Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6039 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai pielikumā Tour ir pārcēlis kāda apmaksātās ekskursijas uz Turciju jūnijā?
Vai pielikumā Tour ir pārcēlis kāda apmaksātās ekskursijas uz Turciju jūnijā?
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2020-05-184 gadā atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар moy_contakt
jūnijā visa MOT tiek pārskaitīta vai piedāvāta par depozītu. Jūsu ceļojumu aģentam ir jāiesniedz pieprasījums pielikumā un jāsaņem atbilde. Mana jūnija tūre, bet no konspektiem tika pārcelta jau aprīlī (toreiz situācija vēl bija nesaprotama un pēc mūsu lūguma TO rakstīja, ka visi lidosim jūnijā, bet mēs uzstājām un nauda no jūnija tūres bija pārsūtīts). Šeit jūsu ceļojumu aģentam nevajadzētu gulēt, bet sazināties ar anex.
аватар moy_contakt
Piebildīšu, ka šodien apstiprināja karantīnas pagarināšanu līdz plkst.22. Ja jūsu ceļojums ir datums pirms 22.06, tad tas ir pamats jūsu naudas pārskaitīšanai vai iemaksai.
аватар moy_contakt
nadin65 sāks atvērt ar regulāriem lidojumiem, jautājums ir atvērts čarterreisiem. Un šie lidojumi nav tādā variantā, kādā tas mums tūristiem ir vajadzīgs. Tas viss, protams, tagad ir kratīšanas stadijā (noteikumi jauna ievadīšanai, kas tiek pieslēgts, analizēts utt.). Tūrisms plānots no jūlija.
аватар camomille
"Tāpat kā drīz tiks atvērta gaisa satiksme!"
Rakstā rakstītais ir informācijas pasniegšana ne gluži uzticamā skatījumā. Dažas manas biļetes tika atceltas, dažas palika. Ko ar tiem tagad darīt, nav skaidrs. Vai nu pērc jaunas, vai izmet. Protams, ka gribu pirkt jaunas un lidot atpūsties. Tāpēc rūpīgi sekoju līdzi, ko un kā aviokompānijas ievieto.
аватар camomille
Šeit tas ir konkrēti:
"Spriežot pēc Wizz Air mājaslapā izziņotajiem maršrutiem, arī šis pārvadātājs ir noskaņots optimistiski: pārdošanā ir biļetes uz vasaru uz Atēnām un Salonikiem, kā arī uz deviņām Vācijas pilsētām."
Pašlaik Wizz Air biļešu tirdzniecība ir pieejama no maija beigām. Pirms tam tie bija no maija sākuma. Dažas aviokompānijas, piemēram, TAP Portugal, nekavējoties vērsās pret un atcēla lidojumus līdz 25. oktobrim aprīlī. Citas aviokompānijas, piemēram, Wizz Air, izmanto savu daļu un atceļ lidojumu sarakstus uz 2–3 nedēļām. Wizz Air stulbi iekasē skaidru naudu, zinot, ka tuvākajā laikā nekur nelidos un īstu naudu arī neatgriezīs (tikai kontā). To pašu dara arī Ryanair, kas paziņojusi, ka atjaunos 90% galamērķu, bet tie būs 40% no kopējā lidojumu skaita.
аватар moy_contakt
Fakts ir tāds, ka pat tad, kad tiks atvērts reiss, tas nav fakts, ka tie, kas vēlas, varēs izpildīt nosacījumus (ir veselības pase, vai veikt pārbaudes pirms izlidošanas un tas nav fakts, ka tiks organizēti testi, un ne jau kādas konkrētas, kuras pēcpusdienā ar uguni nevar atrast vai cena ir debesīs vai kas cits...).
аватар camomille
Un pie šādas situācijas vispār nav skaidrs, kāda būs reisu noslogojums. Un neviens nelidos ar zaudējumiem. Tāpēc virzienus var atstāt, bet biežums tiks samazināts un ievērojami.
Ja lidojumu noteikumi ir šādi, tad turpmākajos mēnešos ir maz ko cerēt.
https://twitter.com/i/status/1262674455844749312
аватар moy_contakt
Piebildīšu, ka diez vai kāds par šo brīdi domāja, aviokompānija nav atbildīga, ja Jūsu ceļojums tiek traucēts, jo trūkst doku, analīžu u.c., kas var tikt nostādīts stāvoklī Covid dēļ. Šīs iegādātās biļetes negarantē, ka jūs aizlidosiet vai aizlidosiet, bet jūs neielaidīs ierašanās valstī utt. Attiecīgi neviens tavu naudu šādā situācijā neatdos. Nu ja vien netaisi papildus apdrošināšanu pret neizbraukšanu.
аватар camomille
...vai iegādājieties biļetes ar atmaksājamu cenu.
аватар dima_80_
Jūnijā nebūs 100% atvaļinājuma Turcijā. Sazinieties ar MOT tūlīt un atrisiniet šo problēmu tieši ar viņiem.
аватар agent_borabora
Kopš jūnija ekskursijas ir pārceltas uz visiem un visam.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl