Kleopatra Moon Suit Hotel 3*– Atsauksmes

30
Novērtējums 4.010
№296 viesnīcas reitingā Alanja
4.4 Numurs
4.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
4.0 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 600 metru attālumā no tās privātās pludmales slavenajā Kleopatras pludmalē. Uzcelta 2006. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota tūristiem, kas plāno apvienot brīvdienas pilsētā un pludmalē.Vairāk →
аватар Aleksandr444281
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par cenu, kas bija par š o viesnī cu, viss ir diezgan labi. Viesnī ca ir netī ra, bet lē ta. Aģ ents mums izvē lē jā s š o viesnī cu, tač u tā mums bija piemē rota. Mē s uzreiz bijā m apmetuš ies, lai gan daž i cilvē ki gaidī ja izlī gumu. … Tomēr ▾ Par cenu, kas bija par š o viesnī cu, viss ir diezgan labi. Viesnī ca ir netī ra, bet lē ta. Aģ ents mums izvē lē jā s š o viesnī cu, tač u tā mums bija piemē rota. Mē s uzreiz bijā m apmetuš ies, lai gan daž i cilvē ki gaidī ja izlī gumu. 8 dienas mū su istaba netika iztī rī ta, lai gan tas bija labi. Viesnī cas rajons diezgan normā ls, rajons skaists, pilsē tas centrā lā daļ a. Tač u istabā s un gaiteņ os netī rumus un gruž us nevarē ja aizvā kt nedē ļ ā m ilgi. Jū ra ir normā la, pludmale ir normā la, bet pludmalē ir izsmē ķ i, kas nav ī sti iztī rī ti. Protams, ē diens varē ja bū t labā ks, bet par š o cenu tas ir normā li, lai gan ne super. Internets bija, bet nemitī gi izsita gaismu, tad reizē m nā cā s staigā t uz 5. stā vu, jo nestrā dā ja lifts. Ja lē ti, tad var iet, ja dā rgi, tad nav vē rts.
аватар silentium185
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mans atvaļ inā jums ir ierobež ots ar noteiktiem datumiem, un vienī gā viesnī ca, kas bija brī va man ē rtā s dienā s Turcijā , bija š ī . Š ķ iet, ka trī s zvaigznes, viss ir iekļ auts, nebū s nekā du grū tī bu. … Tomēr ▾ Mans atvaļ inā jums ir ierobež ots ar noteiktiem datumiem, un vienī gā viesnī ca, kas bija brī va man ē rtā s dienā s Turcijā , bija š ī . Š ķ iet, ka trī s zvaigznes, viss ir iekļ auts, nebū s nekā du grū tī bu...bet viss izrā dī jā s nepareizi.
Pati viesnī ca ir maza, tā pē c sezonā , kad ir daudz tū ristu, saimnieki izmitina viesus blakus esoš ajā s mā jā s un viesnī cā s. Galvenajā ē kā jums jā ierodas tikai restorā nā un bā rā .
Mū s izmitinā ja otrajā ē kā , kas atradā s aptuveni 500 metrus no galvenā s. Tas ir neē rti, bet jū s varat izdzī vot. Vē l sliktā k.
Telpas nav uzkoptas. Pavisam. Nemaz nerunā jot par mazgā š anas piederumu, gultas veļ as un dvieļ u maiņ u. Puiš i, es saprotu, ka tikā m izlikti uz kaimiņ u mā ju, bet, ja vedat uz savu viesnī cu, tad esiet laipni, lai sniegtu atbilstoš u apkalpoš anu!
Netī rs ne tikai istabā s, bet arī vestibilā . Nemazgā jiet stikla durvis, logus, neko.
Jaucē jkrā ns tek. Vairā kas reizes par to runā jā m gan ar administratoru, gan gidiem, gan citiem viesnī cas darbiniekiem, rezultā ta nav.
Naktī s visur tiek izslē gtas gaismas, kas izslē dz arī gaisa kondicionieri. Pamostoties nakts vidū no karstuma, š eit ir vē rtī gs kurss.
Varē tu nepaveicies ar skatu no balkona. Mē s esam redzē juš i pilsē tu un sporta zā li. Nekā du apstā dī jumu, ū dens un citu kū rorta pazī mju. Bet katrai telpai tas ir atš ķ irī gs. Sliktā kais notiek ē damistabā (restorā nā vai jebkurā citā vietā ).
No bufetes viens nosaukums. Viss ē diens tiek izdalī ts (ī paš s cilvē ks uz katra š ķ ī vja uzliek nelielu ē diena porciju).
Vietu pie galdiņ iem ir ļ oti maz, tā pē c nereti nā cā s ē st stā vot kā jā s vai apsē ž oties uz sā niem sauļ oš anā s krē slā pie baseina.
Traukus nemazgā .
Pastā vī gi izbeidz vienu lietu, tad citu. Piemē ram, vienkā rš i var nepietikt verdoš a ū dens (tikai š ķ ī stoš ā s kafijas no maisiņ iem) vai dakš iņ ā m. Trū kstoš u priekš metu vai izstrā dā jumu pā rnē sā š ana var aizņ emt ļ oti ilgu laiku vai tikt atnesta vispā r.
Produkti nav svaigi. Katru dienu kā ds saindē jā s ar sapuvuš u sieru, pē c tam ar trī s dienas vecu biezpienu.
Bā rs darbojas nejauš i, bez grafika. Tas arī vienmē r ar kaut ko beidzas.
Kukurū za uz kū kas ir tā da, ka jums ir jā stā v garā rindā , lai saņ emtu brokastis, pusdienas vai vakariņ as. Oficiā li brokastis viesnī cā sā kas pulksten 8, bet š ajā laikā darbinieki tikai sā k gatavot ē dienu. Rindā bū s jā stā v vidē ji 30 minū tes. Ieraš anā s laiks ē damistabā neietekmē gaidī š anas minū š u skaitu.
Stā vot blakus rindā uzzinā jā m, ka mums ļ oti paveicā s. Tā tad viesnī cas galvenajā ē kā nav karstā ū dens un televizoru. Gaisa kondicionē š ana nedarbojas visiem. Ir bezjē dzī gi kaut ko teikt darbiniekiem un mē ģ inā t to labot.
Iesaku izvairī ties no š ī s viesnī cas. Labā k piemaksā t, bet dzī vot normā los apstā kļ os, nevis paciest lopisku attieksmi pret sevi.
Lai jaukas brī vdienas.
аватар ksushka20
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca nav pelnī jusi nevienu no zvaigznē m. Š eit jū s nevienam neesat vajadzī gs, ne jū su tū roperatoram, ne viesnī cas gidam, ne viesnī cas vadī bai, ne personā lam. Visi zina visu: par antisanitā riem apstā kļ iem, par rupjiem atpū tas nosacī jumu pā rkā pumiem, bet viņ i tikai noskatā s no malas, lī dz pieņ em un atstā j viņ us visus mierā. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav pelnī jusi nevienu no zvaigznē m. Š eit jū s nevienam neesat vajadzī gs, ne jū su tū roperatoram, ne viesnī cas gidam, ne viesnī cas vadī bai, ne personā lam. Visi zina visu: par antisanitā riem apstā kļ iem, par rupjiem atpū tas nosacī jumu pā rkā pumiem, bet viņ i tikai noskatā s no malas, lī dz pieņ em un atstā j viņ us visus mierā...Skandā li, pā rbaudī jumi, zvani uz mā jā m un palī dzī bas lū gumi š eit katru dienu 2.3 reizes dienā Tas ir tikai tas, ko mē s paš i esam redzē juš i un piedzī vojuš i. Un tagad bū tī bā :
1. Norē ķ ins no 1 lī dz 6 stundā m (gaidī jā m no 23.10 lī dz 05.00)
2. Istabas nav uzkoptas (mazgā jā mies paš i). Karstais ū dens var nebū t pieejams. Arī gaisma izslē dzā s. Salū za tualete, remonts bija tikai pē c 2 dienā m. Antisanitā rie apstā kļ i ir absolū ti un pilnī gi, ir saslimš anas gadī jumi bē rniem un pieauguš ajiem (stomatī ts, ķ ē rpis, saindē š anā s ar pā rtiku), ir dokumenti no klī nikas. WI-FI ir VĀ JS un ķ er ne visur un ne vienmē r.
3. Rinda uz vienu un to paš u ē dienu 7 dienas (pusdienas un vakariņ as gandrī z vienā das, augļ u gandrī z nav, vai arī var nesaņ emt). Visiem tū ristiem vietu nepietiek. Viņ i ē da kaut kur: pie baseina krē slos, bā rā , vestibilā ))).
4. Bā rs strā dā ja kā gribē ja, neizmantojā m)), bet puiš i teica, ka ir tikai š ņ abis. Un viskija, dž ina, ruma kvalitā te ir ļ oti lī dzī ga dedzinā tam degvī nam.
5. Animā cija bija 1 reizi pie mums, pē c mū su skandā la ar Tez tū ri.
Bē rnu slidkalniņ i ir izslē gti, rotaļ u laukumi utt. Nē .
6. Viesnī cas bildes neatbilst realitā tei, varam nosū tī t bildes un video no reā lā s viesnī cas personas ar miskastē m))
Ir tikai pā ris plusi: Alā nijas centrs, maģ iski skaista pludmale, sauļ oš anā s krē sli ir kļ uvuš i bez maksas no 1.07)), tuvumā ir daudz izklaides, restorā ni, klubi! ))
Сам вход в отель...а теперь сюрприз!! Вы прибыли в отель Вход в отель чуть правее, сразу за мопедами, напротив мусорки-кухня Душ..просто душ. Не снимайте сланцы..вообще босиком тут не ходите..ни где. Место где вы будете кушать, столы пляжные, пластиковые, сметаются щеточкой, эти ковры на них не моются точно.а теперь сравните с фото туроператора. Это наш номер,блок А, единственный адекватный блок отеля,получили после скандала, но оплатили именно его. Не обольщайтесь, грязнющий пол на фото просто не сиден) Где же плазма????))))????????телевизор не работал, воды питьевой не было, благо работал кондиционер.
аватар _Wolf
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cilvē ki! Mē s tagad atrodamies š ajā briesmī gajā viesnī cā . Nepiekrī tu te braukt ne par kā du naudu! Pat par velti! Es tagad, protams, esmu uz emocijā m, bet mē ģ inā š u visu aprakstī t objektī vi. 1. Viesnī cā ir problē mas ar sanitā ro standartu ievē roš anu: neuzkopj telpas. … Tomēr ▾ Cilvē ki! Mē s tagad atrodamies š ajā briesmī gajā viesnī cā . Nepiekrī tu te braukt ne par kā du naudu! Pat par velti! Es tagad, protams, esmu uz emocijā m, bet mē ģ inā š u visu aprakstī t objektī vi.
1. Viesnī cā ir problē mas ar sanitā ro standartu ievē roš anu: neuzkopj telpas. Esam š eit kopš.13. jū nija, vairā kas reizes lū guš i iztī rī t istabu. Vē l vakar kā ds puisis atnā ca ar netī ru lupatu un 1.5 litru pudeli ar nesaprotamu zaļ ganu š ķ idrumu, nokaisī ja grī du, nosmē rē ja to ar lupatu un savā ca oļ us pie sliekš ņ a ar tualetes papī ra gabalu. Tā ir visa tī rī š ana. Tā viņ i mazgā grī das Turcijā . Viņ š ieradā s 8 dienas vē lā k pē c sū dzī bas par tū ristu atbalstu Turcijā (pirms tam reģ istratū ras darbinieki jautā ja jaunam vī rietim Aslanam, viesnī cas gidam, viņ u sauc Musa-reactions 0). Pē c š ī s "mazgā š anas" istaba smirdē ja pē c kanalizā cijas. Aizgā ju uz reģ istratū ru un prasī ju spaini ar tī ru ū deni un tī ru lupatu, ar ko nomazgā t grī du. Viņ i teica, ka nekā nav. Tī rī š ana ir tieš i tā da un citas nebū s. Ej sū dzē ties, kur gribi. Istabā vē dinā ts 2 stundas. Smaka pazudusi, netī rumi palikuš i.
2. Pie ē dienu dalī š anas stā v mataini vī rieš i, nezinu, kā das tautī bas viņ i ir, bet matainums ir palielinā ts. Viņ iem nav ne cepuru, ne cimdu. Tā tad visa viņ u vilna lido jū su š ķ ī vī s. Uzmanī gi vē rojiet, ko ē dat.
3. Š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes ir netī ras, maz, visiem nepietiek, nopirkā m vienreizē jos traukus saimniecī bas veikalā un ē dam no tiem.
4. Piedā vā tais ē dienu klā sts ir tik niecī gs un bezgarš ī gs, ka jā ē d vietē jā s kafejnī cā s. Rezultā tā pā rtikai iztē rē jam lielu naudas summu, ko plā nojā m tē rē t ekskursijā m. Ja jū s neieradī sieties viesnī cā uz ē dienu izdali pusstundu iepriekš un nestā vē siet rindā un neiekļ ū siet labā ko divdesmitniekā , tad jums nepietiks tomā tu un gurķ u, tikai pē tersī ļ us un sī polus, paliks vā rī tas zaļ ā s pupiņ as un brokoļ i. No salā tiem jau 8dien tiek doti burkā ni un zirņ i ar majonē zi vai keč upu. Gaļ a vistas kā ju veidā tika dota 2 reizes pē c tam, kad cilvē ki sā ka masveidā sū dzē ties savā m ceļ ojumu aģ entū rā m un vietē jiem darbiniekiem. No augļ iem tiek dots tikai arbū zs, 2-3 gabali uz rokas. Maize biež i vien ir maz. Un tas viss neskatoties uz to, ka neviens no atpū tniekiem nekrauj sev pā rtikas kalnus un nenā k pē c piemaksas, jo visi saprot, ka pā rtikas pietrū kst un turklā t tik kvalitatī vu piedevu negribas. No rī ta nebija pietiekami daudz piena, bē rns ē da graudaugus ar ū deni.
5. Nopē rc vakarā kaut ko (jogurtu, piemē ram, bē rnam) un ieliec ledusskapī , lai no rī ta nevar pabarot bē rnu, jo nav ledusskapja (mini bā rs ) istabā . Lai gan tas bija teikts piedā vā jumā no tū roperatora. Attiecī gi ū deni nav kur atdzesē t. Trū kst arī reklamē tā TV.
6. Grī da ap baseinu (pa kuru visi iet no ielas uz savā m istabā m) tiek regulā ri iztī rī ta ar š ļ ū teni, un viss š is netī rais ū dens ieplū st tieš i baseinā . Ū dens periodiski kļ ū st zaļ š , un dibens ir klā ts ar dubļ iem un oļ iem. Tad naktī ielej ķ ī miju, lī dz rī tam ū dens kļ ū st dzidrs.
7. Istabā dvieļ i netiek mainī ti. Mums apnika ubagot tualetes papī ru, paš i nopirkā m.
8. Mū su ē kā nedarbojas lifts. Ē kā.5 stā vi. Ne visi jauni un ž igli, ir pensionā ri ar mazbē rniem. Mū su treš ajā stā vā viņ i nevar atvilkt elpu.
9. Wi-fi fiksē istabā tikai naktī .
10. Pelē jums duš ā .
Un tagad par labu:
1. Mums ir liels trī sistabu komplekts, mē beles labas, gultas ē rtas, gulta tī ra, balkons liels. Tas ir viss.
Jū ra ir tuvu, jū ra ir vē sa, tī ra, atsvaidzinoš a, pludmale ir tī ra, ir tualetes un svaigs ū dens. Bet tas neattiecas uz viesnī cu.
Kā pē c es uzrakstī ju virsrakstā "kauns viesnī cai un tū roperatoram"? Jā , jo viesnī ca tieš ā m ir apkaunojoš a. Tū roperatoram bū tu vienkā rš i kauns sū tī t Š EIT savus tū ristus.
Salī dzinā jumam mē s atpū tā mies pagā juš ajā gadā Taizemē par apmē ram tā du paš u naudu 3 * Baumancasa departamentā Puketā . Tur bija lieliski!
Es pieprasu atņ emt Kleopatras mē ness tē rpam visas zvaigznes un pā rtraukt š eit pā rdot ekskursijas.
аватар viktorianiko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izlasot atsauksmes par š o viesnī cu pirms brī vdienā m, neticē ju, man likā s, ka saka, ka viesnī ca ir slikta. Kā izrā dī jā s, nē . Priekš vā rdā teikš u, ka nekad neesmu atpū ties 5*, tikai 3*, vienreiz Amsterdamā. … Tomēr ▾ Izlasot atsauksmes par š o viesnī cu pirms brī vdienā m, neticē ju, man likā s, ka saka, ka viesnī ca ir slikta. Kā izrā dī jā s, nē . Priekš vā rdā teikš u, ka nekad neesmu atpū ties 5*, tikai 3*, vienreiz Amsterdamā.4*, t. i. Es neesmu izlutinā ts tū rists, bet pat es esmu š okē ts. Iesā kumā , kad atbraucu no lidostas, pusstundu gaidī ju, kad mani iereģ istrē s, administratoru nebija. Pē c tam, kad gaidī ju kā du no personā la (nevis reģ istratū ru), mani aizveda apmesties dzī voklī kvartā lu tā lā k no viesnī cas. Tas nav dzī voklis - tā ir š ķ ū nis, kurā durvis uz balkonu neaizvē rā s, pati istaba bija pretī ga. Nā kamajā dienā mani pā rveda uz Kleopatru, istaba it kā bija kā rtī bā , BET mana duš a bija salauzta, rokturi arī no naktsskapī š iem, un, kad es piegā ju pie Nurgulas (reģ istratū rā ), viņ a man teica: "Sezonas beigas, jū s saprast, ka neviens vairs nevē las strā dā t. " Tad man bija akumulators uz durvī m un durvis š ausmī gi č ī kstē ja, bateriju nomainī ja ļ oti negribī gi un ne uzreiz.
Ē diens ir vissliktā kais. Lī nijas ar š ķ ī vjiem, kas veidojas pusstundu pirms ē š anas. Ja kavē si 20 minū tes, saņ emsi tikai makaronus un sapuvuš as plū mes. Gaļ u deva pa vienas karotes porcijā m, pagatavota negarš ī gi. Esmu divas reizes saindē jies no š ī s diē tas. Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Pa visu ē dnī cu lē kā kaķ i. Viesmī lis uzvelk cimdu, ar kuru ņ em traukus, un noglā sta suni ar to paš u cimdu. Paņ ē mis š ķ ī vjus, viņ š iespiež š o š ķ ī vi kaķ im sejā . Kaķ i var brī vi ieiet telpā , kurā tiek uzglabā ta barī ba (pa labi no reģ istratū ras, telpas, uz kuras ir rakstī ts "Vadī ba"). Kad palū dzu bā rmenim iedot cukuru (tā tē ja, kas tur bija, bez cukura nebija iespē jams izdzert), viņ š man pat cukuru nedeva, bet teica, ka tas nav viņ a pienā kums. Ū dens tika dots krū zē s, hermē tiski noslē gts, bet arī ierobež ots. No rī ta tika izlaista ū dens un tas momentā tika izjaukts, jo. katru reizi, kad atnā c uz bā ru paņ emt ū deni, bā rmenis ir saš utis, ka biež i ņ em ū deni. Reiz viesmī lis man ar kliedzieniem un kliedzieniem atņ ē ma glā zi ū dens, ka es dzeru daudz ū dens. Un tas neskatoties uz to, ka 12 dienas neizdzē ru ne glā zi alus (vī na tur vispā r nav), izlaidu kaudzi pusdienu un vakariņ u, jo. devā s daudzā s ekskursijā s.
Uzņ emš ana. Š o rupjo strā dnieku tur pastā vī gi nebija. Lai pē c pludmales paņ emtu atslē gu, atliek vien tā s gaidī t pusstundu, jo. neviens no citiem darbiniekiem nevē las jums dot jū su atslē gu. Visi viesnī cas darbinieki ir š ausmī gi rupji. Istabā s daudz prusaku.
12 dienas viņ i nekad netī rī ja istabu. Uz gultas bija caurumi un traipi. Visbriesmī gā kā viesnī ca jebkad.
Apkalpoš anu un ē dienu nevar salī dzinā t ar Marmarisu. Tā da sajū ta kā divas daž ā das valstis. Neieteiktu š o klē ts viesnī cu kā budž eta atpū tu
Официант, забрав тарелку после завтрака  туриста, дает коту облизать ее
аватар Ogordus
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
VIESNĪ CA NAV PAREDZĒ TA KRIEVU! IZLĪ DZOTIES MELO, KA NAV VIETAS, BAŠ Ā.10 EIRO VIŅ IEM NEKAS NEPATĪ K. TIKAI DAŽ I VĀ CIEŠ I, KAZAHIJAS UN KHAKI. KRIEVI UZ PIRMAJĀ M NAKTĪ M IEKĀ RTĀ DAŽ Ā S KŪ TĪ S, UN PĒ C SKAITĻ IEM KALPIEM. … Tomēr ▾ VIESNĪ CA NAV PAREDZĒ TA KRIEVU! IZLĪ DZOTIES MELO, KA NAV VIETAS, BAŠ Ā.10 EIRO VIŅ IEM NEKAS NEPATĪ K. TIKAI DAŽ I VĀ CIEŠ I, KAZAHIJAS UN KHAKI. KRIEVI UZ PIRMAJĀ M NAKTĪ M IEKĀ RTĀ DAŽ Ā S KŪ TĪ S, UN PĒ C SKAITĻ IEM KALPIEM. VISS IZLAUZTS: SKAPIS, VISS SANITĀ RAIS TEHNIKA, 1 DALIS UZ SEJAS UN MUGURAS. NAV DAKŠ U, GALDETA VIETĀ GULTAS TASPEST PĀ RKĀ GI. IERADOTIES, IZMĀ JOTĀ SIEVIETE Kliedza: KUR TU ESI, UZHASSSS
аватар olena.kunah
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ar tū roperatora starpniecī bu, ierodoties mū s mē ģ inā ja iereģ istrē t C korpusā , bet mē s atteicā mies, jo š ī istabiņ a nebija paredzē ta dzī voš anai. Smaka briesmī ga, antisanitā ri apstā kļ i, tarakā ni. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ar tū roperatora starpniecī bu, ierodoties mū s mē ģ inā ja iereģ istrē t C korpusā , bet mē s atteicā mies, jo š ī istabiņ a nebija paredzē ta dzī voš anai. Smaka briesmī ga, antisanitā ri apstā kļ i, tarakā ni. Viņ i to novietoja A ē kā pē c tam, kad bija samaksā juš i papildus. Tač u arī tas situā ciju nemainī ja. 10 dienas viņ i nekad netī rī ja istabu, vai nu nav dvieļ u, vai arī tie netiek mainī ti. Nav ko ē st, rupjš personā ls. Un pē dē jā viņ i arī nozaga naudu. Tezturs neko nedarī ja un vispā r izlikā s, ka pie tā esam vainī gi mē s paš i. Es nekad nevienam neieteikš u. Nav animā cijas, nedarbojas slaidi, nav mū zikas! ! !
аватар Katerina1991
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labvakar! Š ī viesnī ca nav pelnī jusi nevienu zvaigzni! Sā kš u pē c kā rtas: 2018. gada jū lija beigā s-augusta sā kumā atpū tā mies kopā ar vī ru. Izlasot sliktas atsauksmes, braucā m ar domu, ka cilvē ki apmelo viesnī cu un viss nevar bū t TIK slikti! Ierodoties, mē s sapratā m, ka visas atsauksmes, kas tika rakstī tas par š o viesnī cu, ir PATIESAS !!! Ieradā mies naktī , noguruš i, jo no lidostas nokļ uvā m ar transfē ru uz 4h, ierodoties mums pateica, ka nav brī vu numuriņ u un veda mū s reģ istrē ties pavisam citā viesnī cā netā lu, ko sauc par Glaros hotel, vienkā rš i nebija spē ka saprast kā pē c esam nav apmetuš ies mū su viesnī cā , istabiņ a kurā bijā m vienkā rš i š ausmī gā stā voklī : Netī ra, gultas veļ a visa notraipī ta un slikti smirdē ja, santehnika knapi elpoja, gultā bija briesmī gs matracis, pē c kura visa mugura sā pē ja, nebija pat tualetes papī ra (((Mē s to nemaz netī rī jā m, tikai no rī ta, kad bijā m reģ istratū rā viņ i nokā pa lejā un iedeva naudu un ļ ā vā s izkā pt ((tad atradā m arī milzī gs PRUSAKS istabā !!! Fotogrā fija pievienota) Kondicionieris istabā knapi darbojā s, vienmē r nebija gaismas ((Un neskatoties uz to, mē s nemaz neesam izvē lī gi cilvē ki, bet pat mums tas bija par daudz! ) Mē s lū dzā m mū su gidu viesnī cā pā rcelt mū s uz mū su numuru, kuru mē s rezervē jā m un kurā mums teica, ka nav vietu! Kā sapratā m, viņ i visus pā rceļ uz citā m viesnī cā m, jo ​ ​ visi tū risti sū dzē jā s. … Tomēr ▾ Labvakar! Š ī viesnī ca nav pelnī jusi nevienu zvaigzni!

Sā kš u pē c kā rtas: 2018. gada jū lija beigā s-augusta sā kumā atpū tā mies kopā ar vī ru. Izlasot sliktas atsauksmes, braucā m ar domu, ka cilvē ki apmelo viesnī cu un viss nevar bū t TIK slikti! Ierodoties, mē s sapratā m, ka visas atsauksmes, kas tika rakstī tas par š o viesnī cu, ir PATIESAS !!!

Ieradā mies naktī , noguruš i, jo
no lidostas nokļ uvā m ar transfē ru uz 4h, ierodoties mums pateica, ka nav brī vu numuriņ u un veda mū s reģ istrē ties pavisam citā viesnī cā netā lu, ko sauc par Glaros hotel, vienkā rš i nebija spē ka saprast kā pē c esam nav apmetuš ies mū su viesnī cā , istabiņ a kurā bijā m vienkā rš i š ausmī gā stā voklī : Netī ra, gultas veļ a visa notraipī ta un slikti smirdē ja, santehnika knapi elpoja, gultā bija briesmī gs matracis, pē c kura visa mugura sā pē ja, nebija pat tualetes papī ra (((Mē s to nemaz netī rī jā m, tikai no rī ta, kad bijā m reģ istratū rā viņ i nokā pa lejā un iedeva naudu un ļ ā vā s izkā pt ((tad atradā m arī milzī gs PRUSAKS istabā !!! Fotogrā fija pievienota) Kondicionieris istabā knapi darbojā s, vienmē r nebija gaismas ((Un neskatoties uz to, mē s nemaz neesam izvē lī gi cilvē ki, bet pat mums tas bija par daudz! ) Mē s lū dzā m mū su gidu viesnī cā pā rcelt mū s uz mū su numuru, kuru mē s rezervē jā m un kurā mums teica, ka nav vietu!
Kā sapratā m, viņ i visus pā rceļ uz citā m viesnī cā m, jo ​ ​ visi tū risti sū dzē jā s. Bet visi devā s uz paš u Kleopatras mē ness Suit Hotel.

Tagad par traģ isko daļ u priekš manis, tas ir par uzturu ((Mē s atkal neesam izvē lī gi, atkā rtoju) Tā pat, izlasot atsauksmes, ka nav pietiekami daudz pā rtikas un daudzveidī bas, man likā s, ka viņ i pā rspī lē ))) BET atkal viss izrā dī jā s patiesī ba, man par nož ē lu (((atrodas š ī ē dinā š anas vieta uz ielas, karstumā , kur daudz kaķ u skraida ap galdiem, laiza š ķ ī vjus, kurus viņ iem nav laika notī rī t, tur nav nekā di pavā ri, kā tā di, tiek pasniegti, daž i puiš i, “puikas no pagalma” bez cepurē m, cimdiem, dū miem! un tajā paš ā laikā nemitī gi trū ka dakš iņ as un š ķ ī vji!! Ē diens pusdienā s un vakariņ ā s bija: rī si, instant kartupeļ u biezeni kā Roltons un vistas, kas bija vai nu pā rsā lī ta, vai sabojā ta, vai arī vispā r nebija pietiekami! Gurķ i, tomā ti, mē s reti redzē jā m, jo
tie ā tri beidzā s, bija ā boli no augļ iem, kas arī ā tri beidzā s, viena no dienā m bija arbū zs, kas arī ā tri beidzā s, bā rā , izņ emot alu un vietē jo fantu, arī vienmē r nebija nekā . Man katru dienu pē c to ē š anas vai š ausmī go antisanitā ro apstā kļ u dē ļ sā p vē ders, palika slikti. Apkalpojoš ais personā ls, ja tos tā var nosaukt, vienkā rš i pasmē jā s par jautā jumiem par tī riem traukiem, dakš iņ u trū kumu vai ē diena trū kumu. Dzeramais ū dens! ! arī pietrū ka!

Par biļ eti, protams, samaksā jā m ne tik lielu naudu, bet vismaz elementā ras lietas, piemē ram: tī ra telpa, gaisma istabā un svaigam ē dienam jā bū t! Rezultā ts bija sabojā ts atvaļ inā jums! Ja nebū tu Kleopatras pludmales, kas atradā s izdevī gā vietā , netā lu no viesnī cas un pie viesnī cas ir daudz vietas, kur pastaigā ties, tad kopumā bū tu skumji.

Rezumē jot: Izlasiet atsauksmes par viesnī cu, uz kuru dodaties, viss ir patiesī ba! ! nepieļ auj mū su kļ ū das
Очередь за едой Тараканы в номере И такая еда была каждый день,all inclusive   блин номер
аватар diana.kasach
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Viesnī ca pat nav 3*. Biļ ete pirkta uz viss iekļ auts, bet izrā dī jā s IZSLĒ GTA : ) Pirmais jautā jums bija ar norē ķ inā š anos. Nopirku vienvietī gu dzī vokli. Reģ istratū rā mani nostā dī ja priekš ā , saka, ka viņ iem nav pietiekami daudz istabu un tā pē c es bū š u izrē ķ inā ts ar meiteni. … Tomēr ▾ Viesnī ca pat nav 3*. Biļ ete pirkta uz viss iekļ auts, bet izrā dī jā s IZSLĒ GTA : ) Pirmais jautā jums bija ar norē ķ inā š anos. Nopirku vienvietī gu dzī vokli. Reģ istratū rā mani nostā dī ja priekš ā , saka, ka viņ iem nav pietiekami daudz istabu un tā pē c es bū š u izrē ķ inā ts ar meiteni. Kaut kā aizstā vē ju savas tiesī bas, bet noskaņ ojums uzreiz tika sabojā ts. Mani nokā rtoja vē lā k, nekā bija rakstī ts lī gumā . Apmetā s netī rā istabā! ! ! Mati un smiltis uz spilvena! Vanna arī nav iztī rī ta no iepriekš ē jiem ī rniekiem: pā rpildī ta miskaste un iedarbinā ti vannas piederumi! Izsaucu apkopē jas un viņ i iztī rī ja visu, kas bija manā priekš ā . Balkona durvis neaizvē rā s. 9 dienas mana istaba nekad netika iztī rī ta! Vakarā karstā ū dens nebija. Vannas dvieli saņ ē mu tikai 4dien. Arguments: pabeigts tī rs! Atstā t pieprasī jumu reģ istratū rā ir bezjē dzī gi, viņ i to vienkā rš i ignorē! ! ! Attieksme pret tū ristiem ir š vaka! Kas attiecas uz pā rtiku: praktiski nekā nebija! 1-1.5 stundas pirms pusdienu un vakariņ u beigā m vista varē tu beigties. Gurķ i un tomā ti ir deficī ts! Viņ u arguments: pirkā m uz 200 tū ristiem, bet apmetā s 300 cilvē ku. Tas ir labi? ! Augļ i arī ir problē ma! 3 dienas mums iedeva tikai skā bā s plū mes. Tad bija mazi, negarš ī gi ā boli. 5. dienā parā dī jā s arbū zs. Bet, ja jums nav laika paņ emt no pirmā s partijas, tad viņ i, iespē jams, neatnesa otro. Kopumā viesnī cā katru dienu kā ds no tū ristiem strī dē jā s ar personā lu par noteiktiem jautā jumiem. Wi-Fi viesnī cā neuztver. Pat reģ istratū rā . Katru dienu locī tava uz locī tavas! Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir ē rtā atraš anā s vieta pie jū ras un laba pludmale.
аватар irizka_111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s apmetā mies viesnī cā.2018. gada jū lijā kopā ar draugu. Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra kā salī dzinoš i budž eta variantu. Palasot atsauksmes, bija nedaudz bail uz turieni aizbraukt, jo raksta, ka tur nav pā rtikas un dzī vot nav iespē jams. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā.2018. gada jū lijā kopā ar draugu. Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra kā salī dzinoš i budž eta variantu. Palasot atsauksmes, bija nedaudz bail uz turieni aizbraukt, jo raksta, ka tur nav pā rtikas un dzī vot nav iespē jams. Bet, kad tur nokļ uvā m, ne minū ti nenož ē lojā m, ka dzī ve pagriezā s tā , ka tur nokļ uvā m. Mē s ieradā mies 7:00. Mū s uzreiz sagaidī ja smaidī gs personā ls, atnesa ū deni. Arī lī dz reģ istrā cijai nebija ilgi jā gaida. Pē c 30 minū tē m mē s jau bijā m istabā . Istabas 3*, manuprā t, labas. Istaba tī ra, plaš a, vienī gais mī nuss, jā , tā s nez kā pē c netiek iztī rī tas. Bet, ja aizej uz reģ istratū ru un prasi, viņ i uzreiz visu izdara. Runā jot par pā rtiku, mē s nekad nebijā m izsalkuš i. Ja nā c uz brokastu vai vakariņ u beigā m, tad jā , ē diena vairs nav palicis daudz un izvē le nav liela. Bet, ja nonā k sā kumā , tad ē diena pietiek. Turklā t katru dienu no viesnī cas bez maksas aizved uz diskotē ku, uz ļ oti forš u klubu Robin hood. Viņ i jū s aizvedī s ar autobusu pulksten 23:00 un pulksten 2:00 aizvedī s atpakaļ , kamē r jū s vienmē r pavada viesnī cas personā ls klubā , kas ir atbildī gs par jū su droš ī bu. Liels pluss ir š ī s viesnī cas privā tā pludmale. Kleopatras pludmale. Tas atrodas netā lu no viesnī cas. Pludmalē bezmaksas saulessargi un sauļ oš anā s krē sli, ļ oti tī ra jū ra. Centrs arī nav tā lu no viesnī cas, devā mies uz turieni kā jā m, tur ir ļ oti skaisti un ir ko redzē t. Vispā r es domā ju, ka par tā du naudu tas ir ļ oti labi. Ī paš s paldies personā lam, ceram atgriezties vē l!
Parādīt vairāk »


iemiesojums id274867470
Vai wifi ir apmaksāts? Operatori sola bez maksas, bet šaubos. Paldies.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 600 метрах от собственного пляжа на знаменитом пляже Клеопатра. Построен в 2006 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Отель подойдёт для туристов, планирующих совмещать отдых в городе и на пляже.

Atrašanās vieta 2 км от центра Алании. 40 км от аэропорта Газипаша. 125 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 600 м. Трансфер на пляж 2 раза в день (бесплатно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная регистрация.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Турецкая ночь, оздоровительный центр, компьютерные игры, мини-маркет, фотограф, шашки, стрельба из лука, бадминтон, школа подводного плавания, дартс, джип-сафари, показы мод.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

31 standard room, 21 2-комнатных family, 60 3-комнатных suite. Расположены в трёх 5-этажных зданиях.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Saray Mah Sevindik Sok No 10, Алания
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.