Brīvdienas Turcijā

Rakstīts: 20 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 30 jūnijs — 7 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cai, tā pat kā visam pā rē jam, ir savi plusi un mī nusi
Teritorija salī dzinoš i neliela - viss ir blakus, tā lu nav jā brauc. Ar to pietiktu, lai vakarā pastaigā tos.
Telpas mazas, bet pā rdomā tas, viss kompakts un ē rti izvietots, nā kamajā dienā telpa vairs neš ķ iet tik maza (ir viss nepiecieš amais). Mē beles, santehnika un tekstilizstrā dā jumi labā stā voklī . Tī rī š ana katru dienu - izved miskastes, saklā j gultu, taisa gulbjus un sakā rto puķ es uz gultas, papildina minibā ru. BET GRĪ DA ISTABĀ VAI VANNAS ISTABĀ NEBIJA VIENREIZ MAZGĀ TA.

Jū ra silta, ū dens ne vienmē r caurspī dī gs (no rī ta skaidrā ks), manuprā t, jo dibenā ir ļ oti mazi oļ i, kurus uz dienas beigā m izkustina). Zivju daudz (skatī jos, kā vī ri ar makš ķ erē m makš ķ erē no mola un no rī ta var redzē t, ka peld tuvu krastam (kamē r ū dens ir dzidrs). Daž us metrus no krasts, uz kuru nav grū ti aizpeldē t (tur ū dens ir tī rā ks)
Pludmale nav liela, bet vietas pietiek visiem). Arī mazie oļ i - gandrī z kā smiltis (ne ī paš i tī rā krā sā , tā pē c visi staigā apavos un, ieejot ū denī , novelk apavus).
Ē diens – izsalcis nepaliksi. Liels trauku komplekts no standarta produktu saraksta. Gaļ a - vista, liellopa gaļ a, tī tars katru dienu daž ā dā s interpretā cijā s, vienu vai divas reizes bija aknas. No zivī m - tikai makreles, un tad ne katru dienu. Desas un desas no sojas)
Liela saldumu izvē le. Daudzi deserti atš ķ iras viens no otra tikai pē c krā sas un formas, bet garš o vienā di .
Zaļ i ir tomā ti, melones, aprikozes (nav skaidrs, kur viņ i tos zaļ o jū lijā ).
Svaiga sula - par papildus samaksu (1 eiro - glā ze)
Bē rniem ir atseviš ķ s galds, tur vienmē r brokastī s ņ ē mu piena putru
Augļ i - ā boli, aprikozes, arbū zs, apelsī ni.
Kopumā jū s varat izvē lē ties, ko ē st.
Vakariņ as restorā nā no ierastajā m atš ķ iras tikai ar to, ka viesmī lis atnes jū su izvē lē tos ē dienus, kas jū s ī paš i nepā rsteidza. Viņ iem desertā ir saldē jums, kas kafejnī cā nav pieejams .
Animā cija ir interesanta č etrā s valodā s (krievu, angļ u, vā cu, turku). Jautri puiš i - konkursi, konkursi, koncertprogramma. Nav laika garlaikoties. Labi darī ts vienkā rš i!
Ar ekskursijā m jā bū t uzmanī giem - visu jautā jiet vē lreiz, pā rbaudiet (ī paš i izbraukš anas laiku), iepriekš pā rbaudiet gidu, lai nenā ktu vilties!

SPA centrs - daž ā di) Labi veicu visas pasū tī tā s un apmaksā tā s procedū ras, un mans vī rs nebija kvalitatī vs, ja vien tā padomā tu. Ir bezmaksas pakalpojumi - sauna, pirts, baseins, trenaž ieru zā le.
Kopumā iespaidi bija pozitī vi, bet nekas ī paš s. Jauku atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu