Patiesībā ar stiept 3 *

Rakstīts: 23 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 23 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Par papildu atlī dzī bu 20 c. u. (prasī ja 40-50 USD) apmetā s no rī ta 9-00 tiklī dz ieradā s, iedeva vienai ģ imenes istabiņ ai 517 ar skatu uz jū ru (skats labs), otrā istabiņ a ir standarta 532 skats uz pagalmu. (kaimiņ u viesnī cas restorā ns ar visā m tā s smakā m, benzī ntanks, tuksnesis, tā lumā moš eja). Pirms iekā rtoš anā s divā s istabā s un 5 cilvē kos aizpildī ju 20 lapas ar daž ā dā m koronavī rusa anketā m (lai gan visā s anketā s viena un tā pati informā cija ir tikai ierā mē ta savā dā k)! ! ! Ē dienu restorā nā ir ļ oti, ļ oti maz un izvē les nav, nav jau tā , ka nav 5 zvaigznes, ar 3 zvaigznī š u stiepš anu badā nenomirsi, bet par to naudu, ko prasī ja par š o viesnī cu gadā . 2020. gada janvā ris, tas ir ļ oti slikti (ieraš anā s dienā brokastī s bija tikai vā rī tas olas, pankū kas un ļ oti sā ļ š siers un nekas cits!! ! ).
Pludmale nav tī rī ta, uz grī dā m uz plauktiem glā zes var stā vē t dienā m ilgi, pati viesnī ca ir nogurusi. Teritorijā nav ledusskapju ar ū deni, to nav arī restorā nā , tikai no 10.00 bā rā ir plastmasas aizzī mogotā s krū zē s, arī uzkopš anas laikā papildina 1 pudeli 1.5 litrus reizi dienā (ar to vajadzē tu pietikt 3 cilvē ku ģ imene). Sā kotnē ji istabā nebija duš as ž elejas, tikai š ampū ns un 2 mazi ziepju gabaliņ i, kad pē c tī rī š anas otrajā dienā neviens neko nelika (lai gan vienmē r atstā ju dzeramnaudu), aizejot uz reģ istratū ru pievienoja 2 š ampū nus, viņ i teica, ka duš as ž elejas nav un nebū s. Vē lā k pē c tī rī š anas ziepes nelika klā t, apkopē ja teica, ka nav arī ziepes, piedā vā ja vē l š ampū nu un ar rokā m rā dī ja, ka var mazgā t, š ķ iet, ka viņ ai nav atš ķ irī bas ar ko mazgā t un viņ ai ir nav ne jausmas, kā das var bū t sekas pē c š ā das mazgā š anas, ī paš i meitenē m un bē rniem.
A la carte restorā ni nestrā dā ja, gaisa kondicionieris nedarbojā s uz smacī gajā m grī dā m, tas darbojā s tikai istabā s. Ik pa laikam kaut kas nemitī gi salū za: vai nu kondicionieris istabā , tad lifti, tad ā rdurvis, tad atkal kondicionieris. Bez grila, bez saldē juma, bez glā bē ja pludmalē , bez izklaidē m (katru dienu š autriņ as bā rā un melodijas minē š anas spē le vakarā ), bez bē rnu kluba. Teritorija niecī ga (ir peldbaseins, bā rs, segums ar gizlum, divas š ū poles, tā ir visa teritorija), nav kur staigā t. Viesnī cas kontingents ir 80 procenti vā cieš u vecumā no 60-80 gadiem (kuri smē ķ ē un dzer visur no rī ta lī dz vakaram) un tie, kas 80. -90. gados ieceļ ojuš i Vā cijā no postpadomju valstī m vecumā no 60-80 gadiem, 10 procenti ir gados veci krievi un ukraiņ i, 10 procenti ir turki, ukraiņ i, krievi vecumā lī dz 40 gadiem ar bē rniem.

Uz manu jautā jumu Pegasus gidam, kā pē c viesnī cā tik slikti ar pā rtiku, duš as ž eleju, ziepē m un pludmales uzkopš anu, kā pē c uz grī dā m nedarbojas kondicionieris, viņ š teica: glā bj koronavī rusu, uz maniem argumentiem, ka cena par biļ eti. nebija ekonomisks un ka bijā m pirms mē neš a viesnī cā netā lu no 400 metriem par to paš u naudu un tur bija daudz pā rtikas un katru rī tu pludmali tī rī ja, darbojā s a la carte restorā ni un telpa un teritorija un pludmale un izklaides bija piecas reizes labā k, Pegasus gids klusē jot iedeva talonu un pat nemē ģ inā ja man pā rdot ekskursijas.
Rezumē jot, varu teikt: š ī ir sliktā kā viesnī ca no č etrā m lē tajā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m Alanjā , kur es biju, viesnī ca neatbilst ne 5 *, ne 4 *, ar 3 * garumu, it ī paš i naudu, ka viņ i prasa biļ eti uz to! ! ! Cits cirks ir cī ņ a viesnī cā ar koronavī rusu, atnā kot uz reģ istratū ru prasa uzvilkt masku, kad prasi maskas iedod vienu rokā , paskaidroju, ka man ir ģ imene un vajag vē l. nekā viena maska, lai tā s tieš ā m nē sā tu un ka tā s ir vienreizē jā s lietoš anas pē c noteikumiem, maskas jā maina ik pē c 3 stundā m, antiseptiķ i uz grī dā m var netikt papildinā ti dienā m ilgi, vā rdu sakot, tie liek izskatī ties, ka patiesī bā.90 procenti atpū tnieku uzspļ ā va uz visu un nenē sā ja maskas.
Nezinu no kurienes par viesnī cu dabū ja labas atsauksmes, pē dē jā s atsauksmes par Turpravdu, starp citu, bija pirms 2 gadiem, pā rē jā s vē l vē lā k, pirms ekskursijas iegā des pievē rš os atsauksmē m un tā arī saņ ē mu, tā pē c es uzrakstiet savu atsauksmi uzreiz, kad ierados. Ja š ai viesnī cai bū tu 3 * un vidē jais vē rtē jums pē c atsauksmē m bū tu 2-4, un biļ etes cena 3 pieauguš ajiem un 2 bē rniem uz 10 dienā m bū tu par 1000 USD mazā ka, tad varē tu pieļ aut visus tā s trū kumus, cilvē ki vismaz zinā ja, kur un par kā du naudu brauks, un no pā rē jiem bija neatlaidī ga sajū ta, ka tevi ir izmetuš i. Š ajā skatī jumā visi krievvalodī gie, kas š ajā laika posmā atpū tā s viesnī cā , bija ar mani solidā ri. Nā kotnē bū š u uzmanī gā ks, izvē loties viesnī cu. Iespē jams, labas atsauksmes par š o viesnī cu atstā juš i cilvē ki, kuri Turcijā ieradā s pirmo reizi mū ž ā un nekad nav bijuš i ā rzemē s un viņ iem vienkā rš i nav ar ko salī dzinā t, vai arī viesnī ca pē dē jo gadu laikā ir ļ oti nolietojusies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu