Sākotnējo šoku nomainīja patīkami iespaidi

Rakstīts: 11 augusts 2010
Ceļošanas laiks: 2 — 9 augusts 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas senajā pilsē tas daļ ā - Kaleici, kas pamatoti tiek uzskatī ta par Antā lijas simbolu. Pirmā pusstunda uzturē š anā s starp drupā m un nelielā m ķ ieģ eļ u mā jā m, kuru logi bija krusteniski aizsē ti ar dē ļ iem, izraisī ja š oku. Bet vē lā k, ejot pa š aurajā m ieliņ ā m, starp 14. un 16. gadsimta moš ejā m, cietoksni, pulksteņ a torni un seno ostu, viņ i sajuta ī paš o Turcijas garš u un neaprakstā mu sajū smu. Tikai š eit, paš ā Turcijas sirdī , jū s varat satikt vecus cilvē kus biksē s un koka tupelē s, dzirdē t dziesmas, klī st pa muzeju veikaliem, kuros pā rdod retas lietas. Netā lu no vecā s pilsē tas daļ as atrodas centrs ar galvenajiem apskates objektiem – Palmu aleju, Strū klaku laukumu, kā arī labā kajā m iepirkš anā s ielā m.
Pati viesnī ca tika uzcelta turku stilā , mē s varam teikt, ka tas ir reti))), tā pē c luksusa un š arms cienī tā ji š eit noteikti nav. Televizors atradā s aiz skapja, un nebija iespē jams to pā rvietot vai gultu. Pazī stamajā s istabā s gan juniori, gan trī svietī gi bija labā ki. Nedē ļ u dvieļ us mainī ja vienu reizi, pē c tam divus no seš iem aizveda pavisam. Viņ i to nenoņ ē ma! ! ! Lai gan numurs tika atrasts atvē rts divas reizes. Dzeramnaudu nevarē ja dot, jo ar apkopē ju nesanā ca, atstā ja naudu uz galda-neņ ē ma. Fē ns un seifs bez maksas. Satelī ttelevī zija, uzstā dī ti 9 krievu kanā li. Personā ls bija pieklā jī gs, izteica komplimentus, palī dzē ja ar lietā m.
Ē diens nepatika. Ja brokastis varē ja bū t daudzveidī gas, vakariņ as nedē ļ as laikā bija tā das paš as (sē ņ u zupa-biezenis no maisiņ a, otrajam - rī si ar tomā tu un ceptiem kartupeļ iem, baklaž ā ni, vista). Gide teica, ka uz viesnī cu vest pā rtiku nav vē lams, bet mē s netraucē ti vedā m pā rtiku, augļ us un ū deni pludmales somā . Kopumā viesnī ca velk labas trī s zvaigznes. Brokastis ir no 7 lī dz 10, un, ja dodaties ekskursijā , varat lū gt, lai jū s savā c ar jums. Izlidojā m pusastoņ os, bet bijā m paē duš i.

Viņ i raksta, ka viesnī ca ir paredzē ta gados vecā kiem vā cieš iem. Mums bija tikai jaunieš i un gandrī z visi krievvalodī gie.
Tuvā kā pludmale ir par maksu - 6$, bet krā š ņ a (iespē jams, labā kā visā Antā lijā )! Lai nokļ ū tu brī vajā pilsē tā , aizņ em apmē ram 40 minū tes (ejiet lī dz tramvaja pieturai, tad ar tramvaju un ejiet pa serpentī nu lī dz pludmalei). Ja rē ķ ina maksu par diviem un lietussarga un sauļ oš anā s krē sla ī ri, tad dolā rs ir lē tā ks nekā maksas pludmalē , un tur ir daudz mazā k komforta.
Bezjē dzī ga apskates tū re, kas dod ceļ ojumu aģ entū rai. Aizved pa dā rgiem veikaliem, pretī gi pabaro par saviem 15 dolā riem, un solī tā pelde ū denskritumā neaprobež ojas tikai ar 2h laivu braucienu, bet gan ilgu gaidī š anu, kamē r visi tū risti bū s savā kti, un 15 min. peldē ties atklā tā jū rā . Ekskursijas aģ entū rā s pa pilsē tu ir lē tā kas, tač u piemē rotas tikai tiem, kas labi runā angļ u valodā . Raftings, qvard-safari sevi attaisno par visiem 100 - emocijā m un jū ras priekiem (pilsē tā izmaksas vienā das)! ! ! DEDEMAN akvaparks ir diezgan vā jš , ir daudz slidkalniņ u, bet nav nekā du ekstrē mu, lai gan teritorija ir pā rsteidzoš a, ir daudz forš u fotoattē lu. Gids par ekskursiju piedā vā.50 dolā rus, braukš ana asmomu mikroautobusā un biļ etes iegā de maksā.25 dolā rus.
Ekskursijas pa senajā m pilsē tā m ir labas ar gidiem.
Kopumā man ļ oti patika, bet ar nedē ļ u nepietika! Labas lietas nekad nepietiek)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu