Lieliska uzturēšanās

Rakstīts: 25 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 13 — 20 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Kopē jais iespaids ir kā rtī ga maza viesnī ca, viss pietiekamā lī menī .
Viesnī cas kontingents pā rsvarā ir krievvalodī gie un vā cieš i.
Istabas - standarta numurs ir diezgan mazs, mē s (3 cilvē ki) pā rvā cā mies uz ļ oti plaš u un ē rtu ģ imenes numuru (kreisajā pusē , visas mā jas stiepjas pa vienu aleju no reģ istratū ras uz pludmali). Viss darbojā s, kondicionieris, santehnika, ledusskapis, tī rī ts katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti vismaz katru dienu tikai jā met uz grī das, ē rti balkoni ar galdu un krē sliem (mū sē jie devā s uz blakus jaunuzceltu viesnī cu, kur plkst. vakaros vilka milzī gu ekrā nu un rā dī ja futbolu : ) vai vā cu filmas).

Ē diens - uztura ziņ ā viss kā rtī bā , bija vista, zivs, tī tars, jē rs, pī le, daudz dā rzeņ u gan jē lu, gan vā rī tu, sieri, no rī ta cep pankū kas (vienkā rš i super) / olu kulteni / olu kulteni, pitas maize, saldumi ir ļ oti garš ī gi. Nepietika augļ u un saldē juma bija tikai 1 reizi, bet tas ir trī skā rš s. Kopumā ē diens ir ļ oti labs, uz cietiem 4 (un +1 kg nedē ļ ā : ))
Jū ra ir pirmā lī nija, pludmale ir iztī rī ta, sauļ oš anā s krē sli nomazgā ti, jū ra arī tiek iztī rī ta (uzklā j aļ ģ es un tā s tiek izgrā btas), jū ra ir lieliska, ja iet pa kreisi uz akmeņ iem var redzē t skaistas zivis. Peldē ju tā lu - ū dens tur vispā r ir krā š ņ s, var redzē t skaistuma dibenu (turklā t nav neviena, jo nez kā pē c ļ oti maz peld).
Sauļ oš anā s krē sli vienmē r tika atrasti bez problē mā m. Pludmalē ir lietussargi, bā rs (dzē rieni un uzkodas - frī kartupeļ i, pitas maize, uzkodas), matrač i par papildus samaksu. 1 dolā ra maksa.
Baseini 3 - 1 ļ oti maziem bē rniem 30-40 cm dziļ i, viens ar slidkalniņ u vecā kiem 1.4 m un pieauguš ajam ir no 1.4 lī dz 1.8 m dziļ š . Baseinus vakaros tī rī ja ar kaut kā du ķ ī miju. Slaids darbojas pa stundā m, to var redzē t no pludmales, kas ir ļ oti ē rti.
Personā ls - visi jautā jumi ar personā lu tika atrisinā ti ā tri un korekti, ja kā ds nezinā ja krievu valodu, tad uzreiz zvanī ja kā dam, kurš zina. Lieliska attieksme pret bē rniem vienmē r smaida, palī dz, mī l bē rnus. Animā cija ir laba, bet ne lieliska. Mū s nevajag izklaidē t, bet es vē lē tos vairā k animā cijas bē rnam (pē c laika bē rni tika izklaidē ti no rī ta un pē c vakariņ ā m). Patiesī ba ir tā da, ka tas bija - tas bija lieliski - animatori - labi darī ts!

Teritorija - teritorija zaļ a, tī ra, sakopta, reģ istratū rā Wi-Fi un lieliski uztver visus blakus veikalus. Teritorijā bija simulatori, kurus bē rni izmantoja kā rotaļ u laukumu, jo. nav vietnes. Ir maksas hammam – mums ļ oti patika. Viesnī cas teritorijā ir veikals ar ā du (tirgotā js Iļ ja ir ļ oti, ļ oti pļ ā pī gs un visiem nemitī gi liek iet uz veikalu), suvenī riem un augļ iem. Netā lu 20 minū š u gā jiena attā lumā atrodas pilnvē rtī gs liels tirgus, kas atvē rts lī dz vē lam vakaram.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu