Antalya Adonis Hotel 5*– Atsauksmes

76
Novērtējums 6.710
№34 viesnīcas reitingā Antālija
7.3 Numurs
6.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.4 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz klints pie jūras Antālijā. Uzcelta 1995. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Sastāv no vienas 13 stāvu ēkas (4 lifti). Viesnīca ir piemērota tūristiem, kuri dod priekšroku atpūtai pilsētas infrastruktūras tuvumā, ģimenes atpūtai un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Milzī gs lū gums tiem, kas rakstī s atsauksmes par š o viesnī cu, DUBULTOT Š O FRĀ ZI. AR MAZIEM BĒ RNIEM UZ VIESNĪ CU DOT NEVAR!! ! Atpū š amies š ajā viesnī cā no 12.10. 21 lī dz 19.10. 21 Uzreiz jā saka, ka uz š o viesnī cu LABĀ K NEDOT PAR NAUDU: 1. … Tomēr ▾ Milzī gs lū gums tiem, kas rakstī s atsauksmes par š o viesnī cu, DUBULTOT Š O FRĀ ZI.
AR MAZIEM BĒ RNIEM UZ VIESNĪ CU DOT NEVAR!! !
Atpū š amies š ajā viesnī cā no 12.10. 21 lī dz 19.10. 21
Uzreiz jā saka, ka uz š o viesnī cu LABĀ K NEDOT PAR NAUDU:
1. CILVĒ KI AR BĒ RNIEM, jo ieeja jū rā pie viesnī cas ir tikai lielā dziļ umā . Un pusaudž iem š eit ir ļ oti garlaicī gi, jo gandrī z nav interneta.
2. CILVĒ KI AR LOKOMOTĀ RA DAĻ Ā M PROBLĒ MAS. Teritorijā un pludmalē ir DAUDZ STĀ VU SOĻ U.
3. CILVĒ KI AR KOORDINĀ CIJAS PROBLĒ MĀ M. Jebkurš ceļ ojums uz pludmali var bū t pē dē jais š ajā dzī vē .
4. MĪ LĒ TĀ JI DZERT UN IZKLAIDOTIES.
Iemesls ir norā dī ts 3. punktā .
5. CILVĒ KI, KAS NEPRĀ T PELDĒ T UN BAILES NO DZĪ LĒ M. Mē s veicā m mini izmeklē š anu. Dziļ ums pie ieejas jū rā ir vismaz 5 metri.
Visi pā rē jie - laipni lū gti.
Viesnī cā ir daudz atkā rtotu viesu, jo unikā lā ieieš ana atklā tā jū rā , neparasti skaistā pludmales daba, ē rta, atmosfē ras zona, lielisks serviss, ļ oti draudzī gs personā ls un izcils ē diens, kā arī tā s atraš anā s vieta pilsē tā , DARI VIŅ U LIETAS.
Es viņ us lieliski saprotu.
Viņ a pati pē c viņ u lū guma sū tī ja viņ am tos paš us tū ristus 10 reizes.
Es pati labprā t pie tā atgrieztos.
No mī nusiem:
1. Varē tu jau atjaunot, bet tas nav kritiski.
Viss krā sots un ļ oti tī rs.
Gultas ar parastiem matrač iem.
2. Ē dieni restorā nā nav parakstī ti. Man kā veģ etā rietei bija jā veic papildu izmeklē š anas par gaļ as klā tbū tni konkrē tajā ē dienā .
3. Pludmalē ne vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jo attiecī gi uzvedas viesnī cas viesi, gandrī z visi krievi. Tas ir, viņ i aizņ em sauļ oš anā s krē slus, bet tajā paš ā laikā viņ i fiziski neatrodas pludmalē .
Meita saka: "Mammu, kad viņ i beigs bū t tik alkatī gi? "
Kā da var bū t atbilde uz š o jautā jumu?
Man š ķ iet, ka nekad, tikai tad, kad š ī paaudze fiziski izmirs.
4. Internets ir bezmaksas tikai vestibilā un darbojas ļ oti slikti.
Tiek ielā dē ti tikai sociā lie mediji. tī kliem.
Man vajadzē ja noskatī ties mā cī bu video.
Es to darī ju naktī , kamē r reģ istratū rā neviena nebija.
5. Ļ oti cieti spilveni. Es nevarē ju uz tiem aizmigt. Viņ a gulē ja viena pati, kempingā .
Dzirdamī ba istabā s: istabā s kaimiņ us nedzirdē jā m, bet tualetes telpā var dzirdē t katru vā rdu.
Viesnī ca neizklaidē viesus, tā pē c tā ir piemē rota tikai tiem, kuri labprā t izklaidē jas Antā lijas pilsē tā .
Mē s devā mies uz vecpilsē tu.
30 minū š u gā jiens.
Tas ir tik daudzpusī gs un krā š ņ s, ka to var apmeklē t bezgalī gi.
Blakus viesnī cai visi iespē jamie lielveikali, bankas, veikali, tirdzniecī bas centri.
Tuvumā atrodas arī vairā ki parki, kur dī ķ os mī t bruņ urupuč i, zivis un daž ā di augi.
Es domā ju, ka š ajā pilsē tā nekad nevar bū t garlaicī gi.
Mē s lejupielā dē jā m Antā lijas bezsaistes karti un izstaigā jā m pilsē tu visos virzienos.
Vē l divi vā rdi par droš ī bu pret COVID: visur ir veikti pasā kumi, dezinfekcijas lī dzekļ i vienmē r ir pilni, sabiedriskā s vietas pastā vī gi tiek dezinficē tas.
Ja viesnī cā notiek kā zas, tad eja visur bū s slē gta. Plā nojiet š o vakaru ā rā .
Vispā r, ja viesnī ca ir domā ta jums, lai tikai pā rnakš ņ otu un paē stu, tad viss ir lī menī , varat doties uz š o viesnī cu.
аватар Dmitrijkac73
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī ga viesnī ca. Pirmais un skumjā kais ir tas, ka viesnī cas teritorijā pastā vī gi tiek rī kotas kā zas. No septiņ ā m dienā m mē s kā zas novē rojā m piecas dienas. Š O kā zu mī nuss ir tas, ka tu atnā c atpū sties, bet to nevarē si izdarī t, jo kā zas sā kas 18:00 un ilgst lī dz 24:00. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca. Pirmais un skumjā kais ir tas, ka viesnī cas teritorijā pastā vī gi tiek rī kotas kā zas. No septiņ ā m dienā m mē s kā zas novē rojā m piecas dienas. Š O kā zu mī nuss ir tas, ka tu atnā c atpū sties, bet to nevarē si izdarī t, jo kā zas sā kas 18:00 un ilgst lī dz 24:00. Telpā var dzirdē t visas darbī bas pat ar aizvē rtiem logiem. Visa š ī darbī ba notiek pie baseina pulksten 16:00, atpū tnieki tiek lū gti atbrī vot galdiņ us un nosū tī t tos uz citu terasi. Jū su brī vdienu rezultā ts ir no 08:00 lī dz 16:00. Trokš ņ a izolā cijas telpā s gandrī z nav. Sauļ oš anā s krē slu pie baseina un pludmalē ļ oti trū kst. Lai trenē tu bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, jums jā skrien pulksten 7:00. Izklaide uz vietas 0. Personā ls nav draudzī gs. Istabas uzkopš ana ir š ausmī ga. Neviens netī ra gultu, neviens nemaina grī du. Istabā pē c pastā vī gas tī rī š anas kā dam citam matiem. Dvieļ i atnesa netī rus notraipī tus gadī jumus, kad atnesa saplē stu dvieli. Ē diens tā ds pats un nav garš ī gs. Ē damistabā vienmē r nav vietas, jā gaida, kamē r kā ds atbrī vos vietu. Kopumā , ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, Adonis jums palī dzē s. Viesnī ca ne vairā k kā.3.
аватар Carmel
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī ir sava veida zvaigzne, nevis viesnī ca. Uz š ejieni vari doties, ja neesi bijis ā rzemē s, un tev nav ī paš u prasī bu, tu esi Ļ OTI nepretenciozs un pievē rsi acis uz jebkā diem trū kumiem un konfliktiem. Uzreiz jā saka: esam no Sanktpē terburgas, Turcijā jau 6. … Tomēr ▾ Š ī ir sava veida zvaigzne, nevis viesnī ca. Uz š ejieni vari doties, ja neesi bijis ā rzemē s, un tev nav ī paš u prasī bu, tu esi Ļ OTI nepretenciozs un pievē rsi acis uz jebkā diem trū kumiem un konfliktiem. Uzreiz jā saka: esam no Sanktpē terburgas, Turcijā jau 6. reizi, vienmē r braucam uz daž ā diem pieciniekiem (nevis Rixos utt. ). Krievi viesnī cā satiek retumu, ja ir, tad visticamā k ne Maskavu un Pē terburgu. 90% procenti ir ukraiņ i, ir kazahi un burtiski pā ris turki/vā cu turki. Lū dzu, uzmanī gi izlasiet visu manu pā rskatu un izdariet savus secinā jumus.
Plusi:
- tī ra silta jū ra (bet tas nav viesnī cas nopelns)
- labs EFES alus
Mī nusi:
- 8:10 no rī ta VISI sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, pludmale tiek atvē rta 8:00 (pirms š ī laika nolaiš anā s ir pie pils). Cilvē ki sē ž uz maziem galdiņ iem, kas stā v starp sauļ oš anā s krē sliem. Trī s cilvē ki / pieci cilvē ki tur nolika savas mantas. Viņ i ņ em no sauļ oš anā s krē sliem matrač us, kurus arī tu nevari vienkā rš i paņ emt, noliek uz koka grī das, akmeņ iem, ap ledusskapjiem, lai vismaz kaut kur ielī st! Kā patī k: nokā p pa kā pnē m uz pludmali, saproti, ka nav kur apgulties un atkal augš ā ? IR 8:00!!! !
- "Aprū pē tā js" pludmalē staigā š urpu turpu, viņ š pat nav glā bē js, viņ š vienkā rš i vazā jas, sā k kliegt, ja nolemjat no kaut kurienes vilkt solā riju. Mums bija konfliktsituā cija: viņ š sā ka grū stī ties (!! ! ), kad gribē jā m paņ emt sauļ oš anā s krē slu. Rezultā tā devā mies uz reģ istratū ru, lai sazvanī tu viesnī cas vadī tā ju un uzrakstī tu sū dzī bu, un mums atbildē ja, ka viņ š nekad nenā ks, jo viņ am ir vienalga, kas un kam š eit nepatī k. Atcerieties: jū s nekad neredzē sit vadī tā ju. Mans padoms: sazinieties ar savu pā rstā vi (Aneks, paldies, ka esat), un uzņ ē mums sā k izdarī t spiedienu uz administrā ciju. Tikai bū t saš utumam un kaut ko teikt viesnī cas personā lam ir NEZĒ JĪ GI. Sū dzī bas tikai rakstiski.
- Nobrauciens lī dz jū rai (kā pnē m) tika veikts caur vienu vietu, varē ja normā li izveidot (ja nedraudzē jies ar fizisku baru, 3 gadus rā posi pa jū ru ar elpas trū kumu; ir lifts , bet uz augš u un uz leju pē c tam, kad tas joprojā m ir kā jā m) . No rī ta vē l pacieš ams, bet karstumā (+43 grā di) kā ds iet bojā .
- Kā du dienu 8 no rī ta konstatē jā m, ka uz kā pnē m uz pontona, kas ved uz jū ru, NAV NEVIENA SOĻ A, ir jā sper liels solis, lai nokā ptu. Par to izstā stī ja “kopē jam”, pielika pie kaut kā diem puņ ķ iem (nemetinā ja! ), pē c pusstundas SOLIS ATKAL NOKRITA! ! ! Nā kamajā dienā VĒ LIENS SOLIS neizdevā s.
- Pludmalē nav bā ra, jums ir jā kā pj atpakaļ ar liftu, lai kaut ko uzņ emtu, tad ar to jā kā pj lejā un tad augš ā pa kā pnē m.
– Vispā r personā ls ir nedraudzī gs, nedraudzī gs. Istabenes koridorā nesasveicinā s, neviens nesteidzas risinā t tavas problē mas.
- Mums bija istaba ar 1 lielu gultu + sā nu gultu. Pieliktā patiesī bā ir gultiņ a, no kuras mū su ģ imene izkrita : )) Labā angļ u valodā prasī jā m nomaiņ u, un nomainī ja, paldies Dievam. Bet, kad izgā jā m no istabas, pirmā lieta, ko kalpone atskrē ja un pā rģ ē rbā s atpakaļ uz saliekamo gultu. Jū su komforts Adonisā nevienu neinteresē .
- Personā ls runā Ļ OTI SLIBĪ GI krieviski, pat reģ istratū rā ! Viņ u vā rdu kopums "alus, sula, dvielis" un tā tā lā k. Es runā ju 4 valodā s, tā pē c viss bija lieliski, bet, ja jū s nerunā jat angliski un jums patieš ā m kaut kas jā jautā , bū s ļ oti grū ti atrisinā t kā du problē mu. Starp citu, viņ i ļ oti slikti runā angliski, bet krievu valoda kopumā ir katastrofa.
- Restorā nā dzē rieni jā ņ em bā rā (tas atrodas restorā na galā ). Principā nav problē ma, bet vakariņ u laikā veidojas milzī ga rinda: ir 1-2 bā rmeņ i, un viņ i nesteidzas. Restorā nā ir maz galdiņ u, un daudzi sē ž KORIDORĀ PIE KĀ PĒ M. No turienes ir patieš ā m neē rti vilkt kafiju cauri visam restorā nam un pē c tam uz savu vietu. Restorā ns ir kā ē dnī ca. Cilvē ki, kas raksta slavinoš as atsauksmes, jū s acī mredzot neē dā t pusdienas koridorā )) Jau pulksten 19:20 vietu nav, ja tas ir. Ir tā di cilvē ki, kas stā v ar savu š ķ ī vi virs tevis (vai pat noliek to uz galda), lai tu ā trā k pabeigtu maltī ti un atbrī votu viņ iem vietu.
- Ja tu vakariņ oji pulksten 19:00 un pulksten 19:40-20:00 vē lē jies iedzert kafiju vai ko citu bā rā , vari to izdarī t. Vienī gais bā rs pie baseina ir atvē rts no 20:30, uz to no restorā na nā k bā rmenis. Atnā cā m agrā k, bet nebija kur apsē sties. Visi galdi pie baseina ir lipī gi, uz tiem krū zes, grī da lipī ga, neviens netī ra. Meklē jā m salvetes (tā s nav pie galdiem), LAI TĪ RĪ T GALDU. Varbū t viesiem vispā r vajadzē tu iztī rī t savas istabas un mazgā t grī das vestibilā ? Bā rmenis ļ oti slikti noslaucī ja tukš os galdus (par š ķ ietamī bu), bet, ja tu apsē dies pie netī ra galda, tad viņ š tevi nepamanī ja.
– Ļ oti biež i restorā nā uz galda nebija pietiekami daudz galda piederumu. Tas ir, aploksnē bija viena dakš a, bet nebija naž a. Tas nozī mē , ka kā ds no turienes paņ ē ma nazi, un jū s nemainī jā t instrumentus. Tieš ā m? Covid laikā , sveiki!
- Bū s jautri, vai esi gatavs? Ieejam liftā , nospiež am 9. stā vu. Izkā pjam no lifta, ejam uz istabu, noliekam karti, viss strā dā , un saprotam, ka š is ir 7 stā vs! ! ! MĒ S NEJAUŠ I ATVĒ RĀ M CITU NUMURU AR MŪ SU KARTI. TAS VAI KARTE ATVĒ R JEBKURU NUMURU??? ?
- Pā rtikai: parasti vista/tī tara gaļ a, rī si, kartupeļ i, makaroni. Es nevaru teikt, ka viss ir pā rsteidzoš i garš ī gs, bet vismaz viņ i to nesaindē ja, paldies Dievam. Brokastī s nav ko ē st: reizi nedē ļ ā taisa omleti, reizi taisa arī pankū kas, biezpiena nav, cukurotie jogurti ir briesmī gi. Sulas parastajā izpratnē nav, tā s ir kaut kā das atš ķ aidī tas limonā des, daž as ir tikai ū dens. Deserti ir absolū ti vienā di un bez garš as. No augļ iem: arbū zs, melone, vī nogas, apelsī ni, ā boli, plū mes. Arbū zs ļ oti biež i bija BALTS. Pā rim nav nekā , veselī ga pā rtika nav redzama. Viesnī ca nav paredzē ta bē rniem, bet retos izņ ē mumos viņ i š eit ir. Ar ko jū s viņ us barojat? Pieauguš ajiem š eit nav daudz.
- MAKSĀ TS SALDĒ JUMS (nopietni? )
- Wifi: apskauj un raudi. Strā dā tikai vestibilā , var sū tī t ziņ u/iet uz inst hours 6-7-8 no rī ta (tad internets mirst uz visu dienu). Pat nesapņ ojiet par videozvaniem, stā stu skatī š anos Instagram. Pē rciet internetu 2021.  gada pieciniekā : nopietni?
- Lifti viesnī cā : joks joprojā m ir tas pats. Var pagaidī t 10 minū tes, jā skrien no viena lifta uz otru (tā di ir 4), tas apstā sies KATRU stā vu (ir 10 + vestibils, restorā ns, spa).
- NEKUR NAV NOSACĪ JUMA, IZŅ EMOT ISTABU. Restorā nā ir karsts, liftā ir karsts, vestibilā ir karsts. Izmirkusi sviedros.
– Tie, kas raksta, ka š eit ir animā cija, vai jū s runā jat par mū ziku no kolonnas pludmalē ? Tas ir viss! Mū zika pā rsvarā ir turku, kas zadolbala reģ ionā . To nav iespē jams klausī ties 10 dienas no rī ta lī dz vakaram. Nesaprotu ko te jaunatne dara. ANIMĀ CIJAS VISPĀ R NAV.
- KĀ ZAS! Paskaties, es pat nezinu, kā to komentē t. Uzturē š anā s laikā mums bija 3 kā zas pē c kā rtas. Teritorija ir niecī ga, tā pē c viņ i bloķ ē teritoriju pie baseina un jū ras, un mē s visi stā vam virsū un skatā mies cauri bā riem. Kuram nopietni rū p citu cilvē ku kā zas? Ok, vienu reizi var paskatī ties, bet 3 dienas pē c kā rtas? Mū zika no skaļ ruņ iem kliedz lī dz vienam naktī . Menedž eris saka, ka viņ am ir vienalga, par ko tū risti ir neapmierinā ti, piemē ram, mē s maksā jam santī mus, un kā zas ir labi ienā kumi. Viesi staigā pa visu teritoriju, un š ķ iet, ka jū s š eit nemaz neatpū š aties. Viss, kas jums ir pieejams, ir 1 bā rs ar ierobež otu galdu skaitu. 16:30 sā k gatavoties kā zā m, klā j galdus, un jau ir neē rti. Peldē ties baseinā var lī dz pulksten 19.00. Pludmale tiek slē gta pulksten 20.
- VIENA ligzda istabā (otrā nedarbojā s). Mē s esam 3 cilvē ki, katrs ar 2 sī krī kiem. Lieliski))) Vannas istabā nav kontaktligzdas, tā pē c aizmirstiet par lokš ķ ē rē m un skuvekļ iem.
- Kondicionierim nav pults, tikai 1 rež ī ms (+16 grā di), naktī var nomirt no aukstuma.
Varat rakstī t tik daudz, cik vē laties, piemē ram, “Mē s saņ ē mā m to, par ko samaksā jā m”. Klausieties, pirmkā rt, es nedomā ju, ka 17.000 rubļ u par trim ir par maz. Otrkā rt, jā , ē diena daudzveidī ba, elegantas telpas var nebū t, bet kā ar vienkā rš iem sanitā rajiem standartiem? Lai kā da bū tu viesnī ca, viņ iem jā noslauka galdi, jā izklā j tehnika, jā maina gultas veļ a (10 dienā s tā nav mainī ta pat reizi). Vispā r š ajā viesnī cā visi gribē ja tevi noš ķ audī t. Ņ ē mā m ekskursijas, lai nesē dē tu.
аватар Olga226232
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Plusi: - Skati. - Tī ra un klusa istaba, gulē ju bez pamoš anā s. - Kvalitatī vs hammam. - Skaidra jū ra, lifts. - Atpū ta bez problē mā m. Mī nusi: - Internets tikai vestibilā , teritorijā par USD 3 dienā. - Neadekvā tais Omā rs, kurš iemeta bulciņ as jū rā , patī k barot zivis. … Tomēr ▾ Plusi:
- Skati.
- Tī ra un klusa istaba, gulē ju bez pamoš anā s.
- Kvalitatī vs hammam.
- Skaidra jū ra, lifts.
- Atpū ta bez problē mā m.
Mī nusi:
- Internets tikai vestibilā , teritorijā par USD 3 dienā.
- Neadekvā tais Omā rs, kurš iemeta bulciņ as jū rā , patī k barot zivis. Bet ne uz cilvē ku galvā m!
- piekļ uve pludmalei ir slē gta no pulksten 20 lī dz 8.
– Vismaz vienu, kaut kā par maz. Bet mē s esam pilsē tā , netā lu no Starbucks, restorā niem, McDonald's. Ir kur pastaigā ties.
Ar kā jā m lī dz ū denskritumam nesasniegsiet, augstā kais - lī dz parkam. Paņ em taksi.
Vispā r labi atpū ties, daudz zī lē š anas. Kā zas bija divas reizes, no 20 lī dz 23, bija pat interesanti pā rsteigt. Bija arī animā cija. Bē rnu ir maz.
Номер на двох, 119 Вид з бару, який чомусь закритий)
аватар irunka33333
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesaprotu cilvē kus, kuri raksta: "kā izrā dī jā s ar bē rniem nav iespē jams, ar vestibulā ro nojumi nav iespē jams" utt. Neinteresē viesnī cu bildes, atsauksmes .....??? Bijā m kopā ar mī ļ oto, man personī gi viss patika. Pludmale man ir lieliska, iespē jams, tā pē c viņ i izvē lē jā s š o viesnī cu, jo saprata, ka pludmalē bē rnu nebū s. … Tomēr ▾ Nesaprotu cilvē kus, kuri raksta: "kā izrā dī jā s ar bē rniem nav iespē jams, ar vestibulā ro nojumi nav iespē jams" utt. Neinteresē viesnī cu bildes, atsauksmes .....???

Bijā m kopā ar mī ļ oto, man personī gi viss patika.
Pludmale man ir lieliska, iespē jams, tā pē c viņ i izvē lē jā s š o viesnī cu, jo saprata, ka pludmalē bē rnu nebū s. Klusums, miers un mū zika...Manā dupš ā , ausī s vai gultā nebija smilš u. Tu uzreiz ieej jū rā - burbulis. Uz pludmali stā vo pakā pienu rē ķ ina ....nekad no tiem nenokā pu - lifts vienmē r darbojā s.
Atraš anā s vieta - arī izvē lē jā s š o viesnī cu, jo no lidostas nav jā brauc stundā m ilgi, tā var teikt Antā lijas centrā . Pastaigas attā lumā visi apskates objekti, lai arī braucot ar taksometru, par š o attā lumu maksā ja ļ oti maz. Lejas Dudenas ū denskritums ir neticams!
Ē dieni, dzē rieni - manuprā t, viss ir vā ja piecinieka lī menī , gardumi varbū t arī nebija, bet viss ir gana garš ī gs un daudzveidī gs.
Alkohols – ko jū s vē laties no Al piedā vā tajiem vietē jiem dzē rieniem? Salī dzinot ar Ē ģ ipti, turku alkohols ir diezgan piemē rots lietoš anai : -)
Kā zas teritorijā - jā , bija divas, bet tas mums netraucē ja, ir vakars, š ajā laikā var doties pastaigā pa pilsē tu.
Mē s ieguvā m sā nu istabu, ar skatu uz jū ru un ielu. Istabas diezgan normā las, tī ras un plaš as, kā jau diviem, tī rī tas katru dienu, lai gan gandrī z katru dienu atstā jā m pa dolā ru.
Man vienī gā s viesnī cas š ausmas - tie ir LIFTĀ RI! Viesi spiež visus č etrus uzreiz, gaidot, kurš atbrauks ā trā k. Dzī vojā m 9 stā vā tā kā , tas ir š ausmī gi, lifts katrā stā vā apstā jā s, ooooo, cik ilgi pagā ja))), lī dz nolē mā m braukt ar istabenes liftiem, tie ir nedaudz bailī gi, bet jū s ā tri nokļ ū t galamē rķ ī.

Kopumā ar pā rē jo biju pilnī bā apmierinā ts. Cietie astoņ i — ļ oti labi! (atskaitot zvaigzni par liftiem un alkoholu).
Vai viņ a brauktu vē lreiz, bez bē rniem? - Noteikti!
аватар kibragimoff
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturs Virtuve absolū ti nevelk 5 zvaigznes. Tie paš i ē dieni 10 dienu atpū tai. Nav daudzveidī bas! Gaļ a pastā vī gi ir sausa, makaroni pā rvā rī ti, deserti visi vienā di, lai gan izskatā s savā dā k. 2 veidu gaļ a, daž reiz zivis, frī no piedevā m, kas beidzā s 5. … Tomēr ▾ Uzturs
Virtuve absolū ti nevelk 5 zvaigznes. Tie paš i ē dieni 10 dienu atpū tai. Nav daudzveidī bas! Gaļ a pastā vī gi ir sausa, makaroni pā rvā rī ti, deserti visi vienā di, lai gan izskatā s savā dā k. 2 veidu gaļ a, daž reiz zivis, frī no piedevā m, kas beidzā s 5. atpū tas dienā , un mē s to vairs neredzē jā m, makaroni, rī si.
Alkohols
Tikai 5 veidu alkoholiskie dzē rieni: alus (nav slikts), sarkanvī ns; balts (ļ oti skā bs, nav iespē jams dzert), degvī ns, dž ins un raki. Kokteiļ i ir jā gatavo no iepriekš minē tā spirta. Bā rmenes meitene vienmē r ir ar neapmierinā tu seju, rupjš pret atpū tniekiem.
Istabas
Numuri ir mazi, bet tī ri un ē rti.
Viesnī ca
Personā la absolū ti nepietiek. Tā pat viņ š vispā r nav apmā cī ts etiķ etē un nav spē jī gs runā t. Viņ i zina tikai turku valodu.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza. Cilvē kiem restorā nā nav pietiekami daudz vietas, ja viņ iem nebija laika ieņ emt galdiņ u pirmajā s 5 minū tē s pē c atvē rš anas, viņ iem bija jā gaida 15-20 minū tes, lai galdiņ š atbrī votos. Ir atvē rts tikai 1 bā rs, kas tiek slē gts pusdienu un vakariņ u laikā , tā pē c arī pie bā ra ir milzī gas rindas. Liftu sistē ma ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Visai viesnī cai 4 lifti, kas strā dā š ausmī gi. Lifts daž reiz bija jā gaida 15 minū tes. Lielā kais pā rsteigums bija tas, ka nelielajā viesnī cas teritorijā kā zas tiek rī kotas gandrī z katru otro dienu, visa teritorija ir slē gta un atpū tniekiem paliek neliels gabaliņ š ar bā ru un galdiņ iem.
Nevienam neiesakā m doties uz š o viesnī cu.
Свадьба в отеле
аватар cipherxander
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ceru, ka spē š u kā du izglā bt no ceļ ojuma uz š o viesnī cu. Neskatoties uz viesnī cas labo atraš anā s vietu, tas ir briesmī gi gandrī z visā . Tas nav 5 *, tā lu. Maksimā lais vidē jais 3. 1) Uzturs Pā ris gaļ as veidi, daž reiz zivis, kartupeļ i, makaroni, sautē ti dā rzeņ i no piedevā m. … Tomēr ▾ Ceru, ka spē š u kā du izglā bt no ceļ ojuma uz š o viesnī cu.
Neskatoties uz viesnī cas labo atraš anā s vietu, tas ir briesmī gi gandrī z visā . Tas nav 5 *, tā lu. Maksimā lais vidē jais 3.
1) Uzturs
Pā ris gaļ as veidi, daž reiz zivis, kartupeļ i, makaroni, sautē ti dā rzeņ i no piedevā m. Vienkā rš ā kie salā ti, deserti un augļ i. Jū s varat ē st, bet š ī nav 5 * viesnī cas ē dienkarte.
2) Alkohols
Viņ š ir briesmī gs. Alus, degvī ns, vē ž i, vī ns (kuru nav iespē jams dzert), dž ins. Tas ir viss. Bez kokteiļ iem.
3) Istabas
Tī rs, bet mazs un nav pietiekami daudz izeju.
4) Apkope
Š eit sā kas elle. Pirmajā ieraš anā s dienā viņ i izsniedza vienu glā zi katrai rokai, pē c apmeklē tā ju sū dzī bā m viņ i sā ka izdalī t 2. Darbinieku ir maz, un viņ i par jums nerū p. Bā rmenis var mierī gi izturē ties pret apmeklē tā jiem. Ir atvē rts tikai viens bā rs, un tas ir slē gts brokastu/pusdienu/vakariņ u laikā . Kafijas automā tu nav. Lai iedzertu kafiju, jā stā v milzu rindā . Ir maz galdu, var bū t neiespē jami ieņ emt vietu ē damistabā . Nav iespē jams arī vē lu vakarā apsē sties un iedzert alu, ja vien jū s nesaņ emat galdiņ u pulksten 21.00. 00:30 tiek izslē gtas gaismas un jā sē ž tumsā . Katru dienu nā cā s veikalā pirkt alkoholu, jo. Rindā pē c alus var nostā vē t 15-20 minū tes.
Mū zika ir pretī ga, darbinieki nedzirdē ja par spotify atskaņ oš anas sarakstiem. Katru vakaru tas pats nož ē lojamais krievu pops. Lifti ir briesmī gi, var pagaidī t 10 minū tes, lai uzkā ptu uz savu istabu. Personā ls ir rupjš un neatrisina problē mas. Manā priekš ā bā rmenis iemeta apmeklē tā jai apakš tasī ti un tasi verdoš a ū dens par saš utumu, ka nav zaļ ā s tē jas. Š ī s viesnī cas maksimā lā cena ir 250 USD. uz cilvē ku nedē ļ ā , ne vairā k. Joprojā m neiesaku š o viesnī cu! Pat par tā du naudu. Godī gi sakot, es nesaprotu, kā var likt 4-5 *.
Ceru, ka kā ds atteiksies no ceļ ojuma uz š o viesnī cu, pateicoties manai atsauksmei.
аватар alexandvoloshin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atgriezā s vakar pē cpusdienā pē c 8 nakš u uzturē š anā s š ajā viesnī cā . No labā s puses - skaists skats uz jū ru, kalniem. Viesnī cas atraš anā s vieta arī laba - tuvumā ir taksometri, ē rti sasniedzams transports un pilsē ta. … Tomēr ▾ Atgriezā s vakar pē cpusdienā pē c 8 nakš u uzturē š anā s š ajā viesnī cā .
No labā s puses - skaists skats uz jū ru, kalniem. Viesnī cas atraš anā s vieta arī laba - tuvumā ir taksometri, ē rti sasniedzams transports un pilsē ta.
No normā las - istabiņ as mazas, bet tī ras, pat sā nskats uz jū ru bija. Tajā paš ā laikā vannas istabā skaņ as izolā cijas pamatā nav - jū s varat dzirdē t, par ko cilvē ki runā blakus esoš ā s istabas vannas istabā .
Viss pā rē jais ir vai nu slikti, vai ne pā rā k labi - viesnī ca pat netuvojas 5k - 3+, iespē jams (rakstu 5k, jo ceļ ojumu aģ entū rā s un servisos, piemē ram, tripadvisor utt. , tiek pozicionē ts kā.5k).
Ē dieni - bez daž ā dī bas - 2 veidu vista, 1 makaroni, 1 kartupelis, 1 dā rzeņ u saute, 1 veids zivs. Vakarā + 1 veida tī tara vai + 1 veida liellopa gaļ a. Un tā plus vai mī nus katru dienu. Pusdienā s uzkodas - 1 dienu sviestmaizes ar to nelabo desu, 1 dienu burgeri, 1 dienu kukurū za, pā rē jā s dienā s tikai daž i saldumi un bulciņ as (kas acī mredzot palika pā ri no pusdienā m). Vakarā neviens grilu necep priekš ā - viss jau gatavs. Tas ir 3-ki ē diens, pat ne 4-ki.
Bā rs - teritorijā vispā r ir 3, bet vienmē r strā dā tikai 1. Tajā paš ā laikā , piemē ram, baseina bā rs aizveras pusdienā s un darbojas tikai bā rs ē damzā lē - neko tā du neesmu redzē jis. Cik reiž u atnā kat uz bā ru pē c dzē rieniem, un tur ir zī me - 15 minū š u pā rtraukums - es pat nevaru saskaitī t. Tajā paš ā laikā nav iespē jams pagatavot sev kafiju vai pat izliet to UPI sulas - viesnī cas teritorijā nav tirdzniecī bas automā tu, ir tikai bā rs. Pirmajā dienā bā rmenis negribē ja dot rokā s vairā k par 1 glā zi, un uz pontona pie jū ras nav neviena stieņ a, tā pē c bija nepā rtraukti jā iet ar sievu pē c dzē rieniem, braucot ar liftu. Kad daudzi sā ka zvē rē t, viņ i sā ka dot 2 glā zes. Ir augļ u ledus - tas nav slikti. Vī nu dzert nevar, alus ir normā ls, no stipra - š ņ abis, raki un dž ins. Viss. Tas nemaz nav 5k no vā rda.
Baseins mazs, ir 1 slidkalniņ š , nekas ī paš s. Sauļ oš anā s krē slu ir ļ oti maz, viss vienmē r ir aizņ emts.
Jū ra - tikai no pontona, 1 ieeja, biež i viļ ņ i. Pontona otrā daļ a ir sabrukusi, un neviens to netaisā s labot. Ē nā to ir ā rkā rtī gi grū ti atrast - nojume ir maza, lietussargus nez kā pē c neviens nepiegā dā . Bū s brī nums atrast sauļ oš anā s krē slus pat saulē . 1. dienā pat bija situā cija, ka pilnī gi viss bija aizņ emts gan pie baseina, gan pie jū ras - palū dza darbiniekiem atnest vē l sauļ oš anā s krē slus, un viņ i paraustī ja plecus - vairs ne.
Pikants papildinā jums - sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti ar dvieļ iem jau pirms brokastī m, tie ir tukš i vairā kas stundas un darbinieki neko nedara.
Acī mredzot neviens nav dzirdē jis par gaisa kondicionieriem ē damistabā vai arī viņ i netiek galā . +40 ā rā! ! ! grā di, un ē damistabā ir tik karsts, ka tu vienkā rš i sē di un svī sti, kamē r ē d.
Lifti ir atseviš ķ a dziesma - viņ u izsaukumā nav nekā das loģ ikas, tie ir lē ni un daž reiz tu gaidi 10+ minū tes, lai tikai tiktu augš ā uz istabu (un ē kā ir 10 stā vi + vestibils, restorā ns, hammam - jū s nevarat skriet ar kā jā m). 1. dienā dienas laikā sabojā jā s 2 no 4 liftiem un nedarbojā s lī dz nā kamā s dienas vakaram. Tas bija jautri.
Vakarā var sē sties pie galda, bet jā pasteidzas, citā di nebū s vietas un tajā paš ā laikā daudz vietas ir tukš as. Ja jautā jums ir covid, tad kā pē c tabulas grupā s atrodas tuvu viena otrai, un pā rē jā vieta ir tukš a.
Katastrofā li trū kst darbinieku un tā pē c papildus rodas daž ā das problē mas, piemē ram, tikai 1 bā ra darbī ba vienā reizē un pastā vī gie pā rtraukumi 15 minū š u garumā .
Turklā t viņ i vairumā vietu izslē dz gaismu pusstundu pē c bā ra slē gš anas (un tas tiek slē gts 23:00), un nav pat ē rti sē dē t un spē lē t, piemē ram, galda spē les ar draugiem pie galda. Viesnī ca ietaupa uz visu.
Bet ja tu saki - tas ir pilsē tas budž ets 5k, tad es tev atbildē š u, jo sazinā jos ar vairā kiem cilvē kiem no daž ā dā m valstī m, kuri par š o viesnī cu par 9 naktī m samaksā ja par 2.1500 dolā riem. Par laimi mums paveicā s un samaksā jā m daudz mazā k, bet viesnī ca pat nav š ī s naudas vē rta. Neiesaku.
аватар d.v.barannik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Istaba: tī ra, gaiš a, nav nokauta, skats ļ oti skaists uz jū ru, ja nav miglas, tad arī uz kalniem. Uz ķ ermeņ iem nav krievu/ukraiņ u kanā lu, lī ķ u kvalitā te ir lī dzvē rtī ga tam, ko vecmā miņ as skatī jā s caur lampu televizoru. … Tomēr ▾ 1. Istaba: tī ra, gaiš a, nav nokauta, skats ļ oti skaists uz jū ru, ja nav miglas, tad arī uz kalniem. Uz ķ ermeņ iem nav krievu/ukraiņ u kanā lu, lī ķ u kvalitā te ir lī dzvē rtī ga tam, ko vecmā miņ as skatī jā s caur lampu televizoru.
2. Ē diens: viena liela vilš anā s. Braucā m brokastī s tuvē jos restorā nos, reizē m var pavakariņ ot vai papusdienot viesnī cā , bet katru dienu viens un tas pats ē diens pusdienā s un vakariņ ā s jau 3dien kļ uva garlaicī gi. Gaļ a sausa, salā ti viens no otra neatš ķ iras, deserti baigi, kā dreiz deva garš ī gas tartletes, visas pā rē jā s dienas bija ž elejkū kas. Pat ekskursijā s ē diens bija garš ī gā ks.
3. Pludmale: nav, ja dodaties uz pludmales brī vdienā m, tad uz nepareizo adresi, vietas zem nojumes aizņ em tieš i pirms brokastī m, nojume ir ļ oti maza, labi, ja jū s gulē jat uz betona sauļ oš anā s krē sliem zem degoš as saules , bet, visticamā k, jums to pat nepietiks
4. Lifts: lasī jā m atsauksmi par "ē rto liftu sistē mu" un katru reizi, kad to atcerē jā mies, kad 20 minū tes gaidī jā m liftu, lai nokļ ū tu istabā vai nokā ptu lejā uz vestibilu, pē dē jā s dienā s jau ir bijusi histē rija smiekli no š ī s "mega-ē rtā s" sistē mas
5. Internets: bezmaksas vestibilā , kas neko neuztver, vienu fotoattē lu augš upielā dē sit Instagram par min 15. Visā viesnī cā ir maksas, tas maksā.13 USD par 7 dienā m par vienu ierī ci, jū s savienojat ar MAC adrese, ja gribi 2 bodi tad tas jau ir 26 buki un ja paņ ē mi lī dzi arī portatī vo datoru tad dod 39 dolā rus par internetu
6. Infrastruktū ra: Taksometrs ir tieš i pā ri ceļ am, cena nav pā rā k augsta, parasti viss ir uz letes, 25-30 liras maksā lī dz galvenajā m atrakcijā m un tirgiem, lai iegā dā tos suvenī rus un saldumus, autobusi kursē pa blakus ielu, tur tuvumā atrodas daudzi mazie tirgi, netā lu no iepirkš anā s centriem un lieliem tirgiem
7. Animā cija: nav pieejama Covid dē ļ
Secinā jums: pludmales brī vdienas ar visu š armu AL - NOT TO Š AI VIESNĪ CAI.
Ja plā nojat pastaigā ties pa pilsē tu, doties ekskursijā s un nā kt uz viesnī cu nakš ņ ot, tad varat apsvē rt, vai nav labā ku iespē ju
аватар zenaborzinkova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar manu meitu, 12 gadi, no 16. lī dz 25. jū nijam. Man ļ oti patika viesnī ca, nolē mu uzrakstī t, jo. Redzu tikai negatī vas atsauksmes, daž reiz man liekas, ka ir cilvē ku kategorija, kas vienkā rš i visur meklē mī nusus. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar manu meitu, 12 gadi, no 16. lī dz 25. jū nijam. Man ļ oti patika viesnī ca, nolē mu uzrakstī t, jo. Redzu tikai negatī vas atsauksmes, daž reiz man liekas, ka ir cilvē ku kategorija, kas vienkā rš i visur meklē mī nusus.
Ieradā mies agri no rī ta 7.20 bijā m Antā lijā , izlidojā m caur Tez tur, 7.50 jau bijā m viesnī cā s. Reģ istratū rā mū s uzreiz uzaicinā ja brokastī s, un tad lika mums iekā rtoties istabā . Brokastojā m, brokastu sortimentā diezgan pieklā jī ga omlete, vā rī tas olas, pī rā gs, cepti spinā ti, cepti kartupeļ i, daudz zaļ umu, sieri, olī vas, dā rzeņ i un augļ i, visā di ievā rī jumi, medus un mafini. Es nezinu, varbū t kā dam mā jā s ir tā ds pats sortiments, mē s bijā m diezgan apmierinā ti ar brokastī m))). Tad mē s izstaigā jā m teritoriju, tā nav liela, bet ļ oti glī ta un skaista, un pats galvenais, izej uz terases un tev paveras traks skats, jū ra ir kalni, skaistums ir nereā ls, kā ekrā nsaudzē tā js dators. Acs atpū š as, nokā pā m ar liftu uz jū ru, ieejot jū rā no plantona pa trepē m, dziļ ums uzreiz, tiem kam patī k ienā kt no krasta tas nav variants, daudzi š o niansi nelasa un lī dz galam neizprot situā cijas nopietnī bu, tad viņ i dodas uz citu Pludmale. Zinā jā m un gā jā m uz tā du pludmali, mē rķ tiecī gi.
Jū ra ir krā š ņ a: caurspī dī ga, lejā peld zivis, tā s var redzē t, var peldē t maskā , tas ir ļ oti skaisti. Tī rā ku ū deni nekur neesmu redzē jis, ar to atš ķ iras iebraukš ana no perona, nevis no krasta. Uzreiz pē c brokastī m bijā m iekā rtojuš ies 704. istabā ar sā nskatu uz jū ru. No vienas puses skats uz pilsē tu, no otras uz jū ru un kalniem, super))) Istaba nav liela, nav maza, diviem diezgan forš i. Telpā ir trī s brī vas rozetes, tas ir tiem, kam nepietiek. Numurā ir seifs, ledusskapis, TV ar 8 krievu kanā liem. Viss ir tī rs un kā rtī gs. Viesnī cā ir ā ra baseins, ļ oti tī rs, silts, ir slidkalniņ š , nav bī stams, darbojas divas reizes dienā no 10.00 lī dz 12.00 un no 14.00 lī dz 17.00. Apakš ē jā stā vā pirts, hammam ļ oti forš s - bez maksas, var palikt vismaz visu dienu, par masā ž u jā maksā.1 stunda 20 dolā ri. Masā ž a ir ļ oti profesionā la. Vannā ir liels vē ss baseins un sauļ oš anā s krē sli, kur var atpū sties.
Wi-fi ir bezmaksas vestibilā (vestibilā ). Uzreiz nopirkā m maksas internetu, jo. atkarī bā no š ī s dzī vī bas svē tī bas, par visu periodu, 9 dienas maksā.10 eiro. Kvalitā te ļ oti laba, TV pā rraides skatī juš ā s tieš i pie jū ras, ved visur, pat parkā ā rpus viesnī cas. Netā lu atrodas parks ar ezeriem, kur peld bruņ urupuč i un sarkanā s zivis, ar pā rsteidzoš u veģ etā ciju (palmas, lauru koki, fikusi, piemē ram, podos milzī gu koku, olī vu un granā tā bolu koku veidā ). Acs nebeidz atpū sties, principā š ā da veģ etā cija visā Antā lijā . Blakus ir mazi veikaliņ i, kur ir č ipsi un ja kaut ko aizmirsā t nopirkt. Kā arī š iki turku saldumi. Ja ej uz paralē lo ielu un ej pa kreisi, tur ir Migros ķ ē des veikals. Tur viss ir kā jebkurā lielveikalā . Ļ oti iesakā m pastaigā ties lī dz ū denskritumam. Tas atrodas 3 km attā lumā no viesnī cas gar jū ru pa labi. Jū s varat staigā t, jū s varat braukt ar taksometru. Mē s tur gā jā m kā jā m, pagā ja 1 stunda. Gar jū ru daž ā di parki ar trenaž ieriem, ļ oti krā š ņ i skati. Atpakaļ devā mies ar taksi.
Antā lijā visur uz brauktuves uz kokiem un stabiem ir pogas taksometra izsaukš anai, tū ristiem. Nospiediet pogu 5 minū tes, un automaš ī na piebrauc pie jums. Pā rnes uz jebkuru punktu. Uz spoguļ a ir skaitī tā js lirā . Mē s atmaksā jā m 30 liras, kas ir aptuveni 4 dolā ri. No dolā riem jums visur dos sī knaudu, lirā s, ar kursu apmē ram no 1 lī dz 8. Ū denskritums ir ļ oti skaists milzī ga parka teritorijā , kur ir daudz kafejnī cu un veikalu. Jū s varat vienkā rš i, tā pat kā Eiropā , sē dē t uz zā les. Viesnī ca atrodas Antā lijas centrā . Dā rgā Laras rajonā . Iesaku pastaigā ties pa pilsē tu. Ir daudz veikalu un kafejnī cu. Viss ir ļ oti skaisti. Ja vē laties iepirkties, iesaku doties ar taksometru uz milzī go tirdzniecī bas centru Deeppo, kas atrodas netā lu no lidostas. Brauciens ar taksi aizņ em apmē ram 20 minū tes, taksometra cena ir 55 liras, tač u jū s to nenož ē losiet, cenas un atlaides š ajā tirdzniecī bas centrā jū s pā rsteigs un iepriecinā s. Protams, uz turieni jā brauc uz visu dienu, 10.2, 5 stundā s neapgā jā m. Bet izvē le un atlaides ir vienkā rš i lieliskas. Ā das sandales var iegā dā ties ar atlaidi par USD 25)))
Kas attiecas uz ē dienu viesnī cā , par prevered. Mums visa kā pietika, izvē le lieliska, visus desertus nepaspē jā m izmē ģ inā t. Alkohols, vī ns, alus, dž ins toniki viss kā rtī bā , viss ir atdzisis, Martini un viskijs nav liets, bet diezgan pieklā jī gi dzē rieni, devā mies pē c iespaidiem un relaksā cijas, mū su izpratnē tas viss bija. Devā mies ekskursijā uz Zaļ o kanjonu, super kalnu vieta un smaragda ū dens peldē š ana, saplū š ana ar dabu, elpu aizraujoš a, pusdienas restorā nā , forele, jē rs. Skati ir vienkā rš i neatvairā mi. Ļ oti ieteicams tiem, kam patī k peldē ties krā š ņ ā ū denī . Ekskursijas cena diviem caur TeZ Tur ir 120 dolā ri. Ekskursija ilgs visu dienu. Mē s iemī lē jā mies Antā lijā un viesnī ca attaisnoja visas mū su cerī bas, viss ir tuvu, viss ir tuvu. Dvieļ us izsniedz pretī jū rai, ja samirkst var nomainī t pret sausiem, tas pats ir baseina priekš ā . Numurā ir savi dvieļ i. Tī rī š ana, katru dienu, mums par to nebija nekā du sū dzī bu, mē s par to nelikā m naudu. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs. Bet tiem, kas meklē negatī vismu un trū kumus, tie vienmē r atradī s ((((. Esam gandarī ti par visu. Un, ja bū s iespē ja, mē s noteikti atgriezī simies)))) MILZĪ GS paldies visam personā lam )))
Parādīt vairāk »


iemiesojums lizasvajka
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums tursia
Vai uz platformas ir daudz ēnas? Vai ir kur paslēpties, ja negribu sauļoties?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums lazy_person
Es lūdzu kādu, kurš jau ir apmeklējis Adonis Hotel 5 * šajā 2014. gadā, atbildēt. Interesē pludmale. Pludmales platformas stāvoklis pēc ziemošanas (vētras). Vai ir ēna, sēnes, sauļošanās krēsli. Vai ir lifts? Nu vispārējais iespaids...
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums psylera
viņi rakstīja, ka arbūzi nes ...
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums adonisef
‹ Viesnīca Antalya Adonis Hotel 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен на скале на берегу моря в Анталии. Построен в 1995 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Состоит из одного 13-этажного здания (4 лифта). Отель подойдёт для туристов, предпочитающих отдых вблизи городской инфраструктуры, для семейного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta Расположен в районе Лара, в 15 км от аэропорта, в 5 км от центра г. Анталия, на высоком берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный скалистый пляж (платформа) находится рядом с отелем. Протяженность пляжа: 60 м. Пляжные полотенца — бесплатно. Бар на пляже — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service: круглосуточно (платно), услуги фотографа, магазины, ТВ-зал, 4 конференц-зала (на 50–600 чел), 1 главный ресторан Patara, 7 бара — Lobby Bar (08:00-00:00, платно), Pool Bar (10:00-23:00, бесплатно), Beach Bar, Disco Bar (00:00-03:00, платно), Helena Bar (10:00-00:00, платно), Mahzen Bar (10:00-00:00, платно), Vi̇tami̇n Bar (платно), 1 открытый бассейн с пресной водой без подогрева, 70 м2 (глубина 1,70 м), 1 горка, 1 крытый бассейн с пресной водой, 400 м2 (работает 01.06-31.10), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в основном открытом бассейне 7 м2 (глубина 0,40 м). Детский летний мини-клуб (4-12 лет), время работы с 10:00 до 12:00 и с 15:00 до 17:00, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация, дискотека (напитки платно), настольные игры, дартс, библиотека, баскетбольная площадка. Платно: услуги SPA-центра, парикмахерская, парная, массаж, игровая комната.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 227 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер бесплатно (работает в зависимости от погодных условий), телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (2 бутылки воды в день), ванна/душ, фен (бесплатно), балкон, доп кровать (раскладная). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Eski Lara Yolu Uzeri, 07100, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 316 44 44
Fax: +90 242 316 10 31
Tīmekļa vietne: Antalya Adonis Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.