Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6038 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Uz Turciju vest šņabi un cigaretes?
Viņi saka, ka turki nav vienaldzīgi pret mūsu degvīnu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-07-087 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  27
аватар ollennka
Nu, pat ja neesat vienaldzīgs, šņabja ņemšana līdzi un dzeršana ar dažiem nepazīstamiem turkiem ir pēdējais, kas man ienāk prātā atvaļinājumā))).
аватар haber-x
Varbūt autors domā par pārdošanu))
аватар haber-x
varbūt kā dāvanu
аватар ollennka
Dāvana alkoholu svešiniekiem?))) Fantastiska ideja atvaļinājumam.
Izpārdošana? Vēl fantastiskāk, ņemot vērā beznodokļu atvieglojumu alkoholam.
аватар haber-x
kāpēc nepazīstami? dāvana paziņām tieši pareizi ... vai personālam, ja viņi to ir pelnījuši ... un bagāžas pielaide ... nu, nevis kaste, ko nēsāt)) nācās novērot komiskas situācijas tirgū, kad tūristi mēģināja barteris))
аватар ollennka
Autorei, spriežot pēc jautājuma, Turcijā nav paziņu, pretējā gadījumā viņa droši zinātu, vai viņas paziņām ir vienaldzīgs rumāņu (?!) degvīns vai nē. Viesnīcas darbinieki nav pazīstami cilvēki, ir nepieklājīgi viņam dot alkoholu, jo īpaši tāpēc, ka par pakalpojumu ir vispārpieņemts pateicības veids - dzeramnauda.
Un vai tūristi ieguva daudz bartera? Pieci dolāri?
аватар Igor_m
Rumānijas degvīns ir slikts, nenesiet... un nedzeriet.
аватар haber-x
ollennka, mēs nesagaidījām bartera rezultātus, tāpēc nevaru atbildēt uz jūsu jautājumiem. Arī par autora paziņu klātbūtni nav skaidrs. Varbūt viņa gribēja atnest dāvanu, bet kā pārsteigumu, tā teikt, neprasot preferences. kāpēc ne? Cilvēki forumos bieži jautā – ko turkiem atnest dāvanā? Šis jautājums varētu būt no tā paša pavediena.
аватар haber-x
Starp citu, par personālu un dzeramnaudu - mūsu reģistratūrā viņi īpaši jautāja par cigaretēm, nevis mājienu par dzeramnaudu. Tā kā viesnīcā atpūtāmies ne pirmo reizi un mums tika iedotas 6 numuriņu atslēgas, no kurām izvēlēties, ļaujot pašiem tās apskatīt, tad ar prieku "pacienājām" pieprasītās cigaretes.
аватар nataha33
Mēs aizvedām uz Turciju lētas cigaretes un izmantojām tās vestibilā dzeramnaudas vietā. Viesmīļi steidzās mūs apkalpot! Nopietni! Cik saprotu, tad Turcijā cigaretes ir ļoti dārgas. Tāpēc jūs varat paņemt līdzi pāris blokus. ;)
аватар haber-x
Nu labi! Un es runāju par to pašu)) Paņēmām cigaretes, kuras paši smēķējam (nav lētas), bet paņēmām ar rezervi, zinot, ka pietiks ar "šāvējiem" un varēs uzdāvināt. Pēc savas iniciatīvas viņi to pasniedza viesmīļiem un bārmeņiem, kuri pievērsa mums uzmanību - visi bija apmierināti.
аватар ollennka
Dzeramnauda ar cigaretēm ir, atvainojiet, FU! It īpaši, ja jūs sākat bāzt cigaretes nesmēķētājam.
Nevajag knibināt dzeramnaudu (ja ļoti patika apkalpošana), par 5-6 naudiņām viesmīlis (ja ir smēķētājs) nopirks sev cigaretes, kuras viņam garšo.
аватар haber-x
Piedodiet, bet ja mēs visu laiku "šaujam " cigaretes, tad skaidrs, ka tie ir smēķētāji-labāk iedošu paciņu, nekā prasīs cigareti!
аватар Superoper73
ollennka
Kas tad tev ir jautri? Un degvīns un sīgas)))? Katru gadu ņemam līdzi pāris pudeles dāvanām turku draugiem, viņi viņu ļoti ciena. Mēs ēdam kopā, mēs uzkodām, viņiem ir sarkanais bullis. Un mūsu cigaretes pastāvīgi prasa, to cena un kvalitāte ir ļoti slikta. Barters ir maz ticams, taču, lai atkļūdotu jaunas paziņas, jūs to nenožēlosit. Neatceros, cik jānēsā, var paskatīties netā, bet reiz čemodānā nesam piecas pudeles, neviens neko neteica. Turklāt essno dutikā, kas uzkrāts mīļotajam. Parasti ņemam no mājām 4 blokus cigarešu uz diviem, plus vēl piekukuļojam dutikā, jo nepārtraukti šauj, un patēriņš atvaļinājumā ir lielāks.
