Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6039 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kāds ir lētākais veids, kā ceļot uz Turciju vai Ēģipti – pašam vai ar ceļojumu aģentūras starpniecību?
Laba diena visiem!Gribu braukt atvaļinājumā pirmo reizi, Turcija vai Ēģipte vēl nav izlēmusi, bet jautājums, braukt pašam(tas ir lētāk) vai caur ceļojumu aģentūru?un kāpēc?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-05-217 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар ollennka
Un kāpēc jūs nolēmāt, ka lētāk būs ceļot vienam? Vai esat jau salīdzinājis cenas ceļojumu paketēm un neatkarīgam ceļojumam?
Lai sniegtu padomu, jums jāzina atlases kritēriji. Kas jums ir svarīgs jūsu atvaļinājumā?
аватар Igor_m
Ak, nav lēti (vairumam) nokļūt Turcijas pludmales zonās, nemaz nerunājot par Ēģipti. Un mājokli var atrast ļoti lēti.
аватар nadin65
Tieši šajās 2 valstīs ir izdevīgāk doties kompleksajā ceļojumā - lētāk!
Visbiežāk tā izrādās (biļete + ēdināšana viss iekļauts + nakšņošana un tas viss par maksu, ja pērkat biļetes vienatnē!) Un jo biežāk ir pēdējā brīža tūres, atkarībā no jūsu vēlmēm. Ja esat ļoti izlutināts un prasīgs, tad rūpīgi izvēlieties viesnīcu savam atvaļinājumam jau iepriekš.
аватар nadin65
"braukt pašam (jo lētāk) vai caur tūrisma aģentūru " ko tu domā, braukt pašam? Ja rezervējat sevi tieši pie tūrisma operatora, apejot aģentūru, atlaides var nebūt vispār, un dažas vietnes atlaidīs ne vairāk kā 5% (iesācēji to nezina).
Tūrisma aģentūrai ir sava Operatora atlaide, un tāpēc tā var sniegt jums arī nedaudz.
Vispirms es izvēlos sev tūri no tūrisma operatoriem visās vietnēs un pēc tam dodos uz ceļojumu aģentūru, lai to rezervētu.
аватар Igor_m
"...ko tu domā, braukt vienam?" Man tas nozīmē iekāpt mašīnā un doties uz Antāliju, citiem ar stopiem vai vilcienos, autobusos, lidmašīnās, iepriekš nopērkot biļetes. Kaut kur lasīju, ka no Ukrainas uz Stambulu parādījās zemo cenu aviolīnijas. Turcijā var īrēt normālu istabiņu ar brokastīm par 25 eiro/dienā, pārējais ēdiens no 25 eiro. Bet "pārspēt" lētāko komplekso ceļojumu ir gandrīz neiespējami.
аватар Olgaolga153
Jūs, protams, varat organizēt savu atvaļinājumu, bet vai ir kāda jēga? Jums ir jāizvēlas viesnīca un tieši jārezervē numurs. (Visās rezervācijās cenas ir tālu no zemākajām). Tad jāpērk biļetes. Čarteru sezonā tas nebūs tik vienkārši, jo TO rezervē biļetes pa partijām. Regulārajam lidojumam noteikti būs dārgāk, izņemot pirkt uz pusgadu. Tālāk jums būs jāorganizē transfērs uz viesnīcu. Individuāli maksās ne lēti. Jūs varat ietaupīt naudu, ja ceļojat ar autobusu. Bet atkal: vispirms no lidostas uz Antālijas autoostu, tad ar autobusu uz Alaniju. Un tur jau uz kaut ko uz viesnīcu. Turklāt maksājiet savu apdrošināšanu. Ja jums šis veids patīk vairāk, tad kāpēc gan to neizmantot.
аватар Veronika7081
Gan Turcijā, gan Ēģiptē no Ukrainas joprojām ir lētāk iegādāties "komplekso ceļojumu". Shēma: Pircējs (brīvdienas) - ceļojumu aģents (pārdevējs-ceļojumu aģentūra) - tūrisma operators - lidojums ar čarterreisu - saimnieks no tūrisma operatora un transfērs - viesnīca. Kompleksā ekskursija ietver viesnīcu (naktsmītni un ēdināšanu), lidojumus, transfērus un apdrošināšanu.
аватар Igor_m
Droši vien arī jāsaka, ka tiem, kas vēlas pēc iespējas vairāk apskatīt Turciju vai kādu citu valsti, tad kompleksā tūre neder, es esmu viens no tiem.
аватар ollennka
Tas ir atkarīgs no valstīm. Dažas vietas un reģionus nevar apskatīt bez ceļojumu aģentūras.
аватар Olgaolga153
Nu jā, pēc izvēles var arī noīrēt auto un izbraukt cauri vēsturiskām vietām, apmetoties lētās mazās viesnīcās prom no tūristu takām.
аватар ollennka
Bet Turcija un Ēģipte, protams, nav no tām, ar neatkarīgo tūrismu tur viss kārtībā.
аватар Oleksii64
Jā, viņi bija pārsteigti. Jūs daudz ceļojat pa Ēģipti ar automašīnu un pat lēti. Nesen tā bija - tūristi brauca tuksnesī (Nīlas rietumos) ar diviem vai trim džipiem (acīmredzot ne lēti) - karotāji no helikopteriem izšāva raķetes. Tad - zvaniet, domāja, ka nelabvēļi nogrieza.
Vispār kaut kāds pildījums, nevis jautājums. Kur mc ņēma paziņojumu "tātad lētāk"?
аватар alex45
Ja brauc pirmo reizi, tad domāju, ka caur TA. Uzzini vismaz kaut ko par reģionu, par tā apstākļiem. kā saka - paskaties apkārt.
Protams, esmu patstāvīgo ceļojumu piekritējs, bet tiem jau ir jāsagatavojas - jāsastāda maršruts, jāizlemj par viesnīcām, vai apartamentiem, vai kempingiem.
Lai gan uz Turciju devos otrreiz pati.Tad WizzAir lidoja no Kijevas uz Antāliju, pasūtīja transfēru caur internetu, Cyrus Beach Hotel 4 * Kemerā un atpūtās lētāk nekā caur ceļojumu aģentūrām.
Pats Ēģipti nekad neesmu ceļojis, pēc jebkuriem variantiem sanāca dārgāk par somu.
аватар alex45
to Igor_m - "kaut kur lasīju, ka no Ukrainas uz Stambulu parādījās zemo cenu aviolīnijas."
Jā, Turkishi sāka lidot no Zaporožjes un "Pegasus" - zemo izmaksu aviokompānija uz Stambulu un no turienes visa pasaule ir vaļā.Dēls ar Turkishi lidoja uz ASV, no Kopenhāgenas atgriezās "Pegazs" mājās no kruīza.
Bet tagad Zaporožje notiek pacelšanās un nosēšanās celiņu remonts, varbūt ir pārtraukumi, jātiek skaidrībā.
аватар helena_fortuna
1 reizi - caur Tūrisma aģentūru.
Un tad - saproti.
Tas noteikti ir interesantāk.
Īpaši - ja patīk = 5 dienas Vidusjūrā + 5 dienas Egejas jūrā, tad: noteikti lētāk nekā pašam.
Vienkārši ceļojiet uz dažādām pilsētām, tad Pegasus aviosabiedrības ir jūsu aviosabiedrības.
Un lētāk vai nē – gadās savādāk.
аватар Igor_m
soloshinna, kur tu biji, ko redzēji, cik maksāja....?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl