Lonicera Resort & Spa 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 6.210
№172 viesnīcas reitingā Alanja
8.1 Numurs
6.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.2 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus savai smilšu pludmalei, gleznainajā Turkleras vietā, Fuglas līcī. Uzcelta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm un aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар yurii_777
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā bijā m jū nija sā kumā , tobrī d bija aptuveni 90% pilna, ē dinā š ana nebija nekā da, bet viss bija kā rtī bā , personā ls atsaucī gs un principā centā s izpildī t visas vē lmes un komentā rus, wi fi bija diezgan vā jš ā trumā un pludmalē neķ ē rā s, bē rniem pietiek izklaides, pludmale normā la, ieeja maiga. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m jū nija sā kumā , tobrī d bija aptuveni 90% pilna, ē dinā š ana nebija nekā da, bet viss bija kā rtī bā , personā ls atsaucī gs un principā centā s izpildī t visas vē lmes un komentā rus, wi fi bija diezgan vā jš ā trumā un pludmalē neķ ē rā s, bē rniem pietiek izklaides, pludmale normā la, ieeja maiga.
аватар qa.qa.84
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ oja ar 2 ģ imenē m ar 4 bē rniem Tas noveda pie liela ū dens parka attē liem ... 1) visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti no 8:00 2) akvaparkā uz vienu slidkalniņ u ir tikai 2 piepū š amie apļ i (un bez tiem braukt aizliegts), cilvē ki sastā jas rindā un pē c nobrauciena palaiž garā m nā kamajam un atkal rindā . … Tomēr ▾ Ceļ oja ar 2 ģ imenē m ar 4 bē rniem
Tas noveda pie liela ū dens parka attē liem ...
1) visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti no 8:00
2) akvaparkā uz vienu slidkalniņ u ir tikai 2 piepū š amie apļ i (un bez tiem braukt aizliegts), cilvē ki sastā jas rindā un pē c nobrauciena palaiž garā m nā kamajam un atkal rindā . 30 minū tes bija lī dz 1 braucienam.
3) vienmē r ir daudzveidī gs ē diens, bet ...restorā nā vispā r nav vietu, rindas ir pā rpildī tas ar troksni ...paē st jā ierodas tieš i atklā š anā , citā di bū s stā vē t pie kā da galdiņ a un gaidī t, kamē r tas bū s brī vs
4) serviss zem vidē jā lī meņ a
5) ir mini zoodā rzs (sastā vs: truš i, kazas, 2 pā vi) sargs ir vienī gais patī kamais viesnī cas darbinieks, viņ š atļ ā va pabarot un paglaudī t truš us, un ielaida tos voljerā , lai nobildē tos ar pā viem.
6) Spa darbinieki uzvedas tā , it kā viņ i darī tu jums labu, ka viņ i pat pievē rsa jums uzmanī bu
7) pludmalē visi sauļ oš anā s krē sli ir tik cieš i piespiesti viens otram, ka grū ti starp tiem atrast eju. un atkal viss ir aizņ emts ar dvieļ iem, lupatā m un citā m nejē dzī bā m
аватар _534633
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nav tā s naudas vē rts, ko maksā jat! Reģ istrā cija ir problemā tiska, viņ i iekā rtojas nepareizā vietā , kur iegā dā jā s tū ri, izmantojot maiņ as un pagaidu numurus, ja klusē si, tad tur arī paliksi. Telpas ir iztī rī tas slikti, pat ļ oti! Troksnis un troksnis! Rasisms! Tu stā vi rindā , pienā k cits tū rists (tautī bu nenorā dī š u, neesmu rasists), tevi uzreiz nepamana, arī apvaino, domā , ka es nesaprotu, bet es saprast viņ u valodu. … Tomēr ▾ Nav tā s naudas vē rts, ko maksā jat!
Reģ istrā cija ir problemā tiska, viņ i iekā rtojas nepareizā vietā , kur iegā dā jā s tū ri, izmantojot maiņ as un pagaidu numurus, ja klusē si, tad tur arī paliksi.
Telpas ir iztī rī tas slikti, pat ļ oti!
Troksnis un troksnis!
Rasisms! Tu stā vi rindā , pienā k cits tū rists (tautī bu nenorā dī š u, neesmu rasists), tevi uzreiz nepamana, arī apvaino, domā , ka es nesaprotu, bet es saprast viņ u valodu.
Maldinā š ana ir pilnī ga, neatbilst jē dzienam, kas ir teikts - daudz ir uzrakstī ts, bet neatbilst realitā tei.
Ē dieni kā trijniekā , reizi nedē ļ ā vakariņ o, kā domā kā pieciniekā , bet maksimums 4+, apkalpoš ana: - miers kā ar cū kā m....
Alkohols ir viltots, tas, ko ieved. Es satiku Clan MacGregor viskiju augstā kā s klases viesnī cā vestibila bā rā , to vienkā rš i ir lē tā k nopirkt nekā darī t.
Ī sā k sakot, ē diens parastā s trī szvaigž ņ u viesnī cā s ir vē l labā ks!
Skudru pū znis! Bezmaksas sauļ oš anā s krē slu nekur nav, ja vien neej aizņ emties agri no rī ta, vairā k kā puse no sauļ oš anā s krē sliem ir aizņ emti ar dvieļ iem vai mantā m un cilvē ki tos neizmanto.
Pretkoronavī rusa pasā kumi ir tikai uz papī ra, viss notiek otrā di, Visi inficē jas, saslimst klusā vietā , pat putnubiedē kli izdomā ja, lai slimie paslē pjas, jo ja gulē si izolē sies un š ķ irsies tu par naudu. Piefiksē ja slimu darbinieci ar SARS pazī mē m, š ķ audī š anu un temperatū ru, par to ziņ oja administratorei. . . Viņ a pieklā jī gi piekrita un solī ja rī koties, bet patiesī bā š ī darbiniece nā koš ajā dienā stā v tajā paš ā vietā un ar puņ ķ iem...
Izrakstī š anā s dienā rokassprā dzes tika izņ emtas un ierobež otas: bā rā ē dienu nesniedz, lai gan iedeva karti, kurā teikts, ka var izmantot visus viesnī cas pakalpojumus.
Mū su draugi bā rā paņ ē ma alkoholu, tā pē c administratore to ieraudzī ja un mē ģ inā ja atņ emt, man nā cā s neķ ī tri sū tī t.
Ī sā k sakot, viņ i š obrī d reklamē premium korpusu, tā pē c č etri un pieci ir kļ uvuš i par trī s.
Vē l daudz ko stā stī t, ir video un foto pierā dī jumi.
аватар Taras3o
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jū nijā atpū tā s ģ imene ar bē rniem. Norē ķ inu laikā viņ i ļ oti aktī vi piedā vā ja apmesties vecajā s ē kā s (Lonicera World), jo Kū rortā vietu nav (lai gan ekskursija tika iegā dā ta Kū rortā ), piedā vā ja pat divistabu apartamentus Pasaulē bez papildu maksā jumi. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā s ģ imene ar bē rniem.
Norē ķ inu laikā viņ i ļ oti aktī vi piedā vā ja apmesties vecajā s ē kā s (Lonicera World), jo Kū rortā vietu nav (lai gan ekskursija tika iegā dā ta Kū rortā ), piedā vā ja pat divistabu apartamentus Pasaulē bez papildu maksā jumi. Pē c World telpu apskates mē s atteicā mies (to veicinā ja vecas mē beles, santehnika, mazas telpas un pelē juma smaka). Pē c atteikuma teica, lai pagaidiet, varbū t Kū rortā kaut kas parā dī sies, pē c 10 minū tē m bija istaba. Pē c izlī guma neviens vispā r nepateica viesnī cas koncepciju un to, kur tā atrodama.

Kū rorta numuri ir tī ri un jauni. Skaņ as izolā cija ir briesmī ga, it ī paš i vannas istabā s. Viņ i labi tī ra, bet daž reiz jums tas ir jā atgā dina.
Pā rē jais palika atmiņ ā ar nemitī gā m rindā m, ko aizņ ē ma sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem un pludmalē (grū ti atrast brī vu vietu pie baseiniem pē c 09 gadiem, ir trī s sauļ oš anā s krē slu rindas). Daudzi viesi aizņ em sauļ oš anā s krē slus, vienkā rš i atstā jot savas mantas vai dvieļ us. Viesnī cas vadī ba uz to nereaģ ē.
Ē diens - izsalcis nepaliksi, bet izvē le nav liela, augļ u maz (ā boli, bumbieri, apelsī ni un kavoons, jū nijā zemeņ u nebija). Tas noteikti nav paredzē ts 5 zvaigž ņ u viesnī cai. Tikai viens restorā ns strā dā ja -1 stā vā (+ viņ i to atvē ra vakariņ ā m 0 stā vā ). Nav arī skaidrs, kā pē c uztura koncepcijā rakstī ts ULTRAALLINCLUSIVE, jo te nekā tā da nav (no importa dzē rieniem 2 reizes tika piedots tikai Bells viskijs).

Neatbilst arī.5 zvaigž ņ u viesnī cas koncepcijai ar Ultra, naudas lejupielā des politikai no tū rista ik uz soļ a e. ).
Restorā ns ir atvē rts vakarā lī dz 21, bet 20:30 darbinieki sā k visu lē nā m sakopt. Tas ir, ja atnā ksi 20:30, tad ē dī si to, kas paliek pā ri.

Arī pludmale ir pā rpildī ta, vietu nepietiek (neskatoties uz to, ka sauļ oš anā s krē sli tika piegā dā ti Gold Island viesnī cai!
Kopumā varu teikt, ka viesnī cas infrastruktū ra nav paredzē ta tā dam viesu skaitam (saka, ka kopumā tā uzņ em 5 tū kstoš us). 100%. Mē s noteikti tur vairs nebrauktu!
аватар luisana2000
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Turcijā Lonicera kū rortā . Nu, tā s ir tikai debesis. Pludmale pasakaina - jū ra kristā liska, smiltis mī kstas, zivis redzamas. Animatori izklaidē bē rnus, lai pieauguš ajiem bū tu iespē ja kā rtī gi atpū sties. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Turcijā Lonicera kū rortā . Nu, tā s ir tikai debesis. Pludmale pasakaina - jū ra kristā liska, smiltis mī kstas, zivis redzamas. Animatori izklaidē bē rnus, lai pieauguš ajiem bū tu iespē ja kā rtī gi atpū sties. Ē dienu ir daudz, daudz...Tas ir daudzveidī gs un tik garš ī gs, ka pā rstā j sevi kontrolē t. Un ļ oti liela dzē rienu izvē le, kas ir svarī gi – kvalitā te super. Istaba plaš a, viss jauki un tī rs.

Viesnī cas apkā rtne ir lieliska. Kopumā š ī viesnī ca tika radī ta ideā lai atpū tai, tagad mē s tikai nonā ksim pie tā s. Parasti Turcijā labprā t dodamies daž ā dā s ekskursijā s, vismaz divā s atvaļ inā jumā , bet no š ī s viesnī cas ā rā tikt negribē jā s, Sapaderes kanjonā pavadī jā m tikai pusi dienas un nemaz nenož ē lojā m - tā patieš ā m ir neticami skaista vieta.
Liels paldies visam Lonicera Resort personā lam. jū s patieš ā m iepriecinā t savus viesus un ī paš s paldies Pasha par brī niš ķ ī go ekskursiju Sapaderes kanjonā !
аватар Olgaturist
Viesnī cas teritorija milzī ga un ļ oti kopta, agri no rī ta viss jau izmazgā ts, iztī rī ts, viesnī ca ļ oti tī ra. Mums bija jā maksā.5, bet mums piedā vā ja 4-ki ē ku tieš i pie jū ras. Nemaz nenož ē lojā m: istaba tī ra, visas mē beles jaunas, uzkopš ana tiek veikta katru dienu, istabā viss darbojas. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija milzī ga un ļ oti kopta, agri no rī ta viss jau izmazgā ts, iztī rī ts, viesnī ca ļ oti tī ra. Mums bija jā maksā.5, bet mums piedā vā ja 4-ki ē ku tieš i pie jū ras. Nemaz nenož ē lojā m: istaba tī ra, visas mē beles jaunas, uzkopš ana tiek veikta katru dienu, istabā viss darbojas. Ē diens lielisks, daudz gaļ as un zivju. Alkohols arī ļ oti cienī gs (atpū š amies ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t). Par sauļ oš anā s krē sliem rakstī ja - jā , ir tā di, kas aizņ emti, bet lī dz 9 - tā nav problē ma, pē c tam jā skatā s, bet kaut kā visiem pietika. Vienī gais, ka restorā nā ir vairā kas ieejas un tā s ir ļ oti ē rtas no teritorijas, bet Covid dē ļ un tā , ka temperatū ras termokamera atrodas tikai pie galvenā s ieejas restorā nā , pā rē jā s ieejas ir slē gtas un tā lu apiet, tas ir mazliet neē rtī bas. Un tā tad viss ir kā rtī bā , viesnī ca ir ļ oti cienī ga.
аватар u.veselaya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No plusiem: Liela zaļ ā zona, akvaparks, jaunas telpas, normā ls alkohols Mī nusi: viesnī cā ir viss, bet tas viss ir tikai slē gts pandē mijas dē ļ vai tā pē c, ka maijs vē l nav sezona. Milzī ga ē dinā š anas problē ma Rindas restorā nā ir visur, daž reiz pat pē c maizes, viņ iem nav laika to griezt! Brokastī s izvē le ir nabadzī ga, bet pat stā vot rindā pē c omletes, kamē r stā vi rindā pē c pankū kā m, tava omlete jau bū s auksta. … Tomēr ▾ No plusiem:
Liela zaļ ā zona, akvaparks, jaunas telpas, normā ls alkohols
Mī nusi: viesnī cā ir viss, bet tas viss ir tikai slē gts pandē mijas dē ļ vai tā pē c, ka maijs vē l nav sezona. Milzī ga ē dinā š anas problē ma
Rindas restorā nā ir visur, daž reiz pat pē c maizes, viņ iem nav laika to griezt!
Brokastī s izvē le ir nabadzī ga, bet pat stā vot rindā pē c omletes, kamē r stā vi rindā pē c pankū kā m, tava omlete jau bū s auksta. Bija rinda pat pē c mazajiem medus un ievā rī juma pakā m, pavadī jā m laiku nevis atpū tai, bet gan gaidī š anai rindā pat pē c citrona gabaliņ a! Uzkrā j nervus un pacietī bu! Un ja tu noliec š ķ ī vi uz galda, pat ja tu atstā j savas mantas uz krē sla un ej pē c kaut kā cita, piemē ram, kafijas, tad tev tiks noņ emts š ķ ī vis, viņ i domā , ka tu jau esi paē dis, mē s to ē dā m brokastī s uz terases katru dienu! Š eit viņ i ir pā rā k centī gi. Un tad atkal jā dodas pē c sava ē diena! Iepakojumā ar galda piederumiem uz galda nav karotes - ja paņ ē mā t ē dienu, kas jā ē d ar karoti, atnesā t galdā š ķ ī vi, lū dzu, atgriezieties restorā na sā kumā un paņ emiet savu karoti. Es nesaprotu, kā da problē ma ir uzreiz ievietot to maisā ierī cē s?

Sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem no rī tiem visi aizņ emti, arī pie jū ras mums bija grū tī bas atrast brī vus sauļ oš anā s krē slus, kamē r tie atrodas ļ oti tuvu viens otram, 3 rindā s, visa pludmale kā viena liela ģ imene!
Vē l jā iet lī dz bā ram pludmalē - un arī jā stā v rindā - ir 1 bā rmenis!
Netā lu no akvaparka bā rs ir slē gts, tā pat kā daudzi citi bā ri. Ja vē laties dzē rienus vai saldē jumu, lū dzu, dodieties uz baseinu un stā viet rindā arī tur!
Lifti ir atseviš ķ a mā kslas forma. Lai nokļ ū tu restorā nā , jums ar vienu liftu jā kā pj no -1 stā va uz 0 stā vu, pē c tam jā dodas uz citu ē kas daļ u un atkal jā nokā pj lī dz -1. Un katru reizi arī jā stā v rindā . Tas viss ir saistī ts ar to, ka termovizors atrodas ē kas iekš ienē - ieeja restorā nā ir vienī gā !
Kopumā otrreiz uz š o viesnī cu noteikti nebrauksim, ī paš i ar ratiem un mazu bē rnu. Atpū sties nebija iespē jams.
Очередь за хлебом Очередь за омлетом Очередь Очередь Очередь
аватар yusakhno
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, liela un tī ra. Teritorija ir tī ra un labi kopta. Numuri ir plaš i un tī ri. Mums bija skats uz jū ru, ļ oti jauki. Istabā mī nuss - neē rti matrač i un spilveni, uz atpū tas beigā m sā ka sā pē t mugura. Mē s ieradā mies aprī ļ a beigā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, liela un tī ra. Teritorija ir tī ra un labi kopta. Numuri ir plaš i un tī ri. Mums bija skats uz jū ru, ļ oti jauki. Istabā mī nuss - neē rti matrač i un spilveni, uz atpū tas beigā m sā ka sā pē t mugura.

Mē s ieradā mies aprī ļ a beigā s. Cilvē ku bija maz, bet, kad uz maija brī vdienā m sā ka ierasties atpū tnieki, pie restorā na izveidojā s rindas (varbū t tā pē c, ka bija atvē rts tikai viens), vietu pludmalē un baseinu tuvumā nepietika, un rindas uz liftiem.

Teritorijā ir akvaparks, kamē r cilvē ku bija maz - rindu uz slidkalniņ iem vispā r nebija, tad kļ uva sliktā k. Ļ oti liela bē rnu zona, bē rni - paradī ze)

Ē diens, lai arī vienmuļ š (nedē ļ as beigā s jau gribē jā s ko jaunu vai vismaz tematiskas vakariņ as), viss bija ļ oti garš ī gs.

Mī nuss, ko vē los atzī mē t, ir krievvalodī gā meitene no Viesu attiecī bu nodaļ as: (Visu laiku viņ a sniedza nepatiesu informā ciju, un, kad viņ ai par to pateica, viņ a izcē lā s, ka mē s viņ u nesapratā m pareizi.
Mē s atpū tā mies ar divā m ģ imenē m un bija daž ā di gadī jumi un viņ a vienmē r tā uzvedā s : (

Mē s atgrieztos š ajā viesnī cā - jā , bet es gribu kaut ko jaunu%)

Iesaku viesnī cu.
аватар dimzzzx
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ļ oti mazprasī giem tū ristiem. Galvenais kontingents ir pensionā ri un ģ imenes ar bē rniem, jaunieš iem nav ko darī t - animatori ir, bet animā cijas nav. Jau 8-10 no rī ta jū s neatradī siet nevienu brī vu sauļ oš anā s krē slu - ne uz baseiniem, ne pie jū ras. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti mazprasī giem tū ristiem. Galvenais kontingents ir pensionā ri un ģ imenes ar bē rniem, jaunieš iem nav ko darī t - animatori ir, bet animā cijas nav. Jau 8-10 no rī ta jū s neatradī siet nevienu brī vu sauļ oš anā s krē slu - ne uz baseiniem, ne pie jū ras. Ē damzā lē ļ oti skumji - ē diens 3* lī menī (augļ i garš ī gi arbū zi un zaļ ie ozola persiki, galvenie ē dieni ir ē damistaba hostelī ), rindas visur - ē dnī cā , pie bā riem. Viesnī ca ir pilna – nez kā pē c nolē ma uzstā dī t noslogojuma rekordu Covid ziņ ā . Es vispā r neiesaku dzert alkoholu - tas ir stikls, Efest alus ir normā ls. Teritorija milzī ga, ļ oti zaļ a un sakopta, jū ra krā š ņ a - smilš ains krasts un tajā paš ā laikā ļ oti tī rs, bet pludmalē nav ē nas - padomju lietussargi netiek galā . Kopumā viesnī ca nolē ma ņ emt kvantitā ti, nevis kvalitā ti – atpū tai neiesaku.
аватар Tanya17z
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā atpū tusies no 11. lī dz 30. augustam, trī s cilvē ku ģ imene. Plusi: Mums paveicā s ar istabu (ar tieš u skatu uz jū ru un baseiniem un visu teritoriju), paš u lī ci un jū ru (bet tas ir dabas nopelns), skaistu apkā rtni. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tusies no 11. lī dz 30. augustam, trī s cilvē ku ģ imene.
Plusi:
Mums paveicā s ar istabu (ar tieš u skatu uz jū ru un baseiniem un visu teritoriju), paš u lī ci un jū ru (bet tas ir dabas nopelns), skaistu apkā rtni.
Mī nusi:
Š ī nav viesnī ca, bet gan liels š ķ ū nis, lai kaut kur aiznestu sauļ oš anā s krē slus, jā ceļ as 5 no rī ta un jā iet ieņ emt vietas. Ja jū s atnā cā t atpū sties no darba dienā m mā jā s, tad jū s š eit neesat. Visu atvaļ inā jumu pavadī jā m pie galdiņ a bā rā netā lu no jū ras. nekur nav vietu sauļ oš anā s krē slos, un viesnī cas administrā cijai ir vienalga.
Bā ri pretī gi, alkohols viss briesmī gs.
Vienkā rš i nav pā rtikas, jo. tas ir ļ oti briesmī gi. Mani interesē jautā jums, tos cilvē kus, kuri raksta, ka 2019. gadā viss bija garš ī gi - ī paš i apskatī ju YouTube par pagā juš o gadu, tā tad viss ir tā pat kā š ogad.
Arī mē s esam Turcijā jau vairā k kā gadu un tieš ā m atpū tā mies labā s, dā rgā s viesnī cā s, kur ē diens tieš ā m bija lī menī . Novē lu visiem apmeklē t pieklā jī gas viesnī cas, lai saprastu, kas ir labi, pieklā jī gi ē dieni un dzē rieni un tieš ā m ultra viss iekļ auts (importa alkohols).
Ierodoties personā ls pasmaida. Tu un tavas problē mas nevienam vairs nevajag.
Jū s varat rakstī t daudz vairā k par š o briesmī go viesnī cu, bet man sā k pietrū kt pienā cī gu vā rdu pret š ī s viesnī cas personā lu un paš u viesnī cu.
Ja kā ds man jautā , kā pē c un kā es nokļ uvu š ajā š ķ ū nī , atbilde ir ļ oti vienkā rš a: mū su premium viesnī ca netika atvē rta COVID-19 dē ļ , un mē s par to uzzinā jā m 5 dienas pirms izlidoš anas un Anex tour mums piedā vā ja š o viesnī cu un Esam pā rliecinā ti, ka š ī ir eleganta viesnī ca, un mē s bū sim priecī gi. Protams, bijā m sajū smā , bet no š ausmā m un rupjī bā m pirmo reizi visos ceļ ojumos gaidī jā m un skaitī jā m dienas, lī dz lidojā m mā jā s.
Visa mū su ģ imene NEIESAKA Š O VIESNĪ CU.
Parādīt vairāk »


iemiesojums luda181181
Viesnīcas mājaslapā teikts: vienā istabā ir divguļamā gulta, bet otrā – divguļamā gulta un vienvietīga gulta. Tās ir 5 vietas. Mums vajag 6.
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums luda181181
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен рядом с собственным песчаным пляжем в живописном месте Тюрклер, в бухте Фугла. Построен в 2017 году. Отель идеально подойдёт для семейного и активного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до Международного аэропорта Анталья составляет 105 км, а до Международного аэропорта Газипаша-Аланья — 63 км.
Pludmales apraksts На пляже – кабинки для переодевания, душ, туалет.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана a la carte. 2 бара у бассейнов. 2 лобби-бара. Кафе-бар, ночной бар. Диско-бар. 7 открытых бассейнов (без подогрева). 2 крытых бассейна. Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории. Специальные диетические меню (по запросу). Услуги по глажению одежды.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 7 детских открытых бассейнов. Мини-клуб для детей 4-12 лет. Мини-диско. Аренда детских колясок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Платно: освещение теннисного корта, батут, настольный футбол. Бесплатно: водное поло, водная гимнастика, аэробика, степ, бочча, дартс. Спортивные площадки на открытом воздухе работают в зависимости от погодных условий. Анимация: активная. Аквапарк: 9 горок для взрослых+10 для детей.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 823 номера в современном 6-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, мини-бар (вода только в день заезда), набор чай/кофе, спутниковое ТВ с российскими каналами, прямой телефон, интернет (бесплатно), душ, фен, сейф (платно), балкон/без балкона, диван-кровать, дополнительная раскладная кровать (по запросу).

Adrese Gölcük Caddesi Turkler Sipahioglu Sk., 07470 Авсаллар, Турция
Tālruņi: Tel: +90 242 510 13 00
Tīmekļa vietne: Lonicera Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.