Sliktāk nevarētu būt

Rakstīts: 12 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 12 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 6.0
Mans atvaļ inā jums ir ierobež ots ar noteiktiem datumiem, un vienī gā viesnī ca, kas bija brī va man ē rtā s dienā s Turcijā , bija š ī . Š ķ iet, ka trī s zvaigznes, viss ir iekļ auts, nebū s nekā du grū tī bu...bet viss izrā dī jā s nepareizi.
Pati viesnī ca ir maza, tā pē c sezonā , kad ir daudz tū ristu, saimnieki izmitina viesus blakus esoš ajā s mā jā s un viesnī cā s. Galvenajā ē kā jums jā ierodas tikai restorā nā un bā rā .
Mū s izmitinā ja otrajā ē kā , kas atradā s aptuveni 500 metrus no galvenā s. Tas ir neē rti, bet jū s varat izdzī vot. Vē l sliktā k.

Telpas nav uzkoptas. Pavisam. Nemaz nerunā jot par mazgā š anas piederumu, gultas veļ as un dvieļ u maiņ u. Puiš i, es saprotu, ka tikā m izlikti uz kaimiņ u mā ju, bet, ja vedat uz savu viesnī cu, tad esiet laipni, lai sniegtu atbilstoš u apkalpoš anu!
Netī rs ne tikai istabā s, bet arī vestibilā . Nemazgā jiet stikla durvis, logus, neko.
Jaucē jkrā ns tek. Vairā kas reizes par to runā jā m gan ar administratoru, gan gidiem, gan citiem viesnī cas darbiniekiem, rezultā ta nav.
Naktī s visur tiek izslē gtas gaismas, kas izslē dz arī gaisa kondicionieri. Pamostoties nakts vidū no karstuma, š eit ir vē rtī gs kurss.
Varē tu nepaveicies ar skatu no balkona. Mē s esam redzē juš i pilsē tu un sporta zā li. Nekā du apstā dī jumu, ū dens un citu kū rorta pazī mju. Bet katrai telpai tas ir atš ķ irī gs. Sliktā kais notiek ē damistabā (restorā nā vai jebkurā citā vietā ).
No bufetes viens nosaukums. Viss ē diens tiek izdalī ts (ī paš s cilvē ks uz katra š ķ ī vja uzliek nelielu ē diena porciju).
Vietu pie galdiņ iem ir ļ oti maz, tā pē c nereti nā cā s ē st stā vot kā jā s vai apsē ž oties uz sā niem sauļ oš anā s krē slā pie baseina.
Traukus nemazgā .
Pastā vī gi izbeidz vienu lietu, tad citu. Piemē ram, vienkā rš i var nepietikt verdoš a ū dens (tikai š ķ ī stoš ā s kafijas no maisiņ iem) vai dakš iņ ā m. Trū kstoš u priekš metu vai izstrā dā jumu pā rnē sā š ana var aizņ emt ļ oti ilgu laiku vai tikt atnesta vispā r.
Produkti nav svaigi. Katru dienu kā ds saindē jā s ar sapuvuš u sieru, pē c tam ar trī s dienas vecu biezpienu.
Bā rs darbojas nejauš i, bez grafika. Tas arī vienmē r ar kaut ko beidzas.

Kukurū za uz kū kas ir tā da, ka jums ir jā stā v garā rindā , lai saņ emtu brokastis, pusdienas vai vakariņ as. Oficiā li brokastis viesnī cā sā kas pulksten 8, bet š ajā laikā darbinieki tikai sā k gatavot ē dienu. Rindā bū s jā stā v vidē ji 30 minū tes. Ieraš anā s laiks ē damistabā neietekmē gaidī š anas minū š u skaitu.
Stā vot blakus rindā uzzinā jā m, ka mums ļ oti paveicā s. Tā tad viesnī cas galvenajā ē kā nav karstā ū dens un televizoru. Gaisa kondicionē š ana nedarbojas visiem. Ir bezjē dzī gi kaut ko teikt darbiniekiem un mē ģ inā t to labot.
Iesaku izvairī ties no š ī s viesnī cas. Labā k piemaksā t, bet dzī vot normā los apstā kļ os, nevis paciest lopisku attieksmi pret sevi.
Lai jaukas brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu