Perre Delta Resort & Spa 5*– Atsauksmes

59
Novērtējums 6.310
№131 viesnīcas reitingā Alanja
6.2 Numurs
6.1 apkalpošana
5.4 Tīrība
6.2 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2003. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca atrodas netālu no Alaras upes grīvas, kurā, tāpat kā jūrā, var peldēties, gandrīz no visiem logiem paveras gleznains skats uz jūru vai upi. Viesnīca ir vērsta uz mierīgu, izmērītu atpūtu ar visu vecumu bērniem.Vairāk →
аватар nadikik
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca neatbilst savā m 5 zvaigznē m. Animā cijas bē rniem nebija (lai gan tā ir iekļ auta cenā ). Viesnī ca izskatā s skaista, bet tai ir nepiecieš ams remonts. Istabā s viss ir vecs un nav iztī rī ts, mū su istabā rā pulis bija saplē sts un asinī s. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst savā m 5 zvaigznē m. Animā cijas bē rniem nebija (lai gan tā ir iekļ auta cenā ). Viesnī ca izskatā s skaista, bet tai ir nepiecieš ams remonts. Istabā s viss ir vecs un nav iztī rī ts, mū su istabā rā pulis bija saplē sts un asinī s. Katru dienu darbinieki tī rī ja, tikai koridorā (ē diens bija daž ā ds 3 dienas, tad viss pasliktinā jā s. Bē rniem maza ē diena izvē le (zupas nav), tikai viņ u turku. Bā ros gan sulas, gan alkohols viss ir atš ķ aidī ts. Solī tajā s Osmaņ u vakariņ ā s galu galā atteicā mies, viesnī cas slē gš anas iemesls. Kā pē c tū roperators par to nebrī dina?
Plusi: slidkalniņ i, tī ri baseini, liela teritorija, bē rnu rotaļ u laukums, labi draudzī gi pavā ri, jauka pludmale ar tiltu, hammam
аватар stasoleg69
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
NEIESAKU!! ! Ja vē laties palutinā t sevi š ī s daž as ilgi gaidī tā atvaļ inā juma dienas - izvē lieties š o viesnī cu. Tas ir tā lu no 5 zvaigznē m. Mē s nopirkā m labas atsauksmes un bijā m ļ oti vī luš ies. … Tomēr ▾ NEIESAKU!! !
Ja vē laties palutinā t sevi š ī s daž as ilgi gaidī tā atvaļ inā juma dienas - izvē lieties š o viesnī cu. Tas ir tā lu no 5 zvaigznē m. Mē s nopirkā m labas atsauksmes un bijā m ļ oti vī luš ies. . .
Reģ istrē joties kā ds Mahmeds mē ģ inā ja mū s ielikt ekonomiskajā istabiņ ā (tumš ā , mazā un bez balkona), un par normā lu istabu noplē st 30 dolā rus. Tiesa, tad cena nokritā s lī dz 10. Mē s nepiekritā m un mums iedeva diezgan pieklā jī gu plaš u istabiņ u ar skatu uz jū ru un upi.
Gultas veļ a tika mainī ta istabā tikai 8. dienā . Arī dvieļ i. (pē c 1 USD tē jas).
Pludmale ir oļ u un salī dzinoš i tī ra. Ir koka mols ar vienu (! ) kā pnē m (klā tas ar slidenā m aļ ģ ē m). Lietussargi ir ļ oti maza diametra, ar svelmainu sauli sezonas laikā nav iespē jams saliedē ties (mums paveicā s, ka atpū tnieku jau bija maz).
Ē diens ir vienkā rš i pretī gs. No rī ta siers un desa ar novā jinā tā m maliņ ā m, vakardienas zupa. Pankū kas un olu kultenis (katrs no ē dieniem - ne katru dienu! ) - nepietiekami pagatavotas, jo arī ā rpus sezonas ir rinda. Ļ oti ierobež ota salā tu un desertu izvē le. Nav gaļ as ē dienu, ir tikai vista un tī tars (galvenokā rt nabas, sirdis utt. ). Svē tku beigā s jau gribē jā s ķ iķ inā t. . . Visi ē dieni ļ oti sā ļ i.
Netī rie trauki no vakariņ u vidus gandrī z netika noņ emti no galdiem, bija grū ti atrast tī ru galdu.
No augļ iem - arbū zs, melone, ā boli VISS!
Jauks uzkodu bā rs netā lu no pludmales. Vismaz viss bija svaigs.
Bā ros nebija ne viskija, ne brendija, un tekilu piedā vā ja bez citrona un sā ls. Vestibila bā rā bā rmenis biež i bija atklā ti rupjš .
Vissā pī gā kais bija tas, ka visi darbinieki nebija valkā juš i maskas. Un, kad viņ i ielē ja bļ odā alu vai zupu, viņ i tajā ievietoja pirkstus.
Animā cija mū s neinteresē ja. Bet krievu popmū zika bija ļ oti kaitinoš a, kliedza no rī ta lī dz vakaram.
Mani iepriecinā ja ļ oti tī rā un siltā jū ra (kas viennozī mī gi nav viesnī cas nopelns) un spa, kas darbojā s lieliski. Personā ls uzmanī gs, pieklā jī gs, administrators Arslans super pozitī vs, smaidī gs, masieri Gurjans un Nito ir profesionā ļ i. Liels paldies viņ iem!
Apakš ē jā lī nija - 4 * š ī viesnī ca ir diezgan piemē rota. BET...aizbraucā m uz 5*! ! !
аватар leon.bolier
!! ! IERADĪ Š ANĀ S!! ! Lai gan mū su viesnī ca bija pati pirmā transfē ru sarakstā , uz to no Antā lijas lidostas braucā m 2 stundas (95 km). Pati viesnī ca atrodas Okudhalar ciematā . !! ! IZMITINĀ Š ANA!! ! Bijā m izmitinā ti ģ imenes istabiņ ā (4 personā m) 3. … Tomēr ▾ !! ! IERADĪ Š ANĀ S!! !
Lai gan mū su viesnī ca bija pati pirmā transfē ru sarakstā , uz to no Antā lijas lidostas braucā m 2 stundas (95 km).
Pati viesnī ca atrodas Okudhalar ciematā .
!! ! IZMITINĀ Š ANA!! !
Bijā m izmitinā ti ģ imenes istabiņ ā (4 personā m) 3. stā vā , 1350, skats bija uz ceļ a! Un tas bija milzī gs +, jo mē s lī dz naktij nedzirdē jā m mū ziku no viesnī cas, tikai ceļ a troksni. Lifti darbojā s, katrā pusē.1. , reizē m pī ķ a stundā s nā cā s gaidī t 3-5 minū tes, tā teikt. )
!! ! ISTABA!! !
Istaba Ģ imenes istaba, bijā m 4. , 2 istabas, viena divguļ amā gulta un divas vienvietī gā s gultas.
Seifs (maksā ts). Internets visur ir bezmaksas, bet ē rti var izmantot tikai tū lī tē jos kurjerus, sarakstei, video komunikā cija vairs nevelk. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski!
Tī rī ts normā li, katru dienu.
!! ! VIETA!! !
Viesnī cas tuvumā nav kur staigā t, ja neskaita 800 metrus uz viesnī cas labo pusi - Soho bazar (neko nepirkā m, jo ​ ​ neredzē jā m super izdevī gas cenas).
Kreisajā pusē.200 metru attā lumā no viesnī cas Mall of Aura.
Kas grib pastaigā ties, pie viesnī cas pietur autobuss (ik pē c 15 min. ), tur rakstī ts Alanya, Okucialar u. c. , sē diet uz tā , 50 minū tes, un esat Alā nijas centrā !
Cena ir 20 liras diviem cilvē kiem vienā virzienā (tas ir aptuveni 3 dolā ri).
Jū s varat doties uz ostu, Alā nijas pili, delfinā riju (atrodas 20 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas), ļ oti milzī gu tirgu. Devā mies uz Alanjas pili (cena par vagoniņ u 32 liras no cilvē ka vienā virzienā ), skaisti skati uz pilsē tu un Kleopatras pludmali.
Naudu mainī jā m reģ istratū rā , jo lē tā k ir maksā t lirā s.
!! ! UZTURS!! !
Atkarī bā no viesnī cas piepildī juma daž kā rt bija pieklā jī gas rindas pie ē diena. Daž kā rt cilvē ki nevarē ja atrast brī vu galdiņ u vakariņ u ē š anai.
Izsalcis neaizbrauksi, tač u daudzveidī bas nav lielas.
Varē ja uz pirkstiem saskaitī t gardā kos ē dienus, ko paspē jā m nobaudī t 11 uzturē š anā s dienu laikā .
Pildī ta vista.
Forele.
Tumš ā zivs (lī dzī ga gaļ ai).
Grilē ta tī tara.
Krē juma kū kas, nebija katru dienu.
Augļ i ir ā boli, bumbieri, plū mes, arbū zs, apelsī ns, melone, daž reiz nektarī ns.
No dzē rieniem vairā k vai mazā k alus, degvī ns, vietē jais degvī ns "Rakia" un dž ins.
!! ! ANIMĀ CIJA!! !
Bē rniem ir bē rnu klubs.
No rī ta no 10.30 - 12.00.
Vakarā no 15.30 - 17.00.
Sā kumā mana meita tur gā ja ar prieku, bet pē c tam viņ ai tur palika garlaicī gi.
Vakarā bē rniem bija mini diskotē ka (20.30), katru dienu tas pats, kas atgā dina Murkš ķ a dienu.
Animā cija pieauguš ajiem (22.00) nebija katru dienu, pā ris reizes bija pat interesanti.
Diskotē ka pieauguš ajiem Viskijs Kola, deju grī das karaliene. . .
!! ! JŪ RA!! !
Ļ oti silts, tī rs.
Ieradā mies 25. augustā un jū ra bija vairā k vai mazā k mierī ga 4 dienas, pā rē jā s 7 dienas ar spē cī giem viļ ņ iem.
Krasts vidē ji akmeņ i, tad mazi, un atkal vidē ji un lieli akmeņ i ū denī (var bū t nepiecieš ami koraļ ļ i), ieeja asa, pā ris metri un dziļ ums.
!! ! PERSONĀ LS!! !
Personā ls pretimnā koš s, draudzī gs, neuzbā zī gs.
P. S. Plusi: skaidra jū ra minū tes gā jienā , tī ra pludmale, labi sauļ oš anā s krē sli, draudzī gs personā ls, normā las istabas, vispā r nav slikts budž ets 5k, par savu naudu. Vienī gais mī nuss, ka tuvumā ir maz pastaigu vietu, salī dzinot ar to paš u Alanju, bet kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti.
Mē s ceram, ka pā rskats jums bū s pē c iespē jas noderī gā ks). Mē s centā mies rakstī t objektī vi un mē rķ tiecī gi.
Uzņ ē mā m jums video apskatu par viesnī cu, paskatieties uz savu veselī bu.
Видеообзор отеля Perre Delta Resort & Spa
аватар JuliaKokovina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kad mē s reģ istrē jā mies, gaisa kondicionieris nedarbojā s, tā pē c mē s ā tri pā rcē lā mies uz citu istabu. Lielā kā daļ a numuru ar sā nu skatu uz jū ru un baseinu. Wi-fi darbojā s istabā un pie baseina, kas bija patī kams pā rsteigums. … Tomēr ▾ Kad mē s reģ istrē jā mies, gaisa kondicionieris nedarbojā s, tā pē c mē s ā tri pā rcē lā mies uz citu istabu. Lielā kā daļ a numuru ar sā nu skatu uz jū ru un baseinu. Wi-fi darbojā s istabā un pie baseina, kas bija patī kams pā rsteigums. Istaba tī ra, iztī rī ta, nomainī ta gulta. Mazliet vecs remonts vannas istabā , to vajadzē tu atjauninā t. Ē diens bija labs, daudz daž ā du dā rzeņ u. Gaļ a ir vista, tī tars, zivis, liellopu gaļ a. Daudz maizes un bulciņ as. Daudz saldumu. Bet, ja atnā ksi vakariņ u beigā s, tad gaļ as ē dieni var nebū t pieejami. Nepietika augļ u, pā rsvarā ā boli, bumbieri, retā k plū mes, apelsī ni, nektarī ni. Nebija ne vī nogu, ne banā nu vispā r. Visu ē dienu izsniedza viesmī ļ i, visi trauki tika iztī rī ti ļ oti ā tri, š eit nav nekā du pretenziju. Pie baseina no rī ta bija jā ņ em sauļ oš anā s krē sli, jo. pē c vakariņ ā m viss jau bija aizņ emts vai nu ar cilvē kiem, vai ar dvieļ iem.
Blakus baseinam ir bā rs ar dzē rieniem, gozleme un ā trā s ē dinā š anas ē dieniem. Pludmale ir ļ oti tuvu, minū tes attā lumā no baseina. Ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Pludmales dvieļ i bija bonuss, nomaiņ a ir bez maksas, maini, kad vien vē lies. No mī nusiem - visur aprakstā rakstī ts, ka pludmale ir smilš aina un oļ aina, bet patiesī bā oļ i, ī sti oļ i. Lai ieietu jū rā , nepiecieš ams ī paš s. kurpes. Bē rniem ieeja jū rā nav ī paš i ē rta, turklā t nav ļ oti maiga, burtiski 2 metri un jau dziļ a. Tiem, kuri neprot peldē t nedaudz neē rti. Jū ra ir silta un ē rta. Viesnī ca nav 5 * velk, to varē tu uzlabot. Bet kopumā man viss patika.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmeklē jam š o viesnī cu jau divus gadus pē c kā rtas. Un š oreiz bija sliktā k nekā iepriekš ē jā reizē . Š eit ir cenas un vē rtī bas attiecī ba. Š ī ir viesnī ca, kas atrodas jū ras krastā Alā nijas sā kumā . … Tomēr ▾ Mē s apmeklē jam š o viesnī cu jau divus gadus pē c kā rtas. Un š oreiz bija sliktā k nekā iepriekš ē jā reizē . Š eit ir cenas un vē rtī bas attiecī ba. Š ī ir viesnī ca, kas atrodas jū ras krastā Alā nijas sā kumā . Un visā teritorijā , ieskaitot telpas, ir internets un bezmaksas. Mums tas bija bū tiski. Animā cijas nebija. Viņ i sā ka krā t naudu, un tā s vienkā rš i nebija. Ē diens ir normā ls, ņ emot vē rā , ka tas ir 5k budž ets, tas ir diezgan labs. Bet alkohols pasliktinā jā s. Saistī bā ar viesnī cu bija daž as nianses, bet vadī ba tā s nokā rtoja. Mū s ļ oti pā rsteidza ā trā reakcija un uzmanī gā attieksme pret viesiem.
аватар jovan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada augustā . Visiem patika. Pē c ieraš anā s mums ā tri tika pieš ķ irta istabiņ a. Istaba ir diezgan liela, gaiš a un tī ra. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, palagi mainī ti biež i nedē ļ as laikā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2019.  gada augustā . Visiem patika.
Pē c ieraš anā s mums ā tri tika pieš ķ irta istabiņ a. Istaba ir diezgan liela, gaiš a un tī ra. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, palagi mainī ti biež i nedē ļ as laikā . Istabā darbojā s matu fē ns, ū dens auksts un karsts, gaisa kondicionē š anas sistē ma strā dā ja perfekti, gandrī z neizslē dza. Par numuru sū dzī bu nav.
Ar pā rtiku viss ir kā rtī bā . Sā kot ar brokastī m, tad vē lā s brokastis, pusdienas un vakariņ as, vakara zupa. Paralē li tam teritorijā darbojā s uzkodu bā rs, gatavoja picu, gozleme, saldē jumu.
Restorā nā un bā rā ir daudz ē dienu, paē st un doties atpū sties nav problē ma.
Viesmī ļ i pē c atpū tniekiem uzreiz iztī ra netī ros traukus un pusapē stā ē diena kalnus. Personā ls pie ieejas ir draudzī gs un pretimnā koš s.
Man ļ oti patika jū ra, krā sa ļ oti skaista. Ikvienam ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Bet tikai mū su mež onī gie tū risti noliek dvieļ us, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu, un viņ i paš i dodas mā jā s.
Pā rsteidzoš i, ka daudzi cilvē ki, kas ierodas jū rā , peldas baseinos. Pie baseina ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu visiem. Atkal ir daudz mež oņ u, kuri ieņ em vietas un aiziet. Netā lu no baseina atrodas bā rs, gozleme un pica, pusdienā s tiek pasniegts saldē jums. Baseini tiek pastā vī gi tī rī ti un mazgā ti.
Teritorija kompakta, kopta, tī ra, zaļ a. Jū ra ir ļ oti tuvu.
Animā cija var teikt, ka nē , vakars ir kluss un mierī gs.
Viesnī cā sē ž gids no Teztur, viņ u sauc Oksana. Š ī ir alva. Hamits, vienmē r neapmierinā ts, ienī st tū ristus. Ekskursijas pā rdod dā rgā k nekā aiz stū ra. . Ā rā bija karsts, un viņ a mū s sū tī ja pastaigā ties pa kalniem saulē , mē s š ausmī gi cietā m. Viņ as vienī gais mē rķ is ir pelnī t naudu. Otrs gids ir Radiks, normā ls, mierī gs puisis.
Mē s arī devā mies bezmaksas iepirkš anā s tū rē . Š AUSMAS. Atveda uz dā rgā kajiem veikaliem, kur apstrā dā no paš as ejas, mē ģ ina pā rdot visu pē c kā rtas, ja atzī sti, ka neplā no neko pirkt, uzreiz mainā s tonis un tiek nosū tī ts uz izeju. . Noteikti nav vē rts uz turieni doties.
Vienī gais viesnī cas mī nuss ir atpū tnieki, slikti audzinā ti cilvē ki. Cilvē ki ņ em barī bu milzī gā s porcijā s, vairā k nekā puse no dabiskā s pā rtikas pē c tam tiek izmesta. Tā da sajū ta, ka daudzi pirms brauciena nebija pabaroti. Dzeriet bez maksas alkoholu kā pē dē jo reizi.
Atnā cā m atpū sties un lieliski atpū tā mies. Viņ i nemē ģ inā ja meklē t viesnī cas trū kumus un tos neatrada.
аватар Bogdana8
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tā pē c izvē lē jos to, man nepatika, ka ir akmeņ i, uzreiz dziļ i un ir auksta straume, nav ī paš i ē rti atpū sties š ajā pludmalē ar bē rnu. Ē diens ir daudzveidī gs, bet ne 5 *, bet 4 *. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tā pē c izvē lē jos to, man nepatika, ka ir akmeņ i, uzreiz dziļ i un ir auksta straume, nav ī paš i ē rti atpū sties š ajā pludmalē ar bē rnu. Ē diens ir daudzveidī gs, bet ne 5 *, bet 4 *. Viesnī cā ir vecs numuriņ u skaits, iereģ istrē jas laicī gi, nav jau tā , ka iereģ istrē jas agrā k, ja ir brī vas istabiņ as, izņ emot papildus maksu, kas sā kas no 150$. Teritorija ir ļ oti ē rta bē rniem, jo ​ ​ ir rotaļ u laukums, ir bē rnu baseini, pati teritorija nav liela, bet kompakta, viss bija pie rokas. Ā rpus viesnī cas - ceļ š , nav kur iet, bija viens tirgus, netā lu bija tirgus. Personā ls normā ls, adekvā ts, istabu varē tu uzkopt katru dienu, ja nepiecieš ams. Gids š oreiz mums nebija slikti, bet pati viesnī ca, par 5 * protams, ne visai velk.
аватар gorbachva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad ieradā mies, istabiņ a mums ne visai piestā vē ja, bet mums tā uzreiz tika nomainī ta, mums nebija laika izpakot somas. Tī rī š ana notika katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta katru otro dienu. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atsauksmes par to bija labas, teritorija nav maza, baseini, slidkalniņ i, pludmale pirmajā rindā . … Tomēr ▾ Kad ieradā mies, istabiņ a mums ne visai piestā vē ja, bet mums tā uzreiz tika nomainī ta, mums nebija laika izpakot somas. Tī rī š ana notika katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta katru otro dienu. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atsauksmes par to bija labas, teritorija nav maza, baseini, slidkalniņ i, pludmale pirmajā rindā . Pludmale akmeņ aina, gribē tos smiltis, bet viss kā rtī bā . Ē diens bez frills, bet vienmē r bija pilns. Visas viesnī cas ir tā das, vienā reizē es nevē los doties uz to paš u. Blakus atradā s aptiekas un veikali, tač u tie nebija lieli, kā parasti ciematā .
аватар Igor789255
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā s mana sieva, viņ a vienkā rš i gribē ja uz š o viesnī cu un bez jebkā diem jautā jumiem. Reģ istrē š anā s bija ā tra, jo ieradā mies vē lu. Viesnī ca ir maza, š eit ir maz cilvē ku, un tas man patika. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā s mana sieva, viņ a vienkā rš i gribē ja uz š o viesnī cu un bez jebkā diem jautā jumiem. Reģ istrē š anā s bija ā tra, jo ieradā mies vē lu. Viesnī ca ir maza, š eit ir maz cilvē ku, un tas man patika. Svaiga tī ra telpa, pē c remonta, kas noritē ja bez papildus maksā jumiem. Viesnī cas teritorija ir labi kopta un tī ra. Viesnī ca atrodas 1. lī nijā . Ē diens bija labs, animā cijas te praktiski nebija. Es izmantoju mobilo internetu, tā pē c par viesnī cu neko nevaru pateikt.
Ir interesanta istabu klasifikā cija: ir standarta numurs un istaba ar daļ ē ju skatu uz jū ru, tie ir ļ oti atš ķ irī gi pē c klases, bet cena ir aptuveni 300 grivna. Izvē loties ekskursiju, es samaksā ju vairā k un saņ ē mu š o numuru, un cilvē ki vietā atrisinā ja š o jautā jumu un saņ ē ma daudz lielā kas summas.
аватар kosha.yula
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 12.06. lī dz 24.06. 2019. Vakarā apstā jā mies, istabiņ u uzreiz iedeva, skats skaists uz upi un jū ru. Istaba liela, bet mē beles vecas, viens krē sls vispā r salauzts. Aizkari neaizvē rā s lī dz galam, durvis uz balkonu atvē rā s tikai ar piepū li. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 12.06. lī dz 24.06. 2019. Vakarā apstā jā mies, istabiņ u uzreiz iedeva, skats skaists uz upi un jū ru. Istaba liela, bet mē beles vecas, viens krē sls vispā r salauzts. Aizkari neaizvē rā s lī dz galam, durvis uz balkonu atvē rā s tikai ar piepū li. Wi-Fi uztver ne tikai vestibilā , bet arī istabā .
Laikapstā kļ i visu laiku bija lieliski, vienreiz vakarā lija lietus. Jū ra sā kumā š ķ iet forš a, bet pē c tam vienkā rš i super. Daudzi jau rakstī juš i, ka viesnī cas mī nuss ir upe. Kalnos lietus laikā kļ ū st dubļ ains un tas viss tiek iznests uz piekrasti, un, tā kā viesnī ca atrodas vistuvā k, ū dens bija dubļ ains gandrī z trī s ceturtdaļ as mū su atvaļ inā juma. Bet teritorijā ir 2 baseini, tā pē c ar peldē š anu problē mu nav. Viens baseins blakus animā cijai, mū zikai, ū dens slidkalniņ iem. Otrs atrodas blakus uzkodu bā ram.
Viesnī cas teritorija ļ oti liela, kopta. Taciņ as ratiem. Personā ls to visu laiku uztur tī ru. Bet telpā s tas tā nav. Iebraucā m istabā , tur pat nestaigā jā m ar putekļ u sū cē ju pa paklā ju, kas mū su atvaļ inā juma laikā netika darī ts. 3 dienas pē c kā rtas izkā ra birku ar lū gumu iztī rī t istabu, iztī rī ja tikai treš ajā dienā . Tū biņ as ar ž eleju, š ampū nu netika papildinā tas, nā cā s paš iem meklē t apkopē ju un ņ emt no viņ as.
Ē dienam: gardumu nebija, bet ē diens bija labs un daudzveidī gs. Daudz dā rzeņ u, zaļ umu, uzkodu. Katru dienu zivis, vistas bija diē tiskais galds. Nokļ uvā m turku vakarā : restorā nā uzstā jā s mū ziķ i, ē dienkartē bija daudz gardu un jaunu lietu, un vakarā pie baseina dā vinā ja kū ku.
Personā ls: Personā ls ir draudzī gs un efektī vs. Tač u bā rmeņ i reizē m atļ aujas sev par daudz.
Mē s devā mies uz osmaņ u virtuves restorā nu a la cart. Atrodas pludmalē , brī vā dabā . Acī mredzot ļ oti populā ri, jo vietu nebija pietiekami daudz. Galvenie galdi un krē sli ir koka, bet mē s sē dē jā m uz plastmasas krē sliem un pie plastmasas galda. Zupa tika pasniegta bļ odā ar š ķ eldotu sienu, jo ilgi gaidī ja ē dienu, neprasī ja nomainī t. Mū su acu priekš ā uz oglē m cepā s Lula-kebabs, bet, vē jam mainoties, visi dū mi gā ja uz mums, ne pā rā k patī kami. . . Kebabs tika pasniegts pē dē jais, mē s to pat nepabeidzā m. Uz lū gumu atvest airanu (viesnī cā izsniedza bez maksas) teica, ka beidzies. Deserts nebija gaidī ts.
Pē c animā cijas: gā jā m bez bē rniem, tā pē c ī paš i neinteresē jā mies, bet mammas ž ē lojā s, ka animā cija viena tipa, katru vakaru viens un tas pats. Pieauguš ajiem viņ i galvenokā rt organizē ja karaoke, viņ i netraucē ja. Pē cpusdienā arī animatori ī paš i nepiesaistī ja cilvē kus, izņ emot Joni, lielisks puisis, viņ š vienmē r visus piesaistī ja un reklamē ja. Š autriņ as, ū denspolo, gaisa š auš ana, ū dens vingroš ana, volejbols. . . Par volejbolu atseviš ķ i: BRIESMAIS LAUKS!! ! ! akmeņ i smilš u vietā , akmeņ us izvē lē jā s uz 4 dienā m (spē lē t gribē tā ji, nevis personā ls), jē gas maz, daudzi lauza kā jas. Bumbiņ as vecas, tī kls pretī gs.
Kopumā iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs. Mī nusus vienmē r var atrast, ja paskatā s. Iesakā m atpū tai.
Parādīt vairāk »


iemiesojums berezkinask
Cik maksā Wi-Fi viesnīcā
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums luksolga
Daudzi atsauksmēs raksta, ka upe, kas ieplūst jūrā netālu no viesnīcas, ļoti atdzesē ūdeni. Cik grādu ir jūras ūdens pie Porto Azzurro?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums kate3219982011
Daudz sliktu atsauksmju. Tici vai nē?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums schilova.nadia
Atpūtos no 2011. gada 23. jūnija līdz 03. jūlijam. it kā nekas, bet nekur agrāk nav bijis
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 2003 году, последний частичный ремонт проводился в 2017 году. Отель располагается недалеко от устья реки Алара, в которой, как и море, можно купаться, практически изо всех окон открывается живописнейший вид на море или реку. Отель ориентирован на спокойный, размеренный отдых с детьми всех возрастов.

Atrašanās vieta Отель расположен в 35 км от центра г. Алания, в 30 км от г. Сиде, в 25 км от г. Манавгат. Аэропорт г. Анталии находится — в 95 км от отеля, аэропорт г. Алания Газипаша — в 75 км.
Pludmales apraksts Пляж расположен в пешей доступности от отеля. Протяженность пляжа составляет 150 м. Вход в море — галька, песок, пирс. Душ, кабины для переодевания, спасатели на пляже. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), обслуживание номеров, услуги фотографа, 3 ресторана — 1 основной ресторан (открытая и крытая секции), 2 A la Carte ресторана: Анатолийская (турецкая) кухня (по предварительной резервации) и морепродукты (платно), 5 баров, 3 конференц-зала, амфитеатр, ТВ-салон, мини-маркет, 4 бассейна — открытый бассейн 625 м2, открытый бассейн 175 м2, 2 горки; бассейн с горками 25 м2, 3 горки, крытый бассейн 54 м2.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem открытый детский бассейн, 9 м2, детская секция в открытом бассейне, 20 м2, детская секция в крытом бассейне 3,5 м2, анимация на русском языке, мини-диско, мини-клуб (4-12 лет), тинейджер-клуб (8-12 лет), игровая комната, в главном ресторане микроволновая печь, подогреватель для бутылочек, детские коляски (платно, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Кинотеатр, 5 водных горок, софт-анимация на русском языке, живая музыка и турецкая ночь (по 1 разу в неделю), дартс бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, мини-футбол бесплатно, стрельба из лука бесплатно, теннисный корт (днем) — бесплатно, освещение теннисного корта платно, мячи и ракетки платно, уроки тенниса платно, бадминтон бесплатно, бочче бесплатно, компьютерные игры платно, центр подводного плавания платно, все виды водного спорта на пляже платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 213 номеров. Состоит из одного 6-этажного здания (3 лифта).

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (в зависимости от погодных условий, в определенное время работы), спутниковое ТВ с российскими каналами, мини-бар (вода – в день заезда, ежедневное пополнение), прямой телефон, ванная комната, фен, сейф (2 usd/сутки), балкон, дополнительная раскладная и детская кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Alara Cayı Yanı Ulubuk Mevkii, Okurcalar, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 527 52 17 (pbx)
Tīmekļa vietne: Perre Delta Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.