Labranda Alantur 5*– Atsauksmes

59
Novērtējums 7.810
№23 viesnīcas reitingā Alanja
8.2 Numurs
8.2 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.5 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Uzcelta 1963. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Lieliska viesnīca ar jauku pludmali. Skaista zaļa zona, ērti numuriņi. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар JaguarX
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
5.09. 2020.  gads Ieraš anā s. Viesnī cā ieradā mies pirms pusdienā m. Reģ istratū ra galvenajā ē kā nav liela, bet darbojas, manuprā t, ļ oti kompetenti. Rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz. Rokassprā dzes ir ē rtas, visu uzturē š anā s laiku viesnī cā tā s nekairina ā du. … Tomēr ▾ 5.09. 2020.  gads
Ieraš anā s. Viesnī cā ieradā mies pirms pusdienā m. Reģ istratū ra galvenajā ē kā nav liela, bet darbojas, manuprā t, ļ oti kompetenti. Rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz. Rokassprā dzes ir ē rtas, visu uzturē š anā s laiku viesnī cā tā s nekairina ā du. Reģ istrē š anā s viesnī cā no 15.00, bet brī vā istabiņ a tika nokā rtota agrā k, 12.00. Pirms reģ istrē š anā s devā mies brokastī s un sauļ ojā mies pludmalē.
Pieslē dzā mies arī viesnī cas Wi-Fi, kas ir divi. Viens labi darbojas baseina bā ra zonā , bet otrs labi darbojas atpū tas baseina zonā . Istabā s nebija wifi pā rklā juma.

6.09. 2020.  gads
Tikš anā s viesnī cā gida pavadī bā . Viesnī cas ceļ vedi no Coral Travel sauca Manasbek. Viņ š lū dza sazinā ties ar viņ u, Manas. Glī ti ģ ē rbtas, zilas bikses, balts krekls ar zilā m aprocē m un apkakli, melnas kurpes ir uzņ ē muma korporatī vā forma. Es pamanī ju vienu dī vainī bu - viņ š , runā jot ar tū ristiem, nepā rtraukti vilka bikses uz augš u, it kā tā s viņ am krī t nost, vai arī kaut kas traucē ja.
Spriež ot pē c viņ a uzvedī bas, bija skaidrs, ka viesnī cas gida galvenais uzdevums ir pā rdot daž ā das ekskursijas. Ik pa laikam viņ š mani uzmā ca ar interesantiem jautā jumiem, piemē ram, vai es pierakstu, par ko viņ š runā - viņ š atbildē ja, ka atceros. Vai arī kas manā izpratnē ir "papildus"? Ar ko viņ š brauca, es nesapratu. Ekskursijas no viņ a neiegā dā jā mies, jo dodam priekš roku ceļ ot paš iem. Viņ am tas nepatika un uz mū su viesnī cas talona uzrakstī ja "neko". Kā dam nolū kam viņ š atstā ja uzrakstu uz kupona, ir noslē pums. Viņ š arī teica, ka, ja es viņ am uzrakstī š u WhatsApp bez smaidoš as sejas, viņ š man neatbildē s. Viņ am nebija jā raksta. Es ceru, ka es viņ u neaizvainoju.

8.09. 2020.  gads
12.00 nolē mu aiziet uz bā ru pludmalē . Viņ š piegā ja pie bā rmeņ a un teica: “Sveiks! Divi alus. » Bā rmenim tas ļ oti nepatika.
Apsarga klā tbū tnē viņ š man sā ka pamā coš i stā stī t krieviski, lai gan pirms tam, kad pie viņ a tuvojā s krievu tū risti, viņ š izlikā s, ka nezina krievu valodu, ka “Jā jautā , lū dzu! »
Skatī jos, kā vā cieš i pienā k un pasū ta alu: “zwei bir! »Bez kodumiem un dunkā m…
Brokastī s viņ i atnesa tē ju saplē stā glā zē saš ķ eltā apakš tasī tē . Mainī ts. Personā ls atvainojā s.
Ē damistaba ir atseviš ķ s stā sts. Visi ē d ā rā . Nav fanu. Ja nesē di ē nā , tu svī sti.
Dzē rienus pasniedz personā ls. Kad tu tuvosies, saka, nevajag tuvoties - viņ i paš i nā ks un pieņ ems pasū tī jumu. Vakariņ ā s nevienu nesagaidī ju - uztaisī ju kafiju istabā.
Treš ā diena sā nu ē dienu rindā , tikai rī si un nū deles. No gaļ as ē dieniem - liellopa azu un grilē tas vistas kā jas. Nav citas izvē les.
Salā ti un augļ i ir minimā lā ansamblī . Otrajā uzturē š anā s dienā notika meksikā ņ u virtuves vakars.
Tam tika pievienota bezgarš ī ga cieta plā tsmaize ar neapstrā dā tiem zirņ iem, dā rzeņ u š ķ ē lī tē m un gaļ u. Starp citu, kad es biju Ramadā nā Sinaja pussalā , viņ i tur barojā s labā k.
Ir basketbola laukums. Devos uz reģ istratū ru, lai noskaidrotu, kur dabū t basketbola bumbu. Viņ i stā stī ja animatoriem. Piegā ju pie animatora, jautā ju - viņ š teica, veikalā . Viesnī cas veikalā basketbola nebija.
Pludmale. Gultas bez matrač iem. Daudzi ar saplī suš ā m plastmasas starpsienā m un pamatni. Peldē ties jū rā var tikai no mola. Viesnī cas piekraste ir lielos oļ os. Š ajā pludmalē nebija oļ u. Nav sagatavotas nolaiš anā s ū denī no pludmales. Iekā pš ana jū rā un izkā pš ana ir problē ma. Gar piekrasti periodiski peld pā ris cilvē ku. Izbraucot no jū ras, liels, viļ ņ a pacelts akmentiņ š , atstā ja zilumu uz papē ž a.
Netā lu no tā dē vē tā s pludmales jū rā ietek auksta upe, kas jū rā ienes nokrituš as koku lapas, atkritumus, daž kā rt arī plastmasu, organismu atkritumus. Svaigs, ne pā rā k tī rs upes ū dens ir sajaukts ar jū ras sā li. Tā pē c jū ra ir auksta un ne pā rā k sā ļ a. Vietā m siltas straumes. Peldē ties tik kontrastē još ā un dubļ ainā ū denī nav ī paš i patī kami.
Peldbaseins. Tā s ir trī s, bē rniem ar slidkalniņ iem, galvenais, un atpū tai 16+, kurā s bē rni periodiski plunč ā jā s. Fekā liju izdalī jumi, kas peldē ja baseinā , tā pat kā Ē ģ iptē , netika novē roti. Pie baseiniem nebija sauļ oš anā s krē slu. Vē lā k darbinieki atpū tai uzstā dī ja daž us cietas plastmasas zviļ ņ us, bez matrač iem. Tā tad atpū ta uz tiem bija apš aubā ma nodarboš anā s.
• Piezī me. Daž i tū risti iegā dā jas piepū š amos matrač us un noliek tos sauļ oš anā s krē slos. Pē c plastiskā s operā cijas mē ģ inā juma sauļ oties, guļ ot uz vē dera, naktī sā pē ja ceļ i.
Tā lā k sauļ oties tikai uz muguras.

09.09. 2020.  gads
Pludmalē duš ā nav ū dens komunikā ciju bojā jumu dē ļ . Remontē ti 10 cilvē ki. Pagatavoja vakariņ ā s.
Ir atvē rta trenaž ieru zā le. Divas joslas, viena nestrā dā još a orbī tas trase, presē š anas maš ī na, divas rokas maš ī nas, stenda prese. Katram ir atvē lē ta stunda laika. Cenā ir iekļ autas ū dens krū zes un papī ra dvieļ i.
Vakariņ ā s daž i darbinieki un ē damistabas darbinieki atteicā s man uzspiest ē dienu, mudinot citus darī t to paš u, jo mans deguns nebija pā rklā ts ar masku. Es kategoriski atteicos ē damistabā vilkt lupatu pā r degunu, es tā neš ķ audī ju, un man nebija nekā du slimī bu pazī mju. Temperatū ra vienmē r tika mē rī ta pie ieejas "ē dinā š anas zonā ", un pie ieejas viesnī cā.

10.09. 2020.  gads
Pā rtikas situā cija ir mainī jusies. Tagad viņ i neatsakā s uzspiest ē dienu, jo maska ​ ​ nav valkā ta uz deguna. Un es jau plā noju vē rsties Cilvē ktiesī bu komisijā , ANO.
Tā pat vē rsties ar lū gumu Satiksmes un tū risma ministrijai, Veselī bas ministrijai un konsulā tam par tū ristu badu pieczvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā , kā arī PVO precizē t ieteikumus pareizai masku nē sā š anai. .
Mē s aizskrē jā m uz tirgu, kas atrodas netā lu no MIGROS, aiz policijas iecirkņ a un ir atvē rts ceturtdienā s. Interesanti vē rot pā rdevē jus, kā viņ i tracina un aicina garā mgā jē jus. Par sevi es neko interesantu tirgū neredzē ju.
Tū risti š ā dos tirgos nestaigā labprā t. Visur, jebkurā pilsē tā ir daudz ķ ī nieš u apģ ē rbu. Pā rdevē jiem patī k tū ristiem teikt: “klusi, nesaki nevienam, par godu karonavī rusam...tev, draugs...bū s ļ oti liela atlaide! »
Nopirkā m granā tā bolu sulu, 10 liras glā zi 0.2.

11.09. 2020.  gads
Devā mies uz Alaniju, uz slaveno Daltamash alu un apmeklē jā m cietoksni, uzkā pjot pa liftu. Pē c tam dodieties uz piektdienas tirgu.
Ceļ ā uz Alanju autobusā pieauguš ais turks sā ka nervozi fotografē t salonu, lamā jas kopā ar š oferi lielā pasaž ieru skaita dē ļ , sita ar dū rē m pa vadī tā ja kabī ni, tad pa sē dekli, kliedzot, ka cilvē ki uz autobuss ir lipī gs, un viņ š var mirt. kā ds no aizmugurē jā m rindā m mē ģ inā ja viņ u nomierinā t, bet tas nepalī dzē ja. Kā trakais viņ š izskrē ja no autobusa.
Ī sā k sakot, par alu. Laulī bas š ķ irš ana tū ristiem. 20 metri dziļ i, 10 plati. Ieeja vienai personai - 10 liras. Nav ko skatī ties.
Alanjas cietoksnis tā ds pats, nav ko redzē t. Viss ir skumji. Ir daž as mū ru paliekas, kas sajauktas ar dzī vojamā m ē kā m un restorā niem, daļ as, iespē jams, nocietinā jumi. Skats no tā saucamā cietokš ņ a ir skaists. Bū tu labā k, ja viņ i uzbū vē tu stā vu skatu laukumu ar kafejnī cu.
12.09. 2020.  gads
Mē s devā mies uz tirgu Mahmutlarā . Atkal, ā rpus Ķ ī nas lietas ir pā rā k dā rgas. Augļ i, dā rzeņ i sortimentā . Mē s dzē rā m granā tā bolu sulu.
Es nopirku basketbola bumbu MIGROS - 40 liras (160 UAH) - nepieejama greznī ba viesnī cas animā cijai.
Aizgā jā m uz veikalu KARACA HOME apskatī t gultas veļ u.
Vakarā pamanī ju, ka smaganas sā ka sā pē t no cieta, cepta viesnī cas ē diena.

13.09. 2020.  gads
Mē s devā mies uz Alaniju uz Kleopatras pludmali. Tas atrodas no tā sauktā Alā nijas cietokš ņ a, Antā lijas virzienā . Skaista, patī kama vieta. Rupjas smiltis, pa kurā m patī kami staigā t. Nelī p pie ķ ermeņ a. Ē rta piekļ uve jū rai. Piekrastes zonā nav lielu oļ u. Jū ra ir silta un maiga. Ir bezmaksas Wi-Fi, ģ ē rbtuves, duš as. Plaš a piekrastes smilš aina zona. Ir maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, katrs 10 liras, divi sauļ oš anā s krē sli un viens lietussargs - 30 liras. Ir kafejnī ca. Mē s devā mies ē st. Viena porcija lielas vistas shawarma - 15 liras, kolas - 8 liras.

14.09. 2020.  gads
Mē s devā mies uz viesnī cas hammam. 50 ye – sejas maska ​ ​ + sejas masā ž a. Sev: ķ ermeņ a pī lings + putu masā ž a. Gar piekrasti staigā spa pā rstā vji, piedā vā jot pakalpojumus no rī ta lī dz vakaram. Dzē rieniem.
Komplekts ir standarta. Degvī ns, alus, konjaks, tekila, vē l kaut kas. Ir vairā ki bezmaksas kokteiļ u veidi. Pē c alus dodamies uz MIGROS. Viesnī ca paņ ē ma pā ris reizes, tad aizgā ja mazkalibra krū zes. Viesnī cas veikalā ir č ipsi - 2 eiro. MIGROS ir divreiz lē tā ks.
Š odien ir meksikā ņ u pā rtikas diena. Daž i darbinieki meksikā ņ u cepurē s.

15.09. 2020.  gads
No rī ta devā mies uz Mahmutlaru. Kursē autobusi 3.1, 20. Maksa ir 5 liras vienai personai, ja algas karte ir 3.50. Autobusā daž reiz ir neadekvā ti cilvē ki ar maskā m galvā . Labā k turieties tā lā k no tiem, pretē jā gadī jumā tie var iekost.
Mahmutlarā atrodas firmas pagraba veļ as veikals KARACA HOME. Labi, ka neko nenopirku. Rū pī gi pā rbaudot spilvendrā nas š uves kvalitā ti, bija redzama lī ka lī nija, pē c labā kajā m Turcijas pagraba tradī cijā m. Iepakojums izskatī jā s labi.
Es gribu piebilst par ē damistabu. novē rojums. Gandrī z visi ē dnī cu darbinieki valkā gumijas cimdus. Ē damzā lē ir karsts.
Traukus no apmeklē tā jiem atdala stikla starpsiena, aiz kuras gaiss praktiski necirkulē . Rezultā tā dabiskie izdalī jumi sviedru pilienu veidā no ē damistabas darbinieku cimdu apakš as iekrī t traukos. Tā sauktajā ē damistabā nav gaisa kondicionē tā ju un ventilatoru.
Š odien, kā jau tā da lī meņ a viesnī cai pienā kas, brokastī s jogurts tika pasniegts š ķ eltos trauciņ os. Fotoattē lā ir.
Vakarā bija Eiropas virtuves diena. Ja kā ds nezina, Eiropā iecienī tā kais ē diens ir suš i ar siļ ķ i, kas pā rkaisī ta ar magoņ u sē klā m.
Tā pat vakarā , kad kļ ū st tumš s, darbinieki staigā pa pludmali, slaukot sauļ oš anā s krē slus ar slotu, kaut ko apsmidzinot un noslaukot ar lupatu. Labi padarī ts.
Vakarā viņ i izvē lē jā s Miss Labrand Hotel. Periodiski animatoru plaukstu sitieni uz skatuves neļ ā va mums aizmigt.
Arī animisti pa dienu tirgo neoficiā los CD ar turku popmū ziku + videodiskiem (nu ne video kasetē m) ar pagā tnes viesnī cas reklā mu. Animisti var likt viesnī cas viesim lē kt pā ri parka ē damzonas ž ogam, aicinot uzspē lē t bingo spē li. Reiz viesmī lis par to aizrā dī ja animistu ar selektī vu krievu neķ ī trī bu. Spē le sastā v no tā , ka tū rists par 10 dolā riem nopē rk loterijas biļ eti no animista, un vakarā pē c pulksten 21.00 no Labranda teā tra skatuves animists nosauc skaitļ us un pē c tam laimī go Bingo uzvarē tā ju. spē le. Kā stā sta animiste, var laimē t masā ž u salonā , vai ko citu. Reiz es redzē ju uzvarē tā ju, kurš laimē ja pudeli lē ta sarkanvī na.

16.09. 2020.  gads
Š odien bija turku virtuves vakars. Viņ i vā rī ja albā ņ u aknas un grilē ja stingru liellopu gaļ u (liellopu gaļ a bija lieliska sliktā Kemeras viesnī cā ).
Pē c tam turku nakts priekš vakarā notika vairā ku ē damzā les darbinieku parā de ar lā pā m rokā s, un vadī tā js no pannas apakš as cirta vā kus. Daž i nobijā s un aizbē ga. Bē rns ratiņ os raudā ja.
Pē c vakariņ ā m notika turku vakars ar dejā m. Pē c pieciem BLUE Laguna bija interesanti skatī ties.

17.09. 2020.  gads
Viņ š ievainoja kā ju pirkstus uz akmeņ iem jū rā.

18.09. 2020.  gads
Jautra nakts. Kā ds izlauzā s pa logu. Labi, ka balkona durvis uz terasi bija ciet. Pazibē ja ē na. Ielē cu š ortos, piecē los kā jā s, cenš oties novē rtē t situā ciju. Klauvē jiens neatkā rtojā s. Viņ š piegā ja pie loga, atvē ra aizkaru, paskatī jā s – neviena. Viņ š paskatī jā s pulkstenī — 1.20. No rī ta devos uz reģ istratū ru, uz galveno ē ku, ziņ oju par notikuš o. Viņ i teica, ka skatī sies videonovē roš anas kameru ierakstus un sakā rtos to. Es vē roju droš ī bas kameras viesnī cā . Daudz miruš o zonu. Pamatā tiek apskatī ti galvenie celiņ i un daļ ē ji arī pludmales zona.
Te tev pirmais stā vs...Pirms tam reiz kā ds pieklauvē ja pie durvī m, bet tas bija pa dienu, iespē jams, bē rni spē lē jā s.
Brokastī s atkal saplī suš i trauki. Divas reizes sastapos ar sviestu, sieru, neē damā tipa tū biņ ā s, kam beidzies derī guma termiņ š , vai ar nepareizu uzglabā š anu, lietoš anas datums lī dz 21 gadam.
Brokastis neē du, jo pē c pirmā kumosa grauzdiņ os dzirdē ju klejojoš u ne svaigas gaļ as garš u. Istabā dzē ru aktī vā s ogles tabletes.
Starp citu, regulā ri pa ē damistabu staigā ja kā ds vī rietis, lī dzī gs gailim, ar pliku galvu, bez ķ emmes, sarkanā tunikā , apspī lē tā s biksē s, kurpē s ar apvilktiem deguniem. Daž reiz viņ š valkā ja zilu tē rpu. Bez vā ciņ a, ko aizliedz sanitā rā s higiē nas noteikumi gatavoš anas un ē š anas vietā s.
Nedaudz vairā k par pā rtiku. Ietaupī jumi uz visu, jo ī paš i uz gatavoš anas kvalitā ti. Lai taupī tu gā zi, vā rī š ana tiek praktizē ta uz oglē m, un katls ir melns no degš anas.
Tā pē c kartupeļ u biezeni bija tikai divas reizes divā s nedē ļ ā s, lai gan kartupeļ i Turcijā ir lē tā ki tirgū nekā Ukrainā . Mazgā ts, liels - 2 liras kilogrami, jeb 8 grivnas.
Apelsī nu flush - 2 eiro/glā ze 0.2. Salī dzinā jumam, Kemerā , maigi izsakoties, ne tā labā kā viesnī ca, den n nakts, svaigs bija par brī vu. Viss ir relatī vs…
Jā piebilst, ka viesnī cā ir arī profesionā ļ i, uz kuriem š is š ķ ū nis, lī dz š im, tiek turē ts. Ir draudzī gi viesmī ļ i un bā rmeņ i.
Tagad par istabu...Gandrī z no visa paveras skats uz jū ru. Salī dzinoš i plaš s. Remonta pazī mju nav. Gultas, ē rti matrač i, U-veida naktsgaldiņ i, galds, atzveltnes krē sls, mini bā rs, skapis, bezmaksas seifs, divi spoguļ i, lieli logi un metā la-plastmasas durvis, kas ved uz terasi. Trokš ņ a-vibrā cijas izolā cija ir laba, kliedzieni, smiekli un atraugas no blakus telpā m nav dzirdamas.
Var labi izgulē ties, un tas ir pluss, kas viennozī mī gi aizē noja sī kus trū kumus, piemē ram, noplī sis karā još s aizkars, nobruž ā ti rokturi, salveš u trū kums, dzeltena kondicioniera restī te, izsmē rē tas urbtā s flī zes tualetē , š ķ eldota plā ksne blakus. pakā pieni uz terasi, plastmasas galds un krē sli dega ar izsmē ķ iem . Viss a la light lietots. Par kaut ko lielu plakanu TV nav skaidrs, kā pē c. Bū tu labā k, ja telpā s tiktu organizē ts Wi-Fi un tiktu atjauninā ts istabu skaits. Tualete. Stū miens ar atbalstu sienā nedaudz saš ķ obī jā s – vajadzē ja noturē t lī dzsvaru. Duš as kabī ne ir krietni nolietota. Izlietne ar statī vu ir uzstā dī ta uz koka rā mja. Priekš ē jā s durvis un durvis uz tualeti, kas ir zilas — iespē jams, lai tā s bū tu grū ti nepamanī t — labā k bū tu nokrā sot sarkanā krā sā.
Es rakstī š u par tī rī š anu. Kaut kas tika tī rī ts, kaut kur mazgā ts. Vienmē r atstā ja dzeramnaudu. Gulbji š ajā ezerā nepeld...
Par zivju vakaru ...Saldē ti bezgarš ī gi vē ž i, saldē tas sī kas bezgarš ī gas mī dijas ar smiltī m, austeres nav pareizi atvē rtas pie sadales (sī ciņ u gaļ as gabaliņ u nevar noraut no č aumalas). Par Ala carte...Es nezinu, es neierakstī ju, nebija vakara uzvalku. Kaut gan novē roju, ka ir kondicionieris!
Vienī gā vieta, kur var ē st, ir konditorejas izstrā dā jumi, hamburgeri, picas, augļ i pie galvenā baseina. Ā tri pagatavots, glī ti pasniegts. Tā pat regulā ri gar pludmales lī niju pludinā ja viesnī cas personā ls, apzinī gi izvā cot pā rtikas pā rpalikumus un netī ros traukus. Labi padarī ts. Kā du dienu mē s savā cā m augļ us un devā mies ienirt jū rā . Izgā jā m ā rā - trauku ar augļ iem vairs nebija. Labi padarī ts.
Neaizmirstiet par bā rdainu, miecē tu, ar tetovē jumiem "Jē zus", "nedzeroš o" musulmaņ u kampaņ u, kas visu dienu knapi stā v un kliedz baseinā.
Par Turcijas TV...Bija vairā ki kanā li turku, vā cu, krievu valodā.
Turcijas kanā lā visu dienu tika atskaņ ots viens un tas pats video ar melī giem cilvē kiem no daž ā diem rakursiem, ap kuriem skraida ķ ī miskajā aizsardzī bā esoš ie cilvē ki. Tā vietā varat skatī ties š ausmu filmas. Jā , farmā cijas giganti daž ā s valstī s ir kļ uvuš i ietekmī gā ki par valdī bu...Saka, ka parā dī jies jauns vī russ, zarnu. Tagad viņ i piespiedī s jū s valkā t autiņ biksī tes. Bez autiņ biksī tē m viņ i netiks ielaisti ē damistabā . Bet, tas ir nā kamgad ...Un š ogad tikai maskā ...
Neaizmirstiet par onkuli Miš u un viņ a draugu netā lu no pagrieziena uz Migru. Divi draudzī gi narkomā ni, ar mū ž ī gi stiklveida acī m, pā rdod ceļ ojumus pa Turciju un ū denspī pi. Iespē jams, cita veida pakalpojumi.
Vietnē youtube ir video no š ī s viesnī cas meļ iem "Vacation 24" pirms desmit gadiem, kad viesnī cas tuvumā vē l nebija upes kanā la, ievietots 2020. gadā kā svaigs. Atpū tā mies netā lu, izcilā , kaimiņ u viesnī cā pirms 8 gadiem, kad upe jau ieplū da jū rā . Esiet piesardzī gs, skatoties atsauksmes tieš saistē.
Piezī me. Kā ds periodiski brauca netā lu no ieejas viesnī cā ar pilnī gi jaunu baltu Audi. Tad viņ š kopā ar kalpu iegā ja viesnī cā un reģ istratū rā deva norā dī jumus.

Finā ls. Par kontingentu...Daudzi krievvalodī gie, ukraiņ i, turki, vā cieš i.
Secinā jums. Pirms gada vai diviem turki sū dzē jā s, ka krievu tū risti tos ē d. Viņ i visos kanā los kliedza, ka sistē ma viss iekļ auts ir jā atceļ . Tagad esmu pā rliecinā ts, ka tas ir jā dara, un jo ā trā k, jo labā k. Es atsakos maksā t par sū diem, pieklā jī gi uzrunā ju boorus un saku paldies.
Номер Место приема пищи Просто Манас Кому курочки? Место приема пищи Пляж Пляж
аватар lyudmila_tyutyun
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikā m sagaidī ti, ā tri iekā rtojā s, apkalpoš ana vienkā rš i visaugstā kajā lī menī . Viesnī ca bija 5 zvaigznes, bet atpaliek no 4+. Kā pē c es nedaudz pazeminā ju reitingu, pludmale bija akmeņ aina, bija auksta straume, bija auksti peldē ties. … Tomēr ▾ Tikā m sagaidī ti, ā tri iekā rtojā s, apkalpoš ana vienkā rš i visaugstā kajā lī menī . Viesnī ca bija 5 zvaigznes, bet atpaliek no 4+. Kā pē c es nedaudz pazeminā ju reitingu, pludmale bija akmeņ aina, bija auksta straume, bija auksti peldē ties. Ē diens man ļ oti garš oja, personā ls ļ oti pacietī gs, izpildī ja visas manas vē lmes.
аватар lizavetta.fdf
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Prasī bas viesnī cas izvē lei bija vairā k nekā pamatotas! 1. Atraš anā s vieta - viesnī ca atrodas 5 km vai 15 min. braucot no Alā nijas centra, prom no pilsē tas burzmas. Sava, labiekā rtota pludmale, zaļ ā zona – bijuš ais botā niskais dā rzs. … Tomēr ▾ Prasī bas viesnī cas izvē lei bija vairā k nekā pamatotas!
1. Atraš anā s vieta - viesnī ca atrodas 5 km vai 15 min. braucot no Alā nijas centra, prom no pilsē tas burzmas. Sava, labiekā rtota pludmale, zaļ ā zona – bijuš ais botā niskais dā rzs. Mī ksti zā lieni, visi iespē jamie augļ u koki: citroni, mandarī ni, zī dkoki, granā tā boli un banā ni, daudz puķ u, fikusi, skuju koki.
2. Ē diens - manuprā t: garš ī gs, daudzveidī gs, tī rs, ī paš s paldies š efpavā ram!
3. Personā ls ir neredzams, visas nepiecieš amā s manipulā cijas tī rī bas un kā rtī bas uzturē š anai ir paslē ptas no sveš iem skatieniem.
4. Istabas kā sanatorijā : nekas lieks, pieticī gs, tī rs, ergonomisks, bez š ika.
5. Tū risti pā rsvarā ir gados vecā ki vā cieš i. Par ko nevar tikai priecā ties.
Paldies par jauko brī vdienu! Mums ar bē rniem (6.7 gadi) patika.
аватар opticum1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti pieticī gi numuriņ i kā.5* viesnī ca, skaņ as izolā cija var teikt nē , troksnis no maš ī nā m it kā ceļ š bū tu tieš i aiz durvī m. . 5:30 jū s modinā s turku lū gš anas, un kaimiņ i klausī sies tev mī lē ties. … Tomēr ▾ Ļ oti pieticī gi numuriņ i kā.5* viesnī ca, skaņ as izolā cija var teikt nē , troksnis no maš ī nā m it kā ceļ š bū tu tieš i aiz durvī m. . 5:30 jū s modinā s turku lū gš anas, un kaimiņ i klausī sies tev mī lē ties. .
Ē diens viesnī cā pat ne tuvu neatbilst 5*, pieticī ga gaļ as ē dienu izvē le, gaļ a visa sausa, tur š efpavā rs kaut kā ne tā ds. Tik nabagus desertus neesmu redzē jis nevienā viesnī cā . Nav pietiekami daudz galdiņ u vakarā , un tas ir septembrī . Par pā rtiku dodu 2 balles.
Pludmale laba, ļ oti gara un daudz sauļ oš anā s krē slu. Bet siltā labā ū denī var peldē ties tikai lī dz 11. Tad atver upi, kas turpat netā lu ietek jū rā . Ū dens iekš ā kļ ū st auksts un netī rs 500 metru rā diusā .
Animā cija. Tas ir vienkā rš i š ausmī gi, var teikt, ka tā s nemaz nav.
1 punkts
No plusiem ir tas, ka viesnī cā.70% vā cieš i, 25% citas tautas, 5% bijuš ā s PSRS. Kā ds liels pluss. Par š o viesnī cu 5 punkti.
Reģ istratū rā labi strā dnieki, runā angliski, vienmē r palī dzē s. Regulā ri tī ra un neuzbā zī gi. Viss personā ls strā dā profesionā li, vienkā rš i nav manā mi.
Viesnī ca uz vienu reizi.
аватар nata69709
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cas un iekā rtojā mies tā lā k "Labrand" un nenož ē loju. Viesnī cas teritorija liela un 1. krasta lī nija, kas ir svarī gi, ja esi ar bē rnu (nav jā staigā pa pazemes ejā m uz pludmali). … Tomēr ▾ Mē s ilgi izvē lē jā mies viesnī cas un iekā rtojā mies tā lā k
"Labrand" un nenož ē loju. Viesnī cas teritorija liela un 1. krasta lī nija, kas ir svarī gi, ja esi ar bē rnu (nav jā staigā pa pazemes ejā m uz pludmali).
Viesnī cā ieradā mies 10 no rī ta, iekā rtojā mies uzreiz (kas arī liels +), istabiņ a mā jī ga ar skatu uz jū ru. Katru dienu tī rī ja istabu, pat no dvieļ a sataisī ja mazus, mī ļ us gulbja un pā va pā rsteigumus. (par brī vu! )
Ā rpus teritorijas ir ļ oti laba kopš ana. Zā le uz zā lā jiem ir kā persieš u paklā js: tu ej un kā jas ir ieraktas mī kstā zā lē (un zā liens ir nopļ auts! ), tī rī ba, viss zied. ! ! nekļ ū st netī rs! )
Personā ls uzrauga tī rī bu, ko nevar teikt par atpū tniekiem (diemž ē l krievi visur atstā s savas pē das...)
Ē diens katrai gaumei un daudzveidī gs (bē rni nebū s izsalkuš i !! !
Daudz baseinu gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Viesnī cā palikā m 10 dienas, viss super!! !
Esam ļ oti apmierinā ti, vē lamies atgriezties š ajā viesnī cā !
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti skaista))) kā da daba . . visur zaļ umi, ziedi, tikai debesis! ! ! No istabas paveras skats uz jū ru un cietoksni. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gas. Mē s vē lamies nā kt vē lreiz))) … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti skaista))) kā da daba . . visur zaļ umi, ziedi, tikai debesis! ! ! No istabas paveras skats uz jū ru un cietoksni. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gas. Mē s vē lamies nā kt vē lreiz)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies visam personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Noteikti nā ksim vē l! ! ! … Tomēr ▾ Paldies visam personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Noteikti nā ksim vē l! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmais iespaids par viesnī cu ir vienkā rš i lielisks. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ar kokteiļ iem un aukstiem dvieļ iem. Ļ oti oriģ inā li. Mums palī dzē ja it visā . Ļ oti draudzī gi. Visiem patika. Liels paldies. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids par viesnī cu ir vienkā rš i lielisks. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja ar kokteiļ iem un aukstiem dvieļ iem. Ļ oti oriģ inā li. Mums palī dzē ja it visā . Ļ oti draudzī gi. Visiem patika. Liels paldies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā nakš ņ oju pirmo reizi un nebiju vī lusies. Neskatoties uz nelielu attā lumu no lidostas, ir vē rts doties. Ļ oti patī kamu iespaidu atstā ja daudz zaļ umu un darbinieku uzmanī ba. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā nakš ņ oju pirmo reizi un nebiju vī lusies. Neskatoties uz nelielu attā lumu no lidostas, ir vē rts doties. Ļ oti patī kamu iespaidu atstā ja daudz zaļ umu un darbinieku uzmanī ba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visas uzturē š anā s laikā neviens vakars nebija garlaicī gi. Animā cijas programma bija labi pā rdomā ta. Ī paš i patika latī ņ u un afrikā ņ u š ovi. Mē s ļ oti iesakā m š eit palikt! … Tomēr ▾ Visas uzturē š anā s laikā neviens vakars nebija garlaicī gi. Animā cijas programma bija labi pā rdomā ta. Ī paš i patika latī ņ u un afrikā ņ u š ovi. Mē s ļ oti iesakā m š eit palikt!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums zxcvbnm_113
Dažās vietnēs aprakstā ir akvaparks, kā īsti ir ar ūdens slidkalniņiem?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Kuzmenko_egor
Interesē, kas tur ir ar šampūnu želejām, vai ir čības un halāti. Un kāda ir pludmales dvieļu izsniegšanas kārtība. Un tomēr - kas tur ir rokassprādzes vai kartiņas?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums donat
Mēs rezervējām viesnīcu 3 mēnešus pirms gaidāmajām brīvdienām, un dažiem tas nepatika, vai varu to nomainīt pret citu? Un vai jums ir jāmaksā papildus?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums qwert28
ja kāds šogad bija, pastāstiet kā ir bērniem un kādiem atpūtniekiem cik braukt uz viesnīcu.ja viegli atsūtīt bildi no pludmales zonas utt paldies jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums svetikVl
Pastāstiet lūdzu, kas tur bija, vai 1 gadu vecam bērnam iedod gultiņu istabā? Vai būs iespējams palūgt paklāju, ja istabā ir akmens grīda? Un tomēr, pēc apraksta nav skaidrs, vai pludmalē ir vindsērfings? Pateicos jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infoala
‹ Viesnīca Labranda Alantur 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Построен в 1963 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. Прекрасный отель с хорошим пляжем. Зеленая красивая территория, уютные номера. Подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 140 км от аэропорта г. Анталия, в 5 км от ценра г. Алания.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), ТВ-зал, 2 конференц-зала, 4 ресторана (3 À la Carte), 4 бара, 4 бассейна — 3 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева (1 из них с водными горками), 1 крытый бассейн с пресной водой, с подогревом (работает в холодное время года), шезлонги, зонтики, полотенца: у бассейна (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна (1 солнцезащитное покрытие), 3 водные горки. Мини-клуб для детей от 4-12 лет. Аренда детских колясок (платно), детские горшки (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, 3 теннисных корта — освещение платно, дартс, библиотека, мини-гольф, водные виды спорта платно,
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 350 номеров. Отель состоит из одного 4-этажного главного корпуса и двух 3- и 4-этажных Comfort Blocks.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, ТВ, душ, банные принадлежности, утюг и гладильная доска, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), набор для приготовления чая и кофе, мини-бар (только вода), халаты, тапочки, фен, софа.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Merkez Mah. Sahil Cad. No:2, 07400 Alanya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 518 17 40
Tīmekļa vietne: Labranda Alantur
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.