Mans trešais ceļojums uz Turciju

Rakstīts: 22 jūnijs 2008
Ceļošanas laiks: 23 — 30 jūnijs 2008
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Tā nu 22. jū nijā atgriezos mā jā s dzimtajā Sanktpē terburgā . Divas nedē ļ as Turcijā paskrē ja kā vienmē r ļ oti ā tri. Š ķ iet, ka Turcijai jau vajadzē tu apnikt, bet nē . Tas viss ir atkarī gs no cilvē ka un no tā , kā viņ š plā no savu laiku. Bet es sā kš u no sā kuma.
Mē s ar vī ru nopirkā m pē dē jā brī ž a biļ eti dienu pirms izlidoš anas, un tas bija patieš ā m labs darī jums. Veicu rezervā ciju, ka mū su viesnī cā atpū tā s arī kā ds Sanktpē terburgas pā ris, kurš uz to paš u laiku iegā dā jā s biļ eti par gandrī z divreiz lielā ku summu nekā mū sē jā - pē c agrā s rezervē š anas sistē mas.
Mū su viesnī ca atrodas Alanjas reģ ionā , tuvā kais ciems ir Avsalar. Un jau iepriekš plā noju, ka noteikti brauksim uz Kapadokiju, jo no visiem piejū ras kū rortiem Alanja ir vistuvā k Kapadokijai. Tā pē c nemeklē jā m dā rgu viesnī cu, bet aprobež ojā mies ar 3+, jo grasī jā mies braukt uz kalniem uz 3 dienā m.

Tū risma aģ entū ru katalogā š ī viesnī ca man patika, jo tai ir liela zaļ ā zona un 2 pludmales: sava, akmeņ aina un smilš aina, kā arī.4 * Alara un 5 * Alara Star viesnī cas.
Tas tieš ā m bija lieliski! Mū su viesnī ca atradā s pludmalē , pat tuvā k nekā č etru un piecu zvaigž ņ u viesnī cas. Un mē s biež i gā jā m uz akmeņ aino pludmali snorkelē t un skatī ties zivis. Smilš ainā pludmale arī bija skaista: tā s nebija importa smiltis, bet gan savas, smalkas un tī ras - paradī ze maziem bē rniem, kuri tur nemitī gi veidoja pilis.
Ē diens mū su viesnī cā nebija ī paš i labs, lai gan joprojā m katru reizi pā rē dā mies. Brokastī s gan varē tu pā rē sties tikai tomā tus. Bet vakariņ ā s gandrī z katru dienu bija kā da zivs - acī mredzot, upes zivs.
Uzturē š anos viesnī cā nedaudz aizē noja kaitī gais vecais vī rs, viesmī ļ u un tū ristu pā rraugs. Viņ š parū pē jā s, lai neviens no restorā na neiznestu augļ us, pat vienreiz atņ ē mis mazam bē rnam jau nokostu ā bolu. Viņ š arī nā ca klajā un kritizē ja mani par to. ka paņ ē mu daudz aprikož u. Bija mū su pē dē jā diena - tad 1. reizi parā dī jā s aprikozes. bet tie nebija nogatavojuš ies, tā pē c ņ ē mu daudz. un tad nogriež zaļ ā s malas. Ar augļ iem mū su viesnī cā nebija ļ oti labi. tā pē c mē s tos nopirkā m stendā pie ceļ a.
Bet jū ra. . . Jū rai nevar bū t garlaicī gi! It ī paš i, ja ir iespaidu maiņ a.

Kā jau teicu, iepriekš plā nojā m doties uz Kapadokiju. Gids no sanā ksmes puses piedā vā ja divu dienu ekskursiju par USD 145 vienai personai. Paņ ē mā m trī s dienu paketi par 195 $ par 2. Diemž ē l krievu tū risti uz Kapadokiju nebrauc 3 dienas. Nu bet mē s praktizē jā mies angliski. valodu. Ceļ ojuma beigā s es pat kaut ko sapratu vā ciski, lai gan es to nezinu. Mū su grupa bija starptautiska: vā cieš i, norvē ģ i, ungā ri. holandieš u valoda. Bija 2 gidi: Metins runā ja vā ciski. Evelī na holandieš u un angļ u valodā . Krieviski neviens nerunā ja.
Kapadokiju nevar aprakstī t vā rdos. Ir fotogrā fijas, bet tā s ir tikai palī glī dzekļ i atmiņ ai.
Es varu teikt tikai vienu: es iemī lē jos Kapadokijā . Iesaku visiem iet. Un tikai 3 dienas. 2 dienu laikā neko nevar redzē t. jo ceļ š uz turieni - 8-9 stundas. Bet tas ir tā vē rts! Alas, senā s kristieš u baznī cas, pazemes pilsē tas, kalni. . . neparasti - mū su sē nē m lī dzī gi morā ļ i.
Kad mē s atgriezā mies Alanijā . Kapadokiju atceros ilgu laiku. Un salī dzinā t, pirmkā rt, lai cik dī vaini tas neliktos – gaiss. Kalnu tī ra sausa un slapja zivju jū ra - kalnos un jū rā - visur ir savs š arms!
Un visbeidzot teikš u, ka papildus š ai ekskursijai vairā kas reizes bijā m uz Alaniju (1 reizi ar jahtu, 2 reizes paš i - dolmushā ), uzkā pā m Ichkala, Kyzylkul, peldē jā mies Kleopatras pludmalē , apmeklē jā m Dalmatas alu. , vienkā rš i staigā ju pa ielā m.
Domā ju, ka nā kamgad brauksim uz Turciju. Galu galā mē s vē l neesam bijuš i citā Efezā un Trojas drupā s! Protams, citā s valstī s ir daudz interesantu lietu. Bet tieš ā m, pē c kupona cenas, pakalpojuma un tā kombinā cijas. ko tu vari iegū t pats, ja izrā dī si zinā tkā ri - Turcija ir labā kais variants!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu