Pirmā brīvdiena ārzemēs

Rakstīts: 14 maijā 2012
Ceļošanas laiks: 5 — 13 maijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Transfē rs uz viesnī cu bija patī kams: labs autobuss ar kondicionieri, labi ceļ i un 2 stundas paskrē ja pilnī gi nemanot.
Ieradā mies ar diviem bē rniem (2 un 4 gadi), viņ i bija noguruš i, raudā ja vai sadauzī ja visu, ko redzē ja. Viesnī ca piedā vā ja sagaidī t istabu lī dz 14:00, bet 20 ye problē ma tika atrisinā ta un numurs tika nodroš inā ts 10 minū š u laikā .
Istabā : divguļ amā gulta un izvelkamais dī vā ns ar matraci (ļ oti ē rts), TV, minibā rs, seifs (maksa par 2 eiro dienā ), spoguļ i, kondicionieris (bet neizmantojā m).
Duš a, tualete, izlietne, liels spogulis, fē ns.
Viss ir ļ oti tī rs. Ziepes, tualetes papī rs, viss bija pieejams.
Uz balkona ir plastmasas mē beles.

Jauks skats no balkona. Saule nemaz nespī dē ja tieš i uz balkona (bija tangenciā li)
Kad bē rni nokļ uva pie jū ras, sā kumā baž ī jos, ka viņ i nenosals, bet viņ i tik ļ oti skraidī ja gar krastu, ka nā cā s tikai periodiski atjaunot saules aizsargkrē mu. Pludmale ir maza, bet tī ra. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli bija jebkurā laikā , gan saulē , gan ē nā , bet mē s bijā m ā rpus sezonas. Pludmalē ir DAUDZ atkritumu podu, bet es atradu pā ris izsmē ķ us un kolas pudeli, kas nogulē ja pludmalē gandrī z lī dz pusdienlaikam.
Viņ i ē da lieliski: katru dienu bija vairā ku veidu gaļ a (vista, tī tara, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a), dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, baklaž ā ni, cukini, brokoļ i utt. ), augļ i (apelsī ni, ā boli, bumbieri katru dienu neierobež otā daudzumā ). daudzumos, bija 2 reizes zemenes, 2 reizes arbū zi), saldumi, olī vas un daudzas citas uzkodas. . . Alus, vī ns, tē ja, kafija, ū dens neierobež otā daudzumā .
Pē c vakariņ ā m bē rniem rā dī ja multenes, bet pē c tam lī dz 21-21.30 bija bē rnu diskotē ka. Tad vē l stunda pieauguš o izklaides un klusuma.

Ir viens trū kums: dienas laikā animatori neizklaidē bē rnus, bet dara kaut ko savu. Maksimums - viņ i var redzē t, ka bē rns pats neiziet no rotaļ u laukuma un izdala plastilī nu. Bet mē s negaidī jā m, ka atstā sim bē rnu, bet visu laiku pavadī jā m kopā ar visu ģ imeni. Sā kumā viesnī cā bija visvairā k vā cieš u un pā rsvarā minidiskotē kā skanē ja vā cu bē rnu dziesmas, tač u pē dē jā s dienā s situā cija ir mainī jusies un gandrī z visi bē rni bija krievvalodī gie, tač u dziesmu repertuā rs nav mainī jies, kas ž ē l (((
Pē dē jā dienā izrā dī jā s, ka mū su reiss tika pā rcelts no 17:00 uz 21:00 (paldies, ka iepriekš pateicā t, un lidostā neielaida). Vī rs (un nevis tū risma aģ entū ras pā rstā vis, kā vajadzē ja, jo gids izlikā s par sienu) vienojā s ar viesnī cu, lai ļ autu bē rniem gulē t lī dz 15, nevis atbrī votu istabiņ u pulksten 12. Bet viss pā rē jais bija lieliski.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu