BRIESMĪGA VIESNĪCA!!!ES PAT NAIDNIEKAM NEIETEIKŠU!!!

Rakstīts: 10 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 29 jūlijā — 7 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 8.0
Labvakar! Š ī viesnī ca nav pelnī jusi nevienu zvaigzni!

Sā kš u pē c kā rtas: 2018. gada jū lija beigā s-augusta sā kumā atpū tā mies kopā ar vī ru. Izlasot sliktas atsauksmes, braucā m ar domu, ka cilvē ki apmelo viesnī cu un viss nevar bū t TIK slikti! Ierodoties, mē s sapratā m, ka visas atsauksmes, kas tika rakstī tas par š o viesnī cu, ir PATIESAS !!!

Ieradā mies naktī , noguruš i, jo

no lidostas nokļ uvā m ar transfē ru uz 4h, ierodoties mums pateica, ka nav brī vu numuriņ u un veda mū s reģ istrē ties pavisam citā viesnī cā netā lu, ko sauc par Glaros hotel, vienkā rš i nebija spē ka saprast kā pē c esam nav apmetuš ies mū su viesnī cā , istabiņ a kurā bijā m vienkā rš i š ausmī gā stā voklī : Netī ra, gultas veļ a visa notraipī ta un slikti smirdē ja, santehnika knapi elpoja, gultā bija briesmī gs matracis, pē c kura visa mugura sā pē ja, nebija pat tualetes papī ra (((Mē s to nemaz netī rī jā m, tikai no rī ta, kad bijā m reģ istratū rā viņ i nokā pa lejā un iedeva naudu un ļ ā vā s izkā pt ((tad atradā m arī milzī gs PRUSAKS istabā !!! Fotogrā fija pievienota) Kondicionieris istabā knapi darbojā s, vienmē r nebija gaismas ((Un neskatoties uz to, mē s nemaz neesam izvē lī gi cilvē ki, bet pat mums tas bija par daudz! ) Mē s lū dzā m mū su gidu viesnī cā pā rcelt mū s uz mū su numuru, kuru mē s rezervē jā m un kurā mums teica, ka nav vietu!
Kā sapratā m, viņ i visus pā rceļ uz citā m viesnī cā m, jo ​ ​ visi tū risti sū dzē jā s. Bet visi devā s uz paš u Kleopatras mē ness Suit Hotel.

Tagad par traģ isko daļ u priekš manis, tas ir par uzturu ((Mē s atkal neesam izvē lī gi, atkā rtoju) Tā pat, izlasot atsauksmes, ka nav pietiekami daudz pā rtikas un daudzveidī bas, man likā s, ka viņ i pā rspī lē ))) BET atkal viss izrā dī jā s patiesī ba, man par nož ē lu (((atrodas š ī ē dinā š anas vieta uz ielas, karstumā , kur daudz kaķ u skraida ap galdiem, laiza š ķ ī vjus, kurus viņ iem nav laika notī rī t, tur nav nekā di pavā ri, kā tā di, tiek pasniegti, daž i puiš i, “puikas no pagalma” bez cepurē m, cimdiem, dū miem! un tajā paš ā laikā nemitī gi trū ka dakš iņ as un š ķ ī vji!! Ē diens pusdienā s un vakariņ ā s bija: rī si, instant kartupeļ u biezeni kā Roltons un vistas, kas bija vai nu pā rsā lī ta, vai sabojā ta, vai arī vispā r nebija pietiekami! Gurķ i, tomā ti, mē s reti redzē jā m, jo

tie ā tri beidzā s, bija ā boli no augļ iem, kas arī ā tri beidzā s, viena no dienā m bija arbū zs, kas arī ā tri beidzā s, bā rā , izņ emot alu un vietē jo fantu, arī vienmē r nebija nekā . Man katru dienu pē c to ē š anas vai š ausmī go antisanitā ro apstā kļ u dē ļ sā p vē ders, palika slikti. Apkalpojoš ais personā ls, ja tos tā var nosaukt, vienkā rš i pasmē jā s par jautā jumiem par tī riem traukiem, dakš iņ u trū kumu vai ē diena trū kumu. Dzeramais ū dens! ! arī pietrū ka!

Par biļ eti, protams, samaksā jā m ne tik lielu naudu, bet vismaz elementā ras lietas, piemē ram: tī ra telpa, gaisma istabā un svaigam ē dienam jā bū t! Rezultā ts bija sabojā ts atvaļ inā jums! Ja nebū tu Kleopatras pludmales, kas atradā s izdevī gā vietā , netā lu no viesnī cas un pie viesnī cas ir daudz vietas, kur pastaigā ties, tad kopumā bū tu skumji.

Rezumē jot: Izlasiet atsauksmes par viesnī cu, uz kuru dodaties, viss ir patiesī ba! ! nepieļ auj mū su kļ ū das
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu