Laba normāla uzturēšanās

Rakstīts: 9 septembris 2012
Ceļošanas laiks: 31 augusts — 7 septembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Gribu sā kt ar to, ka viesnī ca nemaz nav 4 zvaigznes kā to apkalpo tū roperatori, bet stingra un pā rliecinā ta 3, bet tas nenozī mē , ka tajā ir slikti atpū sties. . ieradā mies 9:30, un jā nokā rto 14:00. Recepcijā mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un teica, ka no š ī brī ž a restorā nu un bā ru varē sim izmantot bez ierobež ojumiem.
Pa taisno devā mies uz restorā nu, pabrokastojā m, devā mies uz Vidusjū ru, kas atradā s pirmajā piekrastē no viesnī cas, tur nopirku, tad baseinā . tad jau varam reģ istrē ties, un ja nē , tad gaidī sim lī dz 1.00. Ilgi nekavē jos pē c nejauš ī bas principa paņ emt vienu no trim atslē gā m un......nekļ ū dī jos, istaba bija treš ajā stā vā , ar lielu balkonu, ar klasi, vannasistaba, viss darbojā s kā pulkstenis. Mē s ar sievu atstā jā m mantas istabā , dokumentus seifā par ko samaksā jā m reģ istratū rā.21$ un devā mies uz jū ru.
Tiem, kas dodas tur atpū sties, gribu atzī mē t, ka neiedomā jas iegā dā ties cigaretes, saldumus, apskates ekskursijas, kur vien jums piedā vā tu, vai pat hammam viesnī cas teritorijā . To visu var iegā dā ties turku veikalā . bazā rs Konakli, tā ir pilsē ta kurā un š ī viesnī ca atrodas un kas raksturī gi ir divas vai pat trī s reizes lē tā k. Pē rkot lietas pat pā rtikas veikalos kaulē jas, paņ em jebkuru naudu-rubļ us, grivnas, eiro, dolā ru.

Starp citu, smē ķ ē tā jiem ņ emiet lī dzi cigaretes, jo, piemē ram, Turcijā Winston paciņ a maksā.4$, Marlboro 6$ utt. . .
Man patika atpū ta š ajā viesnī cā , turki visi atsaucī gi, smaidī gi, kaut kur pat humoristiski.
Kontingents viesnī cā bija - daž i krievi, izņ emot es ar sievu - esam no Ukrainas, bet nekā das neē rtī bas vai diskomfortu neizjutā m, uzvedā s pat tie, kas tur ieradā s vienkā rš i gulē t dzē rumā uz solā rija pie bā ra. diezgan adekvā ti un mierī gi bez jebkā da kanfuzova.
Animā cija visā s viesnī cā s, neatkarī gi no zvaigznē m, ir vienā da, tā pē c nesteidzieties ar viesnī cas izvē li. Tajā ir labi atpū sties jebkurai vecuma kategorijai no gada lī dz bezgalī bai, viss ir atkarī gs no jums - ja vē laties noorganizē jiet brī vdienas un aktivitā tes savā atvaļ inā jumā , š im visam ir kaut kas, bet, ja vē laties mierī gi un bez lielas trakulī bas, vienkā rš i gulē t pludmalē , tas nav jautā jums, izvē le ir tikai un vienī gi jū su.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu