Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6038 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Maija vidū dosimies uz Alaniju. Paskatījāmies laika prognozi Gismeteo, kā izrādījās, viņi sola lietu veselu mēnesi (lai gan tūrisma aģentūra mums apliecināja, ka laiks būs ideāls)
Maija vidū dosimies uz Alaniju. Paskatījāmies laika prognozi Gismeteo, kā izrādījās, viņi sola lietu veselu mēnesi (lai gan tūrisma aģentūra mums apliecināja, ka laiks būs ideāls)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2017-04-237 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар ollennka
Maijā lietus joprojām ir diezgan iespējams. Kā aģentūra var paredzēt laikapstākļus??? Hismeteo ir arī prognozētājs ...
аватар iNicole
kāda ir lietas būtība? )(
аватар musja7
Vai jūs sūdzaties par Gismeteo vai TA? Lūdzu, paskaidrojiet :)
аватар moy_contakt
Daudzus gadus pēc kārtas maijā atpūtāmies, arī Turcijā. Tikai pagājušajā gadā mums īsti nepatika laikapstākļi un ne tik ļoti lietus dēļ (lietus praktiski nebija, kā iepriekšējos gados un ja bija, tad nekādi netraucēja. Jo bija īsas- dzīvoja un viss ātri izžuva.Bet kopumā salīdzināja ar iepriekšējiem gadiem,vēsāks.Bet pagājušais gads vispār izrādījās auksts.Tas gan nenozīmē,ka uz baseinu gājām kažokos,nē,bet no rīta devāmies uz baseinu blūzītēs.Tā kā baseini bija apsildāmi,tas netraucēja peldēties,bet no ūdens nevarēja kāpt ārā Pieklājības labad pāris reizes ienira jūrā.. .. ūdens bija auksts (parasti maija otrajā pusē, tuvāk jūnijam, mēs jau mierīgi peldējāmies jūrā, bet kopumā daudziem ūdens šajā periodā joprojām ir vēss. tas nebiedē, tas bieži nesakrīt.Grūti prognozēt,kas būs šogad...Aprīlī sniegu neviens negaidīja...bet nolija.
аватар AllOverTheWorld
piekrītu visiem....
katru gadu atpūšamies maijā Turcijā ... bija gan maijā, gan maija vidū, gan beigās .... laiks vienmēr priecēja .... izņemot pagājušo gadu .. bija anomāli, es teiktu forši, bet ne auksti
Es pat atceros, apmēram pirms 5 gadiem, maijā lija lietus, bet nekad neatceros, ka maijā Turcijā lija katru dienu
un tomēr jā..... bet jautājums ir par ko?
аватар vassaby.yo
Maijā lietus ir patīkamas, jau ir ļoti silts, tūristi peld baseinā un jūrā (vēl neriskēju). Es šeit dzīvoju)
аватар Superoper73
Šeit ir saite uz tīmekļa kameru Cleopatra Beach Alanjā
http://tvway.ru/index.php?file=12137
Šodien vējš, bet mākoņus nevar redzēt. Un maijā beidzot būs karsts, nebaidieties !!!
аватар agent_borabora
Ceļojumu aģentūras līgums ar laikapstākļiem? Uz kāda pamata aģents sola ideālus laikapstākļus?
аватар Igor_m
2016. gadā maijā bijušas četras lietainas dienas, 2015.gadā - trīs, 2014.gadā - piecas, 2013.gadā - viena. Tātad tas būs 2017. gada maijā, t.i. kaut kas pa vidu. Tātad, paņemiet somas un dodamies ceļā! Ziņojums no jums.
аватар Alexandr-
Aha-ah))) ** uz Gismeteo, kā izrādījās, viņi sola lietu veselu mēnesi ** Tie joprojām ir tie klauni. Tur nelīs veselu mēnesi, infa 146%
аватар Alexandr-
superoper73! Paldies! par saiti +
аватар Igor_m
Kā saka mans draugs Osmans Česurs: "Lietus? Neiespējami!".
аватар Olgaolga153
"Gismeteo sola lietus veselu mēnesi." Vai tas ir kaut kāds joks? Jā, viņi nevar precīzi paredzēt divas dienas uz priekšu. Ko varam teikt par prognozi nākamajam mēnesim. Kā saka: "precīzu laika prognozi rītdienai jūs uzzināsit parīt."
alexlesena Tavā vietā es izdomātu ko patīkamāku. Atpūta vienmēr nāk par labu. pat ja līs lietus, jūs noteikti atradīsit ko darīt viesnīcā.
аватар Igor_m
Cik reizes biju Turcijā (maijā nebiju), lietus nelija, un dažreiz man ļoti gribējās. Ne "prognozētājs", ne "gizmeteo" nevarēja prognozēt snigšanu Ukrainas dienvidos pēc nedēļas, un kas par snigšanu!
аватар ollennka
Maijā Kemerā noteikti līst, bet ne katru dienu.
аватар musja7
Mani draugi tagad atrodas Antālijā Larā uz 10. atpūtas dienu. Laiks labs, viesnīca, kurā viņi atpūšas, gandrīz pilna (pārsvarā ārzemnieki, vācieši un briti), jau strādā pie pilnas "vasaras" koncepcijas. Apsildāmi baseini. Visi ir laimīgi. Skaidrs, ka šī nav pludmales sezona. Bet ar mazu bērnu patīk arī "elpot" gaisu.Viņi aprīlī dodas atvaļinājumā uz vairākiem gadiem.
аватар Siryi
Laiks Konakli tagad-saule, miers, jras pelde viss-un bernam 5 gadi.
аватар Olgaolga153
Tas ir nepieciešams! Paši valzirgi un bērns ir tur.))))))
аватар iNicole
pateicoties saitei Superopera73, mums ir iespēja vērot Alānijas piekrastes balto jūru un katru dienu pieaugošo peldētāju aktivitāti))
аватар Siryi
kādi valzirgi? bez mums visu nedēļu no 3. līdz 10. maijam peldējās ļoti daudz bērnu, vienkārši tagad vispār ir maz cilvēku, jo pludmales ir tukšas, īpaši ārpus pilsētām
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl