Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6039 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Kāds šobrīd ir reālais valūtas maiņas kurss, lai Alanijā mainītu dolārus pret liru? Kur īsti ir izdevīgāk mainīt naudu Plānojam atpūsties Mahmutlarā.
Nacionālās bankas kurss, kā es saprotu, ir viena lieta, bet reālais kurss ir pavisam cits. Būšu pateicīgs par padomu šajā jautājumā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2021-05-243 gadā atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар nataha33
Mēs maksājam lielveikalos (Migros, Carefur) vai iepirkšanās centros dolāros, un mēs pieņemam naudu lirā par labu likmi. Maija sākumā Migros kurss bija 8,29.
аватар 28valery28
Paldies, tas ir labs kurss.
аватар mindguru
Mēs jau sen maksājam lielveikalos ar grivnas karti. Salīdzinoši mazāk problēmu ar maiņu, jo kādas 10-20 kapeikas par dolāru.
аватар cgistalker
Es ieteiktu izņemt liras bankomātos, izmantojot savas valsts karti. Tas ir ērti, un jums nav jājaucas ar maiņu. Galvenais ir nekrist uz viltībām, konvertējot bankomātos dolāros vai eiro
аватар gidropark
Tiešām - tikai Migros un Carrefour (kā pareizi lasīts). Vēlams iedot rēķinus 20 dolāru apmērā. Jau ar simtu var būt kaprīzs. Bet liras ir vajadzīgas reti. Muzeji, visādi sīkumi Gandrīz visur pieņem kartes. Un maksāšana ar karti ir visrentablākā.
Bankomāti ir "ēzeļi"! Dubults pārrēķins (ja caur eiro vai dolāriem) un komisija par skaidras naudas izņemšanu. Nelieli daudzumi ir ļoti sāpīgi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl