Sliktākā atpūta ar bērniem. Sliktāk nevar būt!!!

Rakstīts: 24 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 23 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 4.0
Es nekad nerakstī ju atsauksmes, un, godī gi sakot, vienmē r smē jos par negatī vajā m, man likā s, ka cilvē ki ir pā rā k izvē lī gi. Uzskatu sevi par super izvē lī gu. Bet, acī mredzot, man ir pienā cis laiks uzrakstī t negatī vu atsauksmi.
Es atpū tos Sultan Keykubat Hotel 2017. gada jū lijā , mana mā te un manas divas meitas, 3 gadi un 1 gads.
Mū s bija paredzē ts iekā rtot lielā istabiņ ā , bet, kā izrā dī jā s, istabu nebija, un tikā m izmitinā ti blakus esoš ajā viesnī cā.2 mazā s istabiņ ā s. Viņ i solī ja nā kamajā dienā iekā rtoties lielā istabā , bet par to droš i aizmirsa. Jautā ju vairā kas reizes, bet mums nebija nevienas istabas. Lai gan tikko atbraukuš ie tū risti tika nokā rtoti un viņ iem tika atrastas vietas. Jo mē s neesam 2 ģ imenes, bet viena, nā cā s sē dē t pā rsvarā vienā mazā istabiņ ā . Mē s tikai mazgā jā mies un gulē jā m daž ā dā s. Neviens neko nezinā ja par gultiņ u, kuru it kā bez maksas nodroš ina bē rniem lī dz 6 gadu vecumam, mū s nesagā dā ja. Visiem bē rniem nodroš inā ts 1 augstais krē sliņ š . Un tas nebija tikai mani bē rni. Vispā r bija likums, kam bija laiks, tas apsē dā s. Krē sls bija š ausmī gā stā voklī , ļ oti putekļ ains, klā ts ar zirnekļ u tī kliem. Neviens nepū lē jā s mazgā t, nā cā s berzt ar mitrajā m salvetē m. Iztī rī ju to, cik vien labi varē ju.

VIRTUVE. Š Ī IR MŪ SU SVĒ TKU BRIESMĪ GĀ KĀ DAĻ A! ! ! Brokastis no 7.30 lī dz 9.00, pusdienas no 12.30 lī dz 14.00, vakariņ as no 19.00 lī dz 21.00. Pirmkā rt, nebija daudz ko ē st. Katra diena ir vienā da. Nekā das putras, piparu zupas. Bē rniem absolū ti nav ko dot. Vecā kā meita brokastī s ē da tikai olu, maizi un augļ us. Jaunā kais neē da vispā r. Vē l vajag kaut ko pabarot. Un es palū dzu katram ieliet pienu. Tā nu viens no š efpavā riem NEGRIBĒ JA BĒ RNU IELEJOT AR PIENU! ! ! Es vienkā rš i biju š okā . Piens maksā santī mu, visu atvaļ inā juma laiku pē c maniem aprē ķ iniem pienu izdzē rā m par 10-15 lirā m. 160 - 200 rubļ i uz visu laiku!! ! ! Viņ š gā ja un teica: "Shot yuk". Ko nozī mē bez piena? Kā var bū t tā ds stulbi, ž ē l piena bē rnus? Turklā t viņ i uz katra stū ra kliedz, ka mī l bē rnus ! ! ! Un man, acī mredzot, bija jā skraida pa pilsē tu ar diviem ratiem un jā meklē piens bē rniem. Turklā t par vecā ko mē s samaksā jā m pusi no izmaksā m, bet patiesī bā nesaņ ē mā m viņ ai ne gultas, ne pā rtiku.
Nā kamreiz, kad bē rniem nav ko ē st un tik garas pauzes starp ē dienreizē m, sā ku ņ emt kā dus augļ us un ž ā vē tus augļ us, lai bē rni paē stu pludmalē . Mē s burtiski paņ ē mā m katrs pa 200 gramiem. Tā atkal viņ š kā pū ķ is riņ ķ oja ap mums, nedod Dievs, mē s kaut ko paņ emtu. Turklā t mē s ē dā m ļ oti maz. Mē s ar mammu katra sveram nepilnus 50 kg, mums nebija uzdevums pā rē sties un katrai pieņ emties svarā par 5 kg, lai vē lā k nebū tu jā svī st sporta zā lē . Gluž i pretē ji, viņ i pat gribē ja zaudē t svaru, lai atgrieztos slaidi un iedeguš i. Es, piemē ram, brokastī s ņ ē mu tikai 2 gabaliņ us siera ar medu un kafiju ar pienu. Tā tad, atpakaļ pie augļ iem. Savukā rt bē rni nevar izturē t 5.7 stundas bez ē diena. Pludmalē nav pā rtikas. Attiecī gi, protams, bē rnus paņ ē mu nedaudz lī dzi, viņ š atkal kā Cerbers sē dē ja sargā jot augļ us, nolika viesmī ļ us kā suņ us, vai mē s kaut ko neņ emam, un pā rē jie arī .
Un katru reizi VIŅ Š mums sabojā ja noskaņ ojumu. Piemē ram, reiz stā vu rindā , lai savā ktu ū deni pudelē . Jaunā kā meita ir rokā s. Manā priekš ā ir 2 cilvē ki. Meitene arī piepildī ja pudeli ar ū deni. Tad vī rietis. Viņ š ļ ā va man iet uz priekš u. Es stā vu, lai savā ktu ū deni, pienā ca cits vī rietis. Tā tad š is pavā rs nā ca klajā un teica, lai laiž u š os vī rieš us aiz manis uz priekš u. Kā pē c man pē kš ņ i tie jā palaiž garā m? Jā , viņ i nejautā ja. Visi stā vē ja uz vietas. Stā vu uz rokā m ar 9kg bē rnu, vā cu arī ū deni, tā pē c arī nā cā s izlaist 2x vairā k vī rieš u nekā man, kas stā v biksē s iebā zuš i rokas. Es nezinu, kā da problē ma ir š im š efpavā ram. Varbū t viņ š ir naidotā js, detonators, varbū t kā da sieviete viņ u aizvainojusi, vai viņ am ir citas psiholoģ iskas problē mas. Bet ar š ā du attieksmi pret cilvē kiem, ī paš i sievietē m un bē rniem, jums ir jā strā dā nevis kū rorta zonā , bet gan morgā vai koncentrā cijas nometnē . VIŅ Š IZBOJĀ JA MŪ SU SVĒ TKUS!! ! ! Es negribē ju iet ē st, jutos kā kaut kā ds ubags.
Lai gan tur visi pasniedza 3-4 š ķ ī vjus, ī paš i vī rieš i, viņ i ē da daudz. Tur pieiet kaut ko teikt, zarnas ir plā nas. Bet mē s varam, mē s nedosim sejā . Es nezinu viņ a vā rdu, jo viņ š nenē sā nozī mī ti. Un es vienkā rš i nejutos ē rti staigā t un runā t ar viņ u. Bet viņ š ir garš , kails, valkā baltu polo un melnu priekš autu. Jū s viņ u uzreiz atpazī sit.

Gribē ju pateikt milzī gu paldies pā rē jiem virtuves darbiniekiem Ramazā nam, Nadiram un otrajam š efpavā ram, viņ a vā rdu nevarē ja noskaidrot. Viņ i, par spī ti tam sarkanajam kaklam, deva mums pienu. Un viņ i bija laipni pret mū su bē rniem. Bez viņ iem mē s bū tu PILNĪ GĀ ELLE. Es novē lu viņ iem ilgu mū ž u, veselī bu, labklā jī bu un visu to labā ko.
Alkoholu nelietojā m vispā r. Neesmu bijusi vē lā s vakariņ ā s, maz ē du, un ž ē l mazuļ u augļ u un piena, manuprā t, tas ir NECILVĒ KI! ! ! Un par 3 gadī gu meitiņ u maksā ju uz pusi lē tā k, un varē ju prasī t ne tikai pienu, bet arī graudaugus un bē rnam normā las zupas !!! !
Sā kumā izturē jos normā li, centos sakopt pē c bē rniem, apē st to, ko viņ i neē d, bet pē c š ā das attieksmes man paš ai gribē jā s notraipī t viņ iem visus galdautus, lauzt traukus un izturē ties rupji pret darbiniekiem.
Tikai mū su pē dē jā dienā š is vī rietis (vai varbū t necilvē ks) mums dzī vi nesabojā ja, acī mredzot viņ š saprata, ka esam tikai sievietes ar bē rniem.
Vē l gribē ju atzī mē t, ka pa viesnī cu staigā kaķ i un viesmī ļ i, pavā ri, ē dot pieskaras š im kaķ im, ko es uzskatu par nepieņ emamu. Jū s varat mani saukt par paranoiķ i, bet ar bē rniem tas nenotiek lieki. Kā jū s varat pieskarties kaķ im, paņ emt to rokā s un pē c tam uzlikt ē dienu vai pieskarties traukiem? Tikko tas pats, kurš par kaut ko ar bē rniem ķ ē rā s pret mums un sē dē ja ar kaķ i rokā s. Jā , bū tu labā k, ja viņ š izturē tos pret bē rniem kā pret cilvē ku.

Gaismu priekš telpas tualetē ieslē dz kustī bas sensors. Un viņ š acī mredzot ir speciā li noskaņ ots lai ilgi nesē ž , gaisma deg tikai tad, ja esi stā vus, esmu 162 cm garš , man vē l bija jā paceļ roka uz augš u, lai ieslē gtu gaisma. Tas deg 3 sekundes. Attiecī gi visu savu biznesu dari tumsā , un arī bē rni bija tumsā jā stā da. Tikai kaut kā da necieņ a. Š ī sensora iestatī š ana aizņ em 5 minū tes.
ANIMĀ CIJAS NAV!! !
NAV ROTAĻ U LAUKUMA, kā norā dī ts viesnī cas aprakstā .
Pludmale tuvu, likā s viss kā rtī bā , sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir brī vi, bet 1dien atnā ca bā ra darbiniece un pē kš ņ i izsita 3 jaunus pā rus, kuri bija 1. lī nijā , paziņ oja, ka 1. krē slu rinda ir. par maksu. 5 liri. Viņ i netrokš ņ oja, nedzē ra, uzvedā s ļ oti pieklā jī gi. Turklā t visi pā rē jie cilvē ki arī gulē ja, nemaksā jot ne santī ma. Viņ š viņ iem neteica ne vā rda. Kā es saprotu, viņ š tikko atbrī voja vietu saviem klientiem, kuri pirks no viņ a dzē rienus un ir tiesī gi melot bez maksas. DARI KO VĒ LIES! ! ! Viņ š grib, viņ š viņ u izsitī s, viņ š grib, viņ š viņ u neizsitī s. Ir ļ oti apgrū tinoš i to visu skatī ties.

Mū su ē ka tika iztī rī ta ļ oti slikti, es nedomā ju, ka tī rī š ana Sultan Keykubate atš ķ ī rā s no tī rī š anas mū su ē kā , cik es runā ju ar citiem atpū tniekiem. Mazgā ja tikai grī das, 10 dienas ne reizi neslaucī ja santehniku, logus, neslaucī ja putekļ us. Viņ i vienkā rš i pievienoja tualetes papī ru un noslaucī ja grī du ar netī ru mopu. Lai pievienotu š ķ idrā s ziepes, man bija jā atstā j š ķ idro ziepju paliktnis atvē rts. Ja ar tualetes papī ru noslauka jebkuru virsmu telpā , vai tā bū tu grī da vai galds, PAPĪ RS KĻ Ū ST MELNS!! ! . 10 dienas nekad nemainī ju gultu un dvieļ us. Lai gan tos jau tieš ā m vajadzē ja nomainī t. Vē l bija nepatī kams brī dis, tirgū nopirkā m augļ us, nolikā m uz galda atvē rtā maisā , lai neplī st, tā pē c apkopē ja uzreiz zvanī ja virtuves strā dniecei, lai pā rbaudī tu, vai neesam paņ ē muš i no viņ u brokastī m vai vakariņ as. Man š ķ iet, ka, ī rē jot viesnī cu, nevajadzē tu justies kā cietumā , kur tiek pā rmeklē tas personī gā s mantas.
Taisnī bas labad teikš u, ka š ai viesnī cai bija plusi, bet tie galvenokā rt sastā vē ja tikai no atraš anā s vietas. Netā lu no pludmales. Pludmale ir smilš aina, ar oļ iem un akmeņ iem. Ieejas platums jū rā ir 30 metri. No abā m pusē m lielus viļ ņ us, kur nav iespē jams peldē t, aizpū š vilnis. Un ļ oti sā p viņ us sist. Un slidens. Š ajos 30 metros visi plosā s.
Vē l viens pluss ir tas, ka cietoksnis ir 20-30 minū š u gā jiena attā lumā . Interesanti tur kā pt. Cietokš ņ a pakā jē ir lī cis, kur nekad nav viļ ņ u, oļ u pludmale, ļ oti laba vieta. Tur ir daudz cilvē ku. Pā rsvarā turki.
Turpat pilsē tas centrā ir liels rotaļ u laukums bē rniem ar š ū polē m, slidkalniņ iem, daž ā diem kā pš anas rā mjiem. Manai vecā kajai meitai tas ļ oti patika. Ir arī krastmala ar daž ā diem kuģ iem, var izvē lē ties kā du ekskursiju vai vienkā rš i pastaigā ties ar bē rniem. No turienes atiet "dzinē js" - automaš ī na ar divā m piekabē m, izgatavota kā vilciens. Tiesa, uz tā apsē dā mies netā lu no viesnī cas pieturā pie restorā na. Viņ am nav ī paš a grafika, viņ i iet, kā vē las. Tā s sā kas ap 18.00, pie viesnī cas apsē dā mies 19.30. Sasniedzā m krastmalu, gā jā m tur 20 minū tes un devā mies uz nā kamo 20.20. 20.35 atradā s viesnī cā . Bet atkal esiet uzmanī gi. Ejiet 20 minū tes, tas varē tu nozī mē t 15 minū š u pastaigu. Viņ i var izbraukt agrā k, kā tas bija pie mums, viņ i tik tikko apstā jā s, un noteikti saglabā jiet biļ etes lī dz brauciena beigā m. Tas maksā.7, 5 liras. Š ajā vilcienā nav nekā ī paš a. Nav ko skatī ties. Bet bē rniem tas patī k.

Turpat centrā pie pieminekļ a vakarā notiek daž ā das izrā des, var iet ar bē rniem skatī ties, protams, ne vienmē r, bet pā ris reizes nonā cā m.
Vispā r bū tu nepiecieš ams izkā rt zī mī ti "NENĀ C AR BĒ RNIEM, NOLIET!! ! "
15 gados atpū tā mies ar vecā ko meitu Kemerā . Viņ ai bija 11 mē neš i. Rose 3* viesnī cā . Mums ļ oti patika. Ē dienu vismaz ē d, tikai bija 4 veidu zupas. Animā cija gandrī z visu diennakti, ē diens pludmalē . Par to paš u naudu lieliska viesnī ca, netī rī ta, protams, tā pat. Bet es domā ju, ka visur ir vienā di. Bet attieksme ir lieliska. Pats š efpavā rs pienā ca klā t un jautā ja, vai nevaram kaut ko pagatavot vai sasmalcinā t ar blenderi. Vistas, zivis bija katru dienu, bez sojas. Kā redzē jā m, mē s ar bē rnu uzreiz iekā rtojā mies labā kajā istabiņ ā pē c atraš anā s vietas. Ir 3 vai 4 augstie krē sli Ikeevsk tī ri. Ļ oti iesaku apskatī t š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu