miskaste

Rakstīts: 4 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 25 jūnijs — 3 jūlijā 2012
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 1.0
Mē ģ inā š u uzrakstī t, maigi izsakoties, visneobjektī vā ko atsauksmi par š o viesnī cu.
Tā tad lidojums Samara-Antā lija no Pegas Touristik. Samaras lidostā Pegasus pā rstā vju nebija, viņ i izlidoja 00-10 naktī . Lidojuma laiks ir 3 stundas 20 minū tes. Pē c ieraš anā s mū s iesē dinā ja autobusā , kas lī dz Konakli aizved apmē ram 2.5 stundas.
Pirmā sliktā sajū ta parā dī jā s, ieraugot reģ istratū ru - jebkuras viesnī cas vizī tkarte. Vecas, pirmsū dens mī kstā s mē beles, netī ri kafijas galdiņ i. Darbinieki izliekas, ka slikti saprot krievu valodu, lai gan tas tā nav. Acī s tikai peļ ņ as mirdzums. Ceļ ojusi ģ imene ar mazu 3 gadus vecu bē rnu. Mums teica, ka viņ i iebrauks istabā pē c 14-00, pulkstenis bija 7-30. Mazais aizmiga uz dī vā na. Kamē r es izpē tī ju teritoriju, mana sieva vienojā s par agrā ku reģ istrē š anos bez naudas. Mē s dabū jā m 1. bungalo no reģ istratū ras, 1. stā vs, 2315. kab. Standarta ģ imenes numurs 2+1.

Istabene vē l nebija paspē jusi iztī rī t grī du, un, kad iegā jā m istabā , mū su ļ aunā kā s bailes apstiprinā jā s. Kas tur ir gadī jies dzī vot, tas zina, ka es nemeloju. Iedomā jieties padomju viesnī cas atmosfē ru pagā juš ā gadsimta trī sdesmitajos gados. Mē beļ u ne tikai praktiski nav, bet arī nav. Nodī rā ts, ik pa laikam nokaltis, skapis kopumā tiek komplektē ts no vismaz 3 daž ā diem. Uz krā sotajā m sienā m melni netī ri plankumi, pie griestiem norauta trofeju lustra, kaut kā da briesmī ga stā vlampa no filmu par NKVD dekorā cijā m. Kondicionieris viss salū zis un, kā izrā dī jā s, dzī vo savu dzī vi, es gribu strā dā t, es negribu. Duš as kabī ne daļ ē ji sū cas. Tā dus aizkarus tagad nekarinā s pat visnabadzī gā kajā ciematā . Pati istabiņ a maza, pa vidu 2-vietī ga, un 3. vieta bē rnam nav. Solī ja man atnest gultiņ u, uz kuras beidzu gulē t, ar galvu balstoties uz balkona durvis, vienlaikus pildot sargsuņ a pienā kumus.
Bē rnu gultiņ a tika nogā dā ta pulksten 10 no rī ta pē c skandā la ar uzņ emš anas darbiniekiem un pā ris spē cī giem vā rdiem, kas viņ iem adresē ti, viņ i joprojā m saprot krievu lamuvā rdus. Nu, labi, tā kā mē s bijā m ļ oti noguruš i pē c ceļ a, nolē mā m neprasī t mainī t istabu un vē l jo vairā k piedā vā t viņ iem naudu. Kā izrā dī jā s beigā s, mū su skaits nav sliktā kais no visiem. Naktī mū s gaidī ja patī kams pā rsteigums. No nekurienes uzrodas mazi, kodī gi turku odi. Viņ i paņ ē ma sev lī dzi plē sē ju, bet kā da mistiska iemesla dē ļ viņ š nomira otrajā naktī . Bē rnu visvairā k skā ruš i odi, lī dz atpū tas beigā m gā ja sakosts kā ananā ss. No rī tiem, atpū tas laikā , mū s pamodinā ja strā dā još as dzirnaviņ as, blakus viesnī ca tika remontē ta. Pati viesnī ca ir š ā ds skats: kā ds jau rakstī ja, ka nav teritorijas kā tā das. Divi ž ogi 20 metru attā lumā viens no otra.
Reģ istratū ras labajā pusē aiz ž oga atrodas daļ ē ji pamestas siltumnī cas, kreisajā pusē atrodas bū vniecī bas stadijā esoš a viesnī ca. Starp tiem ir bruģ ē ts ceļ š.700 metru garumā lī dz baseiniem, 1000 lī dz jū rai. Katrā pusē ir 9 3 stā vu bungalo. Mums ir jā izsaka atzinī ba viesnī cai ir savs dā rznieks, kurš rū pē jas par veģ etā ciju. Apkā rtne ir skaista un pilna ar ziediem. Sī ki neaprakstī š u visu teritoriju, atzī mē š u daž as neatbilstī bas. Sporta zā le, tā s nav, uz ielas ir kaut kā di nesaprotami bē rnu simulatori, vairā k kā spī dzinā š anas instrumenti. Reiz es tik ļ oti smaidī ju, divi maskavieš i gudrā m sejā m piegā ja pie menedž era un jautā ja, dā rgais, kur š eit ir tavs fitnesa centrs. Jau no pirmā s ieraš anā s dienas mū s sā ka aicinā t uz hammam, tas maksā.19 dolā rus, tā kā mē s vispā r neesam pirts cienī tā ji, atradā m veidu, kā no viņ iem atteikties. Teritorijā atrodas neliels pā rtikas veikals, kā arī ā das.
Turku ā das pā rdevē js mū s iepazī stinā ja kā Iļ ju un aizveda mū s bezmaksas ekskursijā uz Alaniju uz Leder Haus ā das mā ju. Visiem iesaku ļ oti kvalitatī vas drē bes, mazs nokaulē ja bē rnu aitā das mē teli par 100 dolā riem. Par tirdzniecī bu Turcijā ir rakstī ts daudz, trakā kais ir tas, ka tū risti nezina reā lā s lietu izmaksas. Visur ir jā kaulē jas, pat pā rtikas preč u veikalos. par pā rtiku labā k maksā t lirā s, jo pat lā steka bē rnam maksā van dolā rus. Piekraste sastā v no akmens plā ksnē m, kas stiepjas 30 metrus jū rā . Tajos ir izgrieztas ejas, apakš a viss akmeņ os, tā pē c labā k nirt tieš i no plā ksnē m. Jū ra ir sā ļ a un kad mazi viļ ņ i krastā nes aļ ģ es. Turki tos noņ em. Tagad vī riš ķ ajai lasī tā ju pusei - bā rs. Viesnī cā ir 2. Pludmalē ir uzkodas, kur lej tikai alu, bet galvenais pie baseiniem. Visi bezmaksas vietē ji raž otie dzē rieni; degvī ns, dž ins, rums, vē ž i. Vī rieš i pā rsvarā sē ž pie bā ra.

Atpū tas laikā atradu sev domubiedru grupu, ar kuru kopā viņ i iedzina viesnī cu mī nusos par alkoholu. Bā rmeņ i bija noguruš i mū s bē rt, pē dē jā s dienā s pirms izbraukš anas asarī gi interesē jā s, puiš i, kad jū s beidzot aizlidosiet, uz ko mē s viņ iem atbildē jā m, radinieki brauc pie jums, tā pē c esiet stipri. Vismaz tas kaut kā dā veidā atguva kuponu izmaksas. Tagad ē diens. Detalizē ti atrakstieties, ko un kā neteikš u tikai viss ir vienmuļ i, garš vielā s, pikanti. Paredzē ts cilvē kiem ar spē cī gu vē deru. Daudz zaļ umu, salā tu, bez gaļ as, tikai vista, zivs, tī tars. Animā cija patī k maziem bē rniem, bet pā rsvarā netī ri netī ri joki dzimumorgā nu lī menī . Visi ir noguruš i. Es rakstu secinā jumu. Pirms tam atpū tieties trī s rubļ os, un tā trī s rubļ i trī s rubļ i strī di. Lielā kā problē ma viesnī cā ir personā ls. kā mē s vē lā k uzzinā jā m, viņ š pilnī bā mainī jā s. Viņ i negrib un nevar strā dā t ar tū ristiem no Krievijas.
Noskatī jos, kā viņ i rā poja ā rzemnieku priekš ā , ieraugot maku, un gaidī ju dā snu dzeramnaudu. Vienai tū ristei reģ istratū rā uz stikla galda savainoja kā ju, turki stā vē ja kā bija, mū sē jie skrē ja pē c ū dens un sniedza pirmo palī dzī bu. Krievu valodas zinā š anu trū kums no personā la puses ar 95% atpū tnieku no Krievijas runā par visu. Mū s tur negaida un nenovē rtē . Esmu pā rsteigts par tū roperatoru alkatī bu, kuri pā rdod tū ristiem ekskursijas (varbū t par labu otkatu) š ajā atkritumu izgā ztuvē . Jā , es atcerē jos, ka istabā televizorā viņ i reklamē aska viesnī cu ķ ē di, un tā pē c pie mums tiek rā dī ta tikai bungalo teritorija un izskats, nav nevienas istabas fotoattē la, tas ir cilvē kiem, kuri neticē ja es. Tā tad, kas vē las ekstrē mus sporta veidus un iespē jamā s veselī bas problē mas, laipni lū dzam aska sun queen. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu