Jauka, mājīga, klusa viesnīca, bet istabiņās nav šampūna

Rakstīts: 22 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 18 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, kuri š eit bija pirms daudziem gadiem un bija apmierinā ti. Tā kā braucā m pirmo reizi un vienkā rš i atpū sties, bez animā cijā m un skaļ iem bē rnu kliegš anas zem logiem, kā arī mū ž ī gi kliedzoš as mū zikas, atradā m vajadzī go.
Viesnī ca ir ļ oti maza, atraš anā s vieta ir lieliska. No mū su logiem mē s varē jā m redzē t pilsē tu, jū ru un zemā k esoš os baseinus, un pat tad, kad viņ i klā ja galdu vakariņ ā m pē c rezervā cijas)). Patika draudzī gs personā ls. Mū s un vī ru ī paš i iepriecinā ja burvī gā Mū sa. Cilvē ks, kurš atradī s pieeju jebkuram vecumam un raksturam.
Wi-fi ķ er labi, istabas tiek uzkoptas un gulta tiek mainī ta katru dienu, bet dvieļ us mums mainī ja tikai reizi nedē ļ ā . Tas pā rsteidza.

Atseviš ķ s slavinoš s apskats par viesnī cas virtuvi - jā ! tas ir garš ī gi! .
Pirmkā rt, bufete ir tikai brokastī s, pā rē jā laikā jū s pasū tā t ē dienus no restorā na ē dienkartes, kas tiek atnesti uz skaistiem ē dieniem un labi dekorē ti.
Otrkā rt, porcijas ir ļ oti lielas. Sā kumā domā ju, ka tas ir joks, bet nē - tā dos daudzumos vienmē r tika atnests garš ī gs un tikko pagatavots ē diens.

Tas tieš ā m ir tuvu jū rai, pludmale ir pilsē tvide, bet ļ oti skaista. Pē c jū ras, lai atgrieztos viesnī cā , jā kā pj kalnā , bet arī to novē rtē jā m - viss iekļ auts, un pat lielā s porcijā s prasī ja kratī š anu. Pilsē tas centrs atkal gandrī z uzreiz aiz stū ra: ja gribi – peldi, ja gribi – ej kā jā m. Mierī ga, relaksē još a un klusa rosī š anā s atmosfē ra. Tieš i tas, kas bija vajadzī gs pē c grū tī bā m, gatavojoties kā zā m. Ksjuš a un Artjoms
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu