Sey Beach Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.510
№222 viesnīcas reitingā Alanja
6.8 Numurs
6.8 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.1 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2017. gada maijā. Sastāv no 6 stāvu ēkas ar 2 liftiem. Atrodas Kestelas kūrortciemā, 5 km attālumā no Alānijas centra.Vairāk →
аватар igoralekseev.79
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sejas pludmale Mē s kopā atpū tā mies 2023.  gada augustā . Lidojums bija naktī un agri no rī ta ieradā mies Antā lijas lidostā . Ieradā mies noguruš i, jo lidmaš ī na bija nedaudz pā rpildī ta. Tā kā sā kotnē ji atvaļ inā jumu plā nojā m Alanjas reģ ionā un zinā jā m, ka tas ir tā ls brauciens, tad, pasū tot ekskursijas, mums piedā vā ja transfē ru. … Tomēr ▾ Sejas pludmale

Mē s kopā atpū tā mies 2023.  gada augustā . Lidojums bija naktī un agri no rī ta ieradā mies Antā lijas lidostā . Ieradā mies noguruš i, jo lidmaš ī na bija nedaudz pā rpildī ta. Tā kā sā kotnē ji atvaļ inā jumu plā nojā m Alanjas reģ ionā un zinā jā m, ka tas ir tā ls brauciens, tad, pasū tot ekskursijas, mums piedā vā ja transfē ru. Mans vī rs pasū tī ja no Alika VK grupā , mē s viņ u neredzē jā m, mē s visu pasū tī jā m, viņ š nosū tī ja daž as fotogrā fijas ar kvī tis, mē s par visu samaksā jā m pē c fakta.
Tā tad, sī kā k
Pasū tī jā m privā tu transfē ru, kas ļ oti atviegloja ceļ u uz viesnī cu. Atbraucā m ā tri un ē rti. Ierodoties viesnī cā , sapratā m, ka nereģ istrē simies pirms 14:00 un iepriekš sagatavojā m mantas, lai pā rģ ē rbtos un dotos peldē ties un atpū sties. Bet mums par pā rsteigumu, mē s bijā m reģ istrē ti agrā k. Acī mredzot viesnī ca nebija lī dz galam pilna (bez nekā diem papildus maksā jumiem vai baksheesh). Mē s devā mies uz istabu.
istaba ir tī ra un sakopta.
Ar gaļ u Mums ļ oti patika aunazirņ u pasta, iesaku pamē ģ inā t, ko sauc par humusu. Kopumā ē dinā š anas ziņ ā viesnī ca mums tī ri labi piestā vē ja. Stipro alkoholu nelietojā m. Alus bija ļ oti viegls un patī kams. Bā rmeņ i ir smaidī gi un patī kami. Viņ i vienmē r saka labrī t, labdien, š ķ iet, ka viņ iem ir patiess prieks mū s redzē t.
Ekskursijas. Mans ieteikums tev!! ! Nebrauciet pammukales ekskursijā no Alā nijas! Kad bijā m Kemerā , š ajā ekskursijā nedevā mies kopš bē rnī bas, bet no Kameras tas ir daudz tuvā k! Ceļ ā vienā virzienā pavadī jā m 8-9 stundas!!! ! Pati ekskursija, protams, lieliska, bet, noguris rā pjoties ā rā no autobusa, neko nesaproti, pusi dienas pavadī ji skraidot pa objektiem un atpakaļ!
Bet tā kā mans vī rs iepriekš pasū tī ja un ļ oti gribē ja braukt ar plostu, mē s devā mies un mež onī gi sajū sminā mies, iedomā jieties, kad saule svelmē , jū s tiekat ievesti vē sas kalnu upes aizā!
Tas nav bī stami un pat tā ds kartupeļ u maiss kā es ar to var tikt galā )))) kopumā esam apmierinā ti ar ekskursijā m, lai gan Pammukales gadī jumā , iespē jams, izdarī jā m nepareizu izvē li. Ī paš s paldies Alik tū rē m par apkalpoš anu un pā rsū tī š anu.
Kopumā viesnī ca mums patika. Jā , mē s to galvenokā rt uzskatī jā m par nakš ņ oš anu, jo zinā jā m, ka Ekskursijā bū sim 2 dienas un plā nojā m doties uz vietē jiem restorā niem un klubiem. Ja cerat uz greznu apkalpoš anu un greznu pā rtiku, š ī noteikti nav jums piemē rota vieta. Viss ir tī rs un vienkā rš s.
Tas pilnī bā attaisno savu cenu. Diez vai mē s tur dotos vē lreiz - tas ir maz ticams. Nā kamā s brī vdienas, visticamā k, pavadī sim Marmarisā . Es ceru, ka mans pā rskats bija noderī gs. Lai visiem brī niš ķ ī gas brī vdienas!
аватар inessapaxmutova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atvaļ inā jums divatā.2022. gada jū lijā!!!!!! Sejas pludmale Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas (bija ļ oti pieņ emama cena "agrā s rezervā cijas" akcijai). Pluss mums bija arī tas, ka viesnī ca tika uzcelta nesen. Mē s iegā dā jā mies tū ri martā. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums divatā.2022. gada jū lijā!!!!!!

Sejas pludmale
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas (bija ļ oti pieņ emama cena "agrā s rezervā cijas" akcijai). Pluss mums bija arī tas, ka viesnī ca tika uzcelta nesen. Mē s iegā dā jā mies tū ri martā.
Mē s ceļ ojā m kā pā ris 2022.  gada jū lijā . Lidojums bija naktī un agri no rī ta ieradā mies Antā lijas lidostā . Ieradā mies noguruš i, jo lidmaš ī na bija pā rpildī ta. Tā kā sā kotnē ji atvaļ inā jumu plā nojā m Alā nijas reģ ionā un zinā jā m, ka bū s tā ls ceļ š ejams, tad pasū tot ekskursijas, mums piedā vā ja transfē ru. Mans vī rs pasū tī ja VK grupā no Alika, mē s viņ u neredzē jā m, mē s visu pasū tī jā m, viņ š nosū tī ja daž as fotogrā fijas ar č ekiem, mē s par visu samaksā jā m pē c fakta.
Tā tad sī kā k
Bijā m rezervē juš i privā tu transfē ru, kas ļ oti atviegloja ceļ u uz viesnī cu. Atbraucā m ā tri un ē rti. Ierodoties viesnī cā , sapratā m, ka lī dz 14:00 nebū sim nokā rtoti un iepriekš sagatavojā m lietas, lai pā rģ ē rbtos un dotos peldē ties un atpū sties.
Bet mums par pā rsteigumu mē s bijā m nokā rtoti agrā k. Acī mredzot viesnī ca nebija pilnī bā piepildī ta (bez papildu maksā jumiem un baksheesh). Mē s devā mies uz istabu.
istaba ir tī ra un sakopta. Neliels, bet vairā k nekā pietiekami diviem, galvenais ir tī rs, veļ a ir svaiga un ciete. Santehnika darbojas un viss ir kā jauns. Wi-fi darbojā s) skats uz kalniem un daļ ē ji uz jū ru! kas vē l vajadzī gs laimei) katru dienu tī rī ju istabu, regulā ri mainī ja dvieļ us.
Teritorija.
Viesnī cas platī ba nav liela. Nav kur spē lē t. Ceļ š uz jū ru caur pazemes pā reju. Jū ra ir tī ra, bet piestā tnes nav! Ieeja tikai no krasta. Baseins nav liels, bet tī rs. Sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ em no agra rī ta. Uz jū ras ir lapenes, bet, kā izrā dī jā s, par tā m ir jā maksā.
Tagad par pā rtiku. Ē diens, kā parasti Turcijā , ir diezgan labs ar labu izvē li. Brokastī s: sieri, desiņ as, olas, dā rzeņ i, omletes (ļ oti garš ī gi ar sē nē m un sī poliem), kā arī pankū kas un daž ā da veida ievā rī jumi.
Pusdienā s: vienmē r ir iespē ja izvē lē ties ceptu, sautē tu gaļ u.....daž ā di piedevas un augļ i.
Vakariņ ā s un gaļ ai un zivī m un turku saldumiem. Ar gaļ u Mums ļ oti patika aunazirņ u pasta, iesaku izmē ģ inā t humusu sauc. Kopumā ē dinā š anas ziņ ā viesnī ca mums ir piemē rota. Stipro alkoholu nelietojā m. Alus bija ļ oti viegls un patī kams. Bā rmeņ i ir smaidī gi un patī kami. Viņ i vienmē r saka labrī t, ar labu pē cpusdienu, jū tot, ka viņ iem ir patiess prieks mū s redzē t.
Ekskursijas. Mans ieteikums tev!! ! Nebrauciet ekskursijā pammukalē no Alā nijas! Kad bijā m Kemerā , š ajā ekskursijā nedevā mies, jo bijā m kopā ar bē rnu, bet tas ir daudz tuvā k no Kameras! Pa ceļ am vienā virzienā pavadī jā m 8-9 stundas!!! ! Pati tū re, protams, lieliska, bet, kad no autobusa nogursti, neko nesaproti, pusi dienas pavadī jā m skraidot pa objektiem un atpakaļ!
Bet tā kā mans vī rs iepriekš pasū tī ja un ļ oti gribē ja pats braukt ar plostu, mē s devā mies, bijā m mež onī gi sajū smā , iedomā jieties, kad saule svelmē , jū s tiekat ievesti vē sas kalnu upes aizā ! Tas nav bī stami un pat tā ds kartupeļ u maiss kā es ar to var tikt galā )))) kopumā ar ekskursijā m ir apmierinā ti, lai gan Pammukales gadī jumā droš i vien izdarī ja nepareizu izvē li. Tours u Alik ī paš s paldies par apkalpoš anu un transfē ru.
Kopumā - viesnī ca mums patika. Jā , pamatā mē s to uzskatī jā m par nakš ņ oš anu, jo zinā jā m, ka Ekskursijā paliksim 2 dienas un plā nojā m izkļ ū t uz vietē jiem restorā niem un klubiem. Ja jū s meklē jat elegantu apkalpoš anu un pā rtiku a la luksusa, jū s noteikti neesat tajā . Viss ir tī rs, vienkā rš s.
Tas pilnī bā attaisno savu cenu. Mē s tur ietu vē lreiz – diez vai. Nā kamo atvaļ inā jumu, visticamā k, pavadī sim Marmarisā . Es ceru, ka mans pā rskats bija noderī gs. Lai visiem lieliskas brī vdienas!
аватар JAnovskij_JUrij_Vladimirovich
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca lieliska, maza, jauna, istabā s viss strā dā , uzkopš ana katru dienu, apkalpoš ana izcila, par visu var vienoties reģ istratū rā , galvenā jū ra un pludmale, kur nav neviena, izņ emot tevi un viesnī cas viesus uz kilometru ir liela brī vī ba un telpa, atš ķ irī bā no Alanjas centra, kur ā bolam nav kur krist, kā Odesā . … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, maza, jauna, istabā s viss strā dā , uzkopš ana katru dienu, apkalpoš ana izcila, par visu var vienoties reģ istratū rā , galvenā jū ra un pludmale, kur nav neviena, izņ emot tevi un viesnī cas viesus uz kilometru ir liela brī vī ba un telpa, atš ķ irī bā no Alanjas centra, kur ā bolam nav kur krist, kā Odesā . Par uzturu neko nerakstī š u, katram savs, bet mums viss derē ja, nepamostieties izsalkuš i, kam vajag klusu atpū tu, tad esat klā t, kas esat lielas pilsē tas gaismas, mē s ejam garā m.
аватар belosuslik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, neliela teritorija, 2 baseini, slidkalniņ i, sava pieeja pludmalei (2 minū tes). Apkalpoš ana teicama, administratori vienmē r gatavi satikties, atvē rti, draudzī gi. Bā rmenis labs, ar animatoriem nedaudz sliktā k, vispā r viesnī cā kluss, vakarā maza programma, bet gā jā m ar draugiem un biež i gā jā m tusē t ā rpus viesnī cas, tā pē c pā rē jais iznā ca pilns. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, neliela teritorija, 2 baseini, slidkalniņ i, sava pieeja pludmalei (2 minū tes). Apkalpoš ana teicama, administratori vienmē r gatavi satikties, atvē rti, draudzī gi. Bā rmenis labs, ar animatoriem nedaudz sliktā k, vispā r viesnī cā kluss, vakarā maza programma, bet gā jā m ar draugiem un biež i gā jā m tusē t ā rpus viesnī cas, tā pē c pā rē jais iznā ca pilns. Ieeja jū rā ar akmeņ iem, bet ja iet uzmanī gi, tad ar š o problē mu nav, kopumā speciā las č ī bas nav vajadzī gas.
Ē dienu daž ā dī ba nav liela, bet izsalkuš i nekad nebijā m, visbiež ā k bā rā paņ ē mā m dž inu (izmē ģ inā jā m arī vī nu, bet nepatika, puikas dzē ra alu - garš oja). Mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija pilnī bā noslogota, bet tajā paš ā laikā sauļ oš anā s krē slu pietika visiem gan pie baseina, gan pludmalē . Istabas arī labas, kondicionieris strā dā (daž kā rt nestrā dā ja pa dienu), wi-fi vispā r normā ls - reģ istratū rā ķ eras perfekti, istabiņ ā s sliktā k, bet tiek sū tī tas ziņ as - nestrā dā . t noķ ert tikai vakarā vakariņ u laikā , jo, acī mredzot, ir liela slodze. Ī paš s paldies administratoriem, ī paš i Mehmetam.
аватар tatyana_sakhno
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos pie jauna vī rieš a 2018. gada augustā . Viņ i ā tri un labi iekā rtojā s, visiem stā stī ja, lai gan ieradā mies 12 naktī . ISTABA: plaš a, ē rta, gaisa kondicionieris darbojā s labi, vienmē r priecī gs atgriezties istabā pē c karstajiem Alanjas "apskā vieniem". … Tomēr ▾ Atpū tos pie jauna vī rieš a 2018. gada augustā . Viņ i ā tri un labi iekā rtojā s, visiem stā stī ja, lai gan ieradā mies 12 naktī .
ISTABA: plaš a, ē rta, gaisa kondicionieris darbojā s labi, vienmē r priecī gs atgriezties istabā pē c karstajiem Alanjas "apskā vieniem". Duš a darbojā s pareizi. Istaba tika tī rī ta katru dienu, mainī ti dvieļ i, gulta arī . Pē c tam, kad uzgalis ir rū pī gi notī rī ts)
Pē c tī rī š anas vienmē r atstā ja divas pudeles ū dens.
Numurā bija arī elektroniskais seifs, neliels ledusskapis un televizors.
PĀ RTIKA ir jautā jums, kas daudzus cilvē kus satrauc visvairā k) Visa bū tī ba ir sī kumos. Brokastu, pusdienu, vakariņ u laikā ē damistabā vienmē r bija vairā ki viesmī ļ i, mū s sagaidī ja burtiski pie durvī m ar patī kamas dienas/vakara un apetī tes vē lē jumiem. Lai gan daž i oficianti gandrī z nerunā ja krieviski, viņ i vienmē r laipni angliski (nu vai lauzī tā krievu valodā ) paskaidroja, kas, kā un kur. Reizē m zā lē ienā ca š efpavā rs un kontrolē ja procesu, atgrieza ē dieniem garš ī gu izskatu pē c izsalkuš o tū ristu iebrukuma) Ē dieni tika papildinā ti, jo reizē m tuvojā mies beigā m, un š ķ ī vji bija pilni vai puspilni. PAR Ē dienkarti: katru dienu bija iespē ja izvē lē ties daž ā dus augļ us, dā rzeņ us, salā tus, garš augus. Vairā ku veidu gaļ a, zupas, makaroni, rī si, graudaugi, nū deles, kaut kas lī dzī gs dā rzeņ u sautē jumam, kā dreiz bija biezenis, daž ā das mē rces, omletes, olu kultenis, sā ļ ā s maizī tes, pitas maize ar daž ā diem pildī jumiem. Arī vairā ku veidu sulas, tē ja atseviš ķ ā s tē jkannā s, fanta, kola, sprite; kafijas dzē rieni tomē r no kafijas automā ta. Deserti ir pavisam cita lieta. Deserti bija pusdienā s un vakariņ ā s. Sulī gs, ar un bez krē juma, š okolā des un austrumnieciskas, reizē m bija kū kas.
Nekad nav palicis izsalcis. Vienī gais, ka savā bufetē neatradā m zivis. Bet personī gi man tas iespaidu nesabojā ja, jo man nepatī k zivis.
Ir reizes, kad var nogarš ot kā du ē dienu bez maksas (no 13:30 lī dz 14 mums iedeva saldē jumu, no rī ta lī dz 17 bija pludmales bā rs, kur var paē st ne sliktā k kā ē damzā lē , kā arī iedzert alu , sulas, kafijas dzē rieni)
PERSONĀ LS: nebija daudz kontaktu ar personā lu, bet kopumā ok. Daž i runī gi, viegli un patī kami komunicē t, daž i vienkā rš i atbildē ja uz jautā jumiem. Bet par vienaldzī gu personā la attieksmi gan neuzdroš inā tos saukt.
PLUDMA: no -1. stā va uz pludmali ved pazemes tunelis. Tajā paš ā -1 stā vā var ņ emt dvieļ us (viena piebilde - dvieļ i ir nedaudz nolietoti, bet tī ri). Pats tunelis svaigumu neizsmeļ , daudzi rakstī ja, ka ceļ š uz pludmali nav ē rts tieš i š ī tuneļ a dē ļ . Cerams, ka lī dz nā kamajai sezonai tas tiks novē rsts. Pludmalē varat paņ emt sauļ oš anā s krē slu ē nā (ir pā rsegs), un ir ē rti sauļ oties saulē . Saulriets jū rā - nu, interesanti) Ir vietas, kur akmeņ i ir mazi, ir vietas, kur guļ milzī gas akmens plā ksnes. Tikko nopirkā m speciā las č ī bas un sā kā m mierī gi staigā t pa dibenu. Bet tikā m uz lieliem viļ ņ iem, jū ra pumpē ja tik daudz, ka aizmirsā m par visu, akvaparku nevajag. Jū ra tī ra un silta, piekrastes zona plaš a, kas ir patī kami - vietas pietika visiem, uz galvas neviens negulē ja.
Protams, š ajā viesnī cā ir daudz vairā k pakalpojumu un izklaides, piemē ram, divi peldbaseini (viens iekš telpu), biljards, crust. teniss, hammam, spa, tren. zā le, animā cija utt.
Life hack: viesnī cā ir DIVI lifti, daudzi vienkā rš i neredzē ja otro un bija saspiesti vienā . Otrs lifts centrā lā labajā pusē . Treš dienā s Kestel bazā rā var veiksmī gi taupī t uz jebko un daudz lē tā k nekā tū ristu veikalos.
10 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas veikals MIGROS, š ajā veikalā var arī lē ti iegā dā ties daž as preces, bet ne visas, kā arī samainī t dolā rus (mainī t pē c izdevī ga kursa).
Secinā jums: Gribē tos, lai istaba ir mazliet labā k sakopta, pludmales dvieļ i nomainī ti, tunelis uz pludmali uzlabots, WiFi izveidots, jo reizē m lē ni ielā dē jas. Kopumā viss patika, mums jau pietrū kst bezrū pī gā s atvaļ inā juma dienas.
аватар vaicel-olya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Biju atvaļ inā jumā ar mammu, un mums bija vislabā kais iespaids par š o vietu, ī paš i par spa zonu, kas atrodas pirmajā stā vā . Ē diens bija garš ī gs, un telpas bija jaukas, jo kondicionieris bija viegli vadā ms un apkalpoš ana numurā bija ā tra. … Tomēr ▾ Biju atvaļ inā jumā ar mammu, un mums bija vislabā kais iespaids par š o vietu, ī paš i par spa zonu, kas atrodas pirmajā stā vā . Ē diens bija garš ī gs, un telpas bija jaukas, jo kondicionieris bija viegli vadā ms un apkalpoš ana numurā bija ā tra. Saziņ a bija vienkā rš a, visi runā ja gan krieviski, gan angliski (mē s esam krievi). Trenaž ieru zā le bija diezgan pieklā jī ga un nebija pā rpildī ta, es praktiski biju vienī gais, kas trenē jā s. Spa zona atrodas iepretim trenaž ieru zā lei, un ikvienam, kas dodas uz viesnī cu, tas NOTEIKTI ir jā izmē ģ ina. Kopumā esmu ļ oti priecī gs par dzī vesvietas izvē li un apskatiet skatu no mū su istabas, vai tas nav jauki? ! )
***
Mē s devā mies pie mammas atpū sties un bijā m apmierinā ti ar paš u viesnī cu un arī , jo ī paš i, spa zonu tajā (-1 stā vs). Ē diens bija kvalitatī vs, telpas vē sas, skaistas, labi uzkoptas. Ar saziņ u nav problē mu - visi runā gan krieviski, gan angliski. Tā ir normā la mazas viesnī cas zā le, es vispā r tur mā cī jos viens (plusi mazai viesnī cai). Blakus ir arī spa, noteikti jā redz, nenož ē losiet! ) Kopumā viss bija pā rsteidzoš s, apskatiet skatu no istabas))
Вид из номера
аватар nadej-da7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tagad esmu viesnī cā . Serviss nesaņ em pat 3 zvaigznes ((tikai tū ristu neievē roš ana! ) Neviens ne par ko neatbild, animā cijas nerū pē jas par tū ristiem, tikai vakarā rī ko bē rnu mini diskotē ku un viss, nav deklarē ta vingroš ana un aerobika! Vakar vakarā viņ i paziņ oja par Miss Hotel š ovu, bet tā nebija, un cilvē ki sē dē ja un vienkā rš i gaidī ja 2 stundas, tad devā s gulē t. … Tomēr ▾ Tagad esmu viesnī cā . Serviss nesaņ em pat 3 zvaigznes ((tikai tū ristu neievē roš ana! )
Neviens ne par ko neatbild, animā cijas nerū pē jas par tū ristiem, tikai vakarā rī ko bē rnu mini diskotē ku un viss, nav deklarē ta vingroš ana un aerobika!
Vakar vakarā viņ i paziņ oja par Miss Hotel š ovu, bet tā nebija, un cilvē ki sē dē ja un vienkā rš i gaidī ja 2 stundas, tad devā s gulē t. Un pats galvenais, es tagad atnā cu paņ emt dvieli kartē , saka, ka nav dvieļ u un gaidiet 4 stundas! ! ! Kā das muļ ķ ī bas? !
Reģ istratū rā arī nevarē ja palī dzē t, viņ i saka, ka ņ em no istabas. Es vienkā rš i esmu š okā . Arī š odien bijā m tā saucamajā SPA, nu, lī menis atstā j ko vē lē ties!
Personā la uzvedī ba ir neadekvā ta, viņ i pieļ auj daž ā das brī vī bas ar klientiem! Masieris nedzird (vai izliekas), kad saki “sā p”, un necenš as to izpatikt un padarī t maigā ku. Cenas, starp citu, pakalpojumiem uz papī ra nekur nav norā dī tas, tas ir, tā s vienkā rš i tiek runā tas no buldozera.
Ja ej uz hammam, tad tikai pie sievietes!
Ļ oti vē los aprunā ties ar viesnī cas vadī bu, kurai klientu viedoklis nerū p. Reģ istratū rā tā du darbinieku nav. Vairā k uz š ejieni nebraukš u un nevienam neieteiktu!
аватар a20092010
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ā gada jū nijā atpū tos, vispirms gribu atzī mē t ē dienu viesnī cā , ļ oti labi, daudz daž ā du ē dienu, viss pietiekami garš ī gi pagatavots, patika arī deserti, pludmalē ir arī uzkodas bā rā ne tikai dzer, tuvā k vakariņ ā m pienā k meitene un cep kū kas, piemē ram, pitas maizi ar pildī jumu, alkohols normā ls, alus garš ī gs, biju kopā ar ģ imeni un draugiem, mums viss patika ē diena un dzē riena ziņ ā . … Tomēr ▾ Š ā gada jū nijā atpū tos, vispirms gribu atzī mē t ē dienu viesnī cā , ļ oti labi, daudz daž ā du ē dienu, viss pietiekami garš ī gi pagatavots, patika arī deserti, pludmalē ir arī uzkodas bā rā ne tikai dzer, tuvā k vakariņ ā m pienā k meitene un cep kū kas, piemē ram, pitas maizi ar pildī jumu, alkohols normā ls, alus garš ī gs, biju kopā ar ģ imeni un draugiem, mums viss patika ē diena un dzē riena ziņ ā . Kas attiecas uz apkalpoš anu, tad tī rī š ana bija katru dienu, pludmales dvieļ i tika mainī ti bez problē mā m jebkurā diennakts laikā . Animā cija nav ī paš i laba, bet mums joprojā m bija jautri, animators ir jauns, bet viņ š ļ oti centā s, ir skaidrs, ka š is ir viņ a pirmais darbs š ajā virzienā )) Kopumā darbinieki ir ļ oti draudzī gi, ieskaitot viesnī cu menedž eris, ļ oti jauks cilvē ks, skaidrs, ka vietā . Vienī gais, kas mani sarū gtinā ja, un ne tik ļ oti, bija ieieš ana jū rā , š ogad akmeņ u bluķ i no krasta tika izņ emti, bet tie palika ū denī , neē rti stā vē t ū denī , tikai jā peld , bet par alternatī vu kļ uva blakus esoš ā s viesnī cas pludmale, tur ū denī ir oļ i, č etrdesmit metru pa kreisi iet. Viņ i stā stī ja, ka vē lā k plā no attī rī t arī ū dens dibenu no blokiem, vē las noklā t pludmali ar smiltī m, gaida atļ auju no varas iestā dē m. Vā rdu sakot, iesaku š o viesnī cu, brauciet, nenož ē losiet!
Вид с берега на пляж и отель В холле


iemiesojums e.korchigo
Labdien! Mēs rezervējām ekskursiju uz šo viesnīcu 20.05.2017. Vēlamies jautāt, vai viesnīca būs atvērta aprīļa beigās, kā norādīts mājaslapā
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в мае 2017 года. Состоит из 6-этажного здания с 2 лифтами. Расположен в курортном поселке Кестель, в 5 км от центра Алании.

Atrašanās vieta 135 км от международного аэропорта Алании.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Душ, кабина для переодевания. Заход в море - песок, крупная галька. Матрацы — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн 200 кв.м, бассейн с горкой 75 кв.м, крытый бассейн 75 кв.м, ТВ-уголок, врач — по вызову, бесплатный Wi-Fi в лобби. Каждое утро для гостей сервируется завтрак «шведский стол».

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская кроватка — по запросу, мини-клуб 4-12 лет, детская анимация на русском языке, мини-диско, открытый детский бассейн 10 кв.м, крытый детский бассейн 9 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Анимация на русском языке, турецкий вечер раз в неделю, игровой салон, дартс, бочча, компьютерные игры (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров, с видом на море, бассейн и горы: 85 Standart Room площадью 19-26 кв.м, максимальное размещение - 3 чел., 6 Family Room площадью 32 кв.м, 2 спальни с дверью, макс. 4 чел., 8 Suite Room площадью номера 32 кв.м, гостиная и спальня c дверью, макс. 4 чел., 1 Handicap Room для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российскими каналами, мини-бар (безалкогольные напитки, вода - ежедневное пополнение), прямой телефон, Wi-Fi (платно), душ, фен, сейф (платно), балкон или французский балкон, пол — плитка, ежедневная уборка, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 4 раза в неделю.

Adrese Kestel Mahallesi Sahil Caddesi no: 121, 07450 Аланья, Турция
Tālruņi: Тел.: 90 242 518 11 41 Факс: 90 242 518 11 81
Tīmekļa vietne: Sey Beach Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.