī cā s. Kartona un plastikā ta kartes. Kartons maksā.5 liras, norakstī ts aktivizē jot 0.8 liras. Maksa ir 2.6 liras autobusos un metro, 2 liras vecajā tramvajā . Ieejot transportā , pielieciet lasī tā jam karti, kurā ir redzama maksā juma summa un atlikums. Tirdzniecī bas kioskos vai speciā lajos centros kartona karti var papildinā t tikai 5 reizes par 10 lirā m, derī ga nedē ļ u. Plastikā ta karte maksā.10 liras, viesnī cas pā rdod par 15-20 lirā m. Iekasē ta pē c aktivizē š anas 5 liras. Jū s varat papildinā t tik reiž u, cik vē laties, un maksā t par vairā kiem pasaž ieriem Dolā ra kurss ir 1 $ = 3.4 liras 2017. gada septembrī .
Viesnī ca Atalla Center ir tipiska pilsē tas neliela viesnī ca 2*-3*. Fotogrā fijas vietnē s viesnī cas aprakstā atbilst. Viesnī ca nav pludmales viesnī ca, nav transfē ra uz pludmali, uz publisko pludmali ir jā nokļ ū st ar transportu paš iem. Konyalti pludmales (08. un 71. autobuss, vecais tramvajs) un Lara (08. autobuss otrā virzienā ). Viesnī cā ir lifts. 7 stā vi. Vestibils ar ē rtā m sē dvietā m.
Restorā ns ir mazs un tī rs mī nus nulles stā vā , tas ir, zem reģ istratū ras. Tī rī š ana visur ir ļ oti aktī va un ļ oti turku)), daudz kustī bu un trokš ņ a, bet putekļ i joprojā m ir. Visus stā vus tī ra trī s sievietes. Kas pietrū kst, to visi izdos ar smaidiem. Viss personā ls smaida un joko, bet neprot ne angļ u, ne krievu valodu. Istabas ir super mazas, bet gaiš as un mā jī gas. Vannas istabā divi cilvē ki nevar apgriezties. Bet ir duš a, nevis aizkars. Santehnika ir veca un brū k. Ū dens vienmē r ir, bet tikai vakaros auksts. Gaisma netiek izslē gta, tač u ir ī si pā rtraukumi. Gaisa kondicionieris labs, bez maksas. Ledusskapis ir tikai nedaudz auksts. TV tikai ar turku kanā liem. Seifs reģ istratū rā par maksu, USD 2 dienā . Vannas istabā ir ziepes un š ampū ns. Tī ra veļ a, 4 dvieļ i, č ī bas. No numuriem paveras skats uz brauktuvi vai pagalmu ar atkritumiem un suņ u gaudoš anu visu nakti. Ē dieni: brokastis - č etru veidu ievā rī jums, baltmaize, grauzdiņ i, kafija-tē ja, vā rī tas olas, divu veidu turku siers, sojas desa, sasmalcinā ti dā rzeņ i. Vakariņ as - sautē ti dā rzeņ i (daž kā rt mijot ar malto gaļ u vai maziem vistas gabaliņ iem), sasmalcinā ti dā rzeņ i, dā rzeņ i jogurtā , maize, rī si, kartupeļ i. Augļ u nav, reizi 4 dienā s arbū zs. Trauki labi un tī ri, ā tri iztī rī ti. Brokastis no 8 lī dz 10, vakariņ as no 19 lī dz 20. Jā nā k 10 minū tes pirms starta, jo viss beidzas 20 minū tē s. Ū dens no dzesē tā jiem ir bezmaksas jebkurā diennakts laikā restorā nā vai bā rā . Wi-Fi ir bez maksas, parole ir jā ņ em reģ istratū rā . Ir daudz viesu, Krievija, Ukraina, turki. Daž i aizņ em dienu, lai gaidī tu lidojumu, jo tuvumā ir metro-tramvajs, tas dodas uz lidostu. Viesnī ca ir pā rā k pieticī ga, lai to pā rdotu tū risma operatori un pat pludmales tū rē s. Es vē lreiz pie tā neapstā tos.
Laiks saulains, dienā.38-40, naktī.26-30. Ū dens 29-30. Vē ju un viļ ņ u sā kums.
Sezonas augļ u vī nogas, persiki, vī ģ es, plū mes, ļ oti lē ti, mazā k par dolā ru kilogramā . Apģ ē rbu tirgos un super zemo cenu veikalos. Laiks saulains, dienā.38-40, naktī.26-30.
Valū tas maiņ as bankomā ti naudu neizsniedz. No 20 dolā riem maiņ as laikā viņ i zaudē ja 2.5 dolā rus. Pā rbaudē norā dī ts, ka atlikumu var saņ emt jebkurā sistē mas bankā , tač u patiesī bā tas tā nav. Uz Stambulu jā raksta vē stule ar lū gumu samaksā t trū kstoš o summu.
Visi veikali pieņ em ā rvalstu valū tu, bet sī knaudu dod tikai lirā . Valsts svē tkos sabiedriskais transports ir bez maksas. Mū su ceļ ojumā mē s noķ ē rā m Bayram festivā lu. Č etras dienas braukā jā m bez maksas autobusos un virszemes metro.


iemiesojums ilika15
Viesnīca nenodrošina transporta pakalpojumus uz pludmali. Kura pludmale ir tuvāk? Kura no tām ir pieejama kājām? Vēlams brīva pludmale.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Бюджетный городской отель. Был открыт в 2010 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Состоит из одного 7-этажного здания (есть лифт). Расположен в центре города Анталия, в 200 метрах от Старого города — района Калеичи. До пляжа Коньялты —8 км, пляжа Лара — 12 км. Отель подойдет для отдыха с семьей или друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 200 метрах от Старого города — района Калеичи, в 10 км от аэропорта Анталии, в 15 км от автовокзала.
Pludmales apraksts Галечный пляж Коньялты — в 8 км, песчаный пляж Лара — в 12 км.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi (бесплатно, в лобби), 1 основной ресторан, лобби-бар 10:00-22:00, ТВ-лаунж (бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Массаж (платно).
Telpu apraksts

В отеле 61 номер.

Istabās

Кондиционер (бесплатно), LCD-телевизор и спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), сейф на респшн (платно), мини-бар (пустой), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), ванная команата, фен (бесплатно), французский балкон. Уборка номера, смена белья и смена полотенец: 4 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

Adrese Sinan Mh. Cebesoy Cd No:28, 07100 Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 321 46 66 Fax: +90 242 321 91 11
Tīmekļa vietne: Atalla Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской