Man patika viss, 4 zvaigznes ideāli.

Rakstīts: 2 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 25 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no Laika centra (veikali, tirgi, kafejnī cas, tirgi). Pati viesnī ca ir lī dzī ga mū su parastajiem atpū tas centriem pie Melnā s jū ras. Viena iela, pa kuru atrodas 4 stā vu mā jas. Ielas galā ir restorā ns, peldbaseini (tie ir 3 un viens slidkalniņ š ) un pludmale.
Ieradā mies ap 6 no rī ta. Protams, tukš u istabu nebija. Aizgā juš i lī dz jū rai, pabrokastojuš i un atkal aizstaigā juš i lī dz jū rai, tomē r dabū jā m savu numuru. Viņ š atradā s 4 stā vā (mī nus - grū ti uzkā pt, ī paš i pē c ē š anas). Istaba vienkā rš a, viss nepiecieš amais uz vietas: TV ar 3 krievu kanā liem, Disney multeņ u kanā ls (kaut turku valodā , bet bē rniem patika), kondicionieris, ledusskapis. Viss strā dā ja pareizi. Gultas ir ē rtas un istaba gaiš a. Vannas istaba liela, duš as telpa plaš a, duš ā var iet vairā ki cilvē ki vienlaicī gi. Jā , bija pelē jums, jā , mē beles bija nobruž ā tas, bet gulē t var tikai pa nakti un vē l stundu paš ā karstumā nevis uz š ikā m mē belē m. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us nomainī ja (lai gan ne visus, un ne visus aiznesa, beigā s mums bija 18), saklā tas gultas. Vanna nebija ī sti iztī rī ta, labi, mē s to tur netī rā m.
Atseviš ķ a saruna par restorā nu. Pirmajā reizē , kad dabū jā m brokastis (ne pirmo reizi Turcijā ), nesagaidī jā m kaudzi ar labumiem un marinē tiem gurķ iem. Bija daudz siera, svaigu dā rzeņ u, zaļ umu, piena putras, brokastu pā rslu (š okolā des bumbiņ as, musli, pā rslas), jogurta, ievā rī jumu, medus, š okolā des. Neierobež ots kā kafija, tē ja, ū dens, soda no automā ta. Mē s neizgā jā m izsalkuš i. No plkst. 11.00 pie bā ra tika atvē rts uzkodu bā rs. Varē ja paņ emt lī dzi bulciņ as, kotletes, salā tus, dā rzeņ us, pitas maizi un lieliski uzkost pie glā zes auksta alus. Ē dieni bija daudzveidī gā ki. Daudz salā tu (bija iemī ļ ota olī ve), dā rzeņ i, augļ i (vī nogas, arbū zi, melones, ā boli, plū mes, nektarī ni, persiki, mandarī ni), apmē ram 10 veidu karstie ē dieni (vermicelli, sautē ti dā rzeņ i, kartupeļ i, rī si, kuskuss , sē nes) , gaļ a (protams, vista), bija arī zivis (un katru dienu). Iepriecinā ja ar saldumiem, kuru bija daudz. Pusdienas vienmē rī gi ieplū da vakariņ ā s, kas pē c daudzveidī bas bija aptuveni lī dzī gas pusdienā m. Ē dienu gatavo atklā tā s brazī lē s ceptu zivi, vistu, pitas maizi, sarī kojot nelielus uguns š ovus. Izdalot ē dienus, visi pavā ru darbinieki izgā ja zā lē un pats š efpavā rs vienmē r atradā s zā lē . Smieklī gi bija vē rot, kad pirms vakariņ ā m, kā das 5 minū tes pirms starta, kā ds mē ģ inā ja sā kt smelt savu ē dienu (lai izvairī tos no simpā tijā m), un š efpavā rs Agri kliedza. Tad pirms vakariņ u sā kuma restorā ns vienkā rš i neieslē dza gaismu, lai izsalkuš ie nesteidzas pirms laika pē c uzkodā m.

Pludmale. Tas atrodas blakus bā ram. Vispirms sauļ oš anā s krē sli zem nojumes, tad smilš u josla, 15 metri, un tad jū ra. Tas ir silts un sirsnī gs. Bet esi piesardzī gs. Abā s pusē s ū denī ir akmeņ i, lī dz ceļ iem. Peldieties tur, kur ir visi pā rē jie, pat ja no malas izskatā s, ka tā s ir š protes burkā . Dibens smilš ains, tad ir laukakmeņ i, kur tie gludi, kur asi.
Par animā ciju. Mums un bē rniem patika. Turklā t mū su viesnī cā , blakus esoš ajā Hedef 5, bē rnu dziesmu repertuā rs bija tā ds pats. Animatore Maš a daudz dejoja ar bē rniem, tad bija dejas ar vecā kiem, tad diskotē ka. Bija arī cita programma. Mū su dī dž ejs izrā dī jā s nepilnas slodzes jogs un sniedza mums š ovu ar saplē stiem stikliem, kā arī uguns š ovu. Dejot tautas dejas ieradā s puiš u un meiteņ u deju kolektī vs. Bet visvairā k mū s pā rsteidza tas, kā vienā vakarā viss viesnī cas personā ls mums sarī koja deju. Padomā jiet, š ie cilvē ki pie mums strā dā no 7 rī tā , un tad 21.00 sarī ko aizdedzinoš as dejas. Bez vā rdiem, tikai bravo. Visa akcija noslē dzā s ar š iku torti Turcijas karoga baltos un sarkanos toņ os.
Atseviš ķ i es vē los atzī mē t personā la darbu. Viesmī ļ i paveica lielisku darbu. Jums nebū s laika pā rvietot plā ksni, jo tā jau ir noņ emta. Puiš i bā rā ir smaidī gi un pretimnā koš i (iesaku nogarš ot Larissas kokteili). Nav agresijas vai dusmu, visi ir atvē rti un draudzī gi.
Viesnī cu iesaku ģ imenē m, kurā m ir mazs budž ets, ģ imenē m ar maziem bē rniem (to bija ļ oti daudz), vecā ka gadagā juma cilvē kiem (nebija mazā k).
Godī gi sakot, es vienkā rš i negribē ju iet prom. Ž ē l, ka nedē ļ a pagā ja tik ā tri. Novē lam veiksmi viesnī cai un personā lam. Mē s ceram, ka visi klienti nā ks pie jums atkal un atkal.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu