Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6039 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sveiki! Plānojam jūlijā 4 pieaugušie un 3 bērni (4,4 un 10 gadi). Pastāsti man, kuru viesnīcu un reģionu labāk izvēlēties?
Ceļojumu aģentu piedāvājumi
1.ARMAS GUL BEACH 4* Kemer
2.OZ HOTELS INCEKUM BEACH RESORT & SPA HOTEL 5*-Alanja
3.RAYMAR RESORT SIDE 5*-Side
4.EFTALIA VILLAGE 5* Alanja
5.Sural Resort 5* Side.
Pēc budžeta iekļūstam Turcijā pirmo reizi, pirms tam bijām Šarmā. Interesē maiga ieeja jūrā, bet pieaugušajiem, lai būtu kur peldēties, baseini un akvaparks. Pārtikā tie nav dīvaini. Paldies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2021-05-203 gadā atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар Vika284
No šīm viesnīcām
OZ HOTELS - teritorija liela, kopta, bērniem baseinā ir slidkalniņi, normāla viesnīca par vidējo budžetu
Sural Resort 5 *, parasta viesnīca ģimenēm ar bērniem, paskatieties uz viņa brāļiem Sural Saray 5 * Sural Hotel 5 *, sakarā ar to, ka Sural Saray 5 * mainīja koncepciju uz pieaugušajiem +16, Sural Hotel joprojām ir klusa ģimenes viesnīca. ar lielu teritoriju
- Sural Saray 5* + Sural Hotel 5* + Sural Garden 3* atrodas netālu, jauka pludmale
аватар Vika284
RAYMAR KŪROTA PUSE
аватар Konstantin345875
Ja budžets atļauj, tad pārbaudiet iespēju ar diezgan augstu vērtējumu 9,1 punktu Dream World Aqua 5 *, kas atrodas Kumköy. Ūdens parks: 10 ūdens slidkalniņi. Mikroautobuss jūs bez maksas aizvedīs uz viesnīcas pludmali. Viesnīca atrodas 6 km attālumā no Sides un 55 km attālumā no Antālijas lidostas.
Otrs variants ir Long Beach Resort Hotel & Spa, bet no lidostas tas ir daudz tālāk par pirmo, pirmo līniju, bērnu paradīze - akvaparks, Lunas parks ar bezmaksas karuseļiem, pāviem, ponijiem un citām izklaidēm. .
аватар nadezda2017
Longbīča ir super viesnīca, atpūtusies tur pirms pieciem gadiem, vislabākās atmiņas par to. Vienīgais negatīvais (vismaz toreiz) bija ļoti neērta ieeja jūrā. Apskatiet Rixos Sungate. Spriežot pēc jaunākajām atsauksmēm, nav pat slikti.
аватар Konstantin345875
nadezda2017, jā, tāda problēma tiešām ir, bet uzturēšanās laikā šajā viesnīcā mēs to atrisinājām šādi, Long Beach Resort Hotel & Spa pludmales labajā pusē, tas ir, no Harmony pretī piektajam lietussargam , ieeja jūrā ir diezgan laba.
аватар Vika284
"Paskaties Rixos Sungate", kāpēc ne Maxx Royal vai Amanruya?
spriežot pēc ekskursijām uz 7 naktīm no Kijevas jūlijā, to budžets ir 2100-2300 eiro
Eftalia Village - 1153 eiro (2+2 kab.) + 1012 eiro (2+1. kab.) = 2165 eiro
Oz Hotels Incekum Beach Resort -1177 eiro (2+2 numurs) + 1128 eiro (2+1 numurs) =2305 eiro
ARMAS GUL BEACH - 1210 eiro (2.+2.) + 847 eiro (2.+1.) = 2057 eiro
Sural Resort - 1254 eiro + 1059 eiro (2. + 1) = 2313 eiro
Eftalia Village, Oz Hotels Incekum Beach Resort, ARMAS GUL BEACH, Sural Resort - šī ir pirmā līnija un nosacīti pirmā līnija (pazemes pāreja), un acīmredzot tas ir svarīgi šādai ģimenei ar bērniem, un Dream World Aqua atrodas 1 km attālumā no pludmale
Long Beach Resort & SPA - 1974 eiro (2. + 2. numurs) + 1432 eiro (2. + 1.) = 3406 eiro - virs budžeta par 1000 eiro
аватар agent_borabora
No visa iepriekš minētā es izvēlētos Ephtalia. Komplekss ir slavens ar lielāko izklaides zonu tieši pludmalē.
аватар Konstantin345875
Vika284, redzu, tu atkal mēģini mani izprovocēt!? No viesnīcas līdz pludmalei Dream World Aqua 700 metri, atpūtnieku ērtībām līdz pludmalei un atpakaļ ved mikroautobuss ik pēc 15 minūtēm.
Kas attiecas uz jūsu padomu par ARMAS GUL BEACH, jūs nekad neesat bijuši šajā viesnīcā, un jūs barojat ifu no google - visvarenais. Tātad, viesnīca sastāv no vienas 5 stāvu galvenās ēkas (atrodas pirmajā krasta līnijā) !!! un divas 4 stāvu papildu ēkas Anex Building (atrodas pāri ielai no galvenās ēkas). Viesnīcā ir pazemes eja 70 m garumā.Galvenajā ēkā ir reģistratūra (reģistratūra), ēdamzāle, trenažieru zāle, sauna un hammam. Zini, ja tu dzīvo Anex ēkās un staigā ar bērniem pa pazemes pāreju ēst, tad tas tiešām ir ļoti ērti! Tā kā viesnīca atrodas pie ieejas Kemerā, centrs un galvenās apskates vietas ir arī ")))
аватар Vika284
Konstantīns345875 uzmanīgi izlasi manas atbildes
Kur tu redzēji manā atbildē, ka ieteicu izvēlēties ARMAS GUL BEACH?!
pēc tam, kad daži eksperti pievērsa manu uzmanību, ka nav pareizi teikt, ka viesnīcas atrodas pirmajā līnijā, piemēram, tādas viesnīcas kā Grand Kaptan Alanjā (mazāk nekā 50 metri līdz pludmalei caur pazemes pāreju) un Ideal Prime Beach caur promenādi. līdz jūrai (30 m no jūras malas) un Belcekiz Beach Club (kuram ir ēkas pāri ceļam + ir promenāde) - kas nosacīti attiecas uz šīm viesnīcām pirmajā rindā
Katru reizi, kad konsultēju viesnīcu, vienmēr norādu, kur ir pirmā rinda, otro, ja grūti noteikt otro-trešo-desmito līniju, norādu, cik metrus vai km līdz pludmalei vai cik minūtes kājām vai ar mašīnu
аватар Konstantin345875
Vika284, ARMAS GUL BEACH, Sural Resort - tā ir pirmā līnija un nosacīti pirmā līnija (pāreja caur pazemes pāreju) un acīmredzot tas ir svarīgi šādai ģimenei ar bērniem
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------
Tas ir, jūs vēlaties teikt, ka tas nav padoms, bet vienkārši drukāts teksts norāda uz fakta konstatāciju!?
Šajā gadījumā viesnīcu sarakstu, pat ja nosacīti atrodas pirmajā rindā, varētu ievērojami paplašināt))) visu to labāko jums!
аватар Vika284
deja vu pazīstamais stils ar daudzām atkārtojošām zīmēm, lai jūsu atbildēm piešķirtu lielu nozīmi, šeit bija eksperts ar līdzīgām zvaigznītēm, tagad punktētas līnijas)))
аватар Konstantin345875
Jā, patiešām, šeit bija dažādi, ar nūjām, krustiem un nullēm))) Bet ļoti patīkami, ka virs tiem ir indivīdi, kuri uzskata, ka tikai zvaigznes, vienības un tās ir nemainīgas. Galu galā, ne visus daba ir apveltījusi ar tādām super spējām kā spēju pamanīt svešā acī puteklīti, bet tajā pašā laikā nepamanīt baļķi savā!
аватар Vika284
Iespējams, daba ir apveltīta ar "kaut ko", ko Gloria Golf Resort sauc par ciematu)))
аватар Konstantin345875
Oho, kā aizrāvies ar ciematu. Tikai šeit nav nepieciešama vēlmju domāšana!
Es ļoti iesaku jums atrast un rūpīgi izlasīt vārda QISHLAK nozīmi.
Tavā "super tikumu" buķetē akcijai tika pielikts tikai viens neliels mīnuss, tie ir atmiņas robi !!!
Un tagad būtībā topikastēre uzdeva jautājumu, uz kuru es atbildēju, esmu pārliecināts, ka viņa droši vien prot izmantot jebkura tūrisma operatora meklētāju. Un tagad man kļuva absolūti nesaprotami, ar kādu mērķi jūs sākāt lamāt manas izskatīšanai piedāvātās iespējas ??? Vai dzīve ir garlaicīga vai jūs saskaraties ar rupjībām? Attiecību noskaidrošanai ir personīga, tāpēc, ja ir kas sakāms vai ir kādas pretenzijas pret mani, vienmēr esmu gatava to apspriest!
аватар nadezda2017
"Paskaties Rixos Sungate", kāpēc ne Maxx Royal vai Amanruya?
_____________
Vika284, tev ir jocīgs komentēšanas veids.
Pirmkārt, budžets netika paziņots, un cenu zīmes tagad ir ļoti neparedzamas.
Otrkārt, es neieteiktu Maxx Royal, man tas nepatīk.
Treškārt, es vispār neieteiktu doties ceļojumā uz Turciju jūlijā.
Nu, ja pēc būtības no uzskaitītajām viesnīcām es apsvērtu Eftalia Village un Sural Resort.
аватар Vika284
"Apmelot manus priekšlikumus"
Tas ir, ja jūs rakstāt
« Long Beach Resort & SPA - 1974 eiro (2. + 2. numurs) + 1432 eiro (2. + 1. numurs) = 3406 eiro - virs budžeta par 1000 eiro
"Dream World Aqua - 1 km līdz pludmalei"
Tas nozīmē "valkāt"
аватар Vika284
nadezda2017 visu, kas atbild patiesību, veids ir atšķirīgs un katrs atbild atšķirīgi informatīvi, jautri, smieklīgi, agresīvi, ar aizvainojuma piegaršu...
Jā, nav precīza budžeta, bet ir viesnīcas, no kurām izvēlēties noteiktu budžetu, jūs kā pieredzējis eksperts Turcijā un īpaši Kemeras reģionā zināt, ka Armas Gul vienmēr ir bijis lētāks un daudz lētāks nekā populārās viesnīcas ģimenēm ar bērniem Marti Myra, Limak Limra un pat Sailors. Tāpat kā Sural Resort ir lētāks nekā Ali Bey viesnīcas Sidē.
Ikvienam ir atšķirīgs viedoklis par Maxx, un brīvdienas Turcijā jūlijā, jūlijā un augustā ir populārākās brīvdienas Turcijas iecienītajos kūrortos, un tūkstošiem tūristu katru gadu ierodas atpūsties šajā periodā.
Pēc Maxx teiktā - īpaši jūlijā-augustā tur nav iespējams rezervēt naktsmājas, viss ir rezervācijā.
Atbildēja uz jautājumu pirmajā komentārā.
аватар Konstantin345875
Vikusja, tu man esi nepatīkama komunikācijā un tu to ļoti labi zini! Nu, lai arī tā būtu, tādam bruņotajam kā tu es tomēr izdarīšu izņēmumu no noteikuma un atbildēšu. Ir neglīti iejaukties citu sarunās un publiski komentēt un apspriest to, par ko jums personīgi netika jautāts. Izlikties par saimnieci tam, kas tev nepieder, vispār ir negods! Tagad par "jūsu caureja ", « Longbīča Resort & SPA - 1974 eiro (2+2 istabiņa) + 1432 eiro (2+1 numurs) = 3406 eiro - virs budžeta par 1000 eiro "Tātad, ekskursijas izmaksas uz šo viesnīcu ir 1747 + 1335 = 3082 oiro. ir par 324 oiro mazāka par jūsu norādīto cenu un ticiet man, ka šī ir pirmā cena, ko meklētājs izsniedza un es pat nemēģināju atrast minimālo cenu! Vēl sliktāk, kā tas tika norādīts manā pirmajā ierakstā, kas adresēts topcaster - Dream World Aqua ir bezmaksas transports uz pludmali un atpakaļ ik pēc 15 minūtēm, lūdzu, pastāstiet man, kāda ir atšķirība un cik svarīgi ir, cik metru no viesnīca uz jūras malu ??? Un lūdzu nekaitini mani!!!
аватар Vika284
Man kopā ar visiem ekspertiem ir tiesības atbildēt un komentēt jebkuru jautājumu un jebkuru atbildi
"Uzdojies par saimnieci tam, kas jums nepieder" lūdzu mana komentāra vai atbildes piemēru
Longbīčas kūrorts
tikai aizmirsu piebilst, ka cena tajās tūrēs par 6! naktis — pārbaudiet meklētājprogrammas
2+2 = 1764 eiro
2+1 = 1308 eiro
Cena 7 naktis
2+2=1974 eiro
2+1=1469 eiro
аватар Konstantin345875
"cienījamais eksperts" pārgājiens šodien vienkārši nav jūsu diena)))
Varbūt tas jūs ļoti pārsteigs, bet es varu izmantot meklēšanu un ticiet man, ne sliktāk par jums.
Mana koncentrācija vienmēr ir diezgan augsta.
Long Beach Resort Hotel & Spa
Turcija, Alanja
Izbraukšanas pilsēta: Kijeva
Ekskursijas ilgums: 7 naktis / 8 dienas
Tūristu skaits: 2 pieaugušie, 1 bērns
Ēdināšana viesnīcā: Ultra All Inclusive (UAI)
Istabas tips: Standarta
cena 44 724 UAH 1336 €
Long Beach Resort Hotel & Spa
Turcija, Alanja
Izbraukšanas pilsēta: Kijeva
Ekskursijas ilgums: 7 naktis / 8 dienas
Tūristu skaits: 2 pieaugušie, 2 bērni
Ēdināšana viesnīcā: Ultra All Inclusive (UAI)
Numura veids: Standarta
cena 58 519 UAH 1748 €
šajā varavīksnes notī iesaku pabeigt mērīšanu ar lineāliem šeit)))
Saruna beigusies!!! Visu to labāko !
аватар Vika284
Ceļojuma ekrānuzņēmums
аватар Vika284
2+2 uz 7 naktīm no jūlija sākuma vienā meklētājā
аватар Vika284
2+2 uz 7 naktīm cits meklētājs
аватар Vika284
2+2 uz 7 naktīm cits meklētājs
аватар Vika284
2+2 no Kijevas uz 7 naktīm trešā meklētājprogramma
аватар Konstantin345875
Wikul, netērē savu laiku. atbrīvot. com man nekad nav bijis un diez vai būs zemākais cenas rādītājs. Kā ķirsi uz tortes pastāstīšu stāstu par ekskursijas pasūtīšanu uz Turciju, kuru izvēlējos pirms nedēļas: atradusi piemērotu viesnīcu par diezgan interesantu cenu, ar šo informāciju padalījos sarunā ar darba kolēģiem. Viens no maniem kolēģiem piedāvāja man Dņepro ceļojumu aģentūras direktora tālruņa numuru, lai varētu salīdzināt cenas. Sazinoties ar režisoru, viņš man paziņoja par ekskursijas izmaksām deviņiem tūkstošiem UAH. dārgāks par to, ko atradu. Kad es paziņoju savu cenu, viņš ar putām uz muti sāka man pierādīt, ka tā nevar būt, un tie cilvēki, no kuriem es pastāvīgi pērku ekskursijas, strādā ar zaudējumiem! Mūsu sarunas gaitā viņš bija tik ļoti aizrāvies, ka man atzvanīja un piedāvāja cenu 100 UAH. lētāk nekā atradu. Tūrisma aģentūrai, ar kuru es pastāvīgi sadarbojos, ir šāda prece "atradām lētāk, atmaksāsim starpību un + 1000 UAH. Tā es šogad negaidīti nopelnīju papildu atlaidi)))
аватар Konstantin345875
Tas ir, kas meklē, tas vienmēr atradīs!
Veiksmi !!!
аватар Vika284
Konstantīns345875 kur ir 7 naktis tūres ekrāns 2+2 58 519 UAH 1748 € jūlijam? Vai arī tādas ekskursijas nav, vai ir tikai 7 dienas / 6 naktis
Šeit ar ekskursijas summu 58421 UAH ir tāda tūre, bet 6 naktis
аватар Vika284
Jūs teicāt, ka ir tāda ekskursija
Ceļojuma ekrāns, lai apstiprinātu, ka jūsu pieminētā ekskursija pastāv
Kas ir grūti izveidot ekrānuzņēmumu no ekrāna, ja ir šāda tūre, ir grūti, ja tādas nav vai kļūdas dēļ pagāja 7 dienas 7 naktis
аватар Vika284
Konstantin345875 šodien vienkārši nav tava diena
Galu galā 7 naktis, kuras jūs minējāt, nav
Tas notiek)))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl