Lycus Beach Hotel 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 7.510
№65 viesnīcas reitingā Alanja
7.6 Numurs
7.6 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piekrastē, 35 km attālumā no Alānijas. Uzcelta 2008. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар lina30031900
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku apmesties š ajā viesnī cā . Katram var bū t savi lū gumi, bet kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti. Personā ls draudzī gs, viss ļ oti tī rs, teritorija maza, bet zaļ a un kopta. Telpas ir labā stā voklī un tī ras. … Tomēr ▾ Iesaku apmesties š ajā viesnī cā . Katram var bū t savi lū gumi, bet kopumā ar pā rē jo bija apmierinā ti. Personā ls draudzī gs, viss ļ oti tī rs, teritorija maza, bet zaļ a un kopta. Telpas ir labā stā voklī un tī ras. Mē s dzī vojā m ģ imenes istabā ar skatu uz jū ru. Pludmale ir smilš aina ar maziem oļ iem, ieeja jū rā ir maiga.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t virtuvi, katru vakaru pie baseina ir grils, 7 dienas ē dieni praktiski neatkā rtojā s. Galvenajā restorā nā ir garš ī gs sautē jums, daudz dā rzeņ u un sā nu ē dieni. Labi konditorejas izstrā dā jumi un saldumi. Augļ i ir sezonā li. Rindas uz restorā nu tikai pirmajā pusstundā un pē c tam pā rsvarā vakariņ ā s. Ja godī gi, es nezinu, kā pē c par š o viesnī cu ir tik daudz negatī vu atsauksmju, piekrī tu, ka tas nav 5, bet tas atbilst tā s cenu kategorijai.
No mī nusiem tikai vā jš Wi-Fi, gandrī z neuztver telpā s, esiet gatavi.
Вид с балкона)
аватар Sasha111kiev
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Par papildu atlī dzī bu 20 c. u. (prasī ja 40-50 USD) apmetā s no rī ta 9-00 tiklī dz ieradā s, iedeva vienai ģ imenes istabiņ ai 517 ar skatu uz jū ru (skats labs), otrā istabiņ a ir standarta 532 skats uz pagalmu. (kaimiņ u viesnī cas restorā ns ar visā m tā s smakā m, benzī ntanks, tuksnesis, tā lumā moš eja). … Tomēr ▾ Par papildu atlī dzī bu 20 c. u. (prasī ja 40-50 USD) apmetā s no rī ta 9-00 tiklī dz ieradā s, iedeva vienai ģ imenes istabiņ ai 517 ar skatu uz jū ru (skats labs), otrā istabiņ a ir standarta 532 skats uz pagalmu. (kaimiņ u viesnī cas restorā ns ar visā m tā s smakā m, benzī ntanks, tuksnesis, tā lumā moš eja). Pirms iekā rtoš anā s divā s istabā s un 5 cilvē kos aizpildī ju 20 lapas ar daž ā dā m koronavī rusa anketā m (lai gan visā s anketā s viena un tā pati informā cija ir tikai ierā mē ta savā dā k)! ! ! Ē dienu restorā nā ir ļ oti, ļ oti maz un izvē les nav, nav jau tā , ka nav 5 zvaigznes, ar 3 zvaigznī š u stiepš anu badā nenomirsi, bet par to naudu, ko prasī ja par š o viesnī cu gadā . 2020. gada janvā ris, tas ir ļ oti slikti (ieraš anā s dienā brokastī s bija tikai vā rī tas olas, pankū kas un ļ oti sā ļ š siers un nekas cits!! ! ).
Pludmale nav tī rī ta, uz grī dā m uz plauktiem glā zes var stā vē t dienā m ilgi, pati viesnī ca ir nogurusi. Teritorijā nav ledusskapju ar ū deni, to nav arī restorā nā , tikai no 10.00 bā rā ir plastmasas aizzī mogotā s krū zē s, arī uzkopš anas laikā papildina 1 pudeli 1.5 litrus reizi dienā (ar to vajadzē tu pietikt 3 cilvē ku ģ imene). Sā kotnē ji istabā nebija duš as ž elejas, tikai š ampū ns un 2 mazi ziepju gabaliņ i, kad pē c tī rī š anas otrajā dienā neviens neko nelika (lai gan vienmē r atstā ju dzeramnaudu), aizejot uz reģ istratū ru pievienoja 2 š ampū nus, viņ i teica, ka duš as ž elejas nav un nebū s. Vē lā k pē c tī rī š anas ziepes nelika klā t, apkopē ja teica, ka nav arī ziepes, piedā vā ja vē l š ampū nu un ar rokā m rā dī ja, ka var mazgā t, š ķ iet, ka viņ ai nav atš ķ irī bas ar ko mazgā t un viņ ai ir nav ne jausmas, kā das var bū t sekas pē c š ā das mazgā š anas, ī paš i meitenē m un bē rniem.
A la carte restorā ni nestrā dā ja, gaisa kondicionieris nedarbojā s uz smacī gajā m grī dā m, tas darbojā s tikai istabā s. Ik pa laikam kaut kas nemitī gi salū za: vai nu kondicionieris istabā , tad lifti, tad ā rdurvis, tad atkal kondicionieris. Bez grila, bez saldē juma, bez glā bē ja pludmalē , bez izklaidē m (katru dienu š autriņ as bā rā un melodijas minē š anas spē le vakarā ), bez bē rnu kluba. Teritorija niecī ga (ir peldbaseins, bā rs, segums ar gizlum, divas š ū poles, tā ir visa teritorija), nav kur staigā t. Viesnī cas kontingents ir 80 procenti vā cieš u vecumā no 60-80 gadiem (kuri smē ķ ē un dzer visur no rī ta lī dz vakaram) un tie, kas 80. -90. gados ieceļ ojuš i Vā cijā no postpadomju valstī m vecumā no 60-80 gadiem, 10 procenti ir gados veci krievi un ukraiņ i, 10 procenti ir turki, ukraiņ i, krievi vecumā lī dz 40 gadiem ar bē rniem.
Uz manu jautā jumu Pegasus gidam, kā pē c viesnī cā tik slikti ar pā rtiku, duš as ž eleju, ziepē m un pludmales uzkopš anu, kā pē c uz grī dā m nedarbojas kondicionieris, viņ š teica: glā bj koronavī rusu, uz maniem argumentiem, ka cena par biļ eti. nebija ekonomisks un ka bijā m pirms mē neš a viesnī cā netā lu no 400 metriem par to paš u naudu un tur bija daudz pā rtikas un katru rī tu pludmali tī rī ja, darbojā s a la carte restorā ni un telpa un teritorija un pludmale un izklaides bija piecas reizes labā k, Pegasus gids klusē jot iedeva talonu un pat nemē ģ inā ja man pā rdot ekskursijas.
Rezumē jot, varu teikt: š ī ir sliktā kā viesnī ca no č etrā m lē tajā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m Alanjā , kur es biju, viesnī ca neatbilst ne 5 *, ne 4 *, ar 3 * garumu, it ī paš i naudu, ka viņ i prasa biļ eti uz to! ! ! Cits cirks ir cī ņ a viesnī cā ar koronavī rusu, atnā kot uz reģ istratū ru prasa uzvilkt masku, kad prasi maskas iedod vienu rokā , paskaidroju, ka man ir ģ imene un vajag vē l. nekā viena maska, lai tā s tieš ā m nē sā tu un ka tā s ir vienreizē jā s lietoš anas pē c noteikumiem, maskas jā maina ik pē c 3 stundā m, antiseptiķ i uz grī dā m var netikt papildinā ti dienā m ilgi, vā rdu sakot, tie liek izskatī ties, ka patiesī bā.90 procenti atpū tnieku uzspļ ā va uz visu un nenē sā ja maskas.
Nezinu no kurienes par viesnī cu dabū ja labas atsauksmes, pē dē jā s atsauksmes par Turpravdu, starp citu, bija pirms 2 gadiem, pā rē jā s vē l vē lā k, pirms ekskursijas iegā des pievē rš os atsauksmē m un tā arī saņ ē mu, tā pē c es uzrakstiet savu atsauksmi uzreiz, kad ierados. Ja š ai viesnī cai bū tu 3 * un vidē jais vē rtē jums pē c atsauksmē m bū tu 2-4, un biļ etes cena 3 pieauguš ajiem un 2 bē rniem uz 10 dienā m bū tu par 1000 USD mazā ka, tad varē tu pieļ aut visus tā s trū kumus, cilvē ki vismaz zinā ja, kur un par kā du naudu brauks, un no pā rē jiem bija neatlaidī ga sajū ta, ka tevi ir izmetuš i. Š ajā skatī jumā visi krievvalodī gie, kas š ajā laika posmā atpū tā s viesnī cā , bija ar mani solidā ri. Nā kotnē bū š u uzmanī gā ks, izvē loties viesnī cu. Iespē jams, labas atsauksmes par š o viesnī cu atstā juš i cilvē ki, kuri Turcijā ieradā s pirmo reizi mū ž ā un nekad nav bijuš i ā rzemē s un viņ iem vienkā rš i nav ar ko salī dzinā t, vai arī viesnī ca pē dē jo gadu laikā ir ļ oti nolietojusies.
аватар Vladkiy
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septī to reizi Turcijā ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cai ieliku septī tnieku, drī zā k kopumā vē rtē jot atpū tas kvalitā ti. . . Un bija labi. Skaitļ i? 508, ar skatu uz jū ru un baseinu - gaiš s un nemaz nav noguris. Jā , iespē jams, cilvē kiem, kas pieraduš i pie š ampū nu un ziepju vagoniem, nepietika ar ziepju ievietoš anu koferos, tač u ī paš as spriedzes ar viņ u nebija. … Tomēr ▾ Septī to reizi Turcijā ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cai ieliku septī tnieku, drī zā k kopumā vē rtē jot atpū tas kvalitā ti. . . Un bija labi. Skaitļ i? 508, ar skatu uz jū ru un baseinu - gaiš s un nemaz nav noguris. Jā , iespē jams, cilvē kiem, kas pieraduš i pie š ampū nu un ziepju vagoniem, nepietika ar ziepju ievietoš anu koferos, tač u ī paš as spriedzes ar viņ u nebija. Lifti, durvis, kondicionieri darbojā s un š ie 4 lifti, pat ar svara ierobež ojumu ~ 2 personā m, lieliski pastrā dā ja. Ē diens. . . Cilvē ki, par ko jū s runā jat? Vai tu tā ē d mā jā s? Pilnus š ķ ī vjus pildī t ar gaļ u, zivī m, sieriem, dā rzeņ iem un augļ iem? Vai arī jū s gaidī jā t speķ a gabaliņ us turku desā un desā ? Brokastis - olu kultenis, olu kultenis, jogurts, konditorejas izstrā dā jumi, dā rzeņ i. . . Ko vajag? Pusdienas, vakariņ as - zivis, gaļ a, kebabi, kebabi, aknas un citi. Jā , nevis 10 veidu š aš liku un ne 10 veidu zivis, bet viss ir garš ī gi pagatavots. Konditorejas izstrā dā jumi nav milzī gā sortimentā , kā Ē ģ iptē , bet to bija pietiekami daudz un bija garš ī gi. No ogā m-augļ iem tika pasniegts arbū zs (sā kumā ), melone, vī nogas, bumbieri, ā boli, mandarī ni, persiki. Bija pietiekami daudz, lai gan izsalkuš ajiem tū ristiem no mū su austrumu kaimiņ u izsalkuš ajiem reģ ioniem izdevā s piepildī t pilnus š ķ ī vjus ar š iem paš iem persikiem...
Vī ns balts un rozā pudelē s, skā bs, bet parasts, sarkans - ne visiem. Viesnī cā bija maz cilvē ku, vā cieš i jau gandrī z devā s projā m, un galvenais kontingents bija krievi, kuri neieklī da vardarbī gos baros, daž i ukraiņ i un miermī lī gu vecu vā cieš u paliekas. Lī dz ar to nebija rindu uz sadali. Personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs. Vienī gais pā rpratums noticis uzkodu bā rā , kur vī rietis, kurš bez maskas un cimdiem nesaprata ne vā rda visā s č etrā s man zinā majā s valodā s, ar kailā m rokā m paķ ē ra bulciņ as un salā tus hamburgeram. Ar ģ enerā lmenedž era palī dzī bu situā cija tika atrisinā ta. Alus ir pietiekami pieklā jī gs. Pirms 3 nedē ļ ā m Larisā Faselī tā kvalitā te bija sliktā ka (un tur zem tā pasniedza vē ž us! ) Pabeidzot ē dienu tē mu un salī dzinot tā s kvalitā ti ar pieminē to Tekirovskaya Larisu, varu izteikt savu viedokli: tur tā bija arvien daž ā dā ka, bet Likusos bija gardā k...
Pludmale. Smiltis, mazi oļ i pie ieejas jū rā . Nav brī nums, ka gados vecā kie vā cieš i mī l š o viesnī cu – ir ē rti iekā pt ū denī . Bet man patī k mazā kie balto č aumalu oļ i, piemē ram, Kleopatras pludmalē Alanjā . Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, 6.00 neviens neaizņ ē mā s ne pludmalē , ne baseinā . Ierodoties jū ra trī cē ja un ū dens pā ris dienas bija neskaidrs, bet pē c tam bija kristā ldzidrs. Jautri. Koronovī russ, brā ļ i. . . Visas kontaktspē les ir aizliegtas. Š autriņ u meš ana un vingrinā jumi-vingroš ana, ko aizvadī ja apburoš ā Ksjuš a no Kazahstā nas (sveicieni no Kijevas! ). Tenisa korts ir pieklā jī gs, bet bija tikai viens biedrs, kurš trenē jā s lieliski izolā cijā...Sievietē m turpat pā ri ceļ am 300 metru attā lumā atrodas milzī gs apģ ē rbu Lielais tirgus, kurā atradī si visu. Neizmantojiet krā pniecī bu, lai saņ emtu bezmaksas transfē ru uz dā rgiem veikaliem, kurus jums pā rdos viesnī cu ceļ vež i. Š eit jū s varat atrast visu un daudz lē tā k. Labajā pusē kompleksa galā atrodas ē diens Migros. Š ķ ē rsojot ceļ u - tunelis, pie izejas ir kiosks, kur izspiež garš ī gu svaigu granā tā bolu sulu ($ 1), ir arī citi augļ i.
Ja jums ir nepiecieš ama visrentablā kā maiņ a, tad, skatoties uz bazā ru, dodieties pa kreisi, lī dz redzat Vodofone paviljonu. Tā ir labā kā likme. Viesnī cā kurss bija 7 liras par dolā ru, valū tas maiņ as punktos 7.35, tur 7.5. Izdevī gā k ir ņ emt dolā rus nekā liras. . . bazā ros un mazajos punktos 1$=1€. Migrā var norē ķ inā ties ar dolā riem mazos nominā lvē rtī bā s 5-10-20 un iedot maiņ as naudu lirā , kas ir diezgan ē rti un ar normā lu kursu. Ja vē laties doties uz Alaniju, brauciet ar funikulieri uz cietoksni, peldieties Kleopatras pludmalē , pē c tam apstā jieties tieš i pie viesnī cas, 250 metru attā lumā . Ceļ ojiet 8 liras. Funikulieris ir 33 liras divos virzienos, vienā - 26. No augš as paveras krā š ņ i skati uz visu Alanju.
Secinā jums: viesnī cai doš u pamatī gu č etrinieku un iespaidi par to ir pozitī vi. Kompakta, zaļ a un tī ra teritorija. Nevajag vilkt simtiem metru, bet pa tuneļ iem lī dz jū rai, kas slavena ar viesnī cā m Alā nijas piekrastē . Ap restorā nu un pludmali nav ļ auž u pū ļ i. Nav mež onī gu "Tagiiel" saucienu un "Uzvaras dienas" kora priekš nesuma. Ja esat nokavē jis pusdienas no ekskursijas, tad varat sā tī gi uzkost uzkodu bā rā vai gozlum ar airā nu. Nav saldē juma? Jū s viesnī cā bū tu labi un netiktu piedā vā ti. Bet, lai iegū tu patiesi gardu turku saldē jumu no kazas piena, dodieties uz Alaniju. 5-10 liras. . . Paldies Turcijai un Lykusam par lieliskajā m brī vdienā m! Vai es atgriezī š os Lycus? Jā , bet kad eju uz otro apli : ), jo mē s vē l neesam aptvē ruš i tū kstoš pirmā apļ a viesnī cas! : )
P. S. Atseviš ķ i es veidoju izsaukumu vī rieš iem, makš ķ erē š anas cienī tā jiem. Ceļ ojiet, un jū s varat izbaudī t savu iecienī to biznesu š eit. Ir vismaz 2 iespē jas: jū ra un Alara upe. Pirmajā gadī jumā jums ir nepiecieš ams liels pludiņ š un vairā ki ā ķ i ar lielu svaru garai un vidē jai metš anai vai bombardē š anai. Ē smas ē smas - klaips, tā rpi (jā , jā , paņ ē mu lī dzi, lai sieva neredz : )). Nozveja - kefale, balons (fugu vietē jā variā cija) un visā das mazo koraļ ļ u zivtiņ u variā cijas. Jū s varē tu dabū t garfish. Varat izmē ģ inā t atskaņ otā jus un mazus oscilatorus, piemē ram, castmaster. Grū ti noķ ert uz barotavā m, akmeņ iem, ā ķ iem. . . Var iet uz apmetņ iem pa kreisi un pa labi. Vietē jie zvejnieki tur tiekas no rī ta.
Ir arī jē ga doties uz Alaru. Tur izdevā s noķ ert daž as kefales, lai gan rē ķ inā jā mies ar lielā ku lomu. Izš ķ ū rē jot forumus, izdevā s atrast informā ciju, ka tur var noķ ert zuš us un karpas. Bet viņ i neš ķ ē rsoja. . . Bet ir skaista daba, klinš u atsegumi, plaisas, sulī gs zaļ ums. Var aizbraukt arī uz Alaru lī dz grī vai (tā lu, gar pludmali un tur nav skaisti) vai, apejot Lielo bazā ru pa kreisi, garā m moš ejai un kapsē tai (paliek pa labi), pa ceļ u, dodoties lejā uz siltumnī cā m. Pabrauciet tiem garā m, un 50 metrus augš pus straumei jū s nonā ksit plaisā . Gluž i pretē ji, skaista, liela grota.
Fu un velmē ! Atvainojos par tik daudz buferi : )
аватар O_Svetlana_Al
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lasu sliktā s atsauksmes un esmu pā rsteigts. Ir brī niš ķ ī ga jū ra, labiekā rtota pludmale un teritorija, pā rtikas pietiek, istabā visas ē rtī bas, viss darbojas - ko vē l vajag. Atpū tieties, izklaidē jieties! Personā ls ļ oti cenš as. … Tomēr ▾ Lasu sliktā s atsauksmes un esmu pā rsteigts. Ir brī niš ķ ī ga jū ra, labiekā rtota pludmale un teritorija, pā rtikas pietiek, istabā visas ē rtī bas, viss darbojas - ko vē l vajag. Atpū tieties, izklaidē jieties! Personā ls ļ oti cenš as. Es vē los izteikt pateicī bu viesnī cas vadī bai par manu brī niš ķ ī go uzturē š anos. Biju noskaņ ota labam atvaļ inā jumam, un tas izdevā s lieliski! Ī paš i gribas atzī mē t gā dī go Nimedu, č aklo istabeni no 4. stā va, izcilus pavā rus, pieklā jī gos viesmī ļ us, viesnī cas gidu Vjač eslavu. Veiksmi visiem un liels paldies par saņ emto pozitī vo lā diņ u lī dz nā kamajam atvaļ inā jumam!
Уютное местечко - бар, где можно выпить чашку кофе и послушать приятную музыку. Бассейн с хорошими горками, романтичным мостиком.
аватар Petro594834
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Alanijā mums bija viesnī ca, tikā m izmitinā ti ap 11.00, bet ar mū su palī dzī bu: ) paš i paā trinā jā m procesu, vā rdu sakot. Viesnī cā viss ir savā s vietā s, peldbaseini, slidkalniņ i, viss uz vietas kā nā kas. … Tomēr ▾ Alanijā mums bija viesnī ca, tikā m izmitinā ti ap 11.00, bet ar mū su palī dzī bu: ) paš i paā trinā jā m procesu, vā rdu sakot. Viesnī cā viss ir savā s vietā s, peldbaseini, slidkalniņ i, viss uz vietas kā nā kas. Istaba bija ļ oti jauka, apkalpoš ana laba, personā ls ļ oti draudzī gs. Man patika ē diens. Viesnī ca vispā r ir vā ciska, ī paš nieki vā cieš i, mī nuss ir tas, ka personā ls nerunā ja krieviski. Es nebraucu ekskursijā s, nezinu, vai viņ u gids piedā vā ja, jo nokavē jā m tikš anos ar viņ u. Bet biju pagā juš ogad Alanijā , gids 5x dā rgā ks nekā vietē jā s aģ entū rā s. Viesnī ca piedā vā ja tū ri par 35$, un Alā nijas centrā to paš u nopirkā m par 35$ trim, atš ķ irī ba ir jū tama. Pā rē jais bija labi, viss bija labi.
аватар IgorSamara
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties bez kondicioniera nokļ ū si reģ istratū rā , kur tevi satricinā s dolā ri par izmitinā š anu, š ī izspiedē ja vā rds ir Ahmets, slidens turks ar viltī gu smaidu. Telpas pretī gas, č etrvietī gas tikai diviem, bet var iekā pt tajā s kas ir 2x3 metri, tas nav joks Ē diens vienmuļ š un bezgarš ī gs, salā ti ar gurķ iem un olī vā m, ne vienmē r pirmais ir, kad visiem nepietiek. … Tomēr ▾ Ierodoties bez kondicioniera nokļ ū si reģ istratū rā , kur tevi satricinā s dolā ri par izmitinā š anu, š ī izspiedē ja vā rds ir Ahmets, slidens turks ar viltī gu smaidu.
Telpas pretī gas, č etrvietī gas tikai diviem, bet var iekā pt tajā s kas ir 2x3 metri, tas nav joks
Ē diens vienmuļ š un bezgarš ī gs, salā ti ar gurķ iem un olī vā m, ne vienmē r pirmais ir, kad visiem nepietiek. No gaļ as, tī tara un vistas. . . Tas patiesī bā ir viss sortiments
Neiesaku uz turieni iet, cena viennozī mī gi par augstu, par nož ē lojamo č etrinieku maksā si kā par peterku!
аватар gadzhimagomedov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
laba 4 * viesnī ca, nevis 5 * kā daudzviet norā dī ts, animatoru grupa ir š ika cieņ a pret viņ iem, ē diens augstā lī menī , bet viesnī ca ir vecā kiem un maziem bē rniem (ne jaunieš iem) viesnī cā , pā rsvarā visi vā cieš i, krievu tū ristiem nebū s tik ē rti, kad apkā rt tikai vā cu runa. … Tomēr ▾ laba 4 * viesnī ca, nevis 5 * kā daudzviet norā dī ts, animatoru grupa ir š ika cieņ a pret viņ iem, ē diens augstā lī menī , bet viesnī ca ir vecā kiem un maziem bē rniem (ne jaunieš iem) viesnī cā , pā rsvarā visi vā cieš i, krievu tū ristiem nebū s tik ē rti, kad apkā rt tikai vā cu runa.
вид с нашего номера 4 этаж
аватар stas272273
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
kopā ar sievu un bē rnu ceļ ojis no Pegaza. Pegasus tī mekļ a vietnē un tū ristu patiesī bā viesnī ca ir pozicionē ta kā.5 zvaigznes. bet uz viņ u oficiā lo. vietne un de facto 4 zvaigznes! ! ! 80% atpū tnieku ir vā cu kolzņ iki. … Tomēr ▾ kopā ar sievu un bē rnu ceļ ojis no Pegaza. Pegasus tī mekļ a vietnē un tū ristu patiesī bā viesnī ca ir pozicionē ta kā.5 zvaigznes. bet uz viņ u oficiā lo. vietne un de facto 4 zvaigznes! ! ! 80% atpū tnieku ir vā cu kolzņ iki. pensionā ri. sauļ oš anā s krē slus pie baseina vajadzē tu aizņ emties 6-30 no rī ta, jo 7-30 viss bū s aizņ emts. pludmalē jā ieņ em vieta lī dz 9 no rī ta-10 viss bū s aizņ emts. ar pā rtiku ir tas pats stā sts. ē diens nav slikts, bet visur ir rindas (uz grilu. Saldē jums) - nedaudz vē lu un foreles vietā piedā vā s skumbriju - vai pat vispā r neko. Vā cieš i visur smē ķ ē pilnī gi visu - gan vī rieš us, gan sievietes. visur tabakas dū mi. vajag viņ iem paskaidrot - ka ir bē rni - tad viņ i apstā jas. platī ba ir maza. jū ra ir tī ra un silta. pludmale tiek iztī rī ta. wifi vestibilā . istabas ir slikti iztī rī tas pat par dolā ru. blakus Garden Park viesnī cai. viņ a virtuve iet uz mū su pusi - gatavojieties elpot dū mus no grila un klausieties kliedzienus diskotē kā lī dz 23:00. pie viesnī cas ir labs veikals ar drē bē m, cenas ir lē tā kas nekā tirgos un "izvelkamos" iepirkš anā s centros, kur viņ i pā rvadā Pegasus par brī vu. viesnī ca atklā ti sakot slinka. ietaupī t uz visu. bet nemelo-mē s-sakā m 4+. un mū su vtyuhivayut par 5 zvaigznē m. negaidiet greznī bu.
аватар vika2210
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s laika posmā no 28.05-5.06 2013. g. Ģ imenes viesnī ca, droš a uzturē š anā s. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Daudzi saldie ē dieni, sieri, salā ti, iespē jams, ka visu nevar izmē ģ inā t. Personā ls ir draudzī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā no 28.05-5.06 2013. g. Ģ imenes viesnī ca, droš a uzturē š anā s. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Daudzi saldie ē dieni, sieri, salā ti, iespē jams, ka visu nevar izmē ģ inā t. Personā ls ir draudzī gs. Bē rniem tiek organizē ta lieliska programma, vakarā ir bē rnu diskotē ka. Pieauguš ajiem vingroš ana no rī ta, aerobika baseinā , austrumu dejas un stepa dejas pē cpusdienā . Pā rsvarā š eit atpū š as vā cieš i, krievi, poļ i. Visu laiku es neredzē ju nevienu piedzē ruš os no pā rē jiem. Viesnī cas teritorijā skan patī kama, mierī ga mū zika. Ieteicams tiem, kas ceļ o ar bē rniem.
аватар klava82
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Sveiki, esmu meitene, jau 4 reizes braucu ar dē lu uz Lycus hoteli. Š ogad ieš u uz 5 (jau esmu parakstī jis lī gumu uz: jū niju. Iesaku lidot tikai uz š o viesnī cu un caur Ņ evas tū risma aģ entū ru! Un tagad gribu pastā stī t par paš u viesnī cu, protams: viesnī ca, protams, ir maza, bet lieliska ģ imenes atpū tai. … Tomēr ▾ Sveiki, esmu meitene, jau 4 reizes braucu ar dē lu uz Lycus hoteli. Š ogad ieš u uz 5 (jau esmu parakstī jis lī gumu uz: jū niju. Iesaku lidot tikai uz š o viesnī cu un caur Ņ evas tū risma aģ entū ru! Un tagad gribu pastā stī t par paš u viesnī cu, protams: viesnī ca, protams, ir maza, bet lieliska ģ imenes atpū tai. ) Manam dē lam ļ oti patī k iet uz vectē va mini klubu un braukt ar botā nisko laivu (kas ir pilnī gi droš i - par to pā rliecinā jos pats un kas maksā.10 USD). jū ra: tā ir maiga un mī ļ a, bet ir viens mī nuss, ka vienmē r ir par maz sauļ oš anā s krē slu kā pie baseina. Tagad par istabā m: tā s ir vienkā rš i super (mē s pastā vī gi nokļ uvā m 4. stā vā . ) Nu par brokastī m, pusdienā m un vakariņ as, es vispā r klusē ju, vienkā rš i ir tik garš ī gi un ē rti ē st. . . Un tagad par vakaru: vakar 21:00 pē c Turcijas laika sā kas bē rnu diskotē ka, un tad, tā teikt, pieauguš o diskotē ka, bet mē s aiziet pē c bē rniem un iet uz tirgu (visi tā dara. ) Nu, tas patiesī bā arī viss.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ahmadeev
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на побережье, в 35 км от Алании. Построен в 2008 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Отель подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 5 км от Авсалара, 35 км от Сиде, в 35 км от Алании, в 90 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 100 метров. Пляжные полотенца под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, чистка обуви, услуги по глажке одежды, факс/ксерокопирование, room service (платно), Wi-Fi в лобби и у бассейна (бесплатно), ТВ-зал, 3 ресторана: 1 основной ресторан, 2 A la Carte (морепродуктов и турецкой кухни) — необходима предварительная резервация, возможно одно бесплатное посещение каждого ресторана, 6 баров, 2 конференц-зала, 1 открытый бассейн (с пресной водой): площадь 1850 кв.м, без подогрева, работает с 07:00-18:30, 1 крытый бассейн, 100 кв.м. (с подгревом с 15/11 по 1/04): работает с 07:30-18:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый и 1 крытый бассейн, 2 водные горки для детей. Мини-клуб для детей от 4 до 12 лет. Аренда детских колясок (платно)
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки (2 горки для взрослых и 2 горки для детей), пляжный волейбол (бесплатно), водные виды спорта (платно), 1 теннисный корт с твердым покрытием, освещение (платно), аренда оборудования (бесплатно), уроков тенниса нет.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 219 номеров. Состоит из одного 8-ми этажного здания.

Istabās

балкон, кондиционер, туалет, минибар, спальня, TV: спутниковое.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Karaburun Mevkii Okurcalar, Alanya, Antalya,Turkey
Tālruņi: (0242) 745 04 63
Tīmekļa vietne: Lycus Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.