Sun Star Resort Hotel 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 4.810
№260 viesnīcas reitingā Alanja
5.8 Numurs
5.1 apkalpošana
4.8 Tīrība
5.9 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas iepretim savai pludmalei Kestelas rajonā, 8 kilometrus no Alanjas. Uzcelta 2015. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар alena.dyachenko.1996
Pirmo reizi atpū tos kopā ar vī ru Turcijā . Uzreiz jā saka: nesmarž o pē c deklarē tajā m 5 zvaigznē m)), cieta 4. Viesnī ca jauna, bet mē beles pie baseina, pludmalē netī ras, vecas. Pludmalei izdalī tie dvieļ i ir š ausmī gi, pusdvielī bija caurumi. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos kopā ar vī ru Turcijā . Uzreiz jā saka: nesmarž o pē c deklarē tajā m 5 zvaigznē m)), cieta 4. Viesnī ca jauna, bet mē beles pie baseina, pludmalē netī ras, vecas. Pludmalei izdalī tie dvieļ i ir š ausmī gi, pusdvielī bija caurumi. Istabas tī ras, mazas, tī rī tas katru dienu, gulta nav mainī ta pat reizi nedē ļ ā , tikai dvieļ i, grī da nav mazgā ta pat vienu reizi!
Ē diens - ar jū ras veltē m nerē ķ inā s, tā s nemaz neeksistē , brokastis skopī gas, lielā kā izvē le ir vakarā , bet brī dinu - viss ē diens ir specifisks, amatierim. Alkohols ir š ausmī gs, nē , tikai alus vairā k vai mazā k, pie alus nedod nekā das uzkodas, nevienā no deklarē tajiem bā riem. Viņ i nekad negā ja uz bā ru-vestibilu (tas bija slē gts kampaņ as dē ļ ), kā arī iekš telpu baseinu, viņ i arī to neredzē ja.
Animā cija vienmuļ a, katru konkursu un dziesmas apguvu nedē ļ as laikā ! Viens glā biņ š bija brauciens par 5 lirā m ar autobusu uz Alaniju, protams, ka tur ir interesanti, tirgi, veikali utt. Kopumā runā jot ar cilvē kiem, sapratā m, ka Alanjā var tikt uz 3 zvaigž ņ u viesnī cu ar tā du paš u servisu un nosacī jumiem kā Sunstar. Es vairs neatgriezī š os, meklē sim ko labā ku.
Вид с номера Завтрак Пляж
аватар klvl2020
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā bija pirmā reize Turcijā . Principā man patika viss. Ieradā mies viesnī cā.8-00, pabrokastojā m, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz jū ru. Pē c tam, kad jū ra ieguva numuru. Par naudu piedā vā ja istabu ar skatu uz jū ru, bet mē s atteicā mies un mums bija taisnī ba. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Turcijā . Principā man patika viss. Ieradā mies viesnī cā.8-00, pabrokastojā m, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz jū ru. Pē c tam, kad jū ra ieguva numuru. Par naudu piedā vā ja istabu ar skatu uz jū ru, bet mē s atteicā mies un mums bija taisnī ba. Esam jau pie jū ras, un vē l, saule istabā apspī dē ja tikai pē c vakariņ ā m. Ē diens ir normā ls, badā nenomirsi, bet, ja kā ds sagaidī s gardumus, tad bū s sarū gtinā ts. Kas grib turku prieku, lai brauc uz bazā ru, tur ir uz pusi lē tā k nekā viesnī cā . Dodieties paš i iepirkties uz Alaniju, autobuss kursē pa ceļ u, pa kuru braucat lī dz jū rai, biļ ete maksā.5 liras. Viesnī ca organizē braucienu pē c mantā m uz noteiktiem veikaliem, kur cenas ir 10 reizes dā rgā kas. Tiklī dz ierodaties, izrā de sā kas, un jaunā kā s atlaides joprojā m ir dā rgā kas nekā tad, ja brauktu pats. Dodieties ekskursijā uz Alaniju pats, dodieties uz teleferiku (funikuli), viesnī cā ekskursija maksā.40 USD vienai personai, un, ja to darā t pats: brauciet ar autobusu 5 liras, brauciet uz augš u un uz leju 33 liras. Lai jaukas brī vdienas.
аватар stadnichenko70
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bukletos ir rakstī ts 5 zvaigznes un tā sauktā "viss iekļ auts" programma. Vizuā li viesnī ca tieš ā m izskatā s pē c 5 zvaigznē m, un varē tu š ķ ist, ka ar š ā diem ieguldī jumiem interjerā arī visai pavadoš ajai programmai vajadzē tu bū t pieklā jī gā lī menī , bet diemž ē l interjera lī menī visi plusi ir beiguš ies. … Tomēr ▾ Bukletos ir rakstī ts 5 zvaigznes un tā sauktā "viss iekļ auts" programma. Vizuā li viesnī ca tieš ā m izskatā s pē c 5 zvaigznē m, un varē tu š ķ ist, ka ar š ā diem ieguldī jumiem interjerā arī visai pavadoš ajai programmai vajadzē tu bū t pieklā jī gā lī menī , bet diemž ē l interjera lī menī visi plusi ir beiguš ies. Varbū t mē s esam pā rlieku prasī gi tū risti, bet, pē rkot biļ eti uz pieczvaigž ņ u viesnī cu ar programmu viss iekļ auts, jums vajadzē tu saņ emt noteiktus bonusus, ko nodroš ina š ī s paš as piecas zvaigznes.

Tā tad, atveras mū su apskats - burvī ga bufete. Jums nevajadzē tu gaidī t gaļ as ē dienus un jū ras veltes, jo viņ i tos uzskata par delikatesē m, un tā pē c neviens jums tos negatavos bufetē . Jū s atradī sit milzī gu skaitu salā tu no gurķ iem, tomā tiem, kā postiem, burkā niem un sī poliem - tik daudz variā ciju ar š iem produktiem nebiju redzē jis pirms “atpū tas” SunstarResort.
Tā saucamie vietē jie "salā ti-gardums", kas tiek pagatavoti firmas mē rcē - var pamē ģ inā t, ja ķ ermenis stabili uztver daž ā dus netī rumus un nepavada to ar rī stī š anā s refleksu. (Sā kotnē ji mani pā rsteidza lielais tualetes papī ra daudzums istabā , bet ar laiku viss nostā jā s savā s vietā s, tas tieš ā m bū s ļ oti aktuā li, ja neliedz sev daž ā dus “saldumus”).

Runā jot par pā rē jiem ē dieniem, kas pieder pie pamatē diena piedevas, tiem visiem ir izteikta skā bena vai pā rlieku piparota garš a. No gaļ as ē dieniem galvenokā rt bū s redzama vistas gaļ a, iespē jams, tī tars, un sevi var uzskatī t par laimī gu, ja kā dā nesaprotamā sautē jumā izdosies atrast gaļ as gabalus. Saldumi izskatā s ļ oti pievilcī gi, tač u patieš ā m ir tā vē rti - 10%, un pastā v liela varbū tī ba, ka jums vienkā rš i nebū s laika tiem, ja iepriekš nezinā t, kā tie izskatā s))).
No augļ iem mē s redzē jā m arbū zus, melones, ā bolus un vī nogas - komplekts nav slikts, ja atrodaties tuksneš ainā salā . Mē s turpinā m savu apskatu, apstā joties pie baseina. Baseins izskatā s labi, ū dens tajā ir tī rs, pat tikai spogulis, bet tas nav pā rsteidzoš i, jo no š ā da balinā tā ja daudzuma tas vienkā rš i nevar izskatī ties savā dā k. Balinā tā ja smaka bija jū tama pat 5. stā vā , kā cilvē ki pa dienu bija pie baseina, man paliek noslē pums.

Animatori ī paš i nepū lē jā s ar programmas sacerē š anu, katru dienu viena un tā pati mū zika un tie paš i konkursi, no kuriem treš ajā “atpū tas” dienā sā k palikt slikti. Kopumā , ja jū s gleznojat visu, tad slavenā Ļ eva Tolstoja grā mata "Karš un miers" izskatī sies kā ī ss siž eta apraksts.
Ja tomē r “paveicies” un iegā dā jaties biļ eti uz š o viesnī cu, neņ emiet istabu augstā k par otro stā vu, jo lifts labā kajā gadī jumā ir jā gaida 5 minū tes, vieglā k uzkā pt kā jā m. Un, ja jums ir mazi bē rni un viņ i iet gulē t pirms 23:00, jums noteikti bū s nepiecieš ama istaba ar skatu uz kalniem, jo ​ ​ ar skatu uz jū ru viņ i diez vai aizmigs pirms 23:00, tieš i š ajā laikā beidzas vakara programma, un vienmē r bū s karaoke “slē ptie talanti”, kurus normā los apstā kļ os diez vai kā ds ieliktu rokā s mikrofonu, bet lai kā teiktu “viss iekļ auts”, neviens to neatņ ems, un turklā t viņ i jū s arī apbalvos ar skaļ iem aplausiem, prā tī giem grū ti sagremojamiem, kopumā jū s nevarē sit aizmigt - mē s mē ģ inā jā m.

Rezumē jot varu teikt - ja neesi izvē lī gs ē dienam, nejū ti smarž as vispā r, viegli panes ā rē jus stimulus, tad š ī viesnī ca ir vienkā rš i radī ta tev.
аватар Mikushina_Irina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tikko gatavojā mies doties atvaļ inā jumā kā grupa. Puiš i bija ceļ ojuš i no citas valsts, un es viņ iem vienkā rš i pielā gojos. Un sagadī jā s, ka atpū tā mies š ajā viesnī cā . Reģ istrē š anā s noritē ja raiti un nekavē joties. … Tomēr ▾ Mē s tikko gatavojā mies doties atvaļ inā jumā kā grupa. Puiš i bija ceļ ojuš i no citas valsts, un es viņ iem vienkā rš i pielā gojos. Un sagadī jā s, ka atpū tā mies š ajā viesnī cā . Reģ istrē š anā s noritē ja raiti un nekavē joties. Istabas ir labas, bet patiesī ba ir tā da, ka tajā s kaut kur visu diennakti bija kanalizā cijas smaka. Saprotu, ka tajos neviens ilgu laiku nedzī voja. Bet tad viss bija kā rtī bā , vienmē r tī rī ja un mainī ja dvieļ us. Viesnī cas platī ba par mazu, gribē tos vairā k. Pludmale atradā s netā lu, burtiski 5 minū tes. Internets ir tik un tā un tikai noteiktā s vietā s. Tā nebija istabā s, tikai pie baseina. Protams, gribē tos, lai ē diens bū tu daudzveidī gā ks. Mums nebija daudz augļ u. Animā cija mums derē ja, bet pē c mū su aizbraukš anas atvē rā s vasaras terase un bija vairā k animā cijas.
аватар __16078
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca skaista, bet istabas nav tī rī tas netī ras, neveidojas putekļ u bumbas uz grī das, nav č ī bu vai halā tu, labi, vismaz dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta gandrī z katru dienu. Prasī jā m istabiņ u ar skatu uz jū ru - dienas piemaksa 5$, istabiņ ā s un pludmalē tikpat kā nav wi-fi, tikai vestibilā , ē diens, protams, labs, bet visur tika pievienotas smirdī gas garš vielas. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, bet istabas nav tī rī tas netī ras, neveidojas putekļ u bumbas uz grī das, nav č ī bu vai halā tu, labi, vismaz dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta gandrī z katru dienu. Prasī jā m istabiņ u ar skatu uz jū ru - dienas piemaksa 5$, istabiņ ā s un pludmalē tikpat kā nav wi-fi, tikai vestibilā , ē diens, protams, labs, bet visur tika pievienotas smirdī gas garš vielas. , pirmā s dienas nebija pazī stamas, un tad viņ i pierada. Turcija atrodas Vidusjū ras krastā , bet jū ras veltes, izņ emot kaut kā das zivis, no augļ iem neredzē jā m - zaļ ie mandarī ni, zaļ ie apelsī ni, ā boli, granā tā boli. Zaļ ā hurma un vī nogas - tas viss ir viens vienums a diena - ļ oti maz. Vakarā garlaicī gi - nekā das animā cijas, izklaides Dzē rieni pietiekami daž ā di, lai gan pat bezalkoholiskais kokteilis ir tikai no 21-00. Pludmale nav labi kopta, netī ra, peldē š anai ir ļ oti mazs laukums nedaudz uz asiem akmeņ iem, kur vairs nav iespē jams peldē t. A la carte tur nekad nav bijis, un jums nav jā tic viņ u rakstiem! ! ! ī si sakot viesnī ca nevelk pat 3 zvaigznes!!! ! !
аватар vishenkasanovna
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2018. gada septembrī atpū tos kopā ar vī ru, joprojā m š okā . Ī paš s paldies mū su ceļ ojumu aģ entei, viņ i lū dza smilš u pludmali, uz ko viņ i mums atbildē ja: smilš u pludmales parasti izvē las ģ imenes ar maziem bē rniem, un smiltis un oļ i jums noderē s! Nu, mē s nezinā jā m, kas ir oļ u pludmale, un vienojā mies. … Tomēr ▾ 2018. gada septembrī atpū tos kopā ar vī ru, joprojā m š okā . Ī paš s paldies mū su ceļ ojumu aģ entei, viņ i lū dza smilš u pludmali, uz ko viņ i mums atbildē ja: smilš u pludmales parasti izvē las ģ imenes ar maziem bē rniem, un smiltis un oļ i jums noderē s! Nu, mē s nezinā jā m, kas ir oļ u pludmale, un vienojā mies. Biļ ete diviem maksā ja 130 tū kstoš us (mē nesi pirms izlidoš anas). Viesnī cā ieradā mies 9.00, bija laiks brokastī m, piedā vā ja vai nu pagaidī t 12h, vai arī samaksā t par istabiņ u ar skatu uz jū ru par 30$. Uzņ ē ma ar skatu uz jū ru (kā vē lā k izrā dī jā s, pagā juš ogad š ie skati uz jū ru bija bez maksas, un š ogad cenas katram savā dā kas - no buldozera kā ds paņ em 25$, paziņ as vispā r iemeta 10$ un nokā rtoja) . Istabas ir visparastā kā s, principā internetā ir daudz fotogrā fiju. Viss ir standarta. Nav peldmē teļ u, č ī bu, zobu birstes, pastas. Vannas istabā ir š ķ idro ziepju dozators, bet duš ā - gē la/š ampū na dozators. 3 dvieļ i vienai personai (Pludmale tiek izsniegta atseviš ķ i). Istaba ir slikti iztī rī ta. Putekļ i, netī rumi. . . pat tualetes birste bija sveš ā pilsē tā . Istabā ir tē jkanna, tē jas maisiņ i, kafija, cukurs. Pusi tasi ū dens. Pirmā s 2 dienas ū deni nedeva, paš i nopirka, tad sā ka katru dienu izdalī t pudeli (ja dzē ra veco). Tikko atbraukuš ie tū risti sā k aprunā t cilvē ku, kurš reklamē pirti, spa. Cenas te arī no buldozera, gā jā m pa 50$, draugiem paveicā s par 45$ (pē du masā ž a ar zivī m-sauna-hammam-masā ž a-sā ls istaba) sā ls istaba vispā r ir skā rda, sā ls nokrita kopā ar ģ ipsis) pē c masā ž as - maska ​ ​ uz sejas, garda tē ja un lekcija par masā ž as priekš rocī bā m un to, ka š eit varam saņ emt masā ž as kursu -5 seansi tikai par 85$. Tas ir ar atlaidi, tā tad 100 USD. Restorā ns: pirmā s 5 dienas man bija slikti ar š o virtuvi, iespē jams, aiz pieraduma, tad man viss ļ oti, ļ oti patika. Pietiekami daudzveidī gs, garš ī gs. Principā produkti ir vienā di, bet gatavoti savā dā k. No gaļ as: vistas, vietē jā s zivis, kā dreiz bija cepta forele, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, tī tars bija retums. Vakariņ ā s bija bā rbekjū . Iesmi, struganī na, grilē ti dā rzeņ i. Kopumā par restorā nu nav sū dzī bu, man ļ oti patika. Tiesa, augļ i sanā ca sapuvuš i, labi, neviens tos nespieda ē st. Un kū ka ir vienkā rš i dievī ga. Vakaros bija lielas kū kas un mazi konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienā s tikai pī rā gi, bet daudz daž ā di un ļ oooti garš ī gi. Viesnī cas teritorija ir maza. Baseins ir tī rs. Ir bē rnu baseins un ū dens slidkalniņ š . Ū dens vē ss (jū rā siltā ks). Bā rs pie baseina un pludmalē . Dzē rieni: alus, vī ns, degvī ns, vē ž i, kokteiļ i, visa veida viskijs-kola, vai arī varat lū gt kaut ko sajaukt.
Pludmale: sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem, volejbola tī kls, mols. Smiltis nā k pirmajā vietā , oļ i tuvā k ū denim. Ir ļ oti, ļ oti nepatī kami ieiet bez speciā liem apaviem. Vieta "iebraukš anai" jū rā daž us metrus, izgrebta akmenī . Tā pē c gandrī z visi peldas kaudzē . Salī dzinā jumam, tie bija Alanjas pludmalē : smiltis, blakus palmas, ziedi, duš as, tualetes. Š eit vienkā rš i nav ko redzē t, vismaz pateicoties tam, ū dens ir tī rs, caurspī dī gs. 10 dienas izbraucā m 2 ekskursijā s, nedaudz izklaidē jā mies. Pati viesnī ca ir garlaicī ga. Nav animatoru. No rī ta 10 minū tes ū dens vingroš ana, vakarā pulksten 21 bē rnu animā cija (katra diena vienā da), tad kā da gausa izklaide pieauguš ajiem (piedzē ruš os karaoke, vietē jo skolē nu deju priekš nesums..... ) Pavisam nekas. No pulksten 21 lī dz 23 bā rā tiek pasniegti stiprie dzē rieni, bet jau var paē st savu uzkodu vai iegā dā ties. Un tajā paš ā laikā sā kas dzeramnaudas ubagoš ana. Viņ i ielej glā zē.1 vai 2 dolā rus, gluž i kā joku, bet jū s redzat, ka kā ds maksā . Un mū su draugs nā ca pie dzē riena, viņ i viņ am teica: viss ir beidzies. Viņ š iedeva naudu, viņ i viņ am ielē ja. Tač u, ja situā ciju raksturo ar padomiem, tas ir ļ oti garš . Turki iemaksā visu, ko vien var. Ī paš i tradī cija maksā t š oferim par maksas ekskursijā m. . . Vai arī pusdienas ir iekļ autas ekskursijas cenā , un dzē rieni (pat ū dens) no 1$. Arī ā rpus viesnī cas nav ko darī t. Veikali ar zirgu cenā m, paredzē ti tū ristiem. Neskaties uz neko. Ciems vienā vā rdā . Piemē ram, Alanjā ir interesanti staigā t pa ielu, un tur ir daudz veikalu ar normā lā m cenā m, ja tas ir izpā rdoš anā , tad tas ir lē ts, nevis tū ristiem biksī tes par 10 USD.
Parasti 3-4 zvaigž ņ u viesnī ca. Atpū ta š eit ir labā ka pensionā riem. Kluss, mierī gs. Ē da, nopirka, gulē ja. Atkal slikta redze, jū s nevarat redzē t, cik slikti noņ emts. Vienu reizi tika saplē sta gultas veļ a, mums arī pludmales dvieļ i reiz tika notraipī ti un saplē sti. Atpū tas beigā s pa grī du ripoja putekļ u bumbiņ as.
аватар Olgakoropenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pagā juš ā gada septembrī atpū tos ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā , viesnī ca ir vidē ja, protams, ka tas nav piecinieks. Tikā m ā tri sasē dinā ti, istabiņ a laba, viss nepiecieš amais bija. Tī rī ja ne katru dienu, bija jā prasa. … Tomēr ▾ Pagā juš ā gada septembrī atpū tos ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā , viesnī ca ir vidē ja, protams, ka tas nav piecinieks. Tikā m ā tri sasē dinā ti, istabiņ a laba, viss nepiecieš amais bija. Tī rī ja ne katru dienu, bija jā prasa. Viesnī ca jauna, teritorija maza. Ē diens bija garš ī gs, bet ne daudzveidī gs. Nepatika pludmale, akmeņ i krastā , ļ oti slikta ieeja jū rā . Animā cijas praktiski nav. Viss ir ideā li organizē ts. No š ī s viesnī cas noteikti gaidī ja vairā k. Atpū tai ar maziem bē rniem, manuprā t, viesnī ca nav piemē rota. Un pieauguš ajiem, kuri dod priekš roku relaksē još ā m brī vdienā m, ir pilnī gi iespē jams ieteikt.
аватар cherry74-17
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Esam Turcijā pirmo reizi un nav ar ko salī dzinā t, tā pē c atstā jam savu intuitī vo atsauksmi par viesnī cu un personā lu. Negribu nevienam sabojā t ne atpū tu, ne garastā vokli, visā jā redz plusi. Ļ oti labi atpū tā mies. … Tomēr ▾ Esam Turcijā pirmo reizi un nav ar ko salī dzinā t, tā pē c atstā jam savu intuitī vo atsauksmi par viesnī cu un personā lu.
Negribu nevienam sabojā t ne atpū tu, ne garastā vokli, visā jā redz plusi. Ļ oti labi atpū tā mies. Paldies par š o viesnī cu un tū risma operatoru. Novē lam viesnī cai izaugsmi, un bez apmeklē tā ju atsauksmē m nebū s kur augt ??? ?
Numurs:
Reģ istratū rā viņ i vispā r nerunā krieviski. Pē c ieraš anā s mū s noguldī ja treš ajā stā vā ar skatu uz bū vlaukumu un siltumnī cu. Spogulis ap gultā m ļ oti piesaistī ja uzmanī bu. Pirmais, kas iekrita acī s, bija traips uz stikla ar traipiem (visticamā k, ka apsmidzinā ja ar stikla tī rī tā ju un aizmirsa noslaucī t) Un tualetes podā saplī sa poda sē deklis. Viņ š nebija procentuā li no tualetes, bet gan pā rvietots.
Mē s devā mies lejā uz reģ istratū ru un ar tulka starpniecī bu pa tā lruni lū dzā m nomainī t numuru. Kā mē s vē lā k uzzinā jā m no atpū tniekiem, lai iegū tu istabu ar skatu uz jū ru, jums ir jā piemaksā.30 USD
Ilgu laiku jaunais vī rietis reģ istratū rā salū za, lai iedotu mums urbumu vai ne.
Tomē r es mainī ju mū su numuru, es domā ju, ka pē c tam, kad es teicu, ka š ī ir mū su pirmā brī vdiena Turcijā ))
Jaunā istaba atradā s 7. stā vā , ar skatu uz kalniem. Skats ir lielisks, bet traipi uz spoguļ iem (un arī istabā ir pieklā jī gi) bija visur.
Numurā ir 3 gultas (divvietī gas un pusotras), kondicionieris, divi telefoni (viens pie tualetes), bezmaksas seifs, TV (ar 51 krievu kanā lu), ledusskapis, iebū vē ts skapis, č etras rozetes. , tē jkanna, galds un divi krē sli balkonam, ū dens pudele un glā zes, pakaramie skapī , pie sienas pieskrū vē tā s tū biņ ā s ziepes un š ampū na ž eleja. Fans ir ļ oti labs. Tikai 4 dvieļ i, divi lieli un divi mazi.
Dzirdamī ba telpā s ir ļ oti zema. Vienu nakti es vispā r negulē ju, puiš i, ā rzemnieks, dzī voja blakus istabā , viņ i runā ja lī dz 4 no rī ta, viņ i nekliedza. Likā s, ka viņ i runā tieš i manā istabā .
Par duš u:
Spiediens 7. stā vā ir krā š ņ s, tikai kaut kā da š arko duš a! Bet tā pē c visa vanna ir ū denī , jo duš as kabī ne ir tikai apmē ram metru plata š auš anas starpsiena.
Remonts istabā it kā steigā . Palagi un dvieļ i bija ļ oti izkusuš i. Gultas pā rklā ji ir apdeguš i, palagi ar caurumiem, un dvieļ i atnesti vai nu ar dzelteniem plankumiem, vai normā li.
Par tī rī š anu:
Pie durvī m ir divi slē dž i, viens gulē š anai istabā , otrs tī rī š anai.
Tī rī ts katru dienu!
Nav pat svarī gi, vai jū s to lū dzā t vai nē . Bet pati tī rī š ana ir dī vaina. Dvieļ i tiek mainī ti, ja tie atrodas uz grī das (to prasa ierodoties), putekļ i nav noslaucī ti biež ā k kā reizi nedē ļ ā , gultas veļ a tiek mainī ta katru dienu, atkritumi tiek izmesti un ū dens pudele tiek mainī ta uz jaunu, pat ja neesat to pabeidzis.
Bet grī da ir slikti mazgā ta, bet katru dienu. Tā da sajū ta, ka cilvē ks ar sliktu redzi (neapvainojieties nevienam), bet mati un smiltis no ielas paliek stū ros.
Par wifi:
Mū su 1704. istabiņ ā vispā r neķ ē rā s (atrodas 7. stā vā ), ja izej no istabas un stā vi pie durvī m, tad ir pietiekami slikti, bet tī klu var aizķ ert.
Vestibilā , uz ielas pretī viesnī cai, pie baseina labi ķ eras, bet restorā nā katru otro reizi.
Lieliski lomi pā rejā (pā reja pā ri ceļ am no viesnī cas uz pludmali) izcili lomi visā pludmalē .
Restorā ns:
Ē diens garš ī gs! Sā kumā man viss bija ļ oti sā ļ š , bet ne pikants. Tad es pieradu. Man bija pietiekami daudz daž ā dī bas. Tiesa, nedē ļ as atpū tai mē s neko neredzē jā m, izņ emot vistu (dienu vē lā k bija zivs, bet ļ oti cepta) Mē s mī lam vistu, mū s nesamulsinā ja cita veida gaļ as trū kums. Maijā (no 9-15) augļ u bija ļ oti maz.
Viņ i labi iztī ra restorā nu, nekad neredzē ja netī rus traukus vai saplē stus traukus.
Brokastis no 7:00 lī dz 9:00, pusdienas no 12:30 lī dz 14:00, vakariņ as no 19:00 lī dz 21:00.
Ir pieejami augstie krē sli bē rniem, bet ļ oti maz ģ imenes pā rvaldī tai viesnī cai. Es redzē ju trī s lietas. Cilvē ki ar bē rniem tikai ratos nā k uz restorā nu un pabaro bē rnus ratiņ os.
Par bā ru:
Bā rs ir atvē rts no 10:00 lī dz 23:00 (pludmales un baseina bā rs)
Bā rā var dzert alu, dž inu, dzirkstoš o ū deni (Turkish Fanta, Sprite un Pepsi - Cola), alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļ us, sarkano un balto vī nu tikai sausā veidā .
Kaut kur pē cpusdienā restorā na malā uzpū tī s bezmaksas saldē jumu, bē rni ir sajū smā !
Bet pludmalē nav nekā , izņ emot dzē rienus.
Alus pie baseina un pludmalē atš ķ iras. Pludmalē tas ir stiprs, un baseinā tas ir mī ksts un gandrī z bez rū gtuma, bet var bū t, ka tā bija mū su atvaļ inā juma laikā .
Vī ns man nemaz nepatika, ļ oti skā bs. Tikai ne mans.
Mē s ar vī ru gribē jā m nosvinē t vienu notikumu savā dzī vē pulksten 22:00 (pē c vakariņ ā m) un tā kā bā rs tika slē gts 23:00, mē s prasī jā m 6 glā zes alus. Mums atteica, atsaucoties uz to, ka vienā rokā drī kst bū t tikai viena glā ze. Mē s nestrī dē jā mies. Lai gan pie blakus galdiņ a sē dē ja turki ar krievu meitenē m, galds bija noklā ts ar daž ā da alkohola glā zē m.
Par pakalpojumiem:
Viesnī cā ir Hamam, iekš telpu baseins, trenaž ieru zā le, bē rnu klubs, suvenī ru veikals, frizē tava, apģ ē rbu veikals, apmaksā ts fotogrā fs, ū denspī pe 10 USD.
Mē s neko nevaram teikt par hammam, mē s tur neesam bijuš i.
Dī vaini, ka reģ istratū rā neko NESAKA par to, ka hammam pludmales dvieļ us var ņ emt lī dzi bez maksas un ka no 9:00 lī dz 16:00 to paš u hammam un iekš telpu baseinu jebkurš viesis var apmeklē t bez maksas. .
Mums kā "iesā cē jiem" š ī informā cija ļ oti noderē tu. Un tā mē s to visu mā cī jā mies no cilvē kiem.
Man ļ oti nepatika apsē stais jauneklis, kas strā dā ja viesnī cas hammam. Viņ š mū s apciemoja trī s dienas un piedā vā ja spa kompleksa pakalpojumus. Un vispirms par USD 35 vienai personai, pē c tam par USD 30 un treš ajā dienā par USD 25. Pē c tam, kad mū su smaids kļ uva sauss, jauneklis pā rtrauca mums sekot. Bet katru reizi, kad es redzē ju savu vī ru un es, viņ š teica: "Kā jū s, puiš i, atpū š aties, kam ž ē l 25 USD par hammam? ! "
Godī gi sakot, nav ī paš i jautri. . .
Pā rē jais personā ls ir ļ oti jauks, smaidī gs un pieklā jī gs ??????? ?
Animā cija:
Tas ir gandrī z klā t)) Pē cpusdienā notika, ka viņ i spē lē ja š autriņ as pie baseina, neko vairā k. 20:00 kaut kur spē lē jas ar bē rniem, bijā m bez bē rna, tā pē c nevaru pateikt vai bē rniem tas ir interesanti vai nē . Un no 21:30 "amfiteā trī " sā kas izrā de, mums ar vī ru patika (man 27, vī ram 29 gadi).
Animators, ļ oti harizmā tisks cilvē ks, labi mijiedarbojas ar cilvē kiem. Reiz notika loterija (2 USD viena biļ ete)
Mē s gandrī z uzvarē jā m, uzslavē jā m vienu numuru))) balvas bija cienī gas.
Svē tdien uz viesnī cu atnā ca tirgus, nepē rciet pie viņ iem smarž as. Nav oriģ inā ls, bet vē rts kā oriģ inā ls)))
Par viesnī cas rajonu:
Platī ba nav liela. Ieeja viesnī cā no kalnu puses, skats apkā rt kā ciematā . Visur staigā siltumnī cas un govis.
Viesnī ca pirmajā rindā .
Teritorijā ir trī s peldbaseini, lielais, mazais ar slidkalniņ u un bē rnu baseins ar bē rnu slidkalniņ u. Ir labs rotaļ u laukums. Visa rotaļ u laukuma platī ba ir gumijota. Rotaļ u laukuma malā atrodas neliels zoodā rzs ar cā ļ iem, gaiļ iem un truš iem. Truš i klī st pa ļ oti mazo viesnī cas zaļ o zonu.
Ā rā ir tualetes un ģ ē rbtuves. Sievieš u tualetē uz ielas nolauzta slē dzene, divas reizes tajā iesprū du. Vienreiz viņ a pati atvē ra (groza daž ā dos virzienos, š urpu turpu un kaut kā atvē rā s durvis), otrreiz man nā cā s saukt pē c palī dzī bas. Es vairs neeju uz š o tualeti.
Tur ir skatuve jeb kā te sauc "amfiteā tris", kur notiek vakara animā cija. Tieš i aiz amfiteā tra ir vā rti uz š oseju un paaugstinā ta eja uz pludmali. Man kā mā tei nepatika, ka pie vā rtiem bija stabs, bet neviens pie š ī staba nesē dē ja. Jā , š ie vā rti ir atvē rti 24 stundas diennaktī . Tas ir, teorē tiski ikviens var iekļ ū t no ceļ a. Apsardzi viesnī cā s neredzē jā m. Tač u arī zā dzī bu vai sveš inieku gadī jumu nebija. Ap viesnī cu ir daudz kameru. Varbū t ar to pietiks. . ?
Par pludmali:
Pludmalē ir bā rs, kā jau rakstī ju iepriekš , sauļ oš anā s krē sli (starp citu, tas ir ē rtā k nekā sauļ oš anā s krē sli uz baseina), lai gan ir daudz salauztu sauļ oš anā s krē slu.
Pludmale ir smilš aina, bet tuvā k jū rai ir mazi akmeņ i. Man bija ē rti staigā t bez speciā liem apaviem. Jā , un visi bē rni skrē ja basā m kā jā m.
Ir kaut kas no mola vai pontona tipa, kur atrodas arī sauļ oš anā s krē sli.
Ir tualete un duš a, daudz puķ u, kas tiek pieskatī ti.
Ieeja ū denī ir izgrebta pa labi no pontona. Peldieties tikai tur vai no š ī pontona pa kā pnē m uz jū ru. Tā kā sā nos ir akmeņ i un no spē cī giem viļ ņ iem, jū s varat gū t savainojumus. Vī rs nezinā š anas dē ļ viegli traumē jis kā ju, pludmalē sarunā jies ar sievieti, viņ as vī rs cietis smagā k.
Mū su vē rtē jums par kopē jo iespaidu par viesnī cu ir 6 no 10, par tī rī bu 5 no 10 (un tas ir ne tikai no numura, bet kopumā par visu viesnī cas tī rī bu), personā lam 8 no 10 , pā rtikai 9 no 10
Номер Вековая пыль
аватар gilyov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Neņ emot vē rā to, kā viņ i tur nokļ uva. . kā visi iekā rtojā s standartā (3 stundas). Uzreiz iekā rtojā s un pabaroja viss OK. Teikš u uzreiz uz nedē ļ u barot tikai zivis un vistas. . gaļ a ir dā rga. . . bet jā , izsalkuš i nebijā m, kaut arī nebija tik lielas izvē les. … Tomēr ▾ Neņ emot vē rā to, kā viņ i tur nokļ uva. . kā visi iekā rtojā s standartā (3 stundas). Uzreiz iekā rtojā s un pabaroja viss OK. Teikš u uzreiz uz nedē ļ u barot tikai zivis un vistas. . gaļ a ir dā rga. . . bet jā , izsalkuš i nebijā m, kaut arī nebija tik lielas izvē les. Standarta numurā , bez komentā riem. . . tī ra katru dienu (lai gan pirmajā dienā atstā ja dolā ru). Bet, salī dzinot ar "Katya" 5 *. . kā debesis un zeme. Es televizoru neskatī jos daudz, bet gribē ju to skatī ties un radā s problē ma - daž os Krievijas kanā los nav skaņ as. . . tad izdomā ju. Izrā dā s, ka jā ieiet iestatī jumos un jā maina audio valoda uz krievu valodu, tad tas sā k pā rraidī t. . . un tik bezjē dzī gi. Ledusskapī nav nekā tā da kā.5*. . vismaz strā dnieks. . . pudele ū dens 1.5 litri un tad uz priekš u. tē jas piederumi. . Š eit es devos uz tualeti bez gaismas, jo, kad ieslē gts. nosū cē js sā ka strā dā t. . . betona maisī tā js ir klusā ks. . . Tā lā k. . . animā cijas vispā r nav. . . lai gan ir vieta diskotē kā m un vakariem, labi, tas nebija sevis izklaidē š ana. . Starp citu, reģ istratū rā pie reģ istrā cijas nebija neviena krieviski runā još a menedž era, un reģ istrē š anā s bija pulksten 15:00. . . Pludmale atrodas pā ri ceļ am, netā lu no pā rvada. Viena lieta, bet labā k peldē t no mola, ir divas trepes ar kurā m var droš i braukt lejā un augš ā . Tiesa, tā s ir sarū sē juš as un pastā vī gi netī ras. 2 reizes mē ģ inā ju iebraukt no krasta un abas reizes atgriezos ar asiņ ainiem nobrā zumiem . Kurpes. Tad nekā du problē mu. . Pludmalē tikai dzē rieni atš ķ iras + alus. . . bū tī bā nav pā rtikas. . Jā , un galvenajā dzē rienu bā rā vienu vai divas reizes, jā , turklā t bā rmeņ i nav mū ž ī gi apveltī ti ar labestī bu, kaut ko pļ ā pā jot ar neapmierinā tu ķ ermeņ a uzbū vi, jo vismaz ne visi ir normā li un smaida, un jū s var runā t krievu vai angļ u valodā...Es atkā rtoju (ir ar ko salī dzinā t) 3 * no š ī s viesnī cas bū tu sanā cis jauki. . ne vairā k. . . Lai visiem laba atpū ta... .
аватар nfyz030385
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Es atpū tos š ajā viesnī cā viens, tas notika, bet es ā tri satiku tū ristus, un man nebija garlaicī gi)) Kad lasī ju atsauksmes, es, godī gi sakot, biju vienkā rš i š okā ! ! Uzreiz var redzē t, kurš atnā ca atpū sties un izbaudī t, bet kurš nā ca meklē t negatī vismu un atkritumus. … Tomēr ▾ Labdien. Es atpū tos š ajā viesnī cā viens, tas notika, bet es ā tri satiku tū ristus, un man nebija garlaicī gi)) Kad lasī ju atsauksmes, es, godī gi sakot, biju vienkā rš i š okā ! ! Uzreiz var redzē t, kurš atnā ca atpū sties un izbaudī t, bet kurš nā ca meklē t negatī vismu un atkritumus. Katrs atrada savu.
Un tā par paš u viesnī cu: ierados ok. 16:00 un ā tri iekā rtojā s. No istabas bija skats uz kalniem. Starp citu, tas ir ļ oti jauks skats. Istaba bija tī ra, stū ros un zem gultas neskatī jos (ne jau tā pē c nā cu). Dvieļ i un gultas veļ a mainī ta katru dienu, tī rī ta katru dienu. Wi-Fi vienmē r bija visur, tikai pludmalē biež i nebija interneta vai bija vā jš . Personā ls runā ja angliski un turku valodā , bet tas mani netraucē ja.
Pludmale ir liela. Es biju sezonas beigā s un reti biju pludmalē . Paralē li daudz staigā jā m pa Alanju, devā mies ekskursijā s. Viesnī cā ieradā s priecī gs un noguris.
Ē diens bija labs. Daudz zivju, un es mī lu zivis. Skumbrija vispā r bija bumba)). Pie kasē m bija rindas, nu, tas ir normā li. Es daudz ceļ oju, kā arī strā dā ju lielā s viesnī cā s, tas pats.
Platī ba nav liela. Redzē ju animā ciju bē rniem un pieauguš ajiem. Redzē ju arī diskotē ku pie baseina. Bet viņ a negā ja.
Man patika pirts klā tbū tne, un apmeklē jums noteiktā laikā bija bez maksas. Tas bija ē rti, vakarā atgriež oties no pludmales, lai sasildī tos). Paņ ē mu hammam, ne pirmo reizi, man arī ļ oti patika.
Vispā r man nepatika krievu tū ristu uzvedī ba. Es rakstu to kā tū rists un kā viesnī cas darbinieks. Tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Ir normā li cilvē ki, kuri atpū š as, izklaidē jas un ir ļ oti pozitī vi. Bet kopumā (60-70 procenti) viņ i ir bū ri un uzvedas kā karaļ i. Krustojos ar tū ristiem no Eiropas (š eit var pieskaitī t baltkrievus un ukraiņ us), Ā frikas un Ā zijas, viss kā rtī bā . Ja ierodaties citā valstī , lū dzu, ievē rojiet š ī s valsts paraž as un noteikumus. Jū s neesat mā jā s.
Kopumā svē tki ir lieliski. ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Violetta86
Sveiki, lidojam ar meitu uz šo viesnīcu! Pastāstiet, lūdzu, kā nokļūt no viesnīcas līdz tirdzniecības centram Alanyum un veikalam Waikiki, un cik tālu tie ir???
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через дорогу от собственного пляжа в районе Кестель, в 8 километрах от Алании. Построен в 2015 году. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 8 км от центра Алании. 30 км от аэропорта Газипаша. 135 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж через дорогу, есть надземный переход. Протяжённость – 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

A la Carte рестораны турецкой и средиземноморской кухни (платно), часы работы 19:00-21:00, необходима предварительная резервация. Бар у бассейна 10:00-23:00. Лобби-бар 12:00-18:00. Бар на пляже 10:00-17:30 (безалкогольные напитки). Бар в ресторане 10:00-21:00. Диско-бар 23:00-02:00 (платно). 1 открытый бассейн с водной горкой, 370 кв.м (без подогрева). 1 крытый бассейн 100 кв.м (без подогрева). Время работы бассейнов: 08:00-18:00. 2 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
Bērniem Мини-клуб для детей от 4 до 12 лет. В основном ресторане можно воспользоваться блендером, микроволновой печью и подогревателем для детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 водная горка.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 294 номера в 7-этажном здании отеля.

Istabās

Балкон, кондиционер, мини-бар (платно), LCD-телевизор, спутниковое телевидение, сейф (платно), прямой телефон, ванная комната с душевой кабиной, фен, Wi-Fi (бесплатно).

Adrese Kestel Mahallesi-Alanya
Tālruņi: +90 242 528 3232
Tīmekļa vietne: Sun Star Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.