аватар ollennka
Ar draugiem – Dieva dēļ. Fu - tas ir tad, kad viņi šādā veidā ietaupa uz dzeramnaudu.
аватар Olgaolga153
Un kā ar dzeramnaudu ietaupījumiem? Dzeramnaudu vispār nevar dot, šī iespēja ir brīvprātīga, nav obligāta. Un kā saka, dāvinātam zirgam mutē neskaties. Tāpēc es neredzu neko sliktu atstāt cigarešu paciņu kā dāvanu apzinīgam viesmīlim, jo ​​īpaši tāpēc, ka, kā saka iepriekš, turku cigarešu kvalitāte atstāj daudz ko vēlēties.
аватар ollennka
Olgaolga153, virs haber-x un nataha33 tieši raksta, ka dzeramnaudu VIETĀ izmantoja cigaretes.
Dāvanas ir brīnišķīgas, ja pazīsti cilvēku un zini, ka viņš smēķē. Nesmēķētāju šāda "dāvana" var aizvainot.
Dāvanu etiķete pastāv. Un tad jūs varat atnest apakšbikses partiju un dot viesmīļiem apakšbikses. Neskaties dāvinātam zirgam mutē.
аватар haber-x
ollennka, nerakstiet - manos komentāros nav rakstīts, ka iedeva dzeramnaudu VIETĀ - rakstīts, ka tie tika UZDĀVTI pēc pieprasījuma vienā gadījumā, bet brīvprātīgi, redzot interesi, otrā
аватар ollennka
haber-x, es pareizi saprotu, ka jūs ne tikai pacienājāt darbiniekus ar pieprasītajām cigaretēm, bet arī atstājāt dzeramnaudu personālam (par 6 istabu izvēli, kas jums patika)?
аватар haber-x
Es paskaidrošu vēlreiz. Mums reģistratūrā PAPRASĪJA cigaretes, un mēs tās iedevām - paši nepiedāvājām cigaretes kā dzeramnaudu, vai ziniet? Viesmīļiem un bārmeņiem pēc cigarešu "izšaušanas" tika pasniegtas cigarešu paciņas))
аватар ollennka
Tad es neredzu būtisku atšķirību taupot uz dzeramnaudu. Bet, ja jums ir ērtāk to saukt par dāvanu, mēs to uzskatīsim par dāvanu.
аватар haber-x
Puisis no reģistratūras mūs atpazina, mēs vairākas reizes atpūtāmies šajā viesnīcā, tāpēc viņa lūgumam nav ne vainas, manuprāt - jā, viņš, protams, nav draugs, bet ne svešinieks))
аватар haber-x
ollennka, acīmredzot, jūsuprāt, atbildot uz cigarešu pieprasījumu reģistratūrā, mums bija jāatbild puisim, ka mums viņam nav cigarešu, bet mēs viņam iedosim valūtu - vai ne?))
аватар Olgaolga153
Arī kalponei vienmēr atstājam nelielu šokolādes tāfelīti un dolāru neatkarīgi no tīrīšanas kvalitātes. Es tajā neko sliktu nesaskatu. Par cigarešu paciņas atstāšanu sievietei noteikti neienāktu prātā. Un puisis (ja viņš nesmēķē) atradīs, kur piestiprināt šo paku, viņi visi tur ir gudri.))) Izdalīt 5-6 dolārus pa labi un pa kreisi ne vienmēr ir finansiāli iespējams, pat ja vēlaties. Es neattaisnojos, es vienkārši uzzīmēju vidusmēra tūrista portretu. Es pats ar tādiem saskaros un nesaskatu tajā neko pazemojošu abām pusēm. Varbūt kultūras par maz, atvainojiet, ne no grāfiem.
аватар ollennka
Puiši, es neaicinu nevienu atstāt dzeramnaudu, ja tas ir nepelnīts vai nav finansiālu iespēju. Esmu tikai pret personāla pelnīto dzeramnaudu aizstāšanu ar dabīgu produktu, īpaši tik divdomīgu kā cigaretes.
аватар ziskin
Pašiem plastmasā nesa gan litru, gan 2, bagāžā neviens nereģistrēja. Arī uz cigaretēm.
аватар vikusya_7
Jā, paņem dāvanā!!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